mohammad.mo
کاربر سایت
نه آنتی ویروسم نه DOTA2 نه lol هیچکدوم آپدیت نمیشن. همه بعد چند kB دانلود سرعتشون به 0 میرسه. دست گلشون درد نکنه.
اون مشکل از خود سرورهای مسخره lol هست.. منم اون مشکل و دارمنه آنتی ویروسم نه DOTA2 نه lol هیچکدوم آپدیت نمیشن. همه بعد چند kB دانلود سرعتشون به 0 میرسه. دست گلشون درد نکنه.
اون مشکل از خود سرورهای مسخره lol هست.. منم اون مشکل و دارم
اون مشکل از خود سرورهای مسخره lol هست.. منم اون مشکل و دارم
نمید.نم دیگه.. من guild wars و starcraft + diablo رو هم آپدیت کردم.. حتی الان دارم world of tanks و دانلود میکنم.. مشکل از طرف ISP هست.. عوض کردی؟dota2 و انتی ویروسم چی؟
نمید.نم دیگه.. من guild wars و starcraft + diablo رو هم آپدیت کردم.. حتی الان دارم world of tanks و دانلود میکنم.. مشکل از طرف ISP هست.. عوض کردی؟
کسی نمیدونه علت اینکه من هر 10-12 دقیقه چند تا تایم اوت شدید پشت سر هم یا یکی در میون میگیرم ( یا پینک میره بالای 2000-3000) و تو بازی فریز میشم برای چند ثانیه علتش چیه؟ از اول سال همه روزه اینطوریه. با سرویس کاهش پینگ هم درست نمیشه. با قندشکن هم همینطوریه. ممکنه از مودم باشه؟ PLZHLP!
عزیز شما هم isp تون مخابراته؟منم همین مشکل رو دارم از مودم نیست این عکس گراف دانلود منه اینگار تو این تایم ها نت کلا قطع میشه. سرور داخلی و حارجی هم نداره بخاطر همینه سرویس های کاهش پینگ هم مشکل رو حل نمیکنه.![]()