من یبار دیگه نقل قول کردم تا بگم مخالفت حرفم با این قسمت های رنگی شدست....با باقیش موافقممن به شخصه به ازای هر آرنایی که به خاطر نت توو wow باختم یقه اینا رو اون دنیا میگیرم
وقتی یاده این میوفتم که پچهایی که بلیززارد ران میکنه واسه ورد دیگه تکرار نمیشن، ما هم به خاطر نت عمرمون گذشت و پچها گذشتن و هیچ به هیچ تا ته سوزش رو احساس میکنم
حالا به هر دلیلی نت گرونه که گرونه به درک، سرعت دانلود پایینه اشکال نداره .. خو دیگه پایین بودن پینگ و نداشتن تایماوت و کیفیت نت ضرر نداره که. تایماوت نداشتن آسیب میرسونه؟ واسه پینگ پایین داشتن باید فرهنگسازی شه؟ والا هرچی آسیب فرهنگی اینترنت میتونه بزنه به سرعت دانلودشه، کیفیت نت و پینگش داغونه از بیلیاقتیه مسئولاشه، خطای مخابرات یکی در میون pcm ان به خاطر آسیب فرهنگیشه؟ من خودم از مخالفای تماس تصویریام، مخالفه سرعت دانلود بالای ۲مگ هستم. ولی اینکه یکی میتونه سرعت دانلودش ۱مگ باشه یکی مجبوره به مبیننت رضایت بده عین ناعدالتیه، بخاطر انجام ندادن وظایفه خیلیاس. تماس تصویریا رو ببندید، سرعت دانلود اصن بالان ۵۰۰کیلوبایت نشه، ولی خو دیگه لامصبا پایین نبودن پینگ و داشتن تایماوت رو گردن فرهنگسازی و اینجورچیزا نندازید.
پ.ن: هیچ کجای کرهی زمین استفادهی درست از اینترنت فرهنگسازی نشده، یعنی اصلاْ غرب تعریفش از استفادهی درست از اینترنت با تعریف ما فرق داره. توی بقیه کشورا هم یا چیلترینگ شدیده، شدیدتر از اینجا، یا استفادهی نادرست رو فقط هک و اینجورچیزا میدونن که قوانین سفت و سختی گذاشتن و باهاش مقابله میکنن.
پینگ پینگ پینگ ولله ولله ولله گردنتونه
از کجا میتونم پیداش کنم؟
WTF WTF :-o:-o:-o:-oاین ادرس و وارد کن 192.168.1.1 رمزمشadmin s
یوزرم همینه البته شاید ادرش مودم شما فرق داشته باشه که پشت مودم نوشته چی هست میری تو قسمت statusقسمت پایین مشخصه
SNR Margin
خط شما که کیفیتش خیلی هم خوبه نویزش کجا بود ؟:dWTF WTF :-o:-o:-o:-o
یعنی سیم من اول نویز بوده بعد دستو پا در آورده ؟
من یه سیم جدا هم از در در تا مودم کشیدم از سیم کشی خونه استفاده نکردم.
![]()
من یبار دیگه نقل قول کردم تا بگم مخالفت حرفم با این قسمت های رنگی شدست....با باقیش موافقم
این قسمت ها که شما میگی نباشه نشه و.... همش نیاز و خواسته بسیاری از کاربرای نت در ایران هست ( من نوعی هم سرعت بسیار بالا می خوام ، هم قیمت پایین میخوام ، هم تماس تصویری و هم پینگ خوب.....)اما شما میگی هیچ کدوم مهم نیست و فقط پینگ خوب به هر قیمتی به من بدن دیگه راضی هستی...خوب مسئولین ما هم همینجوری داره فکر میکنه اون قسمتی که خودشون صلاح میدوند می خواهند برای من و شما اجرایی کنند..باقیش هم میگند به دردتون نمی خوره...(پینگ و گیم آنلاین چیه...برو مسجد پای منبر آقا بلکه بری بهشت):d.اون حرف من درباره باز کردن سایت خبری یه مثال بود...
* wow (شاید) با سرعت 60kb/s به قول شما OK باشه ... نه بازی آنلاینمتوجه منظور من نشدی شما.. اونا قیمت رو پایین نمیارن .. اون قسمت دوم هم که هایلایت کردی هم انجام نمیدن به دلایلی .. من خودم واسه گرون بودن از ۱مگ اومدم رو ۱۲۸ .. پس وقتی میگم قیمت به درک به این معنی نیست که با قیمت مشکل ندارم.. منظورم اینه که قیمتا رو درست نمیکنید که نمیکنید ولی اینکه پینگ وضعیت بدی داره رو میتونید درست کنید.. بهونه واسه بد موندن وضعیت پینگ ندارن.. یه بودجه میخواد یه همت.. بازی آنلاین هم با سرعت دانلود 60kb/sec اوکیه.
پ.ن : ما هم سعادت نشستن حضوری پا منبر آقا رو نداریم .. همین دورادور میشینیم، افتخار هم میکنیم.. شما هم کاش جای تمسخر ارزشهای دیگران، سعی میکردی مطلب رو درست متوجه بشی
* wow (شاید) با سرعت 60kb/s به قول شما OK باشه ... نه بازی آنلاین
این بخش : من خودم از مخالفای تماس تصویریام ...رو وقتی کسی میخونه و به قول خودت ارزشهاتون ، رو میبینه ، حتی اگه بقیه حرفت هم درست باشه دیگه اهمیتی نمیده ...![]()
این اینترنت و پینگ و در حالت کلی اینایی که باعثش هستن با این نظرات و ارزش هاتون از سرتون هم زیاده ... دیگه جای بحثی نمیبینم ، همه دیدن ارزش ها و نظرات ایشون رو . "giggle"به نکتهی ظریفی اشاره کردی
اینم ارزشم نیست، نظرمه .. ارزشم چیزه دیگه بود..
اون دلایلی که تماس تصویری نمیدن .. سرعت دانلود بالا هم نمیدن، با دلایلی که باعث بالا بودن پینگ میشه فرق داره .. به عبارت دیگه نمیخوان خودشونو توو زحمت بندازن.
در مورد تماس تصویری هم هرکس اولویتهای خودشو داره .. اون چیزهایی که با اومدن تماس تصویری از بین میره واسه من از اولویت بیشتری نسبت به تماس تصویری برخوردارن.
حتی اگه بقیه حرفت هم درست باشه دیگه اهمیتی نمیده: اگه فردی بر این اساس تصمیم بگیره همون بهتر که اهمیتی نده!
برادرا مگه دارید اینترنت رو نسیه و قسطی خرید و فروش می کنید که یکی میگه سرعت کم باشه پینگ خوب باشه اون یکی میگه تماس تصویری نباشه پکت لاست نباشه !من یبار دیگه نقل قول کردم تا بگم مخالفت حرفم با این قسمت های رنگی شدست....با باقیش موافقم
این قسمت ها که شما میگی نباشه نشه و.... همش نیاز و خواسته بسیاری از کاربرای نت در ایران هست ( من نوعی هم سرعت بسیار بالا می خوام ، هم قیمت پایین میخوام ، هم تماس تصویری و هم پینگ خوب.....)اما شما میگی هیچ کدوم مهم نیست و فقط پینگ خوب به هر قیمتی به من بدن دیگه راضی هستی...خوب مسئولین ما هم همینجوری داره فکر میکنه اون قسمتی که خودشون صلاح میدوند می خواهند برای من و شما اجرایی کنند..باقیش هم میگند به دردتون نمی خوره...(پینگ و گیم آنلاین چیه...برو مسجد پای منبر آقا بلکه بری بهشت):d.اون حرف من درباره باز کردن سایت خبری یه مثال بود...
فقط برای قسمت بولد شده بگم همون آقایونی که تماس تصویری و سرعت رو توجیه می کنند به پینگ هم برسه 1001 توجیه براش میارند اگه بدترش نکنند بهترش نمیکنند.به نکتهی ظریفی اشاره کردی
اینم ارزشم نیست، نظرمه .. ارزشم چیزه دیگه بود..
اون دلایلی که تماس تصویری نمیدن .. سرعت دانلود بالا هم نمیدن، با دلایلی که باعث بالا بودن پینگ میشه فرق داره .. به عبارت دیگه نمیخوان خودشونو توو زحمت بندازن.
در مورد تماس تصویری هم هرکس اولویتهای خودشو داره .. اون چیزهایی که با اومدن تماس تصویری از بین میره واسه من از اولویت بیشتری نسبت به تماس تصویری برخوردارن.
حتی اگه بقیه حرفت هم درست باشه دیگه اهمیتی نمیده: اگه فردی بر این اساس تصمیم بگیره همون بهتر که اهمیتی نده!
این اینترنت و پینگ و در حالت کلی اینایی که باعثش هستن با این نظرات و ارزش هاتون از سرتون هم زیاده ... دیگه جای بحثی نمیبینم ، همه دیدن ارزش ها و نظرات ایشون رو . "giggle"
در ضمن جا داره به این جمله یک بار دیگه اشاره کنم که ایشون گفتن : من خودم از مخالفای تماس تصویریامانسان های جالبی پیدا میشن واقعا ...