Farhad1363
کاربر سایت
فکر کنم باید 1 همچین صفحه ای برای مشکل در dns های سال 1401 بزنیم تا این مشکل ارتباط با سرورهای آنلاین که چند روزه بوجود اومده حل بشه
منم مخابراتم ..بدون dns به psn به زور وصل میشم..بازی های انلاین بدون dns اصلا وصل نمیشن!!!بتلفیلد که کلا فیلتره روی مخابرات.فقط cod وصل میشم اونم با dns...از مدیران انجمن تقاضا دارم این پیج برای رفع مشکلات بازی آنلاین و dns ایجاد کنن ، من الان ۱۰ روزه که روی خط فیبر مخابرات ، با هیچ dns نمیتونم به سرورهای cod mw2 وصل بشم ، از روی ps5
با چه dns وصل میشید ؟؟منم مخابراتم ..بدون dns به psn به زور وصل میشم..بازی های انلاین بدون dns اصلا وصل نمیشن!!!بتلفیلد که کلا فیلتره روی مخابرات.فقط cod وصل میشم اونم با dns...
الکترو یا کلود فلر یا گوگلبا چه dns وصل میشید ؟؟
من هرچی dns بود تست کردم ، ولی وصل نشد
اگر همون قسمت آنلاین سرویس گیر میکنه یک 5 دقیقه صبر کن.شب ها از ساعت 8 به بعد خیلی اذیت میکنه سعی کن اون زمانها آنلاین نشیمنم مخابراتم ..بدون dns به psn به زور وصل میشم..بازی های انلاین بدون dns اصلا وصل نمیشن!!!بتلفیلد که کلا فیلتره روی مخابرات.فقط cod وصل میشم اونم با dns...
من که با هیچ کدوم از اینا وصل نمیشم !!! هرچی DNS بود تست کردم ولی این مثلا فیبر اصلا به سرورهای cod mw2 وصل نمیشه ، ولی جالبه که tdlte ماهان نت و 4G ایرانسل راحت و بدون هیچ dns سریع وصل میشهالکترو یا کلود فلر یا گوگل
من تو قسمت login to online service گیر میکنهاگر همون قسمت آنلاین سرویس گیر میکنه یک 5 دقیقه صبر کن.شب ها از ساعت 8 به بعد خیلی اذیت میکنه سعی کن اون زمانها آنلاین نشی
بهترین سرویس گیمینگ فقط شاتلسرویس گیمینگ کدوم isp خوبه ؟
شاتل آسیاتک مخابرات پیشگامان ؟
تک نت اینام هست ولی تا حالا ندیدم
والا تهران الان اول آسیاتک بعد صبانت رو خیلی تعریف میکننبهترین سرویس گیمینگ فقط شاتل
آشغال ترین هم مخابرات
البته مخابرات نجس سرویس گیمینگ نداره کلا اشغال ترین ISP ایرانه