امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

GameSpot 7.5 out of 10

خوب این نقد مربوط به نسخه PS3 هست و نسبت به هوم کامینگ ( 6.5 ) مسلما پیشرفت خوبی داشته!

ایراداتی هم که گرفته چندان برای طرفداران مهم نیستند! ایراداتی در فریم ریت و کُمبت قابل پیش بینی بود.

فقط این وسط از آهنگ های بازی ایراد گرفته که برای من عجیبه زیرا هرکی تا به امروز بازی رو تهیه کرده معتقد بوده که ضعفی در آهنگ ها وجود نداره! اگر یامائوکا بود شاید 8 رو می گرفت!

در کل من راضیم و امیدوارم وظیفه ساخت نسخه بعدی هم به عهده Vatra گذاشته بشه چون مسلما تجارب مناسبی در ساخت DP بدست آوردن!

IGN - 4.5/10
40758174453720656746.jpg

IGN چه شاد تشریف داره! جنازه سایلنت هیل 4.5 نمیگیره!

وقتی نقد بازی رو میدن دست کسی که CoD باز هست همین میشه دیگه...

دوستان ایراد بنی منکر نگیرید...

به نظرتون اصلا سایلنت هیل با ماموریت های فرعی جور در میاد .؟
یعنی چی این کار...خاک بر سرشون استدیو که دست سازنده غربی بیوفته همین میشه....

دوستان ایراد بنی منکر نگیرید...

یعنی چی این کار...خاک بر سرشون استدیو که دست سازنده غربی بیوفته همین میشه....
اقا چه ربطی داره .. ...بالاخره همچین چیزایی برای بیشتر بازی کردن خوبه
همین که تو محیط سایلنت هیلی چرخ بزنی خودش کلیه........:d
مطمن هم باش 70 و 80% کسایی که بازی رو میخرن فن های بازین که این جور چیزا براشون اشکال بازی به حساب نمیاد

آخرین ویرایش:
درود

نمره گیم اسپات قابل پیش بینی بود.البته من نمره 7.5 برای بازی‌ای مثل سایلنت هیل رو قابل قبول میدونم. مشکلاتی رو که گیم اسپات تو نقدش ذکر کرده، بسیار منطقیه، خودم این مشکلات رو تو بازی دیدم.

IGN - 4.5/10
40758174453720656746.jpg

رقیب جدیدی برای کوسه و پیاز! نمیدونم واقعاً منتقدهای IGN انسان هستند یا نه؟ آخه مگه میشه انسان اینقدر دم دمی مزاج باشه؟ نه به اون 10هایی که آخر سال 2011 ردیف میکردند و نه به این نمرات خنده دار! احتمالاً استاندارهای این بازی رو با GEOW3 مقایسه کردند. واقعاً این نمره بی انصافیه، حتی اگر بازی رو با نسخه Homecoming هم مقایسه می‌کردند حداقل 7 رو میگرفت! مسلماً منتقد این سایت درکی از سایلنت هیل نداشته.

آقا این IGN رو نکوبید :دی بازی از نظر فنی یه سری مشکلات داره :دی اما از نظر سایلنت هیل خوبه :دی البته این IGN خیلی فنی به قضیه نگاه کرده و یادش رفته که مثلا داره سایلنت هیل نقد میکنه :دی

gamespot انصافا 90 درصد نقدهاش حرفه ای هست شاید گاهی بی انصافی بکنی مثل: zela که بهش 7.5 داد اما نمره هایی که می ده خیلی قابل قبول تره

ign کلا کیفیت نقدهاشم پایینه حتی نگارش خوبی هم نداره

فک نکنم اون مدلی که با شنیدن ماموریت های فرعی تو ذهنمون بیاد باشه (مثلا بری از کله هرمی ماموریت بگیری :d ) احتمالا معماهای جانبی و کشف آیتم ها و اطلاعات دیگه ست،باز اونایی که بازی کردن بهتر میدونن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or