اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
نامزد دریافت :

بهترین گرافیک سال .
بهترین بازی PS3 .
بهترین ip جدید .
بهترین شخصیت (همین فنچولکه!)
بهترین بازی اکشن ادونچر .
و بهترین بازی سال رو از همین الان خوب بشناسید :دی !
پست رو هم اگه کسی می خواد می تونه بوکمارک کنه :دی !
ینی اگه نسل بعد شروع می شد و میگفتن این مدلیه من براحتی می پذیرفتم :دی !

تصوری که کیوان در مورد خودش داره :

86629735461954817531.jpg

تصوری که ما در مورد کیوان داریم :

CrissAngel-6047.jpg

کیوانی که در واقعیت وجود داره :

40734145167508796467.jpg

:d:d:d

اینجور که این IGN ـی ها کف کردن معلومه 10 این بازی رو از قبل گذاشتن کنار :دی

@ احسان :

برادر این بازی ها به گروه خونیت نمی خوره :دی با دم شیر هم بازی نکن :دی بعد goty شد باسه خودت بد می شه :دی از ما گفتن بود ... :دی

امیدوارم تو بازی Health Pack داشته باشیم ، اینجوری خیلی فوق العاده میشه ! این سیستم کاور گیری و اتو هلث پر شدن زیاد جالب نیست بخصوص اگه بخوایم ترس و هیجان وارد بازی کنیم .

امیدوارم تو بازی Health Pack داشته باشیم ، اینجوری خیلی فوق العاده میشه ! این سیستم کاور گیری و اتو هلث پر شدن زیاد جالب نیست بخصوص اگه بخوایم ترس و هیجان وارد بازی کنیم .
خیلی وقته که تائید شده The Last of Us از سیستم پر شدن خودکار Health پشتیبانی نمیکنه . در مورد کاورگیری اونم برای بازی که بخش مهمیش رو Stealth پوشش میده لازمه ی کار هست .
اینو من دیدم ، این یارو Greg Miller تیکه بعد از این کات سین رو که بازی کرده ، خودش اجرا میکنه :d
توصیفش از بازی خیلی خیلی جالبه :دی !

رضا ممنون برای ترجمه خبر

اطلاعات جدید که خیلی امیدوارکننده است ، فقط امیدوارم مثل I Am Alive بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده نشه ، البته " ایِن ناتِی داگ وی تِراست " :دی >:d

لعنت بر سونی با این بازیهایی که میسازه :| به طرز وحشتناکی تو کف 5-4 تا از بازیاشم "متاسفانه برای این حد من شکلکی موجود نیست" پول هم که نداریم کنسول بخریم پس مرگ بر کسایی که بازی میکنن " این آخری شوخی بود البته:d"

حداقل من برای اولین باره میبینم فشاری که به یه نفر میاد رو آدم قشنگ حس کنه،این عکسه تو پست اول چشای طرف داره میزنه بیرون:| :d "اگه بوده میتونید کاملا منو له کنید:d"

اینجور که این IGN ـی ها کف کردن معلومه 10 این بازی رو از قبل گذاشتن کنار :دی

@ احسان :

برادر این بازی ها به گروه خونیت نمی خوره :دی با دم شیر هم بازی نکن :دی بعد goty شد باسه خودت بد می شه :دی از ما گفتن بود ... :دی

پسرم این آنچارتد نیست که عامه پسند باشه و به مذاق همه خوش بیاد ! از ما گفتن بود (شکلک خنده) گفتیم که بی خودی توقعاتتون رو بالا نبرید (شکلک خنده)
اتفاقا احسان من فکر میکنم این بازی بیشتر از U3 تحویل گرفته بشه!
yahoo_4.gif
مهم ترین دلیلشم این که کاملا جدیده!
yahoo_4.gif

یکی دیگشم رفتن B:I که به نظرم شانس اول GOTY امسال بود،به سال بعده!
yahoo_4.gif
جدید بودن مهم نیست ! فوق ـش بتونه از لحاظ IP جدید یا شخصیت جدید به طور قطع مطرح بشه ولی خیلی چیزهای دیگه ـش هنوز مبهم ـه ! B:I که هیچ ولی اگه امسال واقعاً GTA V ـی در کار باشه نه تنها به این بلکه به بقیه حتی یه لنگه دمپایی هم نمیرسه چه برسه به جایزه !

آخرین ویرایش:
اتفاقا احسان من فکر میکنم این بازی بیشتر از U3 تحویل گرفته بشه! :d مهم ترین دلیلشم این که کاملا جدیده! :d
یکی دیگشم رفتن B:I که به نظرم شانس اول GOTY امسال بود،به سال بعده! :d

نامزد گوتی هم احتمالاً نمیشه ! هر چیزی هم باشه باز بازی یه ریسک ـه ! اون آنچارتد با اون عامه پسند بودنش باز پارسال به مشکل خورد این که بماند ! سبک ترسناک ! بازی به شدت رئال و خیلی چیزهای دیگه که به شدت سلیقه ایش میکنه ! از همین الان حاضرم روی این شرط ببندم که یه سری رئال بودنش رو نکته ی منفی قلمداد می کنن ! دی
پسرم این آنچارتد نیست که عامه پسند باشه و به مذاق همه خوش بیاد ! از ما گفتن بود (شکلک خنده) گفتیم که بی خودی توقعاتتون رو بالا نبرید (شکلک خنده)
جدید بودن مهم نیست ! فوق ـش بتونه از لحاظ IP جدید یا شخصیت جدید به طور قطع مطرح بشه ولی خیلی چیزهای دیگه ـش هنوز مبهم ـه ! B:I که هیچ ولی اگه امسال واقعاً GTA V ـی در کار باشه نه تنها به این بلکه به بقیه حتی یه لنگه دمپایی هم نمیرسه چه برسه به جایزه !
احسان به نظر من عامه پسند بودن تاثیری رو نظر منتقد ها تو نمره دادن یا جوایز نمیذاره.

هر چیزی که وارد بازی کنن مهم فقط اینه که به بهترین صورت ممکن وارد کنن. مثلا همین رئال بودن. خیلی از بازی ها سعی کردن رئال باشن ولی چون اکثرا بالانس نبودن یا مشکلات ریز و درشتی داشتن به جایی نرسیدن.

نمونش بازی مترو 2033. خیلی چیزاش عالی بود. گرافیک عالی ، صداگذاری فوق العاده ، اتمسفر فوق العاده ، داستان جالب و زیبا ولی گانینگ و شوتینگ افتضاح!
یا مثلا همین بازی سعی داشت رئال باشه ولی این رئال بودنش اصلا بالانس نبود. مثلا چون بازی آخرالزمانی بود مهمات کم پیدا میشد ولی با شاتگان از فاصله ی 2 متری 2 تا تیر میزدی تو صورت طرف بازم نمیمرد! خب معلومه این بازی رو کاندید گاتی نمیکنن ولی اگه این مشکلات رو نداشته باشه و تو همه ی قسمت ها عالی باشه حداقلِ حداقلش کاندید شدن رو شاخشه.
اگه ناتی داگ بتونه (که میتونه) هر مودی که میخواد رو بازی پیاده کنه رو به بهترین صورت ممکن انجام بده مطمئن باش موفقیت های خیلی زیادی بدست میاره.

البته موافقم که اگه GTA V امثال بیاد به بقیه ی بازی ها چیزی جز کاندید شدن نمیرسه.

من نمیدونم چرا همه احساس میکنند چون GTA امسال میاد،به بقیه چیزی نمیرسه! :d
دیدیم که GTA IV اومد و به بقیه خیلی چیزا رسید :d

البته شایدم GTA V ترکوندا! :d فردا زد هر چی بازی بود این جملات بالا رو بر علیه ـم به کار نبرید! :d فقط با قاطعیت نگید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or