ناراحت نباش ايشون بازی نكرده حتما...ادم حالش میگیره این پستارو میبینه
در اصل می خواستم بگم نمره IGN متاش رو خراب كردببین وقتی سلیقه ای میشه که یه سایت ده بده یکی چهار. نه اینکه همه هفت و هشت بدن
چرا خوندم، برای سايلنت هيل 7 و 8 حكم 10 رو داره چون در حد 2 هم باشه باز ذاتا از نداشتن مبارزات درست و حسابی و مشكلات متعدد گيم پلی رنج می بره. مطمئنا فرار از دست دشمنا مسخره ست ولی تو سايلنت هيل بازيكن مجبوره اين كار رو كنه. همين طور مبارزه های تن به تن اعصاب خرد كن و كلی مشكل گيم پلی ديگه نظير خسته كننده بودن.اصلا خوندی من چی نوشتم؟
این منتقدان IGN فک کنم 1 دقیقه نشستن فقط پای بازی و گفتن از روی باد معده بیاییم یه امتیازی بدیم
آخه این بازی کجاش بده؟
شما ريويوهای شماره های قبلی رو يه نگاه بنداز، يه آمار از ده هایی كه سايلنت هيل 2 گرفته (بيشترين 10 رو اين شماره گرفته) و منتقد نوشته گيم پلی با وجود نمره 10 ايراد داره بگير می بينی من بيراه نمی گم.your argument is so strong, my eyes are bleeding
اخه بازیسنتر هم امتیازاش داره عجیب و غریب میشه.یه چیزی میگم تا خیالتون رو راحت کنم. کلا نمره ی IGN رو فراموش کنید. دفعهی اولم هست که با کمال یقین به منتقد بازی شک میکنم.
منتظر نقد و نمرهی بازیسنتر هم باشید.
واقعا منم موندم رو چه حسابی 4.5 داده؟ اگه ايراد فنی افت فريم رو داشت كه هوم كامينگ هم داشت و تازه هوم كامينگ مثل داون پور بازی آزاد گردی نبود!یه چیزی میگم تا خیالتون رو راحت کنم. کلا نمره ی IGN رو فراموش کنید. دفعهی اولم هست که با کمال یقین به منتقد بازی شک میکنم.
منتظر نقد و نمرهی بازیسنتر هم باشید.