شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
new morse code !

Calling [BR] (Black Row?) [OTST] (and Other Stations?) ground is safe [TL]. Level 4 breach. No survivors, 899 corpses. We are leaving Vault 119. Over, back to you

:-o TI” in the mp3 filename may refer to “The Institute”, indicating that The Institute is the one sending this message. It may also indicate that The Institute perpetrated the attack on Vault 119"

آخرین ویرایش:
کدوم لوگو رو !؟ این
53080558340104591657.jpg

من هم شک دارم که همین لوگوی VAULT TEC رو میگه :دی
آره همین لوگوی رو می گم اما منظورم رو درست نرسوندم، منظورم اینه که هیچ وقت لوگوی FALLOUT نبود 8-| ، FALL(ϟ)ut :d
u know what i'm sayin ؟ (◑_◑)
اگه میخواستن اون لوگو رو بگذارن به نظرت اینقدر جنگولک بازی در میاوردن ؟! :-/ :دی

ولی چطوری میگی این لوگو ربطی به Fallout نداره ؟! 8-|
آره همین لوگوی رو می گم اما منظورم رو درست نرسوندم

(ಠ¿ಠ)
جوابی داری در مورد این تیکه بده ;;)
نه :-/ :دی

آخرین ویرایش:
آره همین لوگوی رو می گم اما منظورم رو درست نرسوندم، منظورم اینه که هیچ وقت لوگوی FALLOUT نبود 8-| ، FALL(ϟ)ut :d
u know what i'm sayin ؟ :دی
اگه میخواستن اون لوگو رو بگذارن به نظرت اینقدر جنگولک بازی در میاوردن ؟! :-/ :دی

ولی چطوری میگی این لوگو ربطی به Fallout نداره ؟! 8-|

ادیت :
:-l
جوابی داری در مورد این تیکه بده ;;)
اگه میخواستن اون لوگو رو بگذارن به نظرت اینقدر جنگولک بازی در میاوردن ؟!
yahoo_7.gif
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
new morse code !

Calling [BR] (Black Row?) [OTST] (and Other Stations?) ground is safe [TL]. Level 4 breach. No survivors, 899 corpses. We are leaving Vault 119. Over, back to you

:-o TI” in the mp3 filename may refer to “The Institute”, indicating that The Institute is the one sending this message. It may also indicate that The Institute perpetrated the attack on Vault 119"
احتملا بازی برا وقتیه که مدت زیادی از بمباران نگذشته چون این همه ادم تو یه والت زیاده

احتملا بازی برا وقتیه که مدت زیادی از بمباران نگذشته چون این همه ادم تو یه والت زیاده
آره به احتمال زیاد :d انگار بعد از اینکه boston بمباران میشه یک عده که معلوم نیست چی یا کی هستن (شاید از خود همون TI) institute) میان حمله میکنن !!! شایدم خودشون مال اونجان و اومدن ببینن چی شده /:) ! جالبه که اول institute میگن بسته شده بعد اینا باز تماس میگیرن به همونا . بعدم که میگن میخوایم بریم black row که میگن جای MIT ـه ! آخر هم که همه رو یکی این وسط میکشه (:| ! کلا سر کاریم ما :| 8 ساعت و نیم دیگه هم که باز بعدیش میاد ! شایدم قبلش morse code عوض شه یک بار دیگه :d

OTST هم مثل اینکه میشه on the site !!! ~x(

آخرین ویرایش:
این عدد 2299 به نظرم مربوط میشه به سالی که بازی توش اتفاق میوفته.ممکنه یه بمب دیگه توی این سال منفجر شده باشه (یه بمب که قبلا عمل نکرده بوده یا اینکه یه گروهی بازم با بمب حمله کرده باشن،این منفجر شد نبمبو بخاطر این میگم که توی سایت اشاره میکنه به nuclear winter که این بعد از منفجر شدن بمب ها پیش میاد.....)

هنوز منتظری تایید شه؟:دی
دیگه از این واضحتر چی میخوای؟:دی
خوبه یه چیز دیگه تایید کنن :دی

من خودم سند و مدرک این سایت رو زیاد چک کردم و خیلی بعید می دونم که فیک باشه، اما از اون طرف یه سری نکات مشکوک وجود داره که ملت با این توجیه که "bethesda میخواد گیج کنه مردم رو" نادیدشون میگیرن... خلاصه اینکه منم بعید می دونم فیک باشه اما این دوره و زمونه نمیشه به هیچی اعتماد کرد! تا وقتی یه تایید رسمی نشه ، خیالم راحت نمیشه! :d

Welcome to Vault 119 ! سایت vault 119 ! /:)

نمی دونم این چیه ولی احتمالا فیک هست... یه عده این وسط از کمبود اطلاعات در مورد بازی و این واقعیت که سایت the survivor هم هنوز تایید نشده سوء استفاده می کنن. یه سایت هم چند وقت پیش مدت کوتاهی خبرساز شد( vault of the future) ،کلا عده ای سعی دارن روی موج survivor سوار شن و چهار تا ایمیل از ملت کش برن و به سایت های تبلیغات اسپمی بفروشن /:)

یه نکته هست T اگه به 2299 که توی اسم سایت هست استناد کنیم، fo4 باید 22 بعد از fo3 اتقاق میفته. اما مسج هایی که تا الان رمزگشایی شدن یه حالت عصبی و اضطراری مشابه حالت بحران بعد از بمباران دارن. در ضمن یه سری کدگشایی دیگه هم علاوه بر اینی که توی فروم هست اتفاق افتاده که من دیدم زیادن و روز به روز آپدیت میشن دیگه حالش نبود بذارم اینجا، می تونید توی این مقاله بخونیدشون... اما میخوام به یکی از این عبارت ها استناد کنم:

NCRA UNIT BST 414 EMRG MSG NEW YORK STAFE 7 WASHINGTON STAGE 7 LOS ANGELES STAGE 7 AUSTIN STAGE 7 CHICAGO STAGE 7 NEW ORLEANS STAGE 7 LAS VEGAS UNKNOWN MIAMI STAGE 7 DALLAS STAGE 7 DENVER STAGE 7 SAN DIEGO STAGE 7 BOSTO

که این ظاهرا یه اعلام خطر رادیویی برای اطلاع رسانی در مورد وضعیت شهرهای مختلف هست که ناگهان تموم میشه( احتمالا چون اعلام کننده رادیو بمبارون میشه!)

خلاصه اینکه، قاعدتا باید بعد از fo3 اتفاق بیفته... اما سر و صدا از بمبارون و ... میاد .آخه توی fo3 دیگه از شهرا چیزی نمونده بود که یکی بخواد دوباره بمبارونشون کنه! مورچه چیه که کله پاچش چی باشه؟! :دی

آخرین ویرایش:
اون سایت که معلوم نیس چیه اصلا ! یک ایمیل fake دادم چیزی نفرستاد ولی ! :d

اون message هم مال 25 november بود فکر کنم . که اون قسمت اولشم اینو میگفتن دربارش :

UNIT BST 314 7’ may be referring to a military or science unit stationed in Boston, and/or giving it’s current scale level (e.g. Unit 314 Boston - Stage 7?) as it is uncommon to use breaks in a military detachment or science team without the use of a hyphen'

بقیشم که همونه که گفتی . بمبارون میشه صدا قطع میشه . اون stage 7 هم که واسه major accident در nuclear event ها به کار میره : International Nuclear Event Scale - Wikipedia, the free encyclopedia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

در ضمن یکی توی reddit همرو پست سر هم گذاشته بود به ترتیب میذارم اونایی که ندیدن ببینن .
به ترتیب که میخونی معنی دار میشه :d

October 21st, 2077

Air Raid Sirens go off. The Great War begins and lasts two hours

“Calling any station. Calling any station. Calling any station. This is OZ (Bridgeport). Please stand by.”

“Bridgeport, this is Concord (MA), message: Quabbin Reservoir is hit, repeat, Quabbin Reservoir is hit, over.”

(Boston is hit by a nuclear warhead. The NCRA was in the process of being updated with a situation report)

"National Catastrophe Relief Auxiliary Unit, Boston 314, 7 Emergency Message: NEW YORK STAGE 7 WASHINGTON STAGE 7 LOS ANGELES STAGE 7 AUSTIN STAGE 7 CHICAGO STAGE 7 NEW ORLEAN STAGE 7 LAS VEGAS UNKNOWN MIAMI STAGE 7 DALLAS STAGE 7 DENVER STAGE 7 SAN DIEGO STAGE 7 SAN FRANCISCO STAGE 7 BOSTO-"

(A vault technician opens 119 to any survivors of the initial attack. IT is possible 7667 is the code needed to enter the Vault)

“Calling all stations, calling all stations, calling all stations, this is Vault Technician 2510730 one six emergency Vault-Tec shelter for survivors in Quabbin, number 119, repeat, emergency Vault-Tec shelter for survivors in Quabbin, number 119, over”

(The radio operator who attempted to reach the NCRA realizes Boston is now gone and that there is no hope)

“Calling all stations, calling all stations, calling all stations. Boston is gone, I repeat, Boston is gone. No Hope. Frequency 3450 Return Transmission. Goodbye America.”

(Six days pass, and the Nuclear Winter occurs)

TIME ELAPSES

July 4th, 2299

(The Survivor heads to the Institute for help)

”MY DEAR SISTER. I’M HEADING TO THE INSTITUTE. GOD KNOWS WHAT HAPPENED TO THIS PLACE NOW. THIS OLD BASTARD WILL HELP US. HE MUST HELP US. –0321–”

(The Institute refuses to help the survivor. He decides to venture to Black Row.)

THE INSTITUTE IS SEALED. THEY WON'T HELP US. I'M HEADING TO BLACK ROW. -NGQHT 5120-

(In the meantime, Vault 119 is being attacked)

"Calling all stations, this is overseer 119 emergency enemy unknown, SOS. Vault 119 Quabbin 7667, repeat, SOS, Vault 119 Quabbin 7667 enemy unknown."

(The attackers manage to breach the vault doors. The vault dwellers retreat to level 4.)

"Calling all stations, this is Vault Overseer 119, anybody near Quabbin? SOS Vault door breach, repeat, SOS Vault door breach, enemy unknown, level 1, 2, and 3 gone, survivors on (service lift to OR in secure location) level 4"

(The attackers manage to kill the overseer (whose code is 15334), who probably attempted to defend his vault dwellers and hold off the attackers. The attackers now attempt to breach Level 4)

"Calling all stations, this is Vault 119, SOS, Level 4 is under attack, Overseer is dead, repeat, SOS, Level 4 is under attack, Overseer is dead. We won’t make it."

(The Survivor has reached Black Row. They send our a Quick Response Force to help at Vault 119.)

"Calling Black Row Out Station. Ground is safe. Too Late. Level 4 breach. No survivors, 899 corpses. We are leaving Vault 119. Over, back to you."

:)

ویدیو هم که توضیح میده رو آپلود کردم توی آپارات ببینین
:bighug:

[video=aparat;AWrIm]http://www.aparat.com/v/AWrIm[/video]
Fallout 4 News Update

آخرین ویرایش:
این چی میگه ؟ :دی نت من کفاف نمیده دوستان ببینن بگن !
watch?v=Wf03-nupsVg
بچسبانید به یو تیوب
دوستان همین و از اپلود باز گذاشتن مث که :دی شرمنده من ندیدم ! :دی

آخرین ویرایش:
بازی برای xbone/ps4/pc تو لیست این فروشگاه اینترنتی قرار گرفته!

در ضمن این سایت بود که برای اولین بار injustice gods among us ultimate edition رو لیست کرده بود.

دیگه عملا باید منتظر شیم bethesda تریلری چیزی بده و ... and it shall begin!

من ولی نامردا احتمالا تا شمارش معکوس صبر می کنن و ما هم برای معرفی رسمی و قطعی باید تا اون موقع صبر کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or