احد از تو بعیده !یه چیزی میگم تا خیالتون رو راحت کنم. کلا نمره ی IGN رو فراموش کنید. دفعهی اولم هست که با کمال یقین به منتقد بازی شک میکنم.
منتظر نقد و نمرهی بازیسنتر هم باشید.

جمش كناحد از تو بعیده !
بازی به شدت چیپ و بیبی فن بیسد هست . این رو با سایلنت هیل 2 یا 3 مقایسه کنی همون 4 آی جی ان لایقشه!
احد از تو بعیده !
بازی به شدت چیپ و بیبی فن بیسد هست . این رو با سایلنت هیل 2 یا 3 مقایسه کنی همون 4 آی جی ان لایقشه!
بازی کردم خیلی رفتم جلو ، تفلونه بازیتو بشين بازی كن خدایی ببين lasting appeal ـش 4 ـه يا نه:biggrin1:
كسی كه از SoD خوشش بياد مطمئنا از اينم خوشش مياد:biggrin1:

علی جان ، وقتی من دارم داونپور بازی میکنم ، اصلا احساس نمیکنم که در حال بازی کردن یه شماره از سایلنت هیلم ...کیوان عزیز توقع نداشتم در مورد این عنوان اینجوری نظر بدی، بازی تجربه بسیار خوبیه، توقع داری بازی رو در حد شاهکارهای تکرار نشدنی تیم سایلنت بسازند؟ همین که با بدعتهای جدید و احمقانه سری رو زیر سؤال نبردند خودش کار بزرگیه. قبلاً هم گفتم این بازی بدون وجود تیم سایلنت و استاد یامائوکا خیلی خوب از کار دراومده، فقط یکم مشکلات فنی ریز و درشت داره، ولی باز هم یک سایلنت هیله خوبه.
منتقد IGN هم مشکل روحی روانی داشته بی شک، ولی باز هم میگم تو قید و بند نمره نباشید.
شاید اگر اسمش یه چیز دیگه میبود بهش 6.5 میدادیم ، اما الآن 4 .این رو با سایلنت هیل 2 یا 3 مقایسه کنی همون 4 آی جی ان لایقشه :biggrin1: !
؟ نینجا گایدن 3، داونپور ، اویل راکون سیتی ، و به احتمال 99 درصد DmC (
) .