اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
[

به ND شک دارید؟کافیه یه سر به E3 پارسال بزنید.جایی که بعد از نشون دادن تریلر U3 تو نمایشگاه خیلیاها گفتند غیر ممکنه این عکس جزئی از گیم پلی بازی باشه!اما 4 ماه بعد چیزی که ما تو نسخه نهایی بازی دیدیم.و البته گیم پلی نه کات سین!
پس بهتره خودتون رو برای گرافیک بمراتب بهتری نسبت به چیزایی که الان از TLOU میبیند آماده کنید.

من تو يه پست ديگه هم اشاره كرده بودم اينجا هم خالي از لطف نيست گفتنش
وقتي اولين شاتها از uncharted2 نيز اومده بود چند تايي از شاتها رو همانند دوستمون باورم نمشيد يه صحنه real time از گيم پلي بازي باشه, يكيش رو انداختم رو يه تبلت و به چند نفر(حتي يه سري كه اصلا اهل بازي با كنسول نبودن) نشون دادم و هيچ حرفي در مورد پلتفرم بازي مورد نظر حرفي نزدم:
955125_20090123_790screen001.jpg

[/QUOTE]
در اكثريت كه شات رو ميديدن ميگفتن اين چه كارت گرافيكي برا اجرا ميخواد؟
نكته اي كه من بخوام بهش برسم اينه كه چه عجله اي برا هر چه زودتر اومدن نسل بعد هست وقتي شاهكارهايي مثل همين the last of us(اغراق نيست اگه از الان بگيم شاهكار) در راه هستن؟ همين الان چند تا عنوان directx 11 رو pc هست كه nvidia يك كارت گرافيك ١٠٠٠ دلاري معرفي ميكنه؟
هر چند كه منكر اين نميشم كه بازيهايي مثل ba tt le fi eld3 وقتي تصويرش با يك كارت گرافيك geforce gtx 680 رندر ميشه قطعاً تاثير قابل توجهي رو گيم پلي بازي ميزاره تا اينكه همون تصوير بواسطه رندرينگ يك كنسول رو tv نمايان بشه اما...
http://forum.bazicenter.com/thread61925/#post2002281
[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]

[FONT=.Helvetica NeueUI]
[/FONT]

چون بحثت خیلی منطقی بود رفتی آیدی ساختی ؟! :)) الان فکر کردی 3 تا عکس گذاشتی منطق رو کردی ؟! منطقی جان 2 تا گیف بالاتر رو هم میدیدی ... اصلا تو فرض کن اینا Fake ، خدا رو شکر همون 90 درصدی که PS3 ندارن ( =)) ) همین Fake ها رو بازی کردن ، میدونن قضیه چیه .
چقدر بدبختن اون بازیهایی چند ساله رقیب Fake بازیهای ND و Sony هم نشدن :))

ضمنا فکرنکن الا چراغ خاموش اومدی و میری ... البته خیلی خوبه که دیگه مواظب آیدی قشنگت هستی ;)

فکر نمیکنم واسه این سایت باعث افتخار باشه که هر کسی مجبور باشه واسه زدن حرفش تو این سایت آی دی جدید بسازه تا همیشه مورد توهین نباشه! نه؟
اگه کسی بخواد تو این سایت نظرشو راجبه چیزای مورد علاقه شما فنای سونی (ع) بگه و مجبور بشه یه آی دی دیگه درست کنه بر میگرده به نوع مدیریت شما که هر کی هر توهینی دوست داشته باشه به آدم میکنه از جمله خودتون و شما هم بالا خواهش در میای.

خوب حالا گیم اسپات هیچی گیمرساید چی؟
10136060010584192635.jpg

38359515567936233614.jpg
کیفیت عکس هات آخرشه :)) بازی کردی U3 رو ؟ رزولوشنش در حد این عکس های بالاست ؟ 640x480 ـه ؟ اینا که روی TV 21" هم رنجر میزنن :))

ببین این تصاویر بصورت واقعی از گیم پلی کپچر شدن. با کیفیت 720p Native :

32423218334249231856_thumb.jpg

پ.ن: اونی که بازی کرده میفهمه عکس های کی کیفیت واقعی بازی هست !

یکسال گذشته فشار U3 دست از سر اینا بر نمیداره هنوز :)) !

آخرین ویرایش:
خوب حالا گیم اسپات هیچی گیمرساید چی؟
10136060010584192635.jpg

38359515567936233614.jpg
مگه نمی گی انچارتد 3 رو بازی کردی یه عکس با دوربین بگیر اگه تلویزیون hd داری بذار این جا
در ضمن حرکن شن ها رو به وسیله ی باد ببین تو کدوم بازی به غیر از این دیدی کیفت شن رو نگاه کن تو کدام بازی انقدر کیفت دارن گرافیگ شخصیت اصلی رو نگاه کن یا همون ناتان همچین جزئیاتی رو توی کدوم شخصیت بازی دیدی در ضمن فکر کنم اولین بازی که لباس شخصیت اصلی و فرعی تکون می خورد اون هم به طور طبیعی و مثل بازی های دیگه نه توی بدن شخصیت نمی رفت بازی فریم 30 بود ولی من 4 بار بازی رو تموم کردم یازی هنگ نکرد فریم بازی هم برای من متعادل بود چشم انسان فقط می تونه 24 فریم رو تشخیص بده

Anti Fake @
عکسات هیچ کدوم مربوط به نسخه ی نهایی بازی نیست، من بازی رو بازی نکردم اما از تریلر هایی که دیدم کیفیتش از این عکس ها خیلی بالاتر بود. در ضمن برای قضاوت درباره ی گرافیک عنوانی که IGN لقب بهترین گرافیک کنسولی این نسل رو بهش داده به عکس های شما نیاز نیست ...

کیفیت عکس هات آخرشه :)) بازی کردی U3 رو ؟ رزولوشنش در حد این عکس های بالاست ؟ 640x480 ـه ؟ اینا که روی TV 21" هم رنجر میزنن :))

ببین این تصاویر بصورت واقعی از گیم پلی کپچر شدن. با کیفیت 720p Native :

فکر کردی خیلی زرنگی!!؟؟؟
عکسات فتوشاپین!!
80288288885339254079.jpg

فکر نمیکنم واسه این سایت باعث افتخار باشه که هر کسی مجبور باشه واسه زدن حرفش تو این سایت آی دی جدید بسازه تا همیشه مورد توهین نباشه! نه؟
اگه کسی بخواد تو این سایت نظرشو راجبه چیزای مورد علاقه شما فنای سونی (ع) بگه و مجبور بشه یه آی دی دیگه درست کنه بر میگرده به نوع مدیریت شما که هر کی هر توهینی دوست داشته باشه به آدم میکنه از جمله خودتون و شما هم بالا خواهش در میای.

مطمئن باش اگه کسی بدونه داره حرف حق میزنه و نمیخواد عقده های درونش رو خالی کنه مجبور نیست آیدی جدید بسازه ، دیگه حداقل کارنامه ND با کارهای قبلیش مشخصه ، هرکی هم بازی کرده و یا از زمان معرفی عکسها و تریلرها رو دنبال کرده میدونه چی دیده و در نهایت اگه بهتر از اونا رو بازی نکرده باشه ، مسلما ضعیفتر نبوده ، فرق کات سین و گیمپلی هم لز قبل مشخصه و اصلا نیاز به توضیح نداره .
اینقدر هم بی فکر و احساسی ( احساس ناشی از فشارهای وارده ) رفتار میکنی که نمیفهمی با این کارها فقط و تنها فقط به خودت و دوستات ضربه میزنی ولاغیر .

جالبه تو طول سال همه متخصص گرافیک و تکنیک و Fake و ... هستن ، آخر سال که میشه Goty های Skyrim رو میشمرن :))

دوستان ولش کنید این بنده خدا رو ، لطفا کسی جوابشو نده ، بذارید حال کنه ، بعدا باد میکنه میزنه جاهای حساستر رو میترکونه ، بقول معروف خدا زدتش ...

بابا چرا با این اصلا بحث میکنین ؟ خدا اینو زده دیگه شما کاریتون نباشه بزارین با بدبختیه خودش بسوزه و بسازه . گناه داره اذیتش نکنین باو :دی

مطمئن باش اگه کسی بدونه داره حرف حق میزنه و نمیخواد عقده های درونش رو خالی کنه مجبور نیست آیدی جدید بسازه ، دیگه حداقل کارنامه ND با کارهای قبلیش مشخصه ، هرکی هم بازی کرده و یا از زمان معرفی عکسها و تریلرها رو دنبال کرده میدونه چی دیده و در نهایت اگه بهتر از اونا رو بازی نکرده باشه ، مسلما ضعیفتر نبوده ، فرق کات سین و گیمپلی هم لز قبل مشخصه و اصلا نیاز به توضیح نداره .
اینقدر هم بی فکر و احساسی ( احساس ناشی از فشارهای وارده ) رفتار میکنی که نمیفهمی با این کارها فقط و تنها فقط به خودت و دوستات ضربه میزنی ولاغیر .

جالبه تو طول سال همه متخصص گرافیک و تکنیک و Fake و ... هستن ، آخر سال که میشه Goty های Skyrim رو میشمرن :))

دوستان ولش کنید این بنده خدا رو ، لطفا کسی جوابشو نده ، بذارید حال کنه ، بعدا باد میکنه میزنه جاهای حساستر رو میترکونه ، بقول معروف خدا زدتش ...
یادت باشه داری توهین میکنیا! توهین کردن کاری نداره منم میتونم یه چیزی بگم برم ولی برای خودت بد میشه.
خلاصه از ما گفتن بود واسه عکسای fake و خالی بندیای سونی به به چه چه الکی نکن چون همه دنیا میدونن fake ه اتفاقا تورو خدا زده چون سنت دو سال از خدا کوچیکتره هنوز داری واسه خالی بندیای سونی به به چه چه میکنی.

من خودم امشب از بازی عکس می گیرم می ذارم اون وقت ببین عکس های من هم fakeهست

عکس از تی وی که چیزی معلوم نمیکنه مهم عکسای مستقمه که از فریم بافر ps3 کپچر شده باشه که نشون میده گرافیک واقعی بازی چیه من خودم u3 رو دارم بخوای واست از هر جای بازی که بگی عکس میندازم من خودم میگم u3 یکی از بهترین گرافیکارو روی کنسول داره ولی این عکسا fake ه همونطور که عکسای nd و sony از u3 هم fake بودن.

آخرین ویرایش:
خلاصه از ما گفتن بود واسه عکسای fake و خالی بندیای سونی به به چه چه الکی نکن چون همه دنیا میدونن fake ه اتفاقا تورو خدا زده چون سنت دو سال از خدا کوچیکتره هنوز داری واسه خالی بندیای سونی به به چه چه میکنی.

Ok ... مرسی عزیزم . Mission Accomplished :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or