میخوام از یه بازی بگم که بعد از مدت ها بهم نشون داد حروم کردن وقت اونم سر یه بازی گرون قیمت چه جوریه

بازی ایی که نه سازندگانش، بلکه مدیران و ناشرین اش رو باید با اردنگی تا دم در مشایعت کرد
بلکه دوستان قراره در مورد Ubisoft و Starwars Outlaw صحبت کنیم
یعنی من نمیدونم چه مقدار پتانسیل، توانایی، منابع یا هر چیزی که هست باید نابود بشه تا اینا بفهمن هر چیزی رو نباید هی باهام قاطی کرد
متاسفانه با اینکه بازی از لحاظ طراحی هنری و گستردگی نقشه خوب در اومده، خود بازی گیم پلی اش هیچ چنگی به دل نمیزنه، اونقدر سعی کردن مخفی کاری رو همه جا بچپونن که ادم عصبانی میشه، میخوان روش های مختلفی برای ورود به یه پایگاه یا سفینه باشه اما نهایت میشه نصف وقت تون رو دنبال یه جایی گشتن برای ورود و در نهایت میشه یه کانال تهویه و نفوذ به پایگاه تا بیخ مسلح و افراد احمقی که هی کانال گذاشتن تو بری بزنی همه چی رو از بین ببری ! درسته خود دنیای استاروارز خیلی plot hole و سوراخ داره ولی نه دیگه اینجوری
تنها قسمت هایی که شاید از بازی کمی دلچسب میشد وقت اکشن شدنش بود که اون هم اواخر بازی اوج گرفت اما باز هم ایرادات گان پلی و علی الخصوص کاورگیری نصفه نیمه ناقص، اعصاب ادم رو بهم میریخت
مشکل بعدی گستردگی و تنوع شلخته ماموریت ها و objective ها، گنج ها و اطلاعات بازی که یه جورایی میخواد به شما ماموریت های گوناگونی بده ولی باز سر مسائل بالا به علاوه اینکه برای رفتن و رسیدن به هرکدوم شون باید پنج دقیقه سواری کنید و بعد با یک نقشه باز هم ناقص و بی استفاده هی باید دنبال مسیر اصلی بگردید و شانس تون بگه با یه گروه خلافکاری دچار مشکل نباشید و گرنه یهو گردان گردان دشمن میاد راه تون رو سد میکنه و باید با یه مشت اسپیدر ران ( بخوانید موتورسوار) احمق که اگر بخواهید سریع از بین شون ببرید کافیه برید کنار دیواریهو ترمز کنید تا همه شون برن تو دیوار تا تک تک منفجر بشن
و بعد برای هر گونه اقدامی نسبت به یه گروه خلافکاری یهو مجازات می شید و اعتبار تون منفی میشه
من که سعی میکردم از سر و ته این مدل بازی ها سر دربیارم با چنان سرعتی سعی کردم مه فقط تموم اش کنم که سه نفر از افرادی رو که میشد استخدام کرد برای سفینه کلا skip کردم که فقط بازی تموم بشه! و حتی بدتر از اون درجه سختی رو گذاشتم روی story که فقط تموم بشه و از شر این عذاب خلاص بشم، واقعا حروم کردن پول و استعداد یکی از بزرگترین استعدادهای یوبی سافت و خاندان گیلموت که اینجا نمود پیدا کرد و الانه هم میگن بازی نفروخت چون استاروارز افت کرده!!! فکر میکنم گیلموت خان از Andor و mandalorian چیزی نشنیده که همون سریال اولی همه جوره ترکونده و بودجه فوق عظیمی داشت! و دومی هم ملتی منتظر فیلم اش هستن تا بیاد
کاراکترهای اصلی نچسب، داستانی که یهو افت و خیز ابدوغ خیاری پیدا میکنه و سعی میکنه با انداختن بار احساسی و اخلاقی یه چیزی رو توجیه کنه ولی اونقدر اشتباه این هارو توضیح میده و میچینه کنار هم که ادم به خودش و ملت شک میکنه
نقاط قوت بازی معدود و مظلوم اند، حیف از اون بدبختی که نشست Akiva رو طراحی کرد و ساخت و در نهایت شد یه کادر قشنگ با بدتر جای ممکن برای نمایش در رزومه اش
در نهایت فقط و فقط به خاطر طراحی محیط و اهنگ های سبک استاروارزی میتونم بین پنج و شش بهش نمره بدم، بازی با این حجم و توان، با این مقدار عقبه، چنین حرکتی در حد همون AAAAAAA نامیدن گیم هاشون هست
5.5/10