چيزی نگيد كه بعد اينكه دو تا نمره ديگه اومد پشيمون شيد.سایلنت هیل با این اوضاع جاش تو موزه است . نیازی نیست دیگه تلاش و نوآوری رو این بازی اعمال کنند بهتره سازنده ها از این بازی فاصله بگیرند .
عجب! نکنه از HC هم پست تره؟برای من مهمه هست چه نمره ای بگیره چون دیگه این بازی فان نیست که نمره مهم نباشه.من خودم فن این بازی هستم ولی میدونستم که این نسخه ضعیفترین نسخه کل این سری می شه
عجب! نکنه از HC هم پست تره؟
دوستان اینقدر با دیدن یک نقد جو زده نشید، بگذارید چندتا امتیاز درست و درمون بگیره بعد بر اساس امتیاز نظر بدید.
در ضمن سری سایلنت هیل همیشه به خاطر گیم پلی ضعیف و موارد اینچنین مورد پسند منتقدها نبوده، این بازیای نیست که با توجه به نمرات بشه در موردش قضاوت کرد. طرفداران حتماً این نسخه رو بازی میکنند. کسانی هم که به بازی علاقه ندارند، بالطبع بازی نمیکنند ولی در عین حال ترول هم نمیکنند.
خوب اونا خیلی سخت گیر هتند کاریش نمیشه کردبابا فکر میکنید منتقد ها کی هستند؟
من به شخصه هیچ نقدی رو قبول ندارم.میبینم دلم چی میخواد ، همون رو بازی میکنم.مثال میزنم:
اسکایریم ،بهترین بازی سال رو اصلا بازی نکردم و نخواهم کرد.
ولی به بعضی از بازیهایی که مثلا از gamespot نمره پایین گرفتن،علاقه دارم مثل:bionic comando , mirrors edge,wwe12 , ...
پس اگه دلتون واسه سایلنت هیل تنگ شده ، منتظر باشین.
البته Silent Hill: Origins پلتفرم اصلیش PSP بود و متای نسخه PSP ـش 78 شدهکلا نمرات سری silent hill همیشه بالا نبوده و برای فن های این بازی زیاد فرقی نمیکنه.
متا:
silent hill : 86
silent hill 2: 70
silent hill 3: 85
silent hill 4 the room: 76
Silent Hill Origins: 70
Silent Hill: Shattered Memories: 73
Silent Hill: Homecoming: 70