امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
Alan wake 2 Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۰۵-۰۰-۲۲-۵۱-۷۳۶_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
خوب اینم چند وقت پیش پلات کردم

+گیم پلی خوب
+گرافیک عالی
+صداگذاری خوب مخصوصا با هدفون درشب😁

#داستان عمیق و پیچیده و معمایی خوب(شاید داستان پیچیده مخصوصا قسمت های کارگاهیش به دل همه خوش نیاد)

✓برای کسایی که میخوان پلات کنن یه تروفی باگ داره مخصوص اسلحه بارل ۲لول ولی با آپدیت جدید مشکل حل شده خوشبختانه
نمره: ۸.۴ از ۱۰

Silent hill 2 remake
Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۰۵-۰۰-۲۳-۴۰-۸۹۸_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
اتمسفر و صداگذاری و گیم پلی عالی
طراحی دشمنان خوب و پازل های جالب
پیروی خوب از نسخه اورجینال خودش
یادش بخیر نسخه اورجینالش با سیستم زغالی بازی میکردیم🫠
پلات کردنش خیلی بهم چسبید😁
امتیاز ۸.۵ از ۱۰

Wukong
Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۰۵-۰۰-۲۴-۳۰-۴۶۶_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

واقعا لذت بردم از گیم پلی و داستان و صداگذاری و باس هاش(اول فکر کردم از شنیدها که بازی باگ راره و گرافیک فریمش اذیت کنه و... ولی من زیاد اذیت نشدم و خوب بود برام)
مخصوصا شاخه مهارت هاش هم خوب بود
باس هاش برای اول کار واقعا چالش برانگیز بود
داستان و روایتی که داره میشه ارتباط خوبی باهاش برقرار کرد
از سیستم مبارزاتش هم خیلی لذت بردم وخوب بود

از اون بازیهایی که پلاتش ارزش داشت😁
امتیاز ۸.۸ از ۱۰

Mortal kombat 1
Screenshot_۲۰۲۵-۰۷-۰۵-۰۰-۴۳-۳۶-۳۰۹_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
✓گرافیک خوب و روان
✓فینیشر و بورتالیتی های متنوع و جدید و هیجان انگیز
✓قسمت اینوزین داستانی آنلاینش که همراه با چند مپ هست خیلی جالبه و منو یاد کمبت شولین مانکس ps2مینداخت😁

چندتا چیز سم برام داشت
یکی آخرداستان نفهمیدم چی شد گیج کننده بود اصلا...
بعد اینکه با این وضعیت اینترنت بعضی تروفی ها نمیشه گرفت واسه پلات چون داستان سمش اینه باید حتما به سرور وصل باشی همیشه تا تروفی حتی بخش داستانیشو بده و قسمت مچ مکینگ و هیلش فک کنم باید پینگت زیر ۱۵۰ باشه بتونی با بقیه پلیر ها بازی روان کنی چون پینگت بالا میره کمبو نمیزنه اصلا گیج میشه بازی(من با شیر وی پی از طریق لپتاپ به کنسول تونستم کانکت بشم با dns نمیشه)
اینم رفت جز پلات
امتیاز ۷.۸از ۱۰ خوبه براش😎

آخرین ویرایش:
هیولا FPS....البته بعد از اترنال :D:

images.jpg

موسیقی، گیم پلی و طراحی مراحل عالی ولی من نمی دونم کی به اینا گفت Glory Kill حذف کنن؟؟ که ریتم سریع تر شه؟ از بالا هم که finisher میزدی خیلی تنوع نداشت انیمیشن هاش حتی رو دشمن های مختلف. جمع آوری کالکتیبل ها و انجام دادن چلنج ها هم لذت بخش بود.
روایت بازی قابل قبول بود ولی با اینکه تلاش کردم خیلی نتونستم غرق داستان بشم :D
گرافیک هم با چیزی که تو تریلر های نشون میداد متفاوت بود و فرق آنچنانی با نسخه قبل نداشت از دیدگاه من

9

Doom: The Dark Ages ----------- 8

+ مبارزات نفس‌گیر و پر هیجان
+ یکی از بهترین و خوش‌دست‌ترین کنترل‌های FPS
+ سپر و Parry
+ سیستم کالکتیبل‌های درست و یوزرفرندلی
+ موسیقی فوق‌العاده و هماهنگ با اکشن بازی
+ گرافیک و پرفورمنس بی‌نقص

- تکراری شدن همه چیز در یک‌سوم پایانی
- نبود داج منطقی نیست و میتونست جذابیت مبارزات رو بیشتر کنه

Silent Hill 2 Remake​

با اختلاف بهترین بازی ترسناک​

صداگذاری درجه یک​

داستان بینظیر​

معماهای هوشمندانه​

داستانی مرموز​

حس ترس تنهای​

گرافیک عالی​

باگ دوربین در بعضی مواقع​

نمره ....................................9.5

ghost of tsushima director's cuts
9/10
جز یکی از بهترین بازی های چند سال اخیر ، اونم تو نسلی که اکثر بازی ها شبیه هم شدن ، از معدود بازی های پرفروش در ژاپن که ساخته ی غرب بوده
گرافیک فوق العاده
داستانی قوی
گیم پلی سرگرم کننده ، یه مدت بعد ممکنه تکراری شه
در نهایتم پلاتش کردم و 100 ساعت زمان برد
علت نمره 9 که دادم بخاطر DLC Iki island، واقعا به اندازه داستان اصلی خوب نیست
Ghost of Tsushima_20250215210135.jpg

آخرین ویرایش:

The Witcher 3: Wild Hunt+Dlc Pack

چند هفته ی پیش AC Shadows رو شروع کردم و بعد از 2 روز بازی کردن واقعا حالم بد شد دراپ کردم بازی رو که یهو چشمم خورد به تریلر ویچر 4 تو یوتوب و گفتم چرا جا این بازی مزخرف نشینم یکی از شاهکارای دنیای گیم رو بازی نکنم تا قبل از اینکه نسخه ی بعدیش بیاد . متاسفانه سال هایی که ویچر 1 و 2 اومد سال هایی بود که بازی رو کنار گذاشته بودم و بازیشون نکردم الانم نمیدونم چرا براشون ریمیک نساختن!

برای کسایی که الدن رینگ و گاد اف وار و گوست آف توشیما و... بازی کردن شاید سیستم مبارزه ویچر 3 شامل کمبو ها و جادوها خیلی جذاب بنظر نیاد چون اونقدر تنوع نداره ولی دوستان اینو در نظر بگیرید که این بازی 10 سال پیش اومده ! و برای 10 سال پیش تو سبک خودش شاهکار بوده و الهام دهنده ی خیلی از بازی های بعد خودش شده و انصاف نیست که با بازی های الان قیاس شه !

اما موردی که ویچر 3 رو برای من خیلی جذاب کرد شخصیت پردازی به شدت قوی بازی بود به طوری که حتی کاراکترهای درجه 2 و 3 بازی هم خیلی خوب و قوی شخصیت پردازی شده بودن و به جرات میگم من تا حالا هیچ بازی ندیدم که اینقدر خوب کاراکتر سازی کرده باشه شاید بهترین بوده ! ( دوستان به این نکته توجه کنن که منظور من این نیست شخصیت پردازی گرالت مثلا از کریتوس یا جین قوی تره منظورم از کل کاراکتر های بازی ازاصلی تا فرعی یعنی توتال در نظر بگیرید ) و جالبه که شخصیت های DLC اگه نگم از داستان اصلی جذابتر نیستن ولی چیزی هم کم ندارن یعنی حتما حتما DLC رو بازی کنید.( یه نکته ی دیگه هم اضافه کنم دوستان بهترین شخصیت پردازی رو منظورم تو سبکه خودش داره یعنی بازی های هم سبکه خودش وگرنه تو کل تاریخ دنیای بازی که شخصیت پردازی در حد RED DEAD 2 نیامده و نخواهد آمد اون در حد یه فیلم اسکاری شخصیت پردازی شده :D )

علاوه بر این داستان بازی که دیگه گفتن نداره پر از پیچ خم و دراما و صحنه های زیبا و البته دراماتیک بازی که ماشالله بانوان یکی از یکی خوشگلتر و ما هم که به هیچکدوم نه نمیگفتیم و تا جایی که راه داشت میخ رو میکوبیدیم !:D (بازی جوریه که هم واقعا yen دوست داشتنیه هم tris و کاش میشد سنت پیغمبر رو تو بازی اجرا کرد وهر 2 عزیز رو همزمان به عقد خودمون در میاوردیم:x:D)

مورد بعدی اینکه بچه ها ساید کوئست های بازی هم خیلی قشنگ بودن و خستت نمیکنن و جوری نیست که هی تکراری بشن و دلتون رو بزنه اینم یه پوینت مثبت دیگه که در مورد بازی میتونستم بگم

تنها نکته ی منفی که در مورد بازی میتونم بگم اون fast travel های بازیه که حتما باید برسیم پیش sign ها بعد امکان فست تراول باشه و این یکم اذیت کننده بود

در کل هرکسی هنوز مثله من تو سال 2025 بازی نکرده ویچر 3 رو حتما تا قبل از اینکه شماره ی 4 بازی بیاد شروعش کنه که پشیمون نمیشه

اگه میخواستم تو سال 2015 سالی که خود بازی اومد بهش نمره بدم قطعا 10 از 10 رو میدادم ولی نمره ی کلی من به بازی :

امتیاز 8.3 از 10

Black Myth Wukong

نکات مثبت:
  • شروع جذاب
  • به تصویر کشیدن دنیایی غنی بر اساس اسطوره های چینی
  • تنوع خوب در ارتقا لول شخصیت
  • تنوع خوب در انواع جادوها و آیتم ها
  • باس های پرتعداد، سخت و جذاب
  • سختی مناسب و چالش برانگیز بازی
  • گرافیک خیلی خوب و هنری
  • کرکترهای با طراحی مناسب و جذاب
  • داستان خوبی که تا آخر گیمر رو پای بازی نگهمیداره

نکات منفی:
  • تنوع کم در سلاح و کمبوها مبارزات رو بعد یه مدت کسل کننده می کنه
  • لول دیزاین در برخی موارد جالب کار نشده
  • پایان اصلی بازی و حتی برخی کارهای اصلی مثه اپگرید آرمور و آیتم ها تو بازی به صورت مخفی گنجونده شده

بازی Black Myth Wukong به عنوان اولین بازی چینی مطرح در بازار بازیهای سینگل پلیر، با الهام از سبک سولز بورن و چند تا سبک دیگه و ترکیب اونا با هویت خود بازی تونسته یه اثر کاملا موفق خلق کنه که تا اخر پر از سوپرایز و غافلگیری تو بحث داستان، آیتم ها، محیط و چالش های بازیه. فضای چینی بازی هم بنظر من دلنشینه و بازی رو از تکرار درآورده.
ولی بازی اشکالاتی هم داره که بیشتر به کم تجربگی سازنده و البته افراط تو برخی الگو گیری ها برمیگرده. بزرگترین ایراد بنظرم تک سلاحه بودن کرکتر بازی هست. درسته که داستان این شخصیت به همین تک سلاحه بودن برمیگرده ولی این تک سلاح کمبوهای متنوعی نداره(مثه سکیرو) و stance های مختلف هم نتونسته بازی رو تو این زمینه متنوع کنه. جادوها و تبدیل شدن به دشمنانی هم که استفاده میکنیم اکثرا بعد یه مدت برای هر گیمری ثابته و باز نمیتونه جای تنوع نداشته کمبوهای سلاح رو بگیره. مورد بعدی لول دیزاین نامتناسب بازی هست که به عنوان مثال اکت اخر بازی چندان جالب نیس ولی برعکس برخی اکت ها مثه اکت 5 لول دیزاین خوبی داره.
آخرین مورد هم که بنظرم یه برداشت افراطی از بازیهای سولز هست مخفی بودن برخی ماموریت ها و پایان ها هست که به نظرم درشون کمی افراط شده. برای مثال من دیدم برخی از بچه ها بازی رو تموم کردن ولی نتونستن اهنگری که آرمور ها رو اپگرید میکنه پیدا کنن چون مخفی بود :D .

در نهایت بنظرم بازی بشدت شایسته و قابل احترامیه و برای سولزبازها تنوع عالی به شمار میاد و تجربش رو توصیه میکنم

امتیاز نهایی: 8.5/10

.

Death Stranding 2
یه بازی نیست، یه حسه.
یه سفر طولانی سنگین و بعضی وقتا عجیب، که بیشتر از اینکه روی دسته بازی کنی، با قلبت بازی می‌کنی.
برمی‌گردی تو نقش سم مردی که انگار دنیا رو رو دوشش حمل می‌کنه.
این بار مسیرش از دل مکزیک رد میشه، میره تا استرالیا. بیابون، طوفان، جنگل‌هایی که بیشتر شبیه خاطره‌ن تا مکان واقعی.
همه‌چی یه جور حال رؤیایی داره. مرز بین مرده و زنده، واقعی و خیالی، مدام جابه‌جا میشه.
لو (دخترخوانده‌اش) نیست ولی سایه‌ش همه‌جا هست.
و انگار هر قدم سم سنگین‌تر از قبله.

گیم‌پلی هنوز همون پُستچی‌بازی معروفه، ولی نه تکراری.
حالا پایگاه‌های سیار داری، اسلحه‌های جدید دشمن‌هایی که انگار تو خواب دیدیشون.
بعضی وقتا با باد و زمین‌لرزه می‌جنگی، بعضی وقتا با خودت.
همه‌چی بستگی داره: آیا یه نردبون با خودت بیاری یا یه نارنجک خونی؟
هر تصمیم کوچیک، می‌تونه آینده‌ت رو تغییر بده.
صداها دقیقاهمون‌طور کار می‌کنن که باید.
صدای BB توی دوال‌سنس، وزش باد، قدم‌هات رو خاک خیس...
و موسیقی؟مثل یه فیلم مستقل، از اونایی که می مونه تو ذهنت.
داستان همون‌قدر که درباره‌ی نجات دنیاست، درباره‌ی نجات خودته.
شخصیت‌ها یکی‌یکی میان، حرف می‌زنن، رد می‌شن، ولی اثرشون می‌مونه.
گاهی گیج می‌شی، نمی‌فهمی کی راست می‌گه، کی دروغ.
اما جذابه. نه چون آسونه، چون واقعی حس میشه.
(البته این بازی برای همه نیست)
اگه حوصله‌ی راه رفتن زیاد، کات‌سین‌های طولانی یا استعاره‌های فلسفی نداری شاید خوشت نیاد.
ولی اگه حاضری یه سفر متفاوت بری،سفری که بیشتر با دلته تا انگشتات،
Death Stranding 2تا مدت‌ها از ذهنت نمیره.
۷.۵/۱۰
تعریف تمجیدت و امتیازت به بازی تا مدتها از ذهن بچه های تاپیک نمیره :)

تعریف تمجیدت و امتیازت به بازی تا مدتها از ذهن بچه های تاپیک نمیره :)
نمیدونم چرا یاد حرکت Randy Orton افتادم ٬ وسط رینگ با یه بنده خدایی خوش و بش کرد و دست دادن و بغل کردن هم و تهش با یه RKO طرف و به ملکوت پیوند داد.

Indiana Jones and the GreatCircle
8
نکات مثبت:
1. داستان جذاب و درگیرکننده
روایت کلاسیک ایندیانا جونز با حس ماجراجویی، رمز و راز تاریخی، و شخصیت‌پردازی قوی.
2. تنوع محیطی بالا
3. گیم‌پلی متنوع و متعادل
4.پازل‌های هوشمندانه و طبیعی
پازل‌ها به خوبی در داستان و محیط ادغام شدن و زورکی نیستن.
5. صداگذاری و موسیقی عالی
6. وفاداری به سبک ایندیانا جونز
نکات منفی:

1. هوش مصنوعی ضعیف دشمنان
2نبود آزادی کامل در مبارزات

3مبارزات با اسلحه کم‌عمق
چون تمرکز بازی بیشتر روی شلاق و مبارزات تن‌به‌تن هست، مبارزه با اسلحه‌ها خیلی عمق نداره.
واقعا هوش مصنوعی ضعیف بود مخصوصا ۵۰ متر میرفتی اونور دوباره میومدی بعضی لوکیشن ها کاریت نداشتن سربازها😂
ولی گرافیک خوب و داستان و پازل های خیلی خوبی داشت
مثل خوره افتادم به جونش واسه پلات کنسول ۳روزی درگیر بود😂😂
یکی نکته مثبت که داشت اینه که اگه واسه کالکشن مدسانس که تجارت کنی واسه خرید کتاب یکی جا گذاشتم مرحله اول گفتم بیچاره شدم از اول ولی وسط بازی فهمیدم امکان جابه‌جایی به لوکیشن چپتر ها هست😁خیلی خوب بود
امتیاز ۸/۱۰ خوبه براش👍

میخوام از یه بازی بگم که بعد از مدت ها بهم نشون داد حروم کردن وقت اونم سر یه بازی گرون قیمت چه جوریه، بازی ایی که نه سازندگانش، بلکه مدیران و ناشرین اش رو باید با اردنگی تا دم در مشایعت کرد

بله دوستان قراره در مورد Ubisoft و Starwars Outlaw صحبت کنیم

یعنی من نمیدونم چه مقدار پتانسیل، توانایی، منابع یا هر چیزی که هست باید نابود بشه تا اینا بفهمن هر چیزی رو نباید هی باهام قاطی کرد
متاسفانه با اینکه بازی از لحاظ طراحی هنری و گستردگی نقشه خوب در اومده، خود بازی گیم پلی اش هیچ چنگی به دل نمیزنه، اونقدر سعی کردن مخفی کاری رو همه جا بچپونن که ادم عصبانی میشه، میخوان روش های مختلفی برای ورود به یه پایگاه یا سفینه باشه اما نهایت میشه نصف وقت تون رو دنبال یه جایی گشتن برای ورود و در نهایت میشه یه کانال تهویه و نفوذ به پایگاه تا بیخ مسلح و افراد احمقی که هی کانال گذاشتن تو بری بزنی همه چی رو از بین ببری ! درسته خود دنیای استاروارز خیلی plot hole و سوراخ داره ولی نه دیگه اینجوری
تنها قسمت هایی که شاید از بازی کمی دلچسب میشد وقت اکشن شدنش بود که اون هم اواخر بازی اوج گرفت اما باز هم ایرادات گان پلی و علی الخصوص کاورگیری نصفه نیمه ناقص، اعصاب ادم رو بهم میریخت

مشکل بعدی گستردگی و تنوع شلخته ماموریت ها و objective ها، گنج ها و اطلاعات بازی که یه جورایی میخواد به شما ماموریت های گوناگونی بده ولی باز سر مسائل بالا به علاوه اینکه برای رفتن و رسیدن به هرکدوم شون باید پنج دقیقه سواری کنید و بعد با یک نقشه باز هم ناقص و بی استفاده هی باید دنبال مسیر اصلی بگردید و شانس تون بگه با یه گروه خلافکاری دچار مشکل نباشید و گرنه یهو گردان گردان دشمن میاد راه تون رو سد میکنه و باید با یه مشت اسپیدر ران ( بخوانید موتورسوار) احمق که اگر بخواهید سریع از بین شون ببرید کافیه برید کنار دیواریهو‌ ترمز کنید تا همه شون برن تو دیوار تا تک تک منفجر بشن
و بعد برای هر گونه اقدامی نسبت به یه گروه خلافکاری یهو مجازات می شید و اعتبار تون منفی میشه و دوباره درگیری، حتی بدتر امکان داره چندین بار بفرست تون یه جای خاص برای objective ها متفاوت اما یک مکان

من که سعی میکردم از سر و ته این مدل بازی ها سر دربیارم با چنان سرعتی سعی کردم که فقط تموم اش کنم که سه نفر از افرادی رو که میشد استخدام کرد برای سفینه کلا skip کردم که فقط بازی تموم بشه! و حتی بدتر از اون درجه سختی رو گذاشتم روی story که فقط تموم بشه و از شر این عذاب خلاص بشم، واقعا حروم کردن پول و استعداد یکی از بزرگترین استعدادهای یوبی سافت و خاندان گیلموت که اینجا نمود پیدا کرد و الانه هم میگن بازی نفروخت چون استاروارز افت کرده!!! فکر میکنم گیلموت خان از Andor و mandalorian چیزی نشنیده که همون سریال اولی همه جوره ترکونده و بودجه فوق عظیمی داشت! و دومی هم ملتی منتظر فیلم اش هستن تا بیاد

کاراکترهای اصلی نچسب، داستانی که یهو افت و‌ خیز ابدوغ خیاری پیدا میکنه و سعی میکنه با انداختن بار احساسی و اخلاقی یه چیزی رو توجیه کنه ولی اونقدر اشتباه این هارو توضیح میده و میچینه کنار هم که ادم به خودش و ملت شک میکنه

نقاط قوت بازی معدود و مظلوم اند، حیف از اون بدبختی که نشست سیاره Akiva رو طراحی کرد و ساخت و‌ در نهایت شد یه کادر قشنگ با بدترین جای ممکن برای نمایش در رزومه اش

در نهایت فقط و فقط به خاطر طراحی محیط و اهنگ های سبک استاروارزی میتونم بین پنج و شش بهش نمره بدم، بازی با این حجم و توان، با این مقدار عقبه، چنین حرکتی در حد همون AAAAAAA نامیدن گیم هاشون هست

5.5/10

آخرین ویرایش:
میخوام از یه بازی بگم که بعد از مدت ها بهم نشون داد حروم کردن وقت اونم سر یه بازی گرون قیمت چه جوریه :| بازی ایی که نه سازندگانش، بلکه مدیران و ناشرین اش رو باید با اردنگی تا دم در مشایعت کرد

بلکه دوستان قراره در مورد Ubisoft و Starwars Outlaw صحبت کنیم

یعنی من نمیدونم چه مقدار پتانسیل، توانایی، منابع یا هر چیزی که هست باید نابود بشه تا اینا بفهمن هر چیزی رو نباید هی باهام قاطی کرد
متاسفانه با اینکه بازی از لحاظ طراحی هنری و گستردگی نقشه خوب در اومده، خود بازی گیم پلی اش هیچ چنگی به دل نمیزنه، اونقدر سعی کردن مخفی کاری رو همه جا بچپونن که ادم عصبانی میشه، میخوان روش های مختلفی برای ورود به یه پایگاه یا سفینه باشه اما نهایت میشه نصف وقت تون رو دنبال یه جایی گشتن برای ورود و در نهایت میشه یه کانال تهویه و نفوذ به پایگاه تا بیخ مسلح و افراد احمقی که هی کانال گذاشتن تو بری بزنی همه چی رو از بین ببری ! درسته خود دنیای استاروارز خیلی plot hole و سوراخ داره ولی نه دیگه اینجوری
تنها قسمت هایی که شاید از بازی کمی دلچسب میشد وقت اکشن شدنش بود که اون هم اواخر بازی اوج گرفت اما باز هم ایرادات گان پلی و علی الخصوص کاورگیری نصفه نیمه ناقص، اعصاب ادم رو بهم میریخت

مشکل بعدی گستردگی و تنوع شلخته ماموریت ها و objective ها، گنج ها و اطلاعات بازی که یه جورایی میخواد به شما ماموریت های گوناگونی بده ولی باز سر مسائل بالا به علاوه اینکه برای رفتن و رسیدن به هرکدوم شون باید پنج دقیقه سواری کنید و بعد با یک نقشه باز هم ناقص و بی استفاده هی باید دنبال مسیر اصلی بگردید و شانس تون بگه با یه گروه خلافکاری دچار مشکل نباشید و گرنه یهو گردان گردان دشمن میاد راه تون رو سد میکنه و باید با یه مشت اسپیدر ران ( بخوانید موتورسوار) احمق که اگر بخواهید سریع از بین شون ببرید کافیه برید کنار دیواریهو‌ ترمز کنید تا همه شون برن تو دیوار تا تک تک منفجر بشن
و بعد برای هر گونه اقدامی نسبت به یه گروه خلافکاری یهو مجازات می شید و اعتبار تون منفی میشه

من که سعی میکردم از سر و ته این مدل بازی ها سر دربیارم با چنان سرعتی سعی کردم مه فقط تموم اش کنم که سه نفر از افرادی رو که میشد استخدام کرد برای سفینه کلا skip کردم که فقط بازی تموم بشه! و حتی بدتر از اون درجه سختی رو گذاشتم روی story که فقط تموم بشه و از شر این عذاب خلاص بشم، واقعا حروم کردن پول و استعداد یکی از بزرگترین استعدادهای یوبی سافت و خاندان گیلموت که اینجا نمود پیدا کرد و الانه هم میگن بازی نفروخت چون استاروارز افت کرده!!! فکر میکنم گیلموت خان از Andor و mandalorian چیزی نشنیده که همون سریال اولی همه جوره ترکونده و بودجه فوق عظیمی داشت! و دومی هم ملتی منتظر فیلم اش هستن تا بیاد

کاراکترهای اصلی نچسب، داستانی که یهو افت و‌ خیز ابدوغ خیاری پیدا میکنه و سعی میکنه با انداختن بار احساسی و اخلاقی یه چیزی رو توجیه کنه ولی اونقدر اشتباه این هارو توضیح میده و میچینه کنار هم که ادم به خودش و ملت شک میکنه

نقاط قوت بازی معدود و مظلوم اند، حیف از اون بدبختی که نشست Akiva رو طراحی کرد و ساخت و‌ در نهایت شد یه کادر قشنگ با بدتر جای ممکن برای نمایش در رزومه اش

در نهایت فقط و فقط به خاطر طراحی محیط و اهنگ های سبک استاروارزی میتونم بین پنج و شش بهش نمره بدم، بازی با این حجم و توان، با این مقدار عقبه، چنین حرکتی در حد همون AAAAAAA نامیدن گیم هاشون هست

5.5/10
نمی دونستم اوضاع انقدر خرابه
در مورد استار وارز هم فقط باید یه نگاه به موفقیت استار وارز جدای ها انداخت تا فهمید ربطی به ایپی نداره
مشکل اینه اینا توقع دارن منظور از «اعتبار ایپی» این باشه که هر چرتی روش برچسب استار وارز باشه فروش خفنی بکنه

• Like
Reactions: Thundersky
نمی دونستم اوضاع انقدر خرابه
در مورد استار وارز هم فقط باید یه نگاه به موفقیت استار وارز جدای ها انداخت تا فهمید ربطی به ایپی نداره
مشکل اینه اینا توقع دارن منظور از «اعتبار ایپی» این باشه که هر چرتی روش برچسب استار وارز باشه فروش خفنی بکنه

ببین اوضاع خیلی خراب تر از اون چیزیه که فکر بکنی
فرض کن برای بیهوش کردن و ضربه زدن به استورم‌تروپر با چهار کیلو helmet مشت میزنه تو صورتش تا بیهوش بشه :| خوب عزیز من حداقل یه پنجه بکسی، شوکری چیزی بذار توجیه کنه
یه شوکر طور داره که برای ربات ها یا دشمن های گنده تر استفاده میشه که من عمرا دنبال ماموریت اش میرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or