اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
امروز با خبر شدم مخابرات استان چهارمحال و بختیاری هم سرویس های نامحدود رو حذف کرده ... در حالی که شما مشغول پینگ و تایم اوت هاش هستید توی 4 ماه گذشته بیش از 12 ( شایدم بیشتر ... ) استان سرویس های نامحدود رو در یک بازه زمانی کوتاه حذف کردن ... به دوستان اطلاع داده شده و قول پیگیری دادن . انشاا.. که جواب داده بشه چون دیگه مشکل ما پینگ و پورت UDP نیست ، مشکل اصلی خود اینترنت هست که از دستمون خارج شده ... :(

ای کاش یه تاپیک هم بود هماهنگ میشد بریم صفحه وزیر همین سوال رو می کردیم ؟ اینطور که من تا حالا اطلاعات به دست اوردم خود ایشون باعث شده مخابرات در بیشتر استان ها مجبور به حذف این سرویس ها بشه !

چه وضعشه بابا اصلا داغونه نت من !
یه سایت رو هم بزور بالا میاره!
قبلا فقط روی بازی انلاین مشکل داشتیم حالا اصلا مرور وب ها رو هم نمیتونیم بکنیم:|
فقط از 8 صبح تا 12 ظهر یه کمی بهتره.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :آیت الله محمدرضا نکونام، از مدرسین برجسته ی حوزه علمیه قم معتقد است: ایجاد محدودیت و مانع برای کاهش سرعت ارتباطات معمول، مناسب اسلام و چهره ی انقلاب اسلامی نیست.

پاسخ این استاد درس خارج به پرسش شرعی در پی می آید:

پرسش:
با توجه به اینکه بسیاری از محققین و پژوهشگران جهت تحقیقات علمی از اینترنت استفاده می کنند و سرعت پایین اینترنت باعث اتلاف وقت و زمان افراد را دارد در صورتی که وزارت ارتباطات امکان افزایش سرعت اینترنت و جلوگیری از اتلاف وقت این افراد را داشته باشد آیا از بیم استفاده نامطلوب و ناصواب بعض افراد، ایجاد محدودیت در سرعت اینترنت از نظر حضرتعالی مجزی است و آیا محدود کردن استفاده از اینترنت از روی عمد موجب ضمان نمی باشد؟

پاسخ دفتر آیت الله محمد رضا نکونام:

با سلام. پاسخ استفتاء شما به شرح زیر است:
ایجاد محدودیت و مانع برای کاهش سرعت ارتباطات معمول، مناسب اسلام و چهره ی انقلاب اسلامی نیست. این کار موجب انزجار و بی رغبتی مردم؛ به ویژه دانشیان و محققان کشور می شود. البته برای در امان ماندن از آسیب ها، باید فرهنگ سازیِ استفاده ی مطلوب و آگاه سازی جامعه را پیش گرفت. هم چنین تمامی عملکردهای افراد مرتبط، پی آمدها و پیگردهای آثاری آن را همراه دارد.

با آرزوی موفقیت برای شما

منبع: انصاف نیوز

به خدا قسم من از اینا نمیگذرم زدن دهن ما رو سرویس کردن همیشه که صبح ها نمیتونم پاشم برم آنلاین بازی کنم :| الان دارم بازی می کنم پر از لگه قبلاً نمیدونم چرا میتونستم تحمل کنم اما الان کاسه ی صبرم دیگه داره لبریز میشه

من که یه چند وقتی هست بازی آنلاین رو بوسیدم گذاشتم کنار منتظرم مهر بشه ببینم وضع بهتر میشه یا نه دهن مارو مسواک زدن زنگ میزنی مخابرات چهارتاچرندیات برات میبافه توندی هم تلفن ها رو قطع میکنن اعصاب مال ما دیگه نگذاشتن:|

آقا اگه یکم به فکر اعصاب خودتون هستید از مخابرات بکشید بیرون برید از یه ISP دیگه نت بگیرید. اگه روی خطی که دارید فقط مخابرات ADSL میده یه خط دیگه بگیرید و موقع نصب خط شیتیلش رو بدید که خط نرمال بدن بهتون.

آقا خواهشا یکی راهنمایی کنه. نتم توی تمام بازیا واسه خودش تایم اوت میشه اصلا انگار مشکل از خطمه. قبلا پی سی ام بود درستش کردم. جطوری میتونم از کیفیت خطم با خبر سم؟ - شاتل رشت

مخابرات بهتر شده از جمعه شب دیگه مشکلی نداشته تا الان منطقه 12 تهران
هر روز دارم Dota 2 بازی میکنم با پینگ 150
یکی یه تخته بیاره تا چش نخورده بزنم به تخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or