اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
سلام از موقعی که اینترنتا رو انگولک کردن تو بازی استاروارز هر مچ یک در میان که میرم همش دیسکانکت میشه خواستم ببینم الان هیچ راهی نیست که بشه این دستکاری پورت و اینارو دور زد؟اون راهی که میگن میری تو کنترل پنل یه سری عدد مثل 8.8.8.8 میزنی اینا تاثیری ندارن؟

سلام از موقعی که اینترنتا رو انگولک کردن تو بازی استاروارز هر مچ یک در میان که میرم همش دیسکانکت میشه خواستم ببینم الان هیچ راهی نیست که بشه این دستکاری پورت و اینارو دور زد؟اون راهی که میگن میری تو کنترل پنل یه سری عدد مثل 8.8.8.8 میزنی اینا تاثیری ندارن؟
اختلال سرتاسریه پورتهارو یا بستن یا به شدت کند کردن کاریشم نمیشه کرد تا درست بشه من تو رفتندبه سایتهای داخلی مشکل دارم چه برسه به خارجی

این دوومین جمعس میشنم بتل1 بزنم بعد چند دقیقه میپره بیرون ...باز اون قضیه udp...؟
هست کسی این مشکل داشته باشه؟

چند هفته ای هست که یه گوهی دارن میخورن و میزنن به اینترنت

تقریبا همه ایران تو بازی GTA V آنلاینش مشکل دارن بعضی روزا اصلا نمیشه وصل شد بعضی روزا تا یه ساعت مشخصی نمیشه وصل شد ولی بعدش میشه تا دوباره فردا همین ماجرا

بعد 1 دقیقه از بتل 3 کیک میشم ربطی به این قضایا داره؟
jlb6_untitled.jpg

بازی back for blood موقع لاگین داخل بازی مشکلی نداره اما برای matchmaking و جوین شدن به هیچ سروری وصل نمیشه !
نه الکترو و نه هیچ dns دیگه ای روش کار نمی کنه !
قندشکن ها هم به دلیل کم شدن پهنای باندشون عملا کار نمیدن !

• Like
Reactions: king of north
بازی back for blood موقع لاگین داخل بازی مشکلی نداره اما برای matchmaking و جوین شدن به هیچ سروری وصل نمیشه !
نه الکترو و نه هیچ dns دیگه ای روش کار نمی کنه !
قندشکن ها هم به دلیل کم شدن پهنای باندشون عملا کار نمیدن !
من الان 4 ماهه فقط دارم فیفا بازی میکنم همه بازیا vp,n میخوان و به شدت لگ شدن تنها گیمی که لگ نمیده همین فیفاس :| 400 ساعت پلی تایم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or