ازونجایی که دارن فولترشکنهارو هم دستکاری میکنن باید منتظر اتفاقا بدتری باشیم
چه شور و هیجانی داشتن این ملت ساده، پارسال همین موقعها
چه شور و هیجانی داشتن این ملت ساده، پارسال همین موقعها
من تو شرکت دولتی کار می کنم چنین چیزی که اجباری باشه برای استفاده از جستجوگر ایرانی من ندیدم«اجباری شدن استفاده از جستجوگرهای بومی در ایران»
"کمپین حقوق بشر در ایران" که مرکز آن در نیویورک مستقر است در گزارشی نوشت: «در پس از فیلتر کردن پیام رسان تلگرام، دولت ایران در اقدامی که میتوان را گامی دیگر در جهت تعمیق و بسط سانسور و خفقان اینترنتی نامید، استفاده از موتورهای جستجوی بومی را در ادارات دولتی اجباری کرد.»
این گزارش میافزاید: «یافتههای کمپین حقوق بشر در ایران که پیش از این در گزارشهای متعددی مستند شده است، نشان میدهد که این موتورهای جستجو به سانسور گسترده، نشر اخبار جعلی و در مواردی حتی به پخش بدافزار اقدام میکنند.»
به نوشته وبسایت کمپین حقوق بشر در ایران، خبر اجباری شدن استفاده از موتورهای جستجوی بومی در ادارات دولتی را اول بار رسول سراییان معاون وزیر ارتباطات در روز ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ مطرح کرد.
دستورش طی همین روزا میرسه نگران نباشمن تو شرکت دولتی کار می کنم چنین چیزی که اجباری باشه برای استفاده از جستجوگر ایرانی من ندیدم
من تو شرکت دولتی کار می کنم چنین چیزی که اجباری باشه برای استفاده از جستجوگر ایرانی من ندیدم
"کمپین حقوق بشر در ایران" که مرکز آن در نیویورک مستقر است
عجب منبع موثقی
دوستان تو مخابرات تهران الان 2 روزه تو هر بازی میرم بعد 10 15 دقیقه خود به خود دیسکانکت میشه میندازه بیرون!
تو فورتنایت و دستینی و فیفا تست گرفتم دقیقا همینجوری
برای شما هم مشکل داره؟
مدتیه توی پارتی به صورت نوبتی همش با هم نت تایپ میخوریم در حالی که توی تست کانکشن همه نت تایپ 2 هستیم
توی وبلاگ آپدیت سونی خارجی ها هم گزارش دادن از طرفی به اوضاع خراب نت داخلی هم نمیشه شک نداشت !
خواستم بدونم برای بقیه هم هست این مشکل؟