امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
1000073059.jpg

(چاشنی سولز لایک باطعم اکشن)

اوایل بازی همه چیز خاص و یونیکه که به مرور رنگ تکراری به خودش میگیره
چالش های اوایل بازی با اپگرید کارکتر کم کمتر میشه باس های اواخر بازی رو همون فرست ترای جمعش میکردم (رو حالت نرمال
که متأسفانه درجه سختی بالاتر از این برای بار اول پیدا نکردم )
گرافیک بازی بد نیست خوبم نیست کارکتر ها جزئیات خوبی دارن مخصوصا Eve :-"
محیط ها اکثرا با جزئیات کم و خالی هستن تا حس اخر زمانی بازی القا بشه که زیاده روی شده مخصوصا در قسمت بياباني بازی
تنوع دشمنها و باس ها خوبه ولی در حد ووکانگ نبود برام (لعنتی انتظار ادم برده بالا :D )
قسمت جذاب بازی برام قسمت مبارزات بود مخصوصا باس فایت ها که همین طور که اشاره کردم با اپگرید کارکتر اون چالش کم رنگ تر میشد ولی همچنان لذت بخشه
(بازی من اپدیت نبود نسخه دیسک بود که هیچ مشکل افت فریم یا باگ و لگ ندیدم )
داستان بازی کلا عجیب غریب نبود ولی همینکه چندتا پایان داره نکته خوبشه
7.8/10

اگه پلاس دارید حتما حتما اب دستتونه بذارید زمین و Sword Of The Sea رو بازی کنید🔥

"Sword Of The Sea: 9/10"

یکی از لذت بخش ترین 3 ساعت های زندگیم رو با این بازی داشتم👌

موسیقی های گوش نواز، طراحی هنری چشم نواز، گیم پلی دل نواز «قافیه رو حال کردین خدایی؟»

ولی واقعا این گیم شاهکار بود👏

حالا می فهمم چرا طرفدران Journey و باقی اثار ارامش بخش اتمسفر محور انقدر دوست دارن این اثار رو
موسیقی هاش باهات بازی می کنه، اصلا کیف می کنی🔥🔥

هر سکانسش اثر هنریه انقدر که خوشگله💖💥
گیم پلیش هم با اینکه هیچ علاقه ای به موج سواری ندارم ولی خیلی خیلی خوش می گذره و روونه👍👍

استفاده اش از دسته دوال سنس معرکه است واقعا یه گیم مستقل و همچنین استفاده معرکه ای جای تحسین داره👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
و خب تجربه کوتاهیه توی 3 ساعت تموم می شه.🤝 و اینکه داستانش هم حقیقتا در قالب همون سفر احساسی بسیار سرگرم کننده است ولی من نفهمیدم منظور لور بازی از مفاهیمی که می خواد برسونه چیه. اگه کسی فهمید لطفا به منم بگه😁

ss_c07caf15cce763b2a17e39137a2a2d57b60ebf42.1920x1080.jpg

آخرین ویرایش:
Mafia 1
10/9
گرافیک بازی واقعا چشم‌نوازه. نورپردازی و ماشین‌ها عالیه تنها ایراد کوچیک اینه که بعضی محیط‌ها کمی خالی به نظر میان.
گیم‌پلی تیراندازی و رانندگی خوبه اما محدودیت‌ها و خطی بودنش کاملا حس میشه. آزادی عمل کمه و گاهی رانندگی ماشین‌های قدیمی خیلی سخته
صدا وموسیقی‌های هم فوق‌العاده‌ است.

Wuchang: Fallen Feathers
خوب بعد ۳ هفته تایم بیکاری بعد کار تونستم پلاتش کنم
طراحی مراحل و گرافیک و منظره ها عالی😁
ازاونجا که مجبور شدم با لانگ‌ سورد تمومش کنم و باید ۴بار تموم‌میشد روی حالت پلاس رو پلاس هس میرفتم باش ها خیلی خونشون بیشتر میشد و قشنگ پوست منو کندن🤧
تنوع سلاح ها خوب بود
انمی های سمج
باس های زیبا و سرسخت هم توشون بود
با اینکه بازی کوچه پس کوچه داشت خیلی و به هم ربط داشت و بون فایرش جای خوبی بود
تنوع لباس های مادام😎
اگه کسی یکم سولز لایک خوشش میاد میتونه تجربه خوبی براش باشه وصبرشو محک بزنه😁
Npcها یکم رو مخ بودن و زیاد
تنوع باس و انمی ها به نظرم خوب بود
روی ps5اوایل کمی لاگ و fps ضعیفه ولی بعد یه مدت عادی میشه فریمش و...

Senua’s Saga: Hellblade II ----------- 6.5

+ گرافیک کم نظیر، بسیار واقع‌گرایانه و بی‌نقص
+ انیمیشن‌ و موشن‌کپچر فوق‌العاده
+ صداگذاری در بالاترین سطح
+ روایت و اجرای سینمایی
+ کامبت سیستم خوب

- گیم‌پلی خیلی سطحی و بدون تنوع
- پیسینگ بد و حوصله سر‌بر
- تعداد مبارزات کم و عدم استفاده کافی و درست از کامبت خوب بازی
- فیلتر شدید Film Grain

vn586yya37va1.jpg

Star Wars Jedi Survivor

اول نقد کوتاهم باید بنویسم که من اصلا و ابدا طرفدار دنیای جنگ ستارگان نیستم و تنها تجربه من از این دنیا برمیگرده به Jedi Fallen Order و همین بازی. نسخه اول بازی به نظرم علارغم مشکلاتی که داشت یک چارچوب کلی خوب را بنا کرد و تونست خودش را به عنوان یک بازی اکشن ادونچر خوب معرفی کنه. اما به نظرم سازنده یعنی ریسپاون تو Jedi Survivor هرچیزی که نسخه اول ارائه می کرد را تونسته ارتقا بده و بازی را تبدیل بکنه به یکی از بازی های خیلی خوب این سبک. به لحاظ پلتفرمینگ بازی شاید کامل ترین عنوان ساخته شده در این سبک باشه و مکانیزم های گیم پلی بازی تقریبا تکمیل هست. به لحاظ مبارزات هم باز سازنده ها تونستن چیزهایی که در نسخه اول ارائه کرده بودن را با سبک های مبارزه ای مختلف ترکیب کنن و در مجموع یک تجربه خوب را ارائه بکنن. درخت آپگرید بازی در کنار پرک ها هم باعث شده که بازی نسبت به یک عنوان اکشن ادونچر خطی مثل سری آنچارتد جذابیت بیشتری برای مبارزاتش ایجاد کنه. قسمت های مخفی در سرتاسر نقشه بازی هم که با باز شدن قابلیت های پلتفرمینگ در دسترس قرار میگرین ارزش اکتشاف را بالا برده.

داستان بازی خیلی چیز خاصی نیست ولی جذابیت کافی را برای ادامه دادن فراهم میکنه.هرچند به نظرم میتونست بهتر باشه. به خصوص آخر بازی تقریبا برای ادامه سری باز گذاشته میشه و جمع بندی خیلی به یادموندنی نداره. البته ویلین های معرفی شده هم اونقدر جذاب نیستن. گرافیک بازی یکی از زیباترین عناوینی هست که من تو این نسل تجربه کردم و شاید اگر مشکلات و گلیچ ها را نداشت در سطح بهترین ها قرار می گرفت.

در نهایت یک چیز دیگه که خیلی از Jedi Survivor پسندیدم حجم محتوایی هست که ارائه میکنه. خط داستانی بازی حدود 16-17 ساعت زمان میبره. کنار اون Side Quest های نسبتا ساده و کالکتیبل های بازی قرار میگیره که میتونه همین میزان ساعت (در کنار تروفی ها) سرگرم کنه که برای من به شخصه Perfect Length هست. در نهایت باید اضافه کنم که شخصیت پردازی کل تو این نسخه به مراتب بهتر هست و بیشتر میشه باهاش ارتباط گرفت .

امتیاز 8.9/10

Mafia: The Old Country ----------- 4

+ داستان، روایت و شخصیت‌پردازی خوب
+ گرافیک بصری زیبا

- گیم‌پلی محدود و کم عمق
- مراحل و ماموریت‌های نه چندان جذاب و اکثرا تکراری
- مشکلات فنی گرافیکی مثل Pop-in و افت فریم
- جهان باز بدون هیچ گونه اکتیویتی‌ و فعالیت‌های جانبی

Doom the Dark Ages

نکات مثبت:
  • کاملترین، جذابترین و نفس گیر ترین مبارزاتی که تاکنون در سری دیدیم​
  • سپر، گرز و سلاحهای متنوع و خوش دست​
  • گرافیک عالی و روان​
  • شخصیت منفی (آنتاگونیست) جذاب​
  • وجود آیتم های کالکتبل و آپگرید زیاد و راههای مخفی بدست آوردنشون​

نکات منفی:
  • تکراری شدن اواخر بازی​
  • تنوع پایین در طراحی مراحل​
  • نسبتا آسون بودن بازی در سختی نرمال و عدم نیاز به آپگریدهای زیاد​
  • مراحل اژدها سواری​
  • کاش فینیشرها حذف نشده بودن​

نسخه جدید Doom طبق معمول از راه رسید و بنظرم بازم مثه سیاق شماره قبلی با بازی مواجه هستیم که رو نقاط قوت بازی بشدت کار شده و از این لحاظ با یه چیز غولی طرفیم، ولی از اون طرف بازم نتونستن نقاط ضعف بازی رو بهبود بدن و هر چی تلاش کردن نقاط ضعف بازی باقی مونده. نقاط ضعف بازی هم مثه دو شماره قبل تکراری شدن بازی تقریبا در یک سوم آخرش به دلیل طراحی و رویه پیشروی ماموریت هاست. جایگزینی بخش های پلتفرمینگ بازی با تایتان سواری و اژدها سواری هم نتونسته این ضعف رو پوشش بده و متاسفانه یکم هم کارو بدتر کرده(مخصوصا اژدها سواری).
مبارزات بسیار نفس گیر و هیجان انگیز که بنظر کمی آسون تر شده (و سختی بیشتر با شخصی سازی به دست خود پلیر سپرده شده) در یک سوم اخر بازی به دلیل تکرار بیش از حد فرآیند: "وارد منطقه شو، دنبال چند تا چیز برو، برای هرکدوم تو یه آرنا بجنگ، کلید پیدا کن و برو بعدی" اون درخشش خودش رو از دست میده.
حذف فینیشرها هم بنظرم بی دلیل بود و میتونست برای پلیرها اختیاری باشه.
در نهایت در شماره آینده Doom امیدوارم دیگه این همه منابع خودشون رو صرف بهبود مبارزات بازی نکنن(چون واقعا به حد کافی درجه یک شده) و بجاش تیم خلاق بازی کل فکرشون رو صرف متنوع کردن ماموریت ها و طراحی مراحل بکنن.

امتیاز نهایی: 8.5/10

.

آخرین ویرایش:

Shinobi: Art of Vengeance

درود
واقعا سازندگان ی شاهکار دیگه خلق کردن بازی دقیقا همون چیزی هست که انتظارش داری

• مبارزات جذاب و دلچسب
  • طراحی هنری خارق‌العاده
  • تنوع ظاهری مراحل و محیط‌های بازی
  • تنوع بالای دشمنان
  • طراحی جذاب باس‌فایت‌ها
  • تعادل مناسب سختی بازی
  • ......................................................................
  • من ندیدم

نمره نهایی 10

Control
10/8
یکی از جذاب‌ترین چیزهایی که توی این بازی تجربه کردم فضای رازآلود و پر از معماش بود داستانش طوریه که مدام کنجکاوم می‌کرد بدونم پشت این اتفاق‌ها چیه و تا آخر منو با خودش میبرد
طراحی هنری بازی واقعاچشم‌نوازه مخصوصانورپردازی‌ها که یه حال‌وهوای خاص و گاهی حتی مرموز به محیط‌ها بازی میده.
گیم‌پلی بازی یه ترکیب خیلی جالب از تیراندازی و قدرت‌های ماوراییه که حس متفاوتی داره و من رو کاملا توی دنیای بازی غرق میکنه.
امایکی از چیزایی که خیلی توجهم رو جلب کردمعماری محیط‌های بازی بود. خیلی وقتا حس می‌کردم توی یه فیلم علمی‌تخیلی هستم اونم از نوع پیچیده و خاصش
نکات منفی
بعضی از مبارزات بعد از یه مدت حس تکراری بودن داشتن طوری که دیگه هیجان اولش رو نداشتن.
و بزرگ‌ترین مشکل از نظر من سیستم نقشه و مسیر‌یابیشه😐 واقعابعضی وقتا نمی‌دونستم باید کجا برم انگار بازی انتظار داشت خودم حدس بزنم کاش یه کم راهنمایی بیشتری می‌کرد.

1000047531.jpg

FINAL FANTASY XIII

نمره: 9

خب بالاخره بعد از 10 سال از شروعش یه فرصتی تو این تابستون گیر اومد که پلاتش کنم. بازی 13 تا چپتر داره که خیلی کسل کننده شروع میشه به حدی اوایل بازی خوب نیس که ایقد خمیازه میکشی دوس داری کنسول رو خاموش کنی بری بخوابی! کم کم وقتی روال بازی دستت میاد (البته به سختی) میبینی ن اونقدم کسل کننده نی و طی یک مسیر صعودی بازی جذاب میشه. اوج بازی مخصوص سه چپتر نهایی بازیه ک این نمره ای ک بهش دادم مدیون شاهکار همین چپتر هاست که همه چیز کامله.

+ سیستم مبارزه ی خیلی دقیق نوبتی

+ رول های کاراکتر ها مخصوصا رول های Saboteur و Synthesis

+ تنوع خیلی خیلی زیاد آیتم های آپگرید و سلاح های بازی

+ موسیقی خیلی زیبا

+ داستان و گرافیک و طراحی محیط و شخصیت پردازی کاراکتر ها واقعا کامله. گرافیک این بازی که 15 سال از عمرش میگذره واقعا زیباست

+ ساید کوئست های جذاب مخصوصا قسمت Titan Trial

+ باس های خفن انتهای هر چپتر

- طولانی بودن بیش از اندازه بازی

- دشمن های تکراری که طول هر چپتر باید باهاشون مبارزه کنی

خلاصه اگه وقت و حوصلشو داشتید و به pc یا کنسول های نسل هفت دسترسی داشتید توصیه میکنم تجربه کنید. (البته اگه پلیر بازی های مولتی پلیر و fps باز و از این موارد هستید توصیه نمیکنم چون خوشتون قطعا نمیاد:D)

Cronos: The New Dawn
10/9
بازی ترکیبی از عناصر علمی - تخلیی و ترس کلاسیک، در ژانر ( survival horror) (ترسناک بقا ) گیم پلی خلاقانه، داستانی زیبا اما و اظهار به ریشه های سنتی ژانر (Survival Horror) ، بازی که خیلی ها را هیجان زده کرد و بسیار خوب درخشید بیاید در مورد داستان بازی و جهان آن صحبت کنیم.
دنیایی بازی یک دنیایی پساآخرزمانی است با معماری مشابه دهه ۱۹۸۰ لهستان ( معماری بروتالیستی اروپای شرقی) .
فیلمنامه بازی بر پایه فیلمانه اصلی و در چارچوب شاعرانه و متمایز قرار گرفته. نمای کلی بازی یادآوری فیلم‌های قدیمی و بازی‌های (Dead Space, Alien, Star War) ست.
داستانی شگفت‌انگیز که شما نقش یک مسافر زمان را بر دوش میکشید‌.
در دنیایی علمی-تخیلی، بیابان‌های خشن، موجودات ترسناک و تغییر یافته یا جهش یافته.
موزیک هماهنگ با لحظه لحظه‌ی بازی.
صدای لباس، صدای تغییر آیتم‌ها و حتی صدای جزئیات.

رنگ‌ها کاملا هماهنگ فضا و حس و حال بازی...
زمانی که سر موجودات بازی رو له میکنی با تمام وجود له شدن و سنگینی پاهای کارکتر رو میشه حس کرد.
میخوام برای چند لحظه چشمانتان رو ببنديد.
حال تصور کنید کنترلر پی اس ۵ رو در دست گرفتید ناگهان صدای بادهای خشن و خشک فضایی غبارآلود و آخرزمانی ...
تو مسافر زمان این دنیایی، شخصیتی آمیخته از انسان و روبات ، انسانی با لباس‌های بسیار سنگین که فلیم‌های سفر به فضا و مریخ رو در ذهن تداعی میکند. یا رباتی هم وزن وحشتی آخرزمانی که گویی وزن دنیا را روح انسانی در آن به دوش میکشد.
از خوابی سرد و زمستانی بیدار میشوی حالا از مهم ترین وظایف تو تنها این است که بتوانی آن پاهای سنگین رو قدم به قدم راه بندازی..
سنگینی، سردی و رنگ‌های بی احساس بازی رو حس کردید؟
هم اکنون تو باید با قدم‌های آهسته و لرزان در راهروهای بتنی برگرفته از معماری اروپای شرقی قدم به دنیایی از معما و پازل و چالش ها گوناگون بگذاری.
جنگ های بازی
در مورد اسلحه‌های بازی ، هر اسلحه گویی به دستان خودمان چسپیده. و یک شلیک گویی خودمان و تمام محیط را می‌لرزاند.
اما در طی بازی و وقتی آلودی بازی شدی حتی هنگام توقف حس ترس و دنبال شدن رو داری .
چالش ها، معماها، کنار هم گذاشتن پازل‌ها، ترس ، جنگ و تلاش برای بقا و اینکه گاهی حس میکنی در فضایی خاکستری، تاریک و مه آلود برای ماندن و‌نجات یافتن و یا نجات دادن تلاش میکنی.

نکات مثبت
گرافیک عالی
فضاسازی هنری بی‌نظیر
صداگذاری عمیق و واقع‌گرایانه

منفی
بازی بیش از حد سخت هست

Cronos: The New Dawn
10/9
بازی ترکیبی از عناصر علمی - تخلیی و ترس کلاسیک، در ژانر ( survival horror) (ترسناک بقا ) گیم پلی خلاقانه، داستانی زیبا اما و اظهار به ریشه های سنتی ژانر (Survival Horror) ، بازی که خیلی ها را هیجان زده کرد و بسیار خوب درخشید بیاید در مورد داستان بازی و جهان آن صحبت کنیم.
دنیایی بازی یک دنیایی پساآخرزمانی است با معماری مشابه دهه ۱۹۸۰ لهستان ( معماری بروتالیستی اروپای شرقی) .
فیلمنامه بازی بر پایه فیلمانه اصلی و در چارچوب شاعرانه و متمایز قرار گرفته. نمای کلی بازی یادآوری فیلم‌های قدیمی و بازی‌های (Dead Space, Alien, Star War) ست.
داستانی شگفت‌انگیز که شما نقش یک مسافر زمان را بر دوش میکشید‌.
در دنیایی علمی-تخیلی، بیابان‌های خشن، موجودات ترسناک و تغییر یافته یا جهش یافته.
موزیک هماهنگ با لحظه لحظه‌ی بازی.
صدای لباس، صدای تغییر آیتم‌ها و حتی صدای جزئیات.

رنگ‌ها کاملا هماهنگ فضا و حس و حال بازی...
زمانی که سر موجودات بازی رو له میکنی با تمام وجود له شدن و سنگینی پاهای کارکتر رو میشه حس کرد.
میخوام برای چند لحظه چشمانتان رو ببنديد.
حال تصور کنید کنترلر پی اس ۵ رو در دست گرفتید ناگهان صدای بادهای خشن و خشک فضایی غبارآلود و آخرزمانی ...
تو مسافر زمان این دنیایی، شخصیتی آمیخته از انسان و روبات ، انسانی با لباس‌های بسیار سنگین که فلیم‌های سفر به فضا و مریخ رو در ذهن تداعی میکند. یا رباتی هم وزن وحشتی آخرزمانی که گویی وزن دنیا را روح انسانی در آن به دوش میکشد.
از خوابی سرد و زمستانی بیدار میشوی حالا از مهم ترین وظایف تو تنها این است که بتوانی آن پاهای سنگین رو قدم به قدم راه بندازی..
سنگینی، سردی و رنگ‌های بی احساس بازی رو حس کردید؟
هم اکنون تو باید با قدم‌های آهسته و لرزان در راهروهای بتنی برگرفته از معماری اروپای شرقی قدم به دنیایی از معما و پازل و چالش ها گوناگون بگذاری.
جنگ های بازی
در مورد اسلحه‌های بازی ، هر اسلحه گویی به دستان خودمان چسپیده. و یک شلیک گویی خودمان و تمام محیط را می‌لرزاند.
اما در طی بازی و وقتی آلودی بازی شدی حتی هنگام توقف حس ترس و دنبال شدن رو داری .
چالش ها، معماها، کنار هم گذاشتن پازل‌ها، ترس ، جنگ و تلاش برای بقا و اینکه گاهی حس میکنی در فضایی خاکستری، تاریک و مه آلود برای ماندن و‌نجات یافتن و یا نجات دادن تلاش میکنی.

نکات مثبت
گرافیک عالی
فضاسازی هنری بی‌نظیر
صداگذاری عمیق و واقع‌گرایانه

منفی
بازی بیش از حد سخت هست
متن توسط هوش مصنوعی نوشته شده

متن توسط هوش مصنوعی نوشته شده
اگر واقعاتونستید ثابت کنید این متن من رو هوش مصنوعی نوشته من به عنوان هدیه برای هر کدومتون دو دستگاه پلی‌استیشن ۵ میخرم
اما اگر نتونستید مدرکی بیارید ثابت کنید اون‌وقت انتظار دارم اعتراف کنید که اشتباه کردید و همینجا از من عذرخواهی کنید
فقط عزیزانی که هوش مصنوعی را لایک کردن 😄
و همینطور شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or