اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
خب اینم از طرف من آرت جدید (با الی جدید) که رنگیش کردم , فقط حیف رزولیشن ـش زیاد بالا نبود و گرنه یه چیز والپیپری تحویلتون میدادم (شکلک خنده)

ایول عالیه ! من یدونه رز بالا بدم رنگش میکنی واسه وال ؟ :d

یه چیز جالب در مورد این خبر و این تاپیک اینه که 97 تا لایک خورده تا این لحظه
biggrin1.gif
فکر کنم در نوع خودش بی سابقه باشه. برا من که عجیب بود
biggrin1.gif

این بازی درجه هایپ سنجش از همون روز اول ترکیده ! خطرناکه قضیه !

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه هر سال همین موقع بحث گرافیک که میشه ما میبینیم حرف از fake و آبرنگ و دوربین ثابت و حالا هم که Photoshop میشه و اخر سال damage control های شاهکاری مثل طراحی هنری و کارگردانی خیلی مهمه و اصطلاحات باحال دیگه مثل گرافیک محیطی و محاطی و عمق تکستچر خوب از دور و.... هزار تا بامبول دیگه رو میبینیم

با این هایپی که روز به روز داره شدتش بیشتر میشه پیش بینی میکنم اگر امتیازات از 9 پایینتر بود با یه بازیه آشغال طرفیم و باید nd رو با خاک یکسان کنیم

خیلی جالبه هر سال همین موقع بحث گرافیک که میشه ما میبینیم حرف از fake و آبرنگ و دوربین ثابت و حالا هم که Photoshop میشه و اخر سال damage control های شاهکاری مثل طراحی هنری و کارگردانی خیلی مهمه و اصطلاحات باحال دیگه مثل گرافیک محیطی و محاطی و عمق تکستچر خوب از دور و.... هزار تا بامبول دیگه رو میبینیم
:))=))
آقا دمت گرم مارو یاد پاییز پارسال انداختی

بازی بسیار عالی هست و می تون بهترین بازی سال بشه البته باید گیم پلیش رو دید گرافیک و صداش و داستانش که حرف نداره.

آخرین ویرایش:
می تونید بهترین بازی سال (2012یا2013)بهترین بازی ps3وبهترین گرافیک و ip را ببینید.
بهترین بازی نسل و تاریخ و ... رو فراموش کردین !
بابا بذارین یدونه گیم پلی از بازی بیاد ، بعد انقدر "بهترین" براش به کار ببرین.
من خودم به خاطر سابقه ND خیلی منتظرم ببینم بازی چطوریه ، ولی دیگه با دیدن دو تا دونه تریلر که هیچ گیم پلی ای هم توش نداره نباید این طوری پیش بینی کرد.

ایول عالیه ! من یدونه رز بالا بدم رنگش میکنی واسه وال ؟ :d

این بازی درجه هایپ سنجش از همون روز اول ترکیده ! خطرناکه قضیه !

بده نیما جان در خدمتیم (شکلک خنده)
هر چی بیشتر بهتر ! این چون رز ـش دور و ور 720 بود یه جاهاییش رنگ می خورد مات میشد اگه هر چی بیشتر باشه میشه کیفیت بهتری ازش بیرون کشید
@ نیما :
یه کم طول میکشه , تموم شد توی پروفایل خودت میذارمش

آخرین ویرایش:
بده نیما جان در خدمتیم (شکلک خنده)
هر چی بیشتر بهتر ! این چون رز ـش دور و ور 720 بود یه جاهاییش رنگ می خورد مات میشد اگه هر چی بیشتر باشه میشه کیفیت بهتری ازش بیرون کشید

...........................

Attachments

شرکت بزرگNaughty Dog اخیراً صحبت هایی در مورد موتور گرافیکی The Last of Us کرده و خاطر نشان کرده که تریلر اول از بازی که در VGA به نمایش در آمد(که البته با همان هم همه را به وجد آورد) نسخه قدیمی موتور بوده و حالا با کار هایی که برروی موتور جدیدمان کرده ایم گرافیک بازی بسیار پیشرفت کرده است.(یعنی ازu3 بیشتر)محیط ها بسیار بهتر شده اند
نکته بسیار ؟؟؟جالب و مهمی که شرکت ناتی داگ گفته است این است که به خاطر این که موتور نور پردازی u3ش دچار پیشرفت چشمگیری شده است و THE LAST OF US براقی کاذب نداردنورپردازی بیشتر زنده و ناشی از محیط است.​

آخرین ویرایش:
tumblr_lmsy4aHEWI1qhjv44.gif

بیش از همه خیلی دوست دارم ببینم Gustavo Santaolalla چطور بازی رو در زمینه موسیقی میترکونه. کلا بازی خیلی Country شکل شده. :d

حمید رضا جان اگه بازی موزیک Country هم فراونی داشته باشه دیگه عالی میشه .:x

من که از انتخاب موزیک هاش تا اینجا که به وجد امدم حالا دیگه خود بازی چیکار میکنه دیگه خدا میدونه .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or