آقا این IGN رو نکوبید بازی از نظر فنی یه سری مشکلات داره اما از نظر سایلنت هیل خوبه البته این IGN خیلی فنی به قضیه نگاه کرده و یادش رفته که مثلا داره سایلنت هیل نقد میکنه
من نمیدونم این طرفدارای تپه خاموش این همه کم توقعن هر چی این سری داره افت میکنه بازم میان دفاع میکنن. بازی که ign جرات میکنه بهش نمره اسف بار 4 رو بده معلومه پره مشکله و اصلا در حد نام خودش نیست .
ماشا... مثل اینکه از لحاظ موسیقی هم افت کرده.
یه 2500 که این حرفا رو نداره ,خودم بهت 10000 میدممن دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم
من دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم