امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

@ سهیل :
نه من که نگفتم این میشه 60 :دی !!! دوباره جملم رو بخون ؛ منظورم این بود اصلا به هیچ عنوان این شماره بازی بدی نیست ؛ اون دوستمون میگه ضعیفترین نسخه هست ! که من گفتم حتی اگر 60 م بشه از 4 بهتره :دی !
پانوشت : یه تار موی گندیده Heather رو به صدتای The Room و Homecoming و Origins و اینا نمیدیم :دی ! بله ... :دی !
پانوشت 2 : اگر بخوام سایلنت هیل 2 و 3 رو مقایسه کنم 2 اوریجینال تر بود ، داستان خفن تری هم داشت ، از بعد روانشناختی هم فوق العاده بود ، پایان های معرکه و به یاد موندنی ای هم داشت . اما بصورت کلی بخوام مقایسه کنم و چون یک بازی از فاکتور های زیادی من جمله گیم پلی و کنترل و گرافیک و ... تشکیل شده ، سایلنت هیل 3 رو برترین سایلنت هیل میدونم ... ضمن این که مکانیزم حل معماها هم در شماره سوم خیلی بهتر بود .

آخرین ویرایش:
مسئله اینجاست که کونامی عرزه نداره یا شاید هم نمیخواد که یه استودیو مثل visceral game داشته باشه که فقط براش تو ژانر harror بازی بسازن. یه جورایی فقط به فکر سر کیسه کردنه انگار.

@ سهیل :
نه من که نگفتم این میشه 60 :دی !!! دوباره جملم رو بخون ؛ منظورم این بود اصلا به هیچ عنوان این شماره بازی بدی نیست ؛ اون دوستمون میگه ضعیفترین نسخه هست ! که من گفتم حتی اگر 60 م بشه از 4 بهتره :دی !
پانوشت : یه تار موی گندیده Heather رو به صدتای The Room و Homecoming و Origins و اینا نمیدیم :دی ! بله ... :دی !
پانوشت 2 : اگر بخوام سایلنت هیل 2 و 3 رو مقایسه کنم 2 اوریجینال تر بود ، داستان خفن تری هم داشت ، از بعد روانشناختی هم فوق العاده بود ، پایان های معرکه و به یاد موندنی ای هم داشت . اما بصورت کلی بخوام مقایسه کنم و چون یک بازی از فاکتور های زیادی من جمله گیم پلی و کنترل و گرافیک و ... تشکیل شده ، سایلنت هیل 3 رو برترین سایلنت هیل میدونم ... ضمن این که مکانیزم حل معماها هم در شماره سوم خیلی بهتر بود .
می دونی من چرا رو بازیش حساب كردم كيوان؟
چون داستانش برخلاف هوم كامينگ عمق داره. اينو از تريلرهاش كاملا متوجه شدم. به اين چرتی نيست كه مثل هوم كامينگ يه سرباز و برادر مرده اش باشن و تابلو باشه سربازه برادرش رو كشته، downpour معلومه داستانش پيچيده ست.
من اصلا به گيم پلیش كاری ندارم! هيچ كاری! اصلا باشه همه بخاطر گيم پليش بهش 6 و 7 بدن! بعضی ها هم بخاطر نداشتن مولتی 4 و 5 بدن! هيچ مسئله ای نيست. من فقط عمق داستان و شخصيت پردازيش برام مهمه و بس. حتی اميدی به اينكه جو سايلنت هيل های قديمی رو داشته باشه هم اصلا ندارم، همين كه داستان و كاراكترهاش عمق داشته باشن برام كافيه و نمره اش برای من 10 از 10 ـه.

هر کی اینجا بهSH 4 توهین کنه میزنم از وسط نصفش می کنم!:|:d

این 4 مورد رو به صورت با کیفیت طراحی کنن، من تا 1 ماه جشن می گیرم :

داستان، آهنگ، اتمسفر و پازل های عالی!

به جان جدشون گیم پلی، گرافیک، هوش مصنوعی و ... نمی خوایم!

تمام بازیهای silent hill بی صر وصدا و جدا از هیاهو لانچ شدند و کونامی هم از این بازی زیاد توقعی نداشت.ولی خوب فراتر از انتظار هم ظاهر میشد . طرفدارهای واقعی میفهمند چی میگم.آدم نباید اسیر روزمرگی بشه یه نگاه بکنید الان سه سال و نیم از homecoming میگذره.واقعا این شماره برای ما لازم نه بلکه واجب بود.نیاز به امتیاز هم نمیبینم.

یعنی سایلنت هیل اصلا جای ترول کردن نداره . همون آهنگ های Akira Yamaoka و Marry Elizabeth Mcglynn میرزه به کل هیکل بازی های دیگه . که البته متاسفانه تو این شماره یامائوکا نیست دیگه ولی بازم ترول نکنید سایلنت هیل رو :دی . خدایی دلتون میاد ؟
راستی دوستان کسی خبر داره که آیا Mcglynn تو این شماره خونده یا نه ؟ فکر کنم فقط با یامائوکا کار میکنه . خداکنه یه Track داشته باشه تو این شماره .

اره ما زیاد به این نمره ها اهمیت نمیدیم اصل خود بازیه که برای اومدنش لحظه شماری میکنیم...شماره های قبلی هم نمره خوبی نگرفتن خب....گرچه من به این شماره به عنوان یه سایلنت هیل اصیل نگاه نمیکنم ولی بازم باید چند بار تمومش کرد...سایلنت هیل بدون یامائوکا نمیشه

---------- نوشته در 12:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:38 AM ارسال شده بود ----------

یعنی سایلنت هیل اصلا جای ترول کردن نداره . همون آهنگ های Akira Yamaoka و Marry Elizabeth Mcglynn میرزه به کل هیکل بازی های دیگه . که البته متاسفانه تو این شماره یامائوکا نیست دیگه ولی بازم ترول نکنید سایلنت هیل رو :دی . خدایی دلتون میاد ؟
راستی دوستان کسی خبر داره که آیا Mcglynn تو این شماره خونده یا نه ؟ فکر کنم فقط با یامائوکا کار میکنه . خداکنه یه Track داشته باشه تو این شماره .

اره طبق گفته خوشون mc glyn هم هست ولی بدون یاماوکا هیچ...

به شخصه از موسیقی این قسمت خوشم میاد ولی خودتون برید یک نگاه به گیم پلیش بندازید؟داستانش هم که با توجه به تریلر ها چیز خاصی نداشت.شاید خوب باشه ولی در حد و اندازه SH نیست.من خودم بازی می کنم تا اخر هم میرم ولی فکر نکنم به زیبایی نسخه 4 یا 2 باشه خصوصا 2

به شخصه از موسیقی این قسمت خوشم میاد ولی خودتون برید یک نگاه به گیم پلیش بندازید؟داستانش هم که با توجه به تریلر ها چیز خاصی نداشت.شاید خوب باشه ولی در حد و اندازه SH نیست.من خودم بازی می کنم تا اخر هم میرم ولی فکر نکنم به زیبایی نسخه 4 یا 2 باشه خصوصا 2
گيم پلی رو كه بيخيال ولی در مورد داستانش بايد بگم كه خيلی بهتر از هوم كامينگه، همين قدر بگم كه معلومه اون زنی كه دنبال مورفیه به احتمال زياد پليس نيست و پليس بودنش نمادينه، همين طور اون راهبه هه كه مورفی رو تو كليسا راه می ده. انتخاب هاش هم ديگه واقعا معنی دارن، اينطوری نيست كه كشتن و نجات دادن يه نفر يكی باشه. پايان هاشم كه شنيدم حدود 10 تان.
شما زود قضاوت نكن گيم پلیشم خوبه گفتن ماموريت جانبی زياد داره كه چيزای مختلفی تو اين ماموريتا باز می شه من مطمئنم اگه بهش نمره پايين بدن و الانم اين 7 ـی كه گرفته صرفا به خاطر عدم شباهتش به سايلنت هيل های قديميه (كه يه چيز طبيعيه) نه بد بودنش.

یعنی چی 70؟
یعنی اینقدر افتضاح بوده؟
نکنه این هم به سرنوشت رزیدنت اویل دچار شد.
تریلرها که چیز دیگه رو نشون میداد.

افتضاح !!!!یعنی چه
تا اونجا که ما می دونیم به نمره 70 نمی گن افتضاح
البته اینجور صحبت ها فقط تو بازی سنتر می بینیم نمره زیر 9 باشه میشه .........................

بعضی دوستان الکی گیر ندن . طوری میگین افتضاح که ادم خندش میگیره. حتی نسخه های کلاسیک هم از این نمره ها زیاد ردیف کردن با همین روال بره جلو کافیه .

معمولا بازيهاي تو اين سبك هيچ وقت تو گرفتن نمره موفق نبودن.هميشه رو 7 تا 8 ميچرخن
حالا بعضي اوقات يك استثنايي هم پيش مياد(پاي ds رو نكشين وسط.اون كلا سبكش با سايلنت هيل فرق داره)
واسه همين بازيهاي توي اين سبك رو هيچ وقت نميشه با امتيازاشون شناخت
مثال ميزنم.مثلا obscure.نمره هاش معمولي ولي خيلي ها مثل من با اين بازي كلي خاطره دارن
...
در ضمن:
سايلنت هيل=آكيرا+داستان

آخرین ویرایش:
سایلنت هیل با این اوضاع جاش تو موزه است . نیازی نیست دیگه تلاش و نوآوری رو این بازی اعمال کنند بهتره سازنده ها از این بازی فاصله بگیرند .

گذشت اون زمانی که امتیازاتی که به شماره های سری میدادن مهم نبود وقتی تیم سازنده ، بازی رو از سبک خودش بیرون میاره حالت نیمه اپن ورد به بازی میده و نقریبا تمام المان های قدیمی سری رو برای ایجاد قابلیت های جدید در گیم پلی کنار میذاره ( طبق حرف های خود سازنده ها و تریلر های منتشر شده ) دیگه نمیشه گفت نمره ها نباید برای ما مهم باشه ! فکر کنم تمام این کارها برای این صورت گرفته که بازی نمرات بالاتری رو بگیره و فروش بیشتری داشته باشه ، اگر توی همین بخش هم نتونه موفق باشه یعنی کلی چیز رو از دست دادیم به خاطر هیچ جیز!
مطمئنا با یه نمره نمیشه قضاوت کرد ولی این موضوع که ملاک یه sh خوب نمره هاش نیست فکر کنم دیگه صادق نباشه ! اگر نمرات بازی خوب نباشه تنها چیزی که شاید بشه بهش دل خوش کرد داستان بازیه ، جون وضعیت گیم پلی بازی کاملا مشخصه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or