اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
به ND شک دارید؟کافیه یه سر به E3 پارسال بزنید.جایی که بعد از نشون دادن تریلر U3 تو نمایشگاه خیلیاها گفتند غیر ممکنه این عکس جزئی از گیم پلی بازی باشه!
uncharted_3_feature1-600x300.jpg
اما 4 ماه بعد چیزی که ما تو نسخه نهایی بازی دیدیم.و البته گیم پلی نه کات سین!
Uncharted-3-Drakes-Deception_2011_10-07-11_005.png

پس بهتره خودتون رو برای گرافیک بمراتب بهتری نسبت به چیزایی که الان از TLOU میبیند آماده کنید.

ویرایش:کیفیت مطلوب تر عکس ها:
39153729340902450667.png

آخرین ویرایش:
تبریک می گم موفق شدی =d>

ولی این چیزی که شما بعد 4 روز بهش پی بردین همون روز رضا و مصطفی و .... مطرح کردن :)

Troll Failed !!! :bye:
از قضا اون دو تا ایراد نشون میده که تریلر in-game هست و این ینی گرافیک بازی همین هست که تو تریلر نشون میده که خیلی ها نمیتونن باور کنن که همچین چیزی امکان داشته باشه تو این نسل از جمله خود من ولی از ناتی داگ هیچی بعید نیست ..

به ND شک دارید؟کافیه یه سر به E3 پارسال بزنید.بعد از نشون دادن تریلر U3 تو نمایشگاه خیلیاها گفتند غیر ممکنه این عکس جزئی از گیم پلی بازی باشه!
خودمونیم ولی این مرحله صحرا رو که تو E3 نشون ندادن، تو E3 اون مرحله کشتی رو نشون دادن :دی ولی انصافا گرافیک U3 نسبت به U2 پیشرفت عجیبی داشت، من که پشت سر هم بازی کردم این پیشرفت واسم غیر قابل باور بود :دی یعنی اصلا قبل از بازی کردن U3 فکر نمی کردم، گرافیک خیلی بهتری نسبت به U2 ببینم.

خودمونیم ولی این مرحله صحرا رو که تو E3 نشون ندادن، تو E3 اون مرحله کشتی رو نشون دادن :دی ولی انصافا گرافیک U3 نسبت به U2 پیشرفت عجیبی داشت، من که پشت سر هم بازی کردم این پیشرفت واسم غیر قابل باور بود :دی یعنی اصلا قبل از بازی کردن U3 فکر نمی کردم، گرافیک خیلی بهتری نسبت به U2 ببینم.
چرا بود. تو E3 دو تا تریلر نشون دادند.یکی گیم پلی کشتی.اون یکی هم قسمت های مختلف از بازی.این عکس قسمتی از دومین تریلر بود.:d
به احتمال زیاد دومی رو ندیدی.

دیروز به یکی از بچه ها میگفتم این Gif رو که دیدم حوس کرده دوباره تمومش کنم :دی

کلاً ناتی داگ در زمینه گرافیکی امتحان خودش رو عجیب پس داده .

آخرین ویرایش:
کلا nd و سونی تو انتشار عکسا و تریلرای fake شماره یکن تو دنیای گیم.تریلرای kz و motor storm که یادتون هست!؟
یه سری عکسم قبلا از u3 پخش کرده بودن که وقتی بازی اومد عکسای واقعی داخل بازی خیلی با اون عکسا فرق داشتن من خودم ps3 دارم وقتی بازیو با اون عکسا مقایسه کردم شوکه شدم البته برای دلخوشی فنای سونی تو این سایت که 90 درصدشون حتی ps3 ندارن و فقط با این عکسا و تریلرا به به چه چه میزنن چیز بدی نیست.

این عکسا از گیم پلی واقعی u3 هست با عکسای قبل انتشار بازی که اتفاقا nd میگفت از داخل بازیه و فلان و چنانخ فنای سونیم واسش کف و خون قاطی زده بودن زمین تا آسمون فرق داره.

615426_20111024_screen011.jpg

615426_20111024_screen031.jpg

615426_20111024_screen008.jpg

کلا nd و سونی تو انتشار عکسا و تریلرای fake شماره یکن تو دنیای گیم.تریلرای kz و motor storm که یادتون هست!؟
یه سری عکسم قبلا از u3 پخش کرده بودن که وقتی بازی اومد عکسای واقعی داخل بازی خیلی با اون عکسا فرق داشتن من خودم ps3 دارم وقتی بازیو با اون عکسا مقایسه کردم شوکه شدم البته برای دلخوشی فنای سونی تو این سایت که 90 درصدشون حتی ps3 ندارن و فقط با این عکسا و تریلرا به به چه چه میزنن چیز بدی نیست.

این عکسا از گیم پلی واقعی u3 هست با عکسای قبل انتشار بازی که اتفاقا nd میگفت از داخل بازیه و فلان و چنانخ فنای سونیم واسش کف و خون قاطی زده بودن زمین تا آسمون فرق داره.

آخی !! آیدی اصلیت چیه هانی ؟ داشتی دق میکردی ؟! میدونم ، درکت میکنم ، یکم با این آیدی جدیدت ما رو بخندون فعلا ، بعدش به فکر Anti Fake II و III باش .

Naughty Dog به تازگی نظراتی را در رابطه با به روز رسانی موتور گرافیکی این استدیو برای بازی The Last of Us ارائه کرده است.

در مصاحبه ای صوتی که به صورت پادکست با جناب Neil Druckmann و Bruce Straley از Naughty Dog به عمل آمد، این دو در ابتدا متذکر شدند که اولین دمویی که از گیم پلی بازی چندی پیش برای مطبوعات و رسانه ها به نمایش گذاشته شد و با استقبال مواجه شد در حقیقت با ساختار قدیمی و کهنه آن موتور در ماه ژانویه تهیه شده بود. از این رو در این برهه از زمان آنها با در دست داشتن نسخه ی تازه ساخت و پیشرفت کرده ی این موتور خیلی بیشتر بر روی محیط ها و فضاسازی های بازی کار میکنند. بخش نورپردازی موتور که دقیقاً همان چیزی بود که در عنوان Uncharted استفاده شده بود در The Last of Us دچار تغییر و تحول شده، به همین جهت Naughty Dog قصد دارد به صورت فراگیر و با احاطه بیشتری نزدیکی محیط را به تصویر بکشد (به خاطر آنکه در فضاهای داخل بازی به نیروی برق دسترسی وجود ندارد). و بلاخره آنها متذکر شدند که تلاش میکنند بازیبازان را به واقعیت شخصیتهایی همانند Ellie، Joel و شکارچیان وصل کنند و در این راه از جهات هنری، قابلیت نورپردازی موتور، شیوه و سبک پردازش تصاویر و استفاده از بافت و تکسچر مدد جویند.
از بازی رایانه برداشتم
منبع / http://www.examiner.com/article/naug...the-last-of-us

آخرین ویرایش:

سنبل عقده :) خوشحال می شیم با id اصلیت پست بدی چون پرده برداری از این جنایت مخوف سونی جایزه بزرگی داره ....
ایشالا خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ...

=)) گیر چه ادم هایی افتادیم تو رو خدا =))

این عکس هایی که اوردی از گیم اسپات هست گیم اسپات اصولا عکس هاش کیفتی خوبی نداره
نمونش مکس پین 3 عکس زیر من بازی کردم گرافیکش بالا تره

آخی !! آیدی اصلیت چیه هانی ؟ داشتی دق میکردی ؟! میدونم ، درکت میکنم ، یکم با این آیدی جدیدت ما رو بخندون فعلا ، بعدش به فکر Anti Fake II و III باش .
والا ما نظرمونو دادیم اونی که داره جیلیز ویلیز میکنه احتمالا شمایی از سایتی که مدیرش اینطوری باشه انتظار بحث منطقی نمیشه داشت هانی.

والا ما نظرمونو دادیم اونی که داره جیلیز ویلیز میکنه احتمالا شمایی از سایتی که مدیرش اینطوری باشه انتظار بحث منطقی نمیشه داشت هانی.

چون بحثت خیلی منطقی بود رفتی آیدی ساختی ؟! :)) الان فکر کردی 3 تا عکس گذاشتی منطق رو کردی ؟! منطقی جان 2 تا گیف بالاتر رو هم میدیدی ... اصلا تو فرض کن اینا Fake ، خدا رو شکر همون 90 درصدی که PS3 ندارن ( =)) ) همین Fake ها رو بازی کردن ، میدونن قضیه چیه .
چقدر بدبختن اون بازیهایی چند ساله رقیب Fake بازیهای ND و Sony هم نشدن :))

ضمنا فکرنکن الا چراغ خاموش اومدی و میری ... البته خیلی خوبه که دیگه مواظب آیدی قشنگت هستی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or