می دونی من چرا رو بازیش حساب كردم كيوان؟@ سهیل :
نه من که نگفتم این میشه 60 !!! دوباره جملم رو بخون ؛ منظورم این بود اصلا به هیچ عنوان این شماره بازی بدی نیست ؛ اون دوستمون میگه ضعیفترین نسخه هست ! که من گفتم حتی اگر 60 م بشه از 4 بهتره !
پانوشت : یه تار موی گندیده Heather رو به صدتای The Room و Homecoming و Origins و اینا نمیدیم ! بله ... !
پانوشت 2 : اگر بخوام سایلنت هیل 2 و 3 رو مقایسه کنم 2 اوریجینال تر بود ، داستان خفن تری هم داشت ، از بعد روانشناختی هم فوق العاده بود ، پایان های معرکه و به یاد موندنی ای هم داشت . اما بصورت کلی بخوام مقایسه کنم و چون یک بازی از فاکتور های زیادی من جمله گیم پلی و کنترل و گرافیک و ... تشکیل شده ، سایلنت هیل 3 رو برترین سایلنت هیل میدونم ... ضمن این که مکانیزم حل معماها هم در شماره سوم خیلی بهتر بود .
یعنی سایلنت هیل اصلا جای ترول کردن نداره . همون آهنگ های Akira Yamaoka و Marry Elizabeth Mcglynn میرزه به کل هیکل بازی های دیگه . که البته متاسفانه تو این شماره یامائوکا نیست دیگه ولی بازم ترول نکنید سایلنت هیل رو . خدایی دلتون میاد ؟
راستی دوستان کسی خبر داره که آیا Mcglynn تو این شماره خونده یا نه ؟ فکر کنم فقط با یامائوکا کار میکنه . خداکنه یه Track داشته باشه تو این شماره .
گيم پلی رو كه بيخيال ولی در مورد داستانش بايد بگم كه خيلی بهتر از هوم كامينگه، همين قدر بگم كه معلومه اون زنی كه دنبال مورفیه به احتمال زياد پليس نيست و پليس بودنش نمادينه، همين طور اون راهبه هه كه مورفی رو تو كليسا راه می ده. انتخاب هاش هم ديگه واقعا معنی دارن، اينطوری نيست كه كشتن و نجات دادن يه نفر يكی باشه. پايان هاشم كه شنيدم حدود 10 تان.به شخصه از موسیقی این قسمت خوشم میاد ولی خودتون برید یک نگاه به گیم پلیش بندازید؟داستانش هم که با توجه به تریلر ها چیز خاصی نداشت.شاید خوب باشه ولی در حد و اندازه SH نیست.من خودم بازی می کنم تا اخر هم میرم ولی فکر نکنم به زیبایی نسخه 4 یا 2 باشه خصوصا 2