امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

ادم حالش میگیره این پستارو میبینه
ناراحت نباش ايشون بازی نكرده حتما...
من كه هنوزم نگرانی زيادی ندارم، حق به حق دار می رسه اين دو تا نمره Giant Bomb و G4TV هم برای ديروز بود...
سايت های سليقه ای نمره می دن گيم اسپات داد 7.5 و Destructoid داد 8 يه سریم 7 دادن و يه سريم اين نمرات رو.

Cheat Code Central - 84/100
Rely on Horror - 80/100
Destructoid - 80/100
GameSpot - 75/100
Official Xbox Magazine - 75/100
Game Shark -
75/100
Bleeding Cool - 70/100
Game Informer - 70/100
GamesRadar - 70/100
PlayStation Official Magazine Australia - 70/100
The Controller Online - 70/100
Joystiq -
70/100
Machinima - 65/100
G4tv - 50/100

IGN - 45/100

متای نسخه هر دو نسخه PS3 و 360 بازی تا به اين لحظه 67 و مينانگين امتيازات نسخه 360 بازی در سايت Gameranking با 9 نقد تا به اين لحظه 72.11 و ميانگين نسخه PS3 بازی تا الان تو سايت Gamerankings با 5 نقد 66.00 هست.

آخرین ویرایش:
ببین وقتی سلیقه ای میشه که یه سایت ده بده یکی چهار. نه اینکه همه هفت و هشت بدن :دی
در اصل می خواستم بگم نمره IGN متاش رو خراب كرد:دی
قبل اينكه IGN نمره بده نزديك 75 بود يهو كشيد زير 65. اما با اين حال داره دوباره می ره بالا با اين نمرات...حقشم هست از Homecoming متای بالاتری بگيره چون هر چی باشه فضاسازیش انصافا بهتره.

اصلا خوندی من چی نوشتم؟ :دی
چرا خوندم، برای سايلنت هيل 7 و 8 حكم 10 رو داره چون در حد 2 هم باشه باز ذاتا از نداشتن مبارزات درست و حسابی و مشكلات متعدد گيم پلی رنج می بره. مطمئنا فرار از دست دشمنا مسخره ست ولی تو سايلنت هيل بازيكن مجبوره اين كار رو كنه. همين طور مبارزه های تن به تن اعصاب خرد كن و كلی مشكل گيم پلی ديگه نظير خسته كننده بودن.
بخوان هم تغييرش بدن ديگه سايلنت هيل نيست.

این منتقدان IGN فک کنم 1 دقیقه نشستن فقط پای بازی و گفتن از روی باد معده بیاییم یه امتیازی بدیم
آخه این بازی کجاش بده؟

دقیقا می خواستم همین بگم که گفتی !
واقعا این حرکت از ignبعید بود حداقل تو این چند سال ندیده بودم اینطوری نمره بده به یک عنوان خوب

your argument is so strong, my eyes are bleeding
شما ريويوهای شماره های قبلی رو يه نگاه بنداز، يه آمار از ده هایی كه سايلنت هيل 2 گرفته (بيشترين 10 رو اين شماره گرفته) و منتقد نوشته گيم پلی با وجود نمره 10 ايراد داره بگير می بينی من بيراه نمی گم.
سايلنت هيل اساسا يه بازی اكشن ادونچره با مبارزات نه چندان دلچسب، تو گشت و گذار محيط هم خسته كننده می شه ولی محاسن منحصر به فرد ديگه ای داره كه جذابش می كنه.

یه چیزی میگم تا خیالتون رو راحت کنم. کلا نمره ی IGN رو فراموش کنید. دفعه‌ی اولم هست که با کمال یقین به منتقد بازی شک میکنم.
منتظر نقد و نمره‌ی بازیسنتر هم باشید.

یه چیزی میگم تا خیالتون رو راحت کنم. کلا نمره ی IGN رو فراموش کنید. دفعه‌ی اولم هست که با کمال یقین به منتقد بازی شک میکنم.
اخه بازیسنتر هم امتیازاش داره عجیب و غریب میشه.
به binary domain داد 6.5
میگه سیستم جدیده.

واقعا منم موندم رو چه حسابی 4.5 داده؟ اگه ايراد فنی افت فريم رو داشت كه هوم كامينگ هم داشت و تازه هوم كامينگ مثل داون پور بازی آزاد گردی نبود!
منتظريم...فعلا كه معلوم نيست چرا يهو سايت ها و مجلات بيخيال نقد بازی شدن. يه چند تا 9 و 10 بايد بگيره اين IGN حسابی ضايع شه:دی
فعلا متای نسخه 360 70 ـه و متای نسخه PS3 هم 63 ـست.
ضمنا Giant Bomb هنوز نمره نداده نمی دونم اين رفيقمون نمره 4 Giant Bomb رو چند صفحه قبل از كجا گذاشته بود:
http://www.giantbomb.com/reviews/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or