اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

کسی میدونه داستان این Xbox tax چیه ؟
اگه منظورتون tax تووخرید بازی اعمال میشا همان مالیات هست هنگام خرید اعمال میشه
نه که منظورتون حرف بعضی شاپ ها هست باید یگم
چیز خاصی نیست بازارگرمی یه عدده شاپ برای فروش بیشتره چیزی هم گرون نشده

• Like
Reactions: wave
Screenshot_20231126_160432_Chrome.jpg
رنسانس در هیلو اینفینیت : استقبال فوق العاده از Halo infinte. اکنون تعداد بازیکنان هیلو اینفینیت در قسمت ایکس باکس آمریکا از دستینی 2 جلو زده است. این درحالیست که مود PvE بازی یعنی Firefight هنوز عرضه نشده است

Halo Infinite passes Destiny 2 on Xbox's most played games list in the U.S.

کسی میدونه داستان این Xbox tax چیه ؟
اخیرا یک سری از طرفدارها برای اشاره به سوگیری رسانه ها نسبت به ایکس باکس از این هشتگ استفاده میکنند که چون بازی برای ایکس باکس ساخته شده اتوماتیک باید چند نمره ازش کم بشه.

من خیلی قبولش ندارم. حتی اگه واقعی باشه طرف مقابل باید به قدری قدرتمند ظاهر بشه که کمترین ایرادها رو بشه بهش وارد کرد.
به فرض قبول کنیم که رسانه ها نسبت به مایکرو سوگیری دارند و کوبیدن مایکرو کلیک خور خوبی داره، دیدگاه من اینطوریه که خب مایکرو باید خیلی قدرتمندتر ظاهر بشه تا هر کسی که بخواد ازش ایراد الکی بگیره خودشو مضحک جلوه بده.
مثلا یک رسانه ای اومده به الن ویک ۲ نمره ۴۵؟ اینا داده و درسته که متای بازی رو کشیده پایین و نشد که الن ویک ۲ بره تو لیگ ۹۰+ اما خودش هم این وسط اعتباری دیگه نداره و نهایتا متای بازی ۹۰ نمیشه اما نمره قابل قبول رو از کل جمعیت گیمینگ گرفته و میبینیم که نامزد بهترین بازی سال هم شده.
مثلا بازی های فای راش رو مترو یه ایراد الکی و مسخره ای ازش گرفته بود ولی به طور کلی نمره قابل قبول رو گرفت و استقبال ازش خیلی خوب بود.

اخیرا هم دیدم گیمینگ بولت خبری کار کرده بود که پلیرهای استارفیلد ریزش کرده و زیر همون توییت هم کامیونیتی نوت اضافه شد که خب بازی سینگل پلیر هست و وقتی تموم میشه کاربر میره سراغ بازی دیگه ای و ریزش بازی سینگل معلومه که طبیعی هست و واقعا انچنان ارزش خبری نداره، ضمن اینکه استارفیلد فقط روی استیم نیست و هم استور مایکرو و هم گیم پس پی سی و کنسول وجود داره.
هیلو هم وضعیت جالبی تو استیم نداره اما تو ایکس باکس داره و چند پله ای اومده بالاتر.

XboxTax میتونه شوخی باحال یا یه شعار استادیومی مثل داور دقت کن باشه ولی ترجیحم این هست که کامیونیتی ایکس باکس بره به سمت دیگه ای و این مساله در حد میم باقی بمونه. بنظرم یکی از افراد خیلی خوب کامیونیتی ایکس باکس Klorbille هست که درگیر حواشی و جهاد کنسولی نمیشه و کاملا حرفه ای در حد یک رسانه رفتار میکنه.

مایکرو باید خیلی قوی تر ظاهر بشه، نظارت خیلی بیشتری روی پروژه هاش داشته باشه، از کیفیت خیلی بالای بازیها مطمئن باشه و با ابزاری که داره واقعا کمتر از این هم نباید ازش انتظار بره.

اخیرا یک سری از طرفدارها برای اشاره به سوگیری رسانه ها نسبت به ایکس باکس از این هشتگ استفاده میکنند که چون بازی برای ایکس باکس ساخته شده اتوماتیک باید چند نمره ازش کم بشه.

من خیلی قبولش ندارم. حتی اگه واقعی باشه طرف مقابل باید به قدری قدرتمند ظاهر بشه که کمترین ایرادها رو بشه بهش وارد کرد.
به فرض قبول کنیم که رسانه ها نسبت به مایکرو سوگیری دارند و کوبیدن مایکرو کلیک خور خوبی داره، دیدگاه من اینطوریه که خب مایکرو باید خیلی قدرتمندتر ظاهر بشه تا هر کسی که بخواد ازش ایراد الکی بگیره خودشو مضحک جلوه بده.
مثلا یک رسانه ای اومده به الن ویک ۲ نمره ۴۵؟ اینا داده و درسته که متای بازی رو کشیده پایین و نشد که الن ویک ۲ بره تو لیگ ۹۰+ اما خودش هم این وسط اعتباری دیگه نداره و نهایتا متای بازی ۹۰ نمیشه اما نمره قابل قبول رو از کل جمعیت گیمینگ گرفته و میبینیم که نامزد بهترین بازی سال هم شده.
مثلا بازی های فای راش رو مترو یه ایراد الکی و مسخره ای ازش گرفته بود ولی به طور کلی نمره قابل قبول رو گرفت و استقبال ازش خیلی خوب بود.

اخیرا هم دیدم گیمینگ بولت خبری کار کرده بود که پلیرهای استارفیلد ریزش کرده و زیر همون توییت هم کامیونیتی نوت اضافه شد که خب بازی سینگل پلیر هست و وقتی تموم میشه کاربر میره سراغ بازی دیگه ای و ریزش بازی سینگل معلومه که طبیعی هست و واقعا انچنان ارزش خبری نداره، ضمن اینکه استارفیلد فقط روی استیم نیست و هم استور مایکرو و هم گیم پس پی سی و کنسول وجود داره.
هیلو هم وضعیت جالبی تو استیم نداره اما تو ایکس باکس داره و چند پله ای اومده بالاتر.

XboxTax میتونه شوخی باحال یا یه شعار استادیومی مثل داور دقت کن باشه ولی ترجیحم این هست که کامیونیتی ایکس باکس بره به سمت دیگه ای و این مساله در حد میم باقی بمونه. بنظرم یکی از افراد خیلی خوب کامیونیتی ایکس باکس Klorbille هست که درگیر حواشی و جهاد کنسولی نمیشه و کاملا حرفه ای در حد یک رسانه رفتار میکنه.

مایکرو باید خیلی قوی تر ظاهر بشه، نظارت خیلی بیشتری روی پروژه هاش داشته باشه، از کیفیت خیلی بالای بازیها مطمئن باشه و با ابزاری که داره واقعا کمتر از این هم نباید ازش انتظار بره.

دقیقا مشکل همینه که هر چقدر هم بازی خوب و بزرگ بسازه مایکرو همین رسانه ها میخوان با امتیاز پایین یا نقد های یک طرفه موفقیت بازی به حاشیه ببرن پس اینکه بی تفاوت باشیم بی معنی هست

البته این قضیه دیگه خیلی عیان شده و هر روز هم افراد بیشتری متوجه جانب داری رسانه ها میشن

خلاصه تا زمانی که پول یه کمپانی خرج نقد های یک طرفه و کوبیدن رقیب بشه ما از این داستانا داریم :D

دقیقا مشکل همینه که هر چقدر هم بازی خوب و بزرگ بسازه مایکرو همین رسانه ها میخوان با امتیاز پایین یا نقد های یک طرفه موفقیت بازی به حاشیه ببرن پس اینکه بی تفاوت باشیم بی معنی هست

البته این قضیه دیگه خیلی عیان شده و هر روز هم افراد بیشتری متوجه جانب داری رسانه ها میشن

خلاصه تا زمانی که پول یه کمپانی خرج نقد های یک طرفه و کوبیدن رقیب بشه ما از این داستانا داریم :D
خب تا یه حدیش رو قبول دارم مثل همون های فای راش، ولی واقعا نسبت به هیلو اینفینیت،سایکوناتز، فورتزا هورایزن، فلایت، های فای راش، پنتیمنت، AoE، گرز تاکتیکز من فکر میکنم امتیازهای خوبی گرفتند و کیفیتشون به قدری بالا بود که اگه زور هم میزدن فایده ای نداشت :D مثلا گرز تاکتیکز واقعا در حد همون ۸ بود یا فورتزا هورایزن هم بالای ۹۰، اینا رو نمیشد کاریش کرد.
ایکس باکس الان خیلی بیشتر از قبل زیر ذره بین هست، بیشتر از این هم میشه و بعد خرید ABK که دیگه هیچی. نمونه تیتر رو هم دیدیم که زده بودن ایکس باکس پولشو ریخت دور چون مدرن ۳ بازی خوبی نیست:D

من شخصا خیلی از نقدهایی که به مدرن ۳ شده رو قبول ندارم و تو تاپیک امتیازات هم بخوایم بحث کنیم هم زمان زیادی میگیره. اما مثلا همون بحث کمپین ضعیفش باعث شد که منتقدها بازی رو بمبارون کنند و به قیمتش گیر بدن، بعد اگه بخوایم مقایسه کنیم همین ها به بتلفیلد ۷ دادن و متاش شد ۶۸ در صورتی که بتلفیلد اصلا کمپین نداشت، مولتیش محتوا نداشت قیمتش هم ۷۰ دلار.

Everyone Reviewed Modern Warfare 3 Too Soon - Insider Gaming
What Exactly Happened With Those Record Low ‘Modern Warfare 3’ Reviews?

راه چاره از اینجا به بعد هم همین باید باشه که شما بازی با کیفیت خیلی خیلی خوب بساز مقاومت کردن جلوش خیلی سخته و اگه خیلی بخوان گیر بدن و فرض کنیم که بخوان یک بازی رو از اعتبار بندازن اون موقع خود اون متا و نمرات از اعتبار میوفته. چیزی که الان شاید درباره مدرن وارفر ۳ اتفاق بیوفته و ۲ تا مقاله بالا هم به همین مورد اشاره داره. مدرن وارفر ۳ نمیگم بازی کاملی هست، کیفیت خیلی خیلی خوبی نداره ولی بازی نیست که متای کمتر از بتلفیلد و ردفال داشته باشه.
صحبتم هم این نیست که مایکرو بلد نیست بازی با کیفیت خیلی خوب بسازه اما نیاز داره که به سمت بهتر شدن حرکت کنه. واقعا این ها الان اگه ردفال رو با همین اپدیت ها عرضه میکردن متای بازی اینطوری داغون نمیشد.
استارفیلد بازی خوبیه ولی همون مساله لودینگ ها و طراحی بد npc ها واقعا زننده بود تازه با حمایت مایکرو بازی رسید به چیزی که الان هست و پارسال اگه لانچ میشد هیچی دیگه 😁
این موارد باید بهتر بشند، سخت گیری ها روی کیفیت نهایی بیشتر بشه من شک ندارم که نتیجه شون رو میگیرند.
خلاصه بگم که شما فرض کن کل دنیا با شما دشمن، ولی کارتو یه جوری کامل انجام بده که مو لای درزش نره 😁 دقیقا مثل RDR2 و کارهای راکستار که نقش مولف رو برای صنعت گیم بازی میکنه یا کارهای FromSoftware و حتی خود مایکرو با ۳ گانه گرز و هیلو. همین سری فورتزا هورایزن به قدری کیفیتش بالا رفته که هیچی توان رقابت باهاش رو نداره و از موتور اسپورت هم زده جلوتر.

الان دیگه وضعیت رسانه ها و جهت گیریشون مشخصه! مترو که اصلا تو یه لول دیگه سیر می‌کنه! :| :D ign هم که کلا Xbox رو حذف کرده تو معرفی پلتفورم های بازی های مولتی پلتفورم! انگار نه انگار که Xbox وجود داره اصلا! قبلا هم گفتم اگه استارفیلد و های فای راش از طرف رقیب ( با همین پکیج فعلیشون) عرضه میشدن قطعا نمراتشون به مراتب بالاتر می بود! وضعیت بعد از استارفیلد به نظرم مثل روز روشن هست! فقط برید نقد های موتور اسپورت رو بخونید تا به عمق فاجعه پی ببرید!

نظر کاملا شخصی:

GamePass بزرگترین تهدید برای همین سایت‌های منتقد هست. کاربر بازی Day one رو دانلود و نصب می‌کنه و به تجربه‌ی بازی می‌پردازه. همین یعنی حذف حداکثری این سایت‌ها و‌ مجلات!

سر اینکه با XCloude میشه بازی رو‌ بدون نصب تست کرد و بعد دانلود کرد داخل دادگاه‌های خرید ABK حرف میزدن! شما ببین عمق فاجعه رو!

برای لمس بهتر یه مثال بیارم؛ ساعت مچی خیلی سال‌ هست از ملزومات زندگی‌ آدم‌ها نیست. از الزام‌ حذف شد!
روزنامه‌ها به شکل حداکثری حذف شدن.
دیگه مجله‌ی که کاغذی هم نیست، اکثریت دیجیتالی و و بسایت شدن عددی محسوب نمیشن. دارن‌ دست و پای آخر رو میزنن.

با وجود سرعت بهتر نت و پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب و توییچ، کدوم گیمر نسل جدیدی این چیزا رو‌ می‌خونه؟ اصلا براش اهمیتی نداره! توییچ رو باز می‌کنه، از جو mw3 خوشش میاد، فوری میره MW3 میخره و اصلا استوری مود رو‌ نگاه نمی‌کنه و نمی‌دونه که‌وجود خارجی داره! مستقیم‌ توی بخش مالتی، فلان حالت، بهمان‌ مپ!

با توجه به شرایط فعلی، تمام این‌ نمرات و ... رو دست و پای قبل از مرگ میبینم. دارن‌ دور‌ هم تلاش می‌کنن.

خودم‌ اصلا موافق این اتفاق نیستم ولی باور‌ دارم‌ که داره رخ‌ میده!

نظر کاملا شخصی:

GamePass بزرگترین تهدید برای همین سایت‌های منتقد هست. کاربر بازی Day one رو دانلود و نصب می‌کنه و به تجربه‌ی بازی می‌پردازه. همین یعنی حذف حداکثری این سایت‌ها و‌ مجلات!

سر اینکه با XCloude میشه بازی رو‌ بدون نصب تست کرد و بعد دانلود کرد داخل دادگاه‌های خرید ABK حرف میزدن! شما ببین عمق فاجعه رو!

برای لمس بهتر یه مثال بیارم؛ ساعت مچی خیلی سال‌ هست از ملزومات زندگی‌ آدم‌ها نیست. از الزام‌ حذف شد!
دیگه مجله‌ی که کاغذی هم نیست، اکثریت دیجیتالی و و بسایت شدن عددی محسوب نمیشن. دارن‌ دست و پای آخر رو میزنن.

با وجود سرعت بهتر نت و پلتفرم‌هایی مثل یوتیوب و توییچ، کدوم گیمر نسل جدیدی این چیزا رو‌ می‌خونه؟ اصلا براش اهمیتی نداره! توییچ رو باز می‌کنه، از جو mw3 خوشش میاد، فوری میره MW3 میخره و اصلا استوری مود رو‌ نگاه نمی‌کنه و نمی‌دونه که‌وجود خارجی داره! مستقیم‌ توی بخش مالتی، فلان حالت، بهمان‌ مپ!

با توجه به شرایط فعلی، تمام این‌ نمرات و ... رو دست و پای قبل از مرگ میبینم. دارن‌ دور‌ هم تلاش می‌کنن.

نظر شخصی من اینه که
برای گیمر های حرفه ای(حالا اینم خودش بحثیه چه گیمری حرفه ای هست) بزار بگم عاشقان گیم زدن کسایی که با این سرگرمی لذت میبرن خیلی وقته که رسانه ها ارزشی ندارن...اصلا به ما چه یکی از یه بازی بدش میاد نمره ی پایین میده ما هم باید خوشمون نیاد! برای من هم 2-3 سالی میشه متا اینا ارزش سابق رو نداره نه به این خاطر که عنوان های مورد علاقم نمرات کم گرفتن حالا چه داخل تیم بلو چه تیم گرین بلکه اصلا منطقی نیست نظر دیگران باید داخل خرید من مهم باشه فکرم آزاد کردم راجب این مورد دیگه راحت با هرچی حال میکنم بازیش میکنم حال نکنم هیچ وقت پلیش نمیدم نمونش گیمی مثل فورتنایت برای بعضی ها این نوع گیم ها از نون شب واجب تره برای من ارزش بازی کردن نداره.... کلا گیم زدن یه سلیقه ی شخصیه... بازم میگم چرا باید بازی که من میخام بخرم من میخام وقتم رو پاش بزارم من میخام بابتش هزینه کنم باید نظر فلان منتقد که هیچ چیزی راجب اون منتقد که شامل دلیل نقد کردنش کریر کاریش بینش سیاسیش یا حتی مذهبیش رو نمیدونم باید نظر اون منتقد رو جدی بگیرم که چون به فلان بازی 6 داده باید دیگه با اون گیم خدافظی بکنم یا به فلان بازی 10 داده حتما اون بازی بدون ایراده و واقعا نمرش 10 هست و باید حتما بخرمش... خلاصه منم با نظر شما موافقم دلیلش فشار هست البته دلایل دیگه هم داره که فایده نداره اینجا بگم و از حوصله بنده خارجه
اینم یادم رفت بگم حالا شاید یکی بگه پس کل این سایت های معتبر فلان و غیره جم کنن برن و دنیای گیم بدون رسانه بمونه ... من میگم نه رسانه باشه هرچی هم میخاد و عشق میکنه فلان منتقد نمره بده... من میگم گیمر باید به یک درک و شعوری برسه که تا نمره ی خاصی دید فکر نکنه وحی منزل هست و دیگه روی حرف اون سایت یا اون منتقد نشه حرف زد یا حتی باعث بشه دلیل خرید بازی شما اون سایت بشه به نظر من اگر چنین باشه فاجعه هست

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو من دقت کردم در مورد موضع مایکروسافت نسبت به کنسولش. چرا هیچ تبلیغی نمیکنه مایکرو برای کنسولش واقعا؟ یه سر یوتوب میری از هر ده تا تبلیغ ۹تاش تبلیغ پلی استیشن و بازیاشه. اخیرا که همش تبلیغ کاد و باندلشه بعد کلی کلیپ لایو اکشن خفن میسازه واسه بازیاش ولی مایکرو انگار نه انگار. از اونور خبر میاد توی فرانسه نسبت فروش کنسول سونی به مایکرو ۹۰ به ۱۰ هست. اون گرینبرگ گربه نره که هیچ فرقی با شلغم نداره.

سوالی که پیش میاد اینه که مگه تمرکز اصلی گیم پس نیست؟ خب چرا همین گیم پس رو تبلیغ نمی‌کنید. سونی مدام تبلیغ پلاس رو میکنه توی یوتوب و توییتر. بازی دی وان خفن میاد روی گیم پس هیچ بازخورد خاصی توی مدیا دیده نمیشه ولی!

خب تا یه حدیش رو قبول دارم مثل همون های فای راش، ولی واقعا نسبت به هیلو اینفینیت،سایکوناتز، فورتزا هورایزن، فلایت، های فای راش، پنتیمنت، AoE، گرز تاکتیکز من فکر میکنم امتیازهای خوبی گرفتند و کیفیتشون به قدری بالا بود که اگه زور هم میزدن فایده ای نداشت :D مثلا گرز تاکتیکز واقعا در حد همون ۸ بود یا فورتزا هورایزن هم بالای ۹۰، اینا رو نمیشد کاریش کرد.
ایکس باکس الان خیلی بیشتر از قبل زیر ذره بین هست، بیشتر از این هم میشه و بعد خرید ABK که دیگه هیچی. نمونه تیتر رو هم دیدیم که زده بودن ایکس باکس پولشو ریخت دور چون مدرن ۳ بازی خوبی نیست:D

من شخصا خیلی از نقدهایی که به مدرن ۳ شده رو قبول ندارم و تو تاپیک امتیازات هم بخوایم بحث کنیم هم زمان زیادی میگیره. اما مثلا همون بحث کمپین ضعیفش باعث شد که منتقدها بازی رو بمبارون کنند و به قیمتش گیر بدن، بعد اگه بخوایم مقایسه کنیم همین ها به بتلفیلد ۷ دادن و متاش شد ۶۸ در صورتی که بتلفیلد اصلا کمپین نداشت، مولتیش محتوا نداشت قیمتش هم ۷۰ دلار.

Everyone Reviewed Modern Warfare 3 Too Soon - Insider Gaming
What Exactly Happened With Those Record Low ‘Modern Warfare 3’ Reviews?

راه چاره از اینجا به بعد هم همین باید باشه که شما بازی با کیفیت خیلی خیلی خوب بساز مقاومت کردن جلوش خیلی سخته و اگه خیلی بخوان گیر بدن و فرض کنیم که بخوان یک بازی رو از اعتبار بندازن اون موقع خود اون متا و نمرات از اعتبار میوفته. چیزی که الان شاید درباره مدرن وارفر ۳ اتفاق بیوفته و ۲ تا مقاله بالا هم به همین مورد اشاره داره. مدرن وارفر ۳ نمیگم بازی کاملی هست، کیفیت خیلی خیلی خوبی نداره ولی بازی نیست که متای کمتر از بتلفیلد و ردفال داشته باشه.
صحبتم هم این نیست که مایکرو بلد نیست بازی با کیفیت خیلی خوب بسازه اما نیاز داره که به سمت بهتر شدن حرکت کنه. واقعا این ها الان اگه ردفال رو با همین اپدیت ها عرضه میکردن متای بازی اینطوری داغون نمیشد.
استارفیلد بازی خوبیه ولی همون مساله لودینگ ها و طراحی بد npc ها واقعا زننده بود تازه با حمایت مایکرو بازی رسید به چیزی که الان هست و پارسال اگه لانچ میشد هیچی دیگه 😁
این موارد باید بهتر بشند، سخت گیری ها روی کیفیت نهایی بیشتر بشه من شک ندارم که نتیجه شون رو میگیرند.
خلاصه بگم که شما فرض کن کل دنیا با شما دشمن، ولی کارتو یه جوری کامل انجام بده که مو لای درزش نره 😁 دقیقا مثل RDR2 و کارهای راکستار که نقش مولف رو برای صنعت گیم بازی میکنه یا کارهای FromSoftware و حتی خود مایکرو با ۳ گانه گرز و هیلو. همین سری فورتزا هورایزن به قدری کیفیتش بالا رفته که هیچی توان رقابت باهاش رو نداره و از موتور اسپورت هم زده جلوتر.
-دقیقا ، حرف آخر رو تو بازار رقابتی مشتری میزنه ، مثال بارزش برای امسال ، هاگواردز لگسی

- بخشی از ارتباط بدی که رسانه ها به مایکرو دارن تقصیر رفتار خودشه . چرا باید نقدهای استارفیلد رو گزینشی میفرستادند .

- در مورد نمرات یه بخش مهمیش سلیقس . اینکه چه شاخصهایی برای اکثر منتقدهای فعلی دارای اهمیت هست

مثلا پولیش بودن وزن زیادی برای منتقدهای امروز داره در صورتی که قبلا چنین اهمیتی نداشت.

یا اکثرا روایت سینمایی میپسندن ، از طرفی آزادی عمل و Replayability کمتر براشون اهمیت داره

آخرین ویرایش:
نظر کاملا شخصی:

این چیزی که شما داری میگی به نظرم در اصل خیلی وقت هست که رقم خورده و کلا این سیستم های نمره دهی و منتقدا به هیچ عنوان جایگاه گذشته خودشون رو ندارن جالب ترین نکته اینه که این منتقدا و امتیاز ها هنوزم که هنوزه یک رمز بزرگ هست سیستمشون از نظر نمره دهی و اون ضریب های دری وری که معلوم نیست از کجا میاد و صرفا الان دارن دستو پا میزنن البته این فقط در مورد کل مدیا صدق میکنه و نه فقط گیم.

رفقا در مورد Xbox Tax به نظرم امتیازاتی که عناوین مایکروسافت طی این سال ها گرفتند عموما مشکلی نداشتند،حتی سر Starfield چند سایت به هر دلیل نمرات واقعا پایین دادند و جالب هست همگی رو هم برای Xbox ثبت کردند تا متوسط امتیاز بازی پایین بیاد.ولی همان Starfield هم مشکلات ریز و درشتی داشت و بدون این نمرات هم باز امتیاز بالای 90 نمی گرفت.ولی مشکل اصلی این هست که سال 2021 عنوانی مثل Forza Horizon 5 که بالاترین امتیاز اون سال رو داشت ولی برای بهترین بازی سال TGA کاندید نشد،یعنی یک سری مدیای مطرح این بازی رو نادیده گرفتند.بعد از این قضیه هم سر و صدای زیادی به پا شد و به نظرم به همین خاطر آخر سال جوایز زیادی گرفت وگرنه در حالت عادی احتمالا همین جوایز رو هم نمی گرفت.امسال هم Hi-Fi Rush رو نادیده گرفتند.سال 2020 هم Ori کاندید نشد در حالی که به وضوح لیاقت بیشتری نسبت به چند کاندید دیگر داشت.سال گذشته هم Pentiment می توانست کاندید بشود ولی به تاریخ برگزاری مراسم نرسید ولی اگر می رسید هم با این روندی که وجود دارد قطعا کاندید نمی شد!این که تو یکی از مهم ترین مراسم های انتخاب بهترین بازی سال عملا بازی های Xbox نادیده گرفته می شوند مشخصا باعث می شود که این تفکرات پیش بیاید که این بازی ها عمدا نادیده گرفته می شوند.

• Like
Reactions: dark souls and prop
نظر کاملا شخصی:

نظرت از هرجهت منطقیه و بر اساس تجربه شخصی خودم میتونم 100 درصد تاییدش کنم.
من تاحالا نشده بازی رو گیمپس باشه و قبل از دانلود برم متاش رو چک کنم یا ببینم منتقدین(لول) دربارش چه افاضاتی داشتند.
حالا این واسه منیه که الان تو ایرانم و مشکل دانلود و نت دارم. حالا فکر کن کاربرهایی که در هرجایی به جز ایرانن و این مشکلات رو ندارن رویکردشون به چه شکله.
حتی شده خیلی وقتها از اون ابزار معرفی رندم گیم پس استفاده کردم ولی دنبال نقد و توصیه کسی نرفتم.

ولی یه نکته ای که هستش اینه که ناشرین از امتیازات منقدین برای تبلیغات بازیشون استفاده میکنن. هم توی استیم این موضوع هست هم تو پوسترشون و هم توی تیزرهای تبلیغاتیشون.
یعنی برای کسی که قرار باشه پول بازی بده و شک داشته باشه به کیفیت بازی، این مورد میتونه حایز اهمیت باشه.

این بحث خط مشی سایت ها و مجلات نسبت به عناوین مایکروسافت سالهاست که وجود داره. تو همین بازیسنتر در جاهای مختلف بارها راجع بهش بحث شده و در برهه های مختلف هم اسناد و مدارکی دال بر اینکه کمپانی رقیب در جهت دهی امتیازات نقش داشته هم فاش شده.
ولی خب از قرار معلوم این مورد برای مایکروسافت فاقد اهمیت بوده و خب به طبع سیاستش این بوده که برای کاربرهاش هم فاقد اهمیت باشه و حداقل به کمک گیم پس تو این مورد موفق عمل کرده و ما الان شاهد این هستیم که با توجه به فضای منفی نسبت به تقریبن تمام عناوین aaa مایکروسافت، یوزرها کار خودشون رو انجام میدن و تا حد زیادی این جو مسموم رو نادیده میگیرن.

همین استارفیلد یا فورزا که لانچشون با کمی مشکلات فنی همراه بود رو دیدیم باهاش چه کردن. شما مقایسه کنید با عناوین شرکت های دیگه که با چه مشکلات به مراتب شدیدتری عرضه شدن ولی خیلی از منتقدین مشکلات فنی رو در امتیازشون لحاظ نکردن. نمیخام از این بازیها نام ببرم که موجب سو استفاده برخی بشه و بیان اینجا یه vs راه بندازن ولی هممون میدونیم که بازی که بعد از چندین ماه اونم با آپدیت های حجیم و اساسی مشکلات فنیش رو برطرف میکنه، قابل مقایسه با فورتزایی که با دوتا آپدیت اونم کمتر از یکماه بعد از عرضه 90 درصد مشکلات فنیش برطرف میشه نیست. ولی خب اونجا رویکرد منتقدین یه شکله و اینجا برای مایکروسافت به یه شکل دیگه.

با اون نظر دوستمون هم که میگه مایکروسافت باید انقدر بازی پرفکت بسازه که کسی نتونه ازش ایرادی بگیره هم 100 مخالفم. نه اینکه مخالف ساخت بازی پرفکت باشم (لول) در اصل مخالف اینم که در هر شرایطی اگر کسی بخاد ایرادی از یک بازی دربیاره، قطعن میتونه اینکار رو بکنه و به همون بهانه هم نمره کم کنه.
منظور اینکه دلیل اصلی این مشکل دابل استانداردیه که اهالی رسانه دارن، نه کیفیت محصولات مایکروسافت.

نظر کاملا شخصی:

ReedPop قصد فروش Eurogamer, VG247, Digital Foundry و غیره را دارد

نذاشتن حرفم شهید شه. شروع‌ کردن🤣🤣🤣

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or