آقا این IGN رو نکوبیدبازی از نظر فنی یه سری مشکلات داره
اما از نظر سایلنت هیل خوبه
البته این IGN خیلی فنی به قضیه نگاه کرده و یادش رفته که مثلا داره سایلنت هیل نقد میکنه
![]()
من نمیدونم این طرفدارای تپه خاموش این همه کم توقعن هر چی این سری داره افت میکنه بازم میان دفاع میکنن. بازی که ign جرات میکنه بهش نمره اسف بار 4 رو بده معلومه پره مشکله و اصلا در حد نام خودش نیست .
ماشا... مثل اینکه از لحاظ موسیقی هم افت کرده.
یه 2500 که این حرفا رو نداره ,خودم بهت 10000 میدممن دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم
من دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم