voltage
کاربر سایت
فقط برای قسمت بولد شده بگم همون آقایونی که تماس تصویری و سرعت رو توجیه می کنند به پینگ هم برسه 1001 توجیه براش میارند اگه بدترش نکنند بهترش نمیکنند.
کافیه بهشون بگید پینگ رو درست کنید...می پرسند برای چی؟! شما میگی گیم آنلاین...می پرسه چه گیمی شما اسم 4 تا بازی غربی رو می بری...دیگه خودت باقیش رو میدونی...(اگه فکر میکنی این جواب ها رو بهتون نمیدن معلومه تا حالا پای منبرشون نبودی...)
اون داستان همت و این داستانا هم اگه بود همه مشخصه های اینترنت ممکلتمون درست میشد نه فقط پینگ...چون بهبود پینگ فقط زمانی حاصل میشه که اولا زیر ساخت ها درست بشه+*****ینگ برداشته بشه+پهنای باند و شیرینگ بهبود پیدا کنه و....
پ.ن : من هر چی میگم اینقدر به خودت نگیر...من شخص شما رو نشونه نگرفتم بلکه صحبت هاتون مخاطب هستجنگ نداریم با هم که...
من برای بهتر کردن پینگم 7 ساله داره تلاش میکنم بمعروف شده بودم به علی پینگول :d از بچه های psn میتونی بپرسی
از شما چیزی به دل نگرفتم برادره من
اگه همه مثل شما توضیح میدادن همهجا گل و بلبل بود

از زمان دایلآپ سروکله زدم با اینا.. شاید باور نکنی ولی از منهدم کردن بازیایه رایانهای مثل مواد مخدر دیدم تا اون شخصی که میگفت هفتهای یه بار بازی کن :/
با حرفاتم که موافقم .. ولی اگه زیرساختها و پهنای باند و همهی اینا رو درست کنن، دیگه نمیتونن جلوی سرعت دانلود بالا رو بگیرن آیا؟
- - -ویرایش - - -
میتونید برای من و دوستان دلیل منطقی بیارید که کدوم دلایل باعث میشه سرعت دانلود بالا و محدود کردن بعضی امکانات اینترنت باعث پینگ بالا نمیشه ؟! یا اینکه کدوم دلایل باعث بالا بودن پینگ میشه ؟! اون وقت من برای شما یه تریلی دلیل میارم که اتفاقا مشکلات لگ و پینگ و پکت لاست از همین فیل ترینگ های عظیظان همیشه در سهنه هست.
من خودم دلم از فیل ترینگ خونه، یه تریلی سایت دارم که الکی چیلتر شدن .. ریپورت هم دادیم ولی جوابهای همیشگی نثارمون شده .. یعنی تا وقتی چیلترینگ هست پینگ و پکت لاست همینجوری میمونه؟ یا راهه حل دیگهای هم هست؟
همون سوالی رو که بالا کردم از شما هم میپرسم، اگه همه اینا درست شه، اینا نمیتونن باز سرعت دانلود رو محدود کنن؟
آخه چیلترینگ اینجا هم یجورایی دکوریه .. با ۵هزار تومن حل میشه .. فقط مشکل کاهش سرعت و افزایش پینگش میمونه واسه ما.
مثلاْ چیلترینگ چین رو نگاه کن، کفتر از قفسش بیرون نمیاد.
- - -ویرایش - - -
برادرا مگه دارید اینترنت رو نسیه و قسطی خرید و فروش می کنید که یکی میگه سرعت کم باشه پینگ خوب باشه اون یکی میگه تماس تصویری نباشه پکت لاست نباشه !
اینترنت بدون سرعت ، پینگ خوب ، پکت لاست پایین ، عدم محدودیت کیفیت ، قیمت مناسب ، فیل تر نته هیچ جزئئ ازش تفکیک پذیر نیست.
خواهشا اینترنت رو گزینشی و شخصی نگاه نکنید.
همون اول میومدی اینو میگفتی که من انقد حرص نخوردم