hamid_barca Loyal Member Jul 23, 2023 #8,087 نوشته شده توسط MadysoNx: خو الان چی بگیرم من نت بیشتر... شاتل Reactions: mohsen2019, DedSec88 and MadysoNx
Adam_Smasher کاربر سایت Jul 23, 2023 #8,088 من از پینگ شاتل راضیم اما سرعت دانلودش بده مثلا 2 3 گیگو 2 ساعت طول میده تقریبا
barney stinson کاربر سایت Jul 23, 2023 #8,089 نوشته شده توسط Adam_Smasher: من از پینگ شاتل راضیم اما سرعت دانلودش بده مثلا 2 3 گیگو 2 ساعت طول میده تقریبا بیشتر... جان ؟ خوب بستگی به سرعتی که خریدید داره سرعت تو حالت سیم کشی خوب برای adsl یکسانه عزیز بین همه Reactions: Adam_Smasher
نوشته شده توسط Adam_Smasher: من از پینگ شاتل راضیم اما سرعت دانلودش بده مثلا 2 3 گیگو 2 ساعت طول میده تقریبا بیشتر... جان ؟ خوب بستگی به سرعتی که خریدید داره سرعت تو حالت سیم کشی خوب برای adsl یکسانه عزیز بین همه
mohsen2019 کاربر سایت Aug 17, 2024 #8,090 دوستان سرورای بتلفیلد رفع فیلتر شدن روی مخابرات...فقط برای ساخت id باید از فیلتر شکن یا این سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید.بعدش اوکیه..گفتم بگم دوستانی که در جریان نیستن مطلع بشن آخرین ویرایش: Aug 17, 2024 Reactions: arthur97, Solidsnake_1 and DedSec88
دوستان سرورای بتلفیلد رفع فیلتر شدن روی مخابرات...فقط برای ساخت id باید از فیلتر شکن یا این سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید.بعدش اوکیه..گفتم بگم دوستانی که در جریان نیستن مطلع بشن