اطلاعات جدید از The Last of US

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
یک سری اطلاعات تقریباً نو و جدید پیرو نمایش گیم پلی بازی به منتقدین و آخریت پادکست PSBlog بدست اومده که درج میکنم :

01606453018142157062.jpg

- The Last of US بسیار متفاوت از آخرین ساخته استدیو Naughty Dog یعنی سری Uncharted خواهد بود .
- شخصیت های درون بازی سوپر قهرمان یا دارای توانایی های زیاد تر از حد نرمال نیستند، کرکتر اصلی بازی یعنی Joel حتی در سطح Nathan Drake هم نخواهد بود . تمام رفتار ها و توانائیی هایی که شما در بازی مشاهده خواهید کرد از قبیل مبارزات و... برگرفته شده از واقعیت خواهند بود همچنین الهام بخش ناتی داگ برای ساخت مبارزات فیلم بسیار زیبا No Country for Old Men میباشد .
- ناتی داگ در پی این هست نوع وحشت درون بازی از نوع آرام باشه، جوری که شما صدای قدم ها و نفس نفس زدنتون رو احساس کنید و هچنین استفاده از همین مورد برای پیدا کردن و وجود دشمنان در محیط . با ایجاد صدا شما به راحتی توسط دشمنان شناسایی خواهید شد !
- Build یا آخرین ساخت از دموئی که دیدیم و همچنین گیم پلی نمایش داده شده به منتقدین مربوط به 6 ماه پیش یا ماه ژانویه بوده است .
- سیستم هوش مصنوعی یا AI بازی که پیش از این با نام Balance-of-Power از آن یاد شده بود بشدت به حس واقعی شدن رفتار دشمنان کمک کرده به طوری که آنها با توجه به محیطی که درش حضور دارن، تعدادشون و همچنین سلاح و توانائی که شما در مقابل آنها استفاده خواهید کرد رفتار های متفاوتی از خود نشان خواهند داد .
-الی 14 سالشه .
- ناتی داگ در پی این نیست که الی رو به عنوان یک کرکتر ترسو و دستو پا گیر معرفی کنه، الی توانائی های خاص خودش رو داره و برخی اوقات خودش رو به دل خطر میزنه یا حتی شمارو از موقعیت ناهواری که درش قرار دارید نجات میده . اون خیلی خوب میتونه از خودش مراقبت کنه .
- استراتژی های فراوان و مشخصی برای مبارزات وجود دارد از قبیل مخفی کاری، Hand-to-Hand Combat، استفاده از سلاح گرم/سرد و...
- اگر بیش از اندازه از یک سلاح استفاده کنید آن در نهایت خراب و ناکارامد خواهد شد !
- مهمات درون بازی بشدت کمیاب است و دشمنان با یک یا نهایتاً دو گلوله از پای در خواهند آمد که این مورد به حس هرچه واقعیتر شدن بازی و همچنین ارزش مهمات بسیار خواهد افزود . البته این مهم در مورد دشمنان یا NPC هائیست که انسان هستند، ما هنوز چیزی در مورد زامبی یا هیولاهای موجود در بازی و اینکه تا چه حد مقاوم یا خطرناک خواهند بود نمیدونیم .
- گرافیک بازی در بالاترین حد خودش قرار داره و همچنین Cut-Scene ـی که چند روز پیش نمایش داده شده تماماً in-Game و از جنس گرافیک داخل بازی می باشد .

در E3 با اطلاعات و نمایش کاملی از بازی همراه خواهیم بود, همچنین ناتی داگ قول رونمائی رسمی از تاریخ عرضه بازی در این فستیوال را داده است .

PlayStation Blogcast 025: The Last of Us Explore the Future of Oddworld – PlayStation Blog

لینک دانلود تریلر جدید با کیفیت HD

Last edited by a moderator:
نامزد دریافت :

بهترین گرافیک سال .
بهترین بازی PS3 .
بهترین ip جدید .
بهترین شخصیت (همین فنچولکه!)
بهترین بازی اکشن ادونچر .
و بهترین بازی سال رو از همین الان خوب بشناسید :دی !
پست رو هم اگه کسی می خواد می تونه بوکمارک کنه :دی !
ینی اگه نسل بعد شروع می شد و میگفتن این مدلیه من براحتی می پذیرفتم :دی !

آخرین ویرایش:
خدای من !!! عجب چیزی قراره بشه این بازی !
فکر کنم کچل شیم تا بتونیم ۲ تا دونه گلوله پیدا کنیم :دی تازه اونم زیاد استفاده کنی خراب میشه !!! :| اونوقت که => o:-)

ولی جدا تا حالا فقط روز دیدیم انقدر هایپ شدیم
خدا به دادمون برسه وقتی که شب میشه >:)

نامزد دریافت :

بهترین گرافیک سال .
بهترین بازی PS3 .
بهترین ip جدید .
و بهترین بازی سال رو از همین الا خوب بشناسید :دی !

جو نده آقا ، اصلا این خبرا نیست :d

چند بار گفتم ، این بازی با توجه به سبک و نوع گیمپلیش خیلی ریسکی میتونه باشه ، چون یه کار نسبتا خاص میخوان بکنن و معلوم نیست بتونن نظر اکثریت رو جلب کنن .

نامزد دریافت :

بهترین گرافیک سال .
بهترین بازی PS3 .
بهترین ip جدید .
و بهترین بازی سال رو از همین الا خوب بشناسید :دی !

من بوکمارک میکنم حاضرم شرط هم ببندم که همه ی اینها رو نمیشه یا حداقل گوتی نمیشه ! و از همین الان دارم به روزی نگاه می کنم که این پست رو میذارم جلوت و میگی نه خیر سایتها نامردی و حق خوری کردن و فلان مثل همون بدنام 2 ! یو ها ها ها ها

من بوکمارک میکنم حاضرم شرط هم ببندم که همه ی اینها رو نمیشه یا حداقل گوتی نمیشه ! و از همین الان دارم به روزی نگاه می کنم که این پست رو میذارم جلوت و میگی نه خیر سایتها نامردی و حق خوری کردن و فلان مثل همون بدنام 2 ! یو ها ها ها ها

inFAMOUS 2 فرق می کنه احسان ؛ سونی این بازی آس ِ پیک بازیهاش تو سال جاریه تقریبا" ... واسش سنگ تموم می ذاره ، مطمئن باش ...
بعد من نگفتم این گوتی و فلان میشه ها :دی ! فقط گفتم کاندید میشه ...
جو نده آقا ، اصلا این خبرا نیست :d

چند بار گفتم ، این بازی با توجه به سبک و نوع گیمپلیش خیلی ریسکی میتونه باشه ، چون یه کار نسبتا خاص میخوان بکنن و معلوم نیست بتونن نظر اکثریت رو جلب کنن .
این نَوتی داگ وی تراست ... :دی !

آخرین ویرایش:
حالا کیوان هم که نگفت حتما همه ی اینا رو میشه ، گفت نامزد میشه برا این عناوین.

پ.ن : احسان جان ، عزیزم میشه بگی GOTY چی میشه ما هم پست شما رو بوکمارک کنیم؟ :دی :>
گتاوه یا هیلو 4 ... !
biggrin1.gif
اولی رو خودم هم قبول دارم ولی رو دومی سر یه هفته بن شرط میبندم که نمیشه :دی کی میبنده؟ :دی

آخرین ویرایش:
inFAMOUS 2 فرق می کنه احسان ؛ سونی این بازی آس ِ پیک بازیهاش تو سال جاریه تقریبا" ... واسش سنگ نموم می ذاره ، مطمئن باش ...
بعد من نگفتم این گوتی و فلان میشه ها :دی ! فقط گفتم کاندید میشه ...

این نَوتی داگ وی تراست ... :دی !
نامزد گوتی هم احتمالاً نمیشه ! هر چیزی هم باشه باز بازی یه ریسک ـه ! اون آنچارتد با اون عامه پسند بودنش باز پارسال به مشکل خورد این که بماند ! سبک ترسناک ! بازی به شدت رئال و خیلی چیزهای دیگه که به شدت سلیقه ایش میکنه ! از همین الان حاضرم روی این شرط ببندم که یه سری رئال بودنش رو نکته ی منفی قلمداد می کنن ! دی

با این مواردی که گفته شده ناتی داگ به شدت دنبال اینکه بازی هرچه بیشتر به واقعیت شبیه باشه این خودش باعث میشه احتمالا بازی سختم بشه که خوب با وضعیت حال حاضر صنعت گیم نمیخونه امیدوارم بازی فروش خوبی بکنه چون کیفیتش که مشخص حرفی توش نیست اما فروش بازی اونم با توجه به ترسناک بودنش و سختی احتمالیش مشخص نیست
گرافیک بازیم اگه اینی باشه که ناتی داگ میگه و دیدیم مخصوصا تو این تریلر آخری الان واسم این سوال پیش اومده که چه نیازی به نسل بعد چون این بازی گرافیکش در حال حاضر وحشتناکه و یجورایی ناتی داگ نسل بعدو تو این نسل اورده

ولی به نظر من عنوان موفقی خواهد بود.
شاید مثل Call Of Duty یا Halo فروش نکنه اما در حد خودش فروش موفقی خواهد داشت.

فکرم نمیکنم انقدری که میگن سخت بشه بازی :دی
اگه قرار باشه واقعا اینجوری باشه و این دوست گلمون هم یک آدم ۱۰۰ درصد عادی باشه پس چجوری میخواد با n نفر آدم که میخوان خفتمون کنن (اشاره به آخرین تریلر) درگیر بشه ؟
تازه خدا میدونه شب چی در انتظارمونه ؟ :دی

اگه قرار باشه واقعا همه چیز در نهایت واقع گرایی هم طراحی شده باشه یکی دو درجه آسون هم قطها وجود خواهد داشت ! دیگه همه که کماندو نیستن که :دی

از گیم پلی سخنی نگفتن ؟
من فکر میکنم یه چیزی مثل I Am Legend باشه.
روزها حرکت میکنیم و صحنه های اکشن میبینیم و شب ها باید بگردیم دنبال سوراخ موش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or