امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

آقا این IGN رو نکوبید :دی بازی از نظر فنی یه سری مشکلات داره :دی اما از نظر سایلنت هیل خوبه :دی البته این IGN خیلی فنی به قضیه نگاه کرده و یادش رفته که مثلا داره سایلنت هیل نقد میکنه :دی

احد جان، خدایی مشکلات بازی در حد 4.5 هست؟ به قول خودت سایلنت هیل بودن بازی هم این مشکلات رو توجیح میکنه! اینا دیگه خیلی خودشون رو شیرین کردند. این نمره صد در صد از رو غرض داده شده نه منطق.

من نمیدونم این طرفدارای تپه خاموش این همه کم توقعن هر چی این سری داره افت میکنه بازم میان دفاع میکنن. بازی که ign جرات میکنه بهش نمره اسف بار 4 رو بده معلومه پره مشکله و اصلا در حد نام خودش نیست .
ماشا... مثل اینکه از لحاظ موسیقی هم افت کرده.

من نمیدونم این طرفدارای تپه خاموش این همه کم توقعن هر چی این سری داره افت میکنه بازم میان دفاع میکنن. بازی که ign جرات میکنه بهش نمره اسف بار 4 رو بده معلومه پره مشکله و اصلا در حد نام خودش نیست .
ماشا... مثل اینکه از لحاظ موسیقی هم افت کرده.

دوست عزیز، کسی از بازی دفاع نمیکنه، بازی سایلنت هیل بازی‌ای نیست که بشه به نمراتش استناد کرد، چون تمامی نقطه قوتش داستان و روایت داستانه، حتی چهار نسخه اول که توسط تیم سایلنت ساخته شده بود از لحاظ گیم پلی حرفی برای گفتن نداشت. در ضمن واقع بین بودن به حل بسیاری از مشکلات کمک میکنه، شما اگر مشکلی با این بازی دارید به راحتی میتونید بازی نکنید. دیگه نه استاد یامائوکا تو این بازی وجود داره و نه تیم اسبق سازنده(TEAM SILENT) پس طبیعیه که بازی در حد نسخه‌های قبلی نباشه، اگر قصد ترول کردن نداشته باشید و ایضاً منطق هم داشته باشید میبینید که این بازی صد در صد از Homecoming خوش ساخت تره پس باید امتیاز بیشتری بگیره.

حالا اگر به هر نحوی با این بازی و این سری مشکل دارید نمره IGN رو علم یزید نکنید.

من کاری با نمره های بازی ندارم بهترین شماره هاش 8.5 گرفته اما از نظر من خییلی حال میده حتی اگه 0 بگیره.این شمارشم از homecoming خییلی بهتر بود.

این منتقدا قیمت بازی رو 60 دلار میدونن و بازی رو بر اساس همون ارزش بازی نقد میکنن. این بازی کپیش اینجا 3000 تومنه در حالیکه اورجینالش 90000 تومن (با این وضع دلار).اونایی که میگن طرفدارن اصیل سایلنت هیل به هیچ عنوان از این بازی نمیگذرن خودشونو بذارن جای اونایی که میخوان اورجینال بگیرن. ببینن با این کیفیت ارزش داره یا نه.

ديگه وقتي ماموريت جانبي به بازي اضافه ميكنن نبايد توقع نمرات بهتر از اين رو داشت
كلا اين نسل اغلب استوديو هاي ژاپني خراب كردن و بازيهاي بي كيفيت زيادي توليد كردن

دوستان اصلا نمرات نسخه های اول رو با این مقایسه نکنید چون اصلا سیستم نمره دادن فرق کرده.اون موقع سایت هایی که نمره می دادن خیلی کم بودن و همچنین نمرات اینقدر زیاد نبود.مثلا بازی Deus ex(نسخه اول)با اون همه عظمت و داستان فوق العاده و... میانگین 89 گرفته پس میانگین 85 اون موقع 95 الان هست.اگه قرار مقایسه کنید تنها بازی که می تونید نمراتش رو با این بازی مقایسه کنید HC هست که زیاد اختلاف زمانی نداره

من دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم

من دیروز خریدمش,اصلا اون چیزی که فکر میکردم و بخاطرش اینهمه انتظار کشیدم نبود! بازیش یه افتضاح به تمام معنا بود و به نظر من خیلی آشغال هست و حتی ارزش 2500تومنی هم که بابت خریدش پول دادم رو هم نداشت! سری قبلی Homecoming خیلی از این قشنگتر و گرافیکیتر و وحشتناکتر بود و من با اون خیلی حال کردم! خیلی پشیمونم که پولمو به این بازی بند کردم,کاشکی کمی صبر میکردم تا رزیدنت اویل راکون سیتی می اومد و اونو میخریدم
یه 2500 که این حرفا رو نداره ,خودم بهت 10000 میدم
البته به نظر من بازی بدی نبود

بچه ها بخرید بازی کنید بازیش ترسناکی خاص خودش را داره ما که ترسیدیم البته از دوستانی که دو روزه شدن گیمر فکر میکنن بگن فلان بازی مثل قدیمیش نیست هاردکور هستن هم میتونن نخرن نه چیزی از سازنده کم میشه نه اضاف میشه چون مفت خوری که دیگه منت نداره ولی بازم میگم اگر دورو بر این بچه بازی های نیستین 2000 تومن بدین برای چند ساعت بترسید والسلام

تو کی دیگه بازی رو ...چیز ..کردی.:))
من هم بازی رو گرفتم و باید بگم،خوده خودشه.یه سایلنت هیله واقعی.مبارکمون باشه.:)
اخه gamebazzz عزیز.شما توقع یه بازی روون مثل alan wake داشتی،خوب تو ذوقت خورد.اشکال نداره،یادت میره:d
بازی رو به همه سایلنت بازها توصیه میکنم.:-bd
تنها ایرادش هم که تا حالا من دیدم :
مشکل فریم ریت و پارگی فریم در بعضی مواقع که البته اشکالی نداره.بازی ترسناک تر میشه....الکی:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or