اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
احسان به نظر من عامه پسند بودن تاثیری رو نظر منتقد ها تو نمره دادن یا جوایز نمیذاره.

هر چیزی که وارد بازی کنن مهم فقط اینه که به بهترین صورت ممکن وارد کنن. مثلا همین رئال بودن. خیلی از بازی ها سعی کردن رئال باشن ولی چون اکثرا بالانس نبودن یا مشکلات ریز و درشتی داشتن به جایی نرسیدن.

نمونش بازی مترو 2033. خیلی چیزاش عالی بود. گرافیک عالی ، صداگذاری فوق العاده ، اتمسفر فوق العاده ، داستان جالب و زیبا ولی گانینگ و شوتینگ افتضاح!
یا مثلا همین بازی سعی داشت رئال باشه ولی این رئال بودنش اصلا بالانس نبود. مثلا چون بازی آخرالزمانی بود مهمات کم پیدا میشد ولی با شاتگان از فاصله ی 2 متری 2 تا تیر میزدی تو صورت طرف بازم نمیمرد! خب معلومه این بازی رو کاندید گاتی نمیکنن ولی اگه این مشکلات رو نداشته باشه و تو همه ی قسمت ها عالی باشه حداقلِ حداقلش کاندید شدن رو شاخشه.
اگه ناتی داگ بتونه (که میتونه) هر مودی که میخواد رو بازی پیاده کنه رو به بهترین صورت ممکن انجام بده مطمئن باش موفقیت های خیلی زیادی بدست میاره.

البته موافقم که اگه GTA V امثال بیاد به بقیه ی بازی ها چیزی جز کاندید شدن نمیرسه.
بهنام پا مترو رو نکش وسط ، مترو همیشه 20 ِ :d

نواوری خلاقیت ایجاد تئوری جدید ، تئامل با واقعیت جذابیت و هیجان خالص و مهم تر از همه یک سرگرمی ناب رو فقط تو عناوین سونی میشه یافت..
چرا که استدیویی مثل ND انقدر دل و جرات داره که از انچارتد دست میکشه و رو به ای پی جدیدی میاره...
دمشون گرم

- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
در ادامه :
The pair mentioned that the first gameplay demo that was shown to the press recently was actually an old build from January. They are currently “pushing a lot more environments” with the newer build. The lighting engine from Uncharted has evolved in The Last of Us as Naughty Dog is going with the more ambient approach (because the environments in The Last of Us have no electricity). Finally, they mentioned that they are trying to ground players into the same reality as Ellie, Joel and the hunters by reinforcing the art direction, lighting engine, rendering style and textures

تریلر رو الان تونستم ببینم. به من بگید TLOU هیتر. بگید مریض... هر چی میخواید بگید. اما واقعا انتظار دارن من یه نفر قبول کنم این چیزی که الان دیدم کاملا خود بازی بود؟! یعنی در همین حالت کنترل رو میدن دستت؟! بیلاخ. اینقدر رزولوشن این ویدئو بالا بود که تقریبا با 1080p برابری میکرد. اینقدر AA داشت که حتی یه خط و خطوط شکسته هم دیده نمیشه. تاریخ KZ2 تکرار میشود؟! حالا بیاید بریزید سرم. فقط نظرمو گفتم. :|

تریلر رو الان تونستم ببینم. به من بگید TLOU هیتر. بگید مریض... هر چی میخواید بگید. اما واقعا انتظار دارن من یه نفر قبول کنم این چیزی که الان دیدم کاملا خود بازی بود؟! یعنی در همین حالت کنترل رو میدن دستت؟! بیلاخ. اینقدر رزولوشن این ویدئو بالا بود که تقریبا با 1080p برابری میکرد. اینقدر AA داشت که حتی یه خط و خطوط شکسته هم دیده نمیشه. تاریخ KZ2 تکرار میشود؟! حالا بیاید بریزید سرم. فقط نظرمو گفتم. :|

فردین با این چیزایی که گفتی اگر ناظم نبودی قشنگ می تونم تصور کنم چه اتفاقی می افتاد (شکلک خنده)
پ.ن : از بعضی جهات منم باهات موافقم
@ نیما :
به نظر من 100% نمی تونه همین باشه ! مثلاً یه تیکه آسفالت ترک خورده و کنده شده و به صورت برجسته از سطح زمین زده بیرون ! به نظرم فکر نمی کنم همیچین چیزی رو توی بازی داشته باشیم !
فرق کات سینهای Uncharted ( از شماره 1 تا 3 ) با خود گیمپلی چی بود ؟! اینو به من جواب بدی جواب خودتم دادی ... حالا ببین اختلافش چیزی بوده که ارزش داشته باشه بخاطرش خودتون سوژه کنید یا نه ....
سوژه ؟ اگه بگم همچین چیزی هضمش سخت ـه یعنی دارم میگم غیر ممکنه ! منتظر گیم پلی می مونیم ...
پ.ن : الان یادم میاد چه بحث ها که با ملت سر یکی بودن کات سین های آنچارتد با گیم پلی ـش می کردم خودم رو فحش میدم ! حالا ما رو هیتر به حساب میارن !

آخرین ویرایش:

رزولوشن این ویدیو 720 بود یعنی چی با 1080 برابری میکرد ؟!!! :| ( این تیکه حرفت خیلییییییی نسنجیده بود ! این یه کات سین از بازیه و رزولوشن خود بازی و کاتسینهاش هم همینه که میبینی با چند برابر وضوح بیشتر بدلیل اینکه الان با بیت ریت 3000 میبینی ولی خود بازی بیت ریت خیلی بالاتر از این حرفاست )
AA هم چیز غیرطبیعی نبود Uncharted و GOW III بازی کردی دیگه ...
تنها چیزی که توی این ویدیو نسبت به خود گیمپلی بیشتر میتونه باشه و بنظر من هست انیمیشنهاشه ...

اون تیکه که قرمز کردم هم که وحشتناک بود !!

در نهایت چه هیتر باشی چه لاور وقتی بازی بیاد باید همینی که الان دیدی ( و شاید حتی بهترش رو چون ظاهرا این یه بیلد قدیمیه ) رو بازی کنی و یا ببینی که بقیه دارن بازی میکنن .

راستی فکر کنم بعد از پخش اولین تریلر از U3 راجع به اون بیابون و هواپیمای سقوط کرده و ... هم یه همچین چیزایی میگفتی !!!

@ نیما :
به نظر من 100% نمی تونه همین باشه ! مثلاً یه تیکه آسفالت ترک خورده و کنده شده و به صورت برجسته از سطح زمین زده بیرون ! به نظرم فکر نمی کنم همیچین چیزی رو توی بازی داشته باشیم !

فرق کات سینهای Uncharted ( از شماره 1 تا 3 ) با خود گیمپلی چی بود ؟! اینو به من جواب بدی جواب خودتم دادی ... حالا ببین اختلافش چیزی بوده که ارزش داشته باشه بخاطرش خودتون سوژه کنید یا نه ....

آخرین ویرایش:

ینی ناتی داگ آخر نسلی بعد از اون همه موفقیت و محبوبیت داره به مردم دروغ میگه تا نامشو خراب کنه ؟؟ آخه امکان داره همچین چیزی ؟ /:) در ضمن سایه روی شیشه اتوبوس خط شکسته زیاد داشت مگه ندیدین ؟

اون همه Screenshot از گیم پلی رو برای امثال شما گذاشتم صفحه ی اول .
دوستان این تریلری که الان سرش جنگه همونیه که توش موزیک کانتری میخونه و با ماشین میرن تو دیوار ؟
تریلر گیم پلی از بازی اومده بیرون ؟
آره همونه .
نه تا E3 باید صبر کنیم ...

آخرین ویرایش:
دوستان این تریلری که الان سرش جنگه همونیه که توش موزیک کانتری میخونه و با ماشین میرن تو دیوار ؟
تریلر گیم پلی از بازی اومده بیرون ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or