اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

نه اتفاقا برگ برنده مایکروسافت همین لاکهارته :D

میدونم ولی چون سونی هنوز چیزی از قیمت نگفته اینو نمیارن وسط :D

دیگه کی میخاد رو کنه :D
اگه چیزی واقعا وجود خارجی داره باید رونمایی بشه چن ماه قبل که مانور تبلیغاتی مناسبی هم داشته باش سس مخفی که نیست بخاد روز لانچ یهو رو کنه

شایعه ای بود که دو تا کنفرانسو و اینا شاید بندازن مراسم دوم اونجا نشون بدن:D

آخرین ویرایش:
روی سخت افزار series x شاید مانور بدن ولی خبری از لاکهارت نمیشه بعیده مایکروسافت همه برگاشو رو کنه
دیگه کی میخاد رو کنه :D
اگه چیزی واقعا وجود خارجی داره باید رونمایی بشه چن ماه قبل که مانور تبلیغاتی مناسبی هم داشته باش سس مخفی که نیست بخاد روز لانچ یهو رو کنه

من کنسول ها اکثرا سعی کردم تهیه کنم و تجربه کنم
مثلا از کمپانی سونی پلی ۱ . پلی ۲ . Psp . Vita داشتم
و از مایکروسافت Xbox original . Xbox 360 . Xbox one fat
داشتم
و تمام کنسول ها نینتندو داشتم غیر از سوییچ

و الان ازم بپرسن بگن کدوم کنسول از کنسول های که داشتی به هیجانات میاره میگم ps1 برام رتبه اول داره بعد Xbox original ه

ولی الان ترجیهم خرید Xbox ه
برام جذابتره
و انتخاب اصلیمه
و منو به هیجان میاره و سلیقه امه
و پول داشته باشم صد در صد xsx تهیه میکنم

برای من Xbox تداعی قدرت و ابهته

آخرین ویرایش:
امروز هم رفت و خبر رویداد رو اعلام نکردن.
امیدوارم ۵ می درست باشه و نره برا اواخر ماه که خیلی تحمل سخت میشه
البته يه مساله مهمتر از زمان رويداد كيفيت و محتوائه
مثلا اين Inside اخري واقعا بي محتوا بود و نيازي نبود بر گزار بشه
الان هم من دوست دارم اگه يه رويداد رو هر زماني ميذارن دست پر باشن كه ارزشش رو داشته باشه

• Like
Reactions: M@SOUD64
البته يه مساله مهمتر از زمان رويداد كيفيت و محتوائه
مثلا اين Inside اخري واقعا بي محتوا بود و نيازي نبود بر گزار بشه
الان هم من دوست دارم اگه يه رويداد رو هر زماني ميذارن دست پر باشن كه ارزشش رو داشته باشه
هم این مهمه و هم فرمتش
محتوا هرچقدرم خوب باشه واقعا اگه فرمتش مثل اینساید باشه، حیف میشه.
کارشونم سخته.
نمیدونم اثر نبود جمعیت رو چطور میخوان جبران کنن.
شاید مثل سیت کام ها عمل کنن و مثلا یه صدای تشویق و هورایی پخش شه موقع رونمایی ها که البته بازم یه حالت چیپی داره. :D
اما خشک و خالی، میشه مثل کنفرانس سرنی.
حال نمیده.

نظرسنجی آپدیت شد.
رأی دادن به همه گزینه‌ها ممکنه چون شاید شما همه دلایل رو کنار هم، باعث شکست بدونید (و قابل احترامه) ولی فارغ از این‌ها، فارغ از اینکه طرفدار چه برندی هستید، دوست دارم بگید که چرا مایکرو نسل هشت رو از دست داد و باخت.
خیلی‌ها می‌گند نسل شروع نشده، این اتفاق افتاد.
خیلی‌ها می‌گند یه ماراتن بود و خودش رو نرسوند.
نظر شما چیه، چرا مایکرو شکست خورد؟
و مقایسه کنید با شرایط فعلی، آیا درس گرفته؟

در مورد گزینه دان متریک بگم که منظور نگرش ایشون به ایکس‌باکس. اینکه وان، بیشتر از کنسول گیمینگه و باید کارهای دیگه هم بکنه.
گزینه رسانه هم، این شائبه وجود داشته که هر لغزشی از سمت مایکروسافت بزرگنمایی می‌شده.
من قضاوتی نمی‌کنی فعلا.

همه موارد بالا تاثیرگذار بودن و مایکرو بد عمل کرد اما من با کلمه شکست تو این بخش مشکل دارم! اگر منظور فقط فروش نسبت به باقی کنسول های نسل هستش که هیچی، درست. اما اگر داریم به قضیه کلی نگاه میکنیم، من یکم با این واژه مشکل دارم:دی
شکست برای من وقتی اتفاق می افته که مثلا مایکرو بی خیال قضیه میشد و کل بخش xbox رو مثلا میبست! اما از اشتباهاتشون خیلی درس گرفتن و شروع کردن به بازسازی برند و شرکت. الان با ارزش ترین برند سرگرمی حساب میشه فکر کنم. این هم بخاطر تمام تلاش هایی که تو این چندسال کشیدن. الان کسی به کنسول بابت سخت افزارش دیگه تیکه نمیندازه، بازی های باکیفیت و انحصاریش بیشتر شده. تولید کننده های FPبیشتر شدن و تمام گرایش ها و ژانرها رو تقریبا پوشش میدن و از همه مهم تر از نظر ارائه سرویس ها pioneer هستن.
من بزرگترین مشکل سال های اخیر رو وجود فن های راضی میدونم:دی قدرت انتقاد نداشتن و هرچی سران میگفتن اینا هم حمایتشون میکردن، ولی قضیه خوب عوض شد. الان گرفتن فیدبک از کامیونیتی به یک اولویت برای تیم xbox تبدیل شده، به معنی واقعی کلمه.
امیدوارم نسل بعد نسل عالی باشه و مایکرو هم بتونه خلاهاش رو پر کن و به جایگاهی که خیلی براش تلاش میکنه برسه:دی ما هم از بغل این جنگ کنسولی بیشترین منفعت رو ببریم:دی

به نظر من اگه مایکرو، حداقل همه بازی هاش رو برای pc نمی‌داد میتونست +70 میلیون رو بفروشه... و اونوقت دیگه زیاد کسی از شکست حرفی نمیزد... ولی خب فرم رقابت و بازار یابی داره تغییر میکنه...
.........
اینطور که قطعی شده سونی هم ماه آینده حرکتی میزنه.. به نظرتون مثل E3 تو یه روز باشن جذاب تره یا اختلاف یکی. دو هفته ای داشته باشن؟؟؟ هر چی هست به نظرم سونی بزاره مایکرو حرکت اول رو بکنه...
سونی سر معرفی کنسول هم گزاشت مایکرو حرکت اول رو بکنه و حداقل تو روز های اول هم ضربه اش رو دید و مشخصات PS5 رفت زیر سایه XSX .
گرچه الان وضع متفاوته و شاید تفاوتی نکنه کی حرکت اول رو بزنه چون ۱۰۰ درصد فن های هردو بعد از نمایش بازی های کنسول هاشون راضی خواهند بود.

--------------------------------------------
راجب نظرسنجی هم، درمورد فروش داریم حرف میزنیم احتمالا.
دلیلش صد در صد دان متریک و سیاست هاش بودن. هرچقدرم از اثر اسپنسر یا گیم‌پس یا تغییر رویه و ‌... صحبت کنیم، بلافاصله بعد از یه نسل رقابت پایاپای، اول نسل ۸ یه شوک خیلی بدی وارد شد به جامعه گیم از طرف مایکرو. شوکی که اصلا هم جبران نشد و جبران شدنی هم نبود تو این نسل.
اتفاقا تا اومدن بلادبورن، پلی استیشن انحصاری خاصی نداشت و از اونور متریک لعنت الله علیه کیلو کیلو انحصاری معرفی کرد اول نسل.
ولی کینکت اجباری،
۱۰۰ دلار بیشتر،
اتصال دائمی به نت
بحث های شیرینگ بازی

کار خودش رو کرد. جوری ذهنیت هارو ترکوند که دیگه درست نشد.
متریک گفت هرکی اتصال دائمی نمیخواد، ۳۶۰ براش گزینه مناسبیه.=)) یعنی سطح مارکتینگ بنگاه های تبلیغاتی صداسیما از این احمق بالاتر بود. این چه جمله ایه که گفت مثلا؟ واقعا چه نتیجه مثبتی میخواست بگیره از این جمله؟ همین جمله ذهنیت داغون این آدم رو مشخص میکرد.

در ادامه جز فورزا، ۲ تا IP بزرگ دیگه خراب کردن.
از اونور فیبل و اسکیل باند معلوم نشد چه بلایی سرشون اومد.
همه این اتفاقات تو همون دو سه سال اول.
اینا کار رو تموم کرد.

اگه متریک سر کار میموند شاید فاتحه کلا خونده بود.
یادتون باشه حتی وقتی نادلا اومد سر کار، شایعاتی بود که کلا بخش سرگرمی رو تعطیل کنه بره که خب اسپنسر نظرشو برگردوند.
ولی

تک تک اقدامات مایکرو در ۲ سال اخیر تو بخش سرگرمی بوی برنامه ریزی و هدفمند بودن میده. قطعا نسل جدید رو با برنامه ریزی عالی داره شروع میکنه.
دیگه انحصاری وضع قبل رو نخواهد داشت نسل بعد و جدا از اصلاح رویه غلط ۳۴۳ راجب هیلو و رفتن کارگردان کمیپن و مولتی گیرز، پروژه های متنوع AA و AAA زیاد داره.
تو سرویس ها خیلی جلوتر از سونیه.
از زمان معرفی حرف و حدیثی نبوده راجب کنسولش و فارغ از اینکه سونی خوب عمل کرده تو طراحی PS5 یا نه، حداقل تا الان کسی شبهه ای به XSX وارد نکرده.

اینم بگم اینا راجب بحث فروش بود فقط مون سوال نظرسنجی این بود.
وگرنه برای من گیمر سر سوزنی مهم نیست ۱ میلیون کنسول بفروشه یا ۱۰۰ میلیون. بی اهمیت ترین نکته تو صنعت گیم همینه. سرویس و بازی خوب بده، کنسول با کیفیت بالانس بده، همینا کافیه. حالا چقدر میفروشه هیچ اهمیتی نداره.

همه موارد بالا تاثیرگذار بودن و مایکرو بد عمل کرد اما من با کلمه شکست تو این بخش مشکل دارم! اگر منظور فقط فروش نسبت به باقی کنسول های نسل هستش که هیچی، درست. اما اگر داریم به قضیه کلی نگاه میکنیم، من یکم با این واژه مشکل دارم:D
شکست برای من وقتی اتفاق می افته که مثلا مایکرو بی خیال قضیه میشد و کل بخش xbox رو مثلا میبست! اما از اشتباهاتشون خیلی درس گرفتن و شروع کردن به بازسازی برند و شرکت. الان با ارزش ترین برند سرگرمی حساب میشه فکر کنم. این هم بخاطر تمام تلاش هایی که تو این چندسال کشیدن. الان کسی به کنسول بابت سخت افزارش دیگه تیکه نمیندازه، بازی های باکیفیت و انحصاریش بیشتر شده. تولید کننده های FPبیشتر شدن و تمام گرایش ها و ژانرها رو تقریبا پوشش میدن و از همه مهم تر از نظر ارائه سرویس ها pioneer هستن.
من بزرگترین مشکل سال های اخیر رو وجود فن های راضی میدونم:D قدرت انتقاد نداشتن و هرچی سران میگفتن اینا هم حمایتشون میکردن، ولی قضیه خوب عوض شد. الان گرفتن فیدبک از کامیونیتی به یک اولویت برای تیم xbox تبدیل شده، به معنی واقعی کلمه.
امیدوارم نسل بعد نسل عالی باشه و مایکرو هم بتونه خلاهاش رو پر کن و به جایگاهی که خیلی براش تلاش میکنه برسه:D ما هم از بغل این جنگ کنسولی بیشترین منفعت رو ببریم:D

اتفاقا به این واژه زیاد دقت کردم، برای همین از «شکست تو نسل هشتم» یاد کردم و نه شکست کلی و انحلال برند. اینجا شکست رو یه واژه فرمال فرض کن برای کم آوردن از رقیب توی یه Competition. شاید حتی صحیح‌تر این باشه که بگیم چرا «موفقیت نسل هفت» رو تکرار نکرد؟
-------
برای من به شخصه عملکرد مایکرو اول نسل غیرقابل بود و هزاربار در این مورد صحبت کردیم که چقدر سیاست‌های 2013، جبرگرایانه بود و ...
اما نمی‌گم مایکرو می‌تونست نتیجه رو برگردونه ولی بعد از مدیریت اسپنسر هم اشتباهاتی رخ داد که اون ها هم بی‌تأثیر نیست. مثلا چندین بازی که قراردادش تو دوره خود اسپسنر امضا شد، در همون مرحله پیش‌تولید روی استیج E3 معرفی شدند. یعنی در بهترین حالت اون بازی‌ها هنوز معلوم نبود که تو پروسه ساخت به چه مشکلاتی می‌خورند و متاسفانه، پیش‌پیش معرفی شدند. ریکور، فنتوم داست، اسکیل‌باند و کرکداون از همین بازی‌ها بودند.
یه نقطه تاریک، عدم اهدای وقت کافی به کوآلیشن برای گیرز ۵ بود. بازی‌ای که قراره با چهار مود ساخته بشه، حداقل به 3+ سال نیاز داره.
این هم تو زمان مدیریت اسپسنر اتفاق افتاد و امیدوارم درس گرفته باشه.
البته، یه سری بازی هم این بین قربانی شدند. سانست که زیر بدنامی اون سال‌ها دیده نشد.
SoT ناقص عرضه شد و هنوز که هنوزه، خیلی‌ها با تصور همون بازی ناقص بهش نگاه می‌کنند.

کلا اشتباه اول نسل، نگاه اشتباه به صنعت گیم و جبرگرایی بود.
بقیه نسل، تصمیم‌های شتاب‌زده و راه حل‌های مقطعی.
از 2018، مایکرو حداقل با یه سری کارها نشون داد که دنبال راه حل مقطعی نیست.

اقا با نظرسنجی مشکل دارن این واژه نفرت انگیز "جو سازی" دیگه چیه گذاشتن اون بالا!. بوی گند سیاستهای غلط ماکرو دنیا رو برداشته بود اصلاً عمق فاجعه تا حدی بود که نیاز نداشت کسی پیازداغش رو زیاد کنه.

فریدون، این نظرسنجی هست، نه پاسخ به سوال.
شاید یکی نظرش این باشه که میدیا نقش اساسی داشته و بخواد در موردش صحبت کنه.
حداقل فضا رو برای اینجور دیالوگ‌ها باز بذاریم.

واقعا هم نمیشه گفت، شاید اگه رونمایی سونی زودتر بود، و یه جوی سر ssd راه میفتاد،. ملت منتظر میشدن ببینن ssd مایکروسافت چقدره... یا شایدم بر عکس، اگه رونمایی مایکرو بعد سونی بود شاید واکنش ها رادیکال تر بود و با بولدوزر از رو سونی رد میشدن... و همین دمیج کنترل فعلی هم رخ نمی‌داد... ولی چیزی که قطعیه رونمایی هر دو کنسول خیلی نا متعارف، ضعیف و بی هیجان بود... برای همین اون ایمپکت که باید رو نداشتن...

الان نظرم رو این اونت ها اینه که سونی باید عقب بکشه چون تو این دور بازی دستش متریال رویال فلاش رو داره... باید با حساب کارت های تو دستش رو بچینه و مهم ترین نکته که قیمت گذاری باشه...

ببین، حقیقتش من قبول ندارم معرفی سری ایکس ضعیف بوده باشه.
مهم‌تر از همه، تو ایونتی اتفاق افتاد که بیننده‌هاش احتمالا از یه برند نیست. خود TGA تعداد بیننده‌هایش بسیار بالا بود و چیزی هم حوصله سر بر نبود؛ ظاهر کنسول مشخص شد، از یه بازی هم که با هویت این کنسول هم‌خوانی داره، رونمایی شد.
دقیقا هدف، دیده شدن بود و به این هم رسید. میلیون‌ها بیننده کنسول رو دیدند و شانسی هم که آورد، همه چیز قبل این کرونا بود و تونست توی یه ایونت و با تماشاگران، کنسولش رو رونمایی کنه.
حتی خوبه که مایکرو این قضیه رو درک کرد که اطلاعات سخت‌افزاری کنسولش، احتمالا برای همه سرگرم‌کننده نیست و به جاش از مجاری‌ای مثل دیجیتال‌فاندری اقدام به ارائه اطلاعات کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or