امتيازات Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Silent_Hill_Downpour_Cover.jpeg

خوب اين بازي هم اولين امتيازش رو گرفت.
Playstation Official Magazine AU 70/100

سایلنت هیل با این اوضاع جاش تو موزه است . نیازی نیست دیگه تلاش و نوآوری رو این بازی اعمال کنند بهتره سازنده ها از این بازی فاصله بگیرند .
چيزی نگيد كه بعد اينكه دو تا نمره ديگه اومد پشيمون شيد.
مغز آدم هنگ می كنه از اين تفاسير شماها! معلوم نيست شما اين تفاسير رو از اين دو نمره درمياريد يا از جاهای نامعلوم ديگه!
====
Game Informer به هر دو نسخه 360 و PS3 بازی 7 داد.
قبل از اين PSM استراليا به نسخه PS3 نمره 7 رو داده بود.

آخرین ویرایش:
برای من مهمه هست چه نمره ای بگیره چون دیگه این بازی فان نیست که نمره مهم نباشه.من خودم فن این بازی هستم ولی میدونستم که این نسخه ضعیفترین نسخه کل این سری می شه
عجب! نکنه از HC هم پست تره؟:-/

دوستان اینقدر با دیدن یک نقد جو زده نشید، بگذارید چندتا امتیاز درست و درمون بگیره بعد بر اساس امتیاز نظر بدید.
در ضمن سری سایلنت هیل همیشه به خاطر گیم پلی ضعیف و موارد این‌چنین مورد پسند منتقدها نبوده، این بازی‌ای نیست که با توجه به نمرات بشه در موردش قضاوت کرد. طرفداران حتماً این نسخه رو بازی می‌کنند. کسانی هم که به بازی علاقه ندارند، بالطبع بازی نمی‌کنند ولی در عین حال ترول هم نمی‌کنند.

عجب! نکنه از HC هم پست تره؟:-/

دوستان اینقدر با دیدن یک نقد جو زده نشید، بگذارید چندتا امتیاز درست و درمون بگیره بعد بر اساس امتیاز نظر بدید.
در ضمن سری سایلنت هیل همیشه به خاطر گیم پلی ضعیف و موارد این‌چنین مورد پسند منتقدها نبوده، این بازی‌ای نیست که با توجه به نمرات بشه در موردش قضاوت کرد. طرفداران حتماً این نسخه رو بازی می‌کنند. کسانی هم که به بازی علاقه ندارند، بالطبع بازی نمی‌کنند ولی در عین حال ترول هم نمی‌کنند.

درسته علی جان . ولی من از این نارا حتم که همچین امتیازاتی را میدهند واز عزت عظیم سایلنت هیل می کاهند. به هرحال من باهات خیلی موافقم و حتما هم بازی خواهم کردش چون نزد من امتیازش 10 از10 است;):d

بابا فکر میکنید منتقد ها کی هستند؟
من به شخصه هیچ نقدی رو قبول ندارم.میبینم دلم چی میخواد ، همون رو بازی میکنم.مثال میزنم:
اسکایریم ،بهترین بازی سال رو اصلا بازی نکردم و نخواهم کرد.
ولی به بعضی از بازیهایی که مثلا از gamespot نمره پایین گرفتن،علاقه دارم مثل:bionic comando , mirrors edge,wwe12 , ...
پس اگه دلتون واسه سایلنت هیل تنگ شده ، منتظر باشین.:-bd

منم شدید منتظرم به قول یک دوستی از سیستم گیم پلیش که اصلا انتظاری نمیره فقط فضا سازی عالی داستان و موزیک تمام
میانگین هم زیر 7 نمیاد ولی خوب مگه darknees 2 نبود اونم اوایل 7 ردیف کرد ولی میانگین به 81 رسید کاری به سبک ندارم و اصلا قصدم مقایسه نبود میخواستم بگم امیدوار باشید

بچه‌ها فقط این یادشون نره که سایلنت هیل روی اتمسفر خاص خودش و داستانش مانور میده. همیشه از نظر گیم‌پلی مشکلات داشته. اون چیزی که باعث میشه یکی از سایلنت هیل خوشش بیاد اون مواردی بود که گفتم. البته به هر حال این ایرادات هم باید برطرف بشه چون باعث میشه بازی طرفدار جدید پیدا نکنه. فقط متای 70-80 واسه‌ی سایلنت هیل بد نیست.

آخرین ویرایش:
بابا فکر میکنید منتقد ها کی هستند؟
من به شخصه هیچ نقدی رو قبول ندارم.میبینم دلم چی میخواد ، همون رو بازی میکنم.مثال میزنم:
اسکایریم ،بهترین بازی سال رو اصلا بازی نکردم و نخواهم کرد.
ولی به بعضی از بازیهایی که مثلا از gamespot نمره پایین گرفتن،علاقه دارم مثل:bionic comando , mirrors edge,wwe12 , ...
پس اگه دلتون واسه سایلنت هیل تنگ شده ، منتظر باشین.:-bd
خوب اونا خیلی سخت گیر هتند کاریش نمیشه کرد

کلا نمرات سری silent hill همیشه بالا نبوده و برای فن های این بازی زیاد فرقی نمیکنه.
متا:
silent hill : 86
silent hill 2: 70
silent hill 3: 85
silent hill 4 the room: 76
Silent Hill Origins: 70
Silent Hill: Shattered Memories: 73
Silent Hill: Homecoming: 70

محیط،مود،صداگذاری،داستان و آهنگ سازی تو این سری بازی ها حرف اول رو میزنه ...من خودم عاشق این بازی هستم (البته به جز Homecoming و The Room).

دنیای سایلنت هیل کالا دنیای مبهم و عجیبیه فکر کنم منتقدین هم تو توهمات این بازی بودن که اینجوری نمره دادن:d. کلا سری سایلنت هیل توی نمره گرفتن خیلی قوی نبوده ولی همیشه دوست داشتنی و جالب بوده و به نظرم این شماره میتونه دوباره خاطرات خوبی که با شماره های قدیمی داشتیم کمی زنده کنه

تا الان فقط دو نقد برای نسخه PS3 و يك نقد برای نسخه 360 بازی منتشر شده.
بازی هم پريروز برای 360 ليك شد.
کلا نمرات سری silent hill همیشه بالا نبوده و برای فن های این بازی زیاد فرقی نمیکنه.
متا:
silent hill : 86
silent hill 2: 70
silent hill 3: 85
silent hill 4 the room: 76
Silent Hill Origins: 70
Silent Hill: Shattered Memories: 73

Silent Hill: Homecoming: 70
البته Silent Hill: Origins پلتفرم اصلیش PSP بود و متای نسخه PSP ـش 78 شده
Silent Hill: Shattered Memories هم پلتفرم اصليش Wii بود و متای نسخه Wii ـش 79 شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or