امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

دوستان نمره IGN رو جدی نگیرید، قبلاً هم گفتم، IGN تو نقدش به نکات خوبی اشاره کرده ولی اصلاً منصفانه نمره نداده. مثلاً در بازی مشکل افت فریم و پارگی تصویر وجود داره، ولی از طرفی جزئیات لباس و محیط و تکسچرها، انیمیشن صورت، نورپردازی و ... خیلی خوب کار شده. مشکل افت فریم هم بیشتر برای Saveهای اتوماتیک وقت و بی وقت بازی هست. خوب هر کسی که بازی رو ببینه، متوجه میشه گرافیک بازی در حد 4 نیست.

گیم پلی بازی و مبارزات مشکل دارند ولی نه در حد نمره 4. به داستان بازی هم نمره معقولی نداده. در واقع IGN نقاط ضعف این عنوان رو اینقدر بزرگ کرده که دیگه جایی برای نقاط قوت بازی نمونده.

فکر کنم امتیاز game spot معقولانه تر باشه ! آخه IGN دیگه رسما این بازی رو کوبیده !
امتیاز یعنی سلیقه ی منتقد.حالا منتقد هم میتونه یه ادم بد سلیقه باشه.
IGN از سره احساس نمره میده ، gamespot هم از سره بی رحمی.هیچ کدومشون رو قبول ندارم.ولی دومی رو ترجیح میدم.
من که 3 4 ساعت بازی کردم وفقط لذت بردم.

این قضیه اهمیت دادن به نمرات سایت ها رو من درک نمیکنم . یعنی چی امتیاز فلان سایت رو قبول دارین و فلان سایت رو نه ؟ یعنی تو کله شما گچ ریختن ولی منتقده سایته انیشتین ـه ؟ قبول داشتن نمره فلان سایت یعنی رد کردن عقل و شعور و سلیقه شخصی ؟ الان گیم اسپات 10 بده یا 0 .... چه فرقی میکنه ؟ مگه شما که بازی رو میگیرین و بازی میکنید معیار لذت بردنتون از بازی اون نمره و نقد سایته هست یا سلیقه شخصیه خودتون ؟ به خودتون احترام بزارید لطفا .

دوستان بازی از نظر من عالی است و خیلی بهتر از شماره قبلش است . امتیاز هایی هم که دادن ویا دوستانی که خوششان نیامده یا اصلا از سری بازی های سایلنت هیل چیزی نمیدونند ویا توقع بازی اکشن با جو کمی ترسناک مثل الن ویک را داشتند . ویا دیگه خیلی توقع ان ها بالا رفته بود که فکر کردن این بازی بر همه ی رقیب ها پیروز می شود.
هر چه باشد باز هم یک سایلنت هیل است ویک دنیاترس>:d

دوستان ایراد بنی منکر نگیرید...

به نظرتون اصلا سایلنت هیل با ماموریت های فرعی جور در میاد .؟
یعنی چی این کار...خاک بر سرشون استدیو که دست سازنده غربی بیوفته همین میشه....
تو شماره1 ماموريت فرعی بود به اين شكل كه می تونستی برای كافمن روغن پيدا كنی می شدم نكنی، تو 2 هم بخش اضافی a letter from silent heaven بود كه ماموريت فرعی محسوب می شد يجورایی، ايراد از بازی نيست از كمبود اطلاعات منتقده.
===
بازی رو گرفتم به معنای كامل عاليه و يه سايلنت هيل تمام عياره، طرفدارای قديمی هر جور شده بايد بازیش كنن.
در مورد نمره ign هم:
15497593671915984025.jpg

index.php
آخه بازی كه كلی پايان داره Lasting Appeal ـش 4.5 ـه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or