شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
صفحه جدید پیدا شد ! 2299

یک کد مخفی هم داره اون وسط : REV FEAR - MGSS LHM'H EVHV KBIM'R QIUBMU. CB'L Z YYG MN HBM ZQSUB ZZAY

معنیش معلوم شد :

THEY DON'T KNOW WHAT'S COMING. IT'S A KEY TO THE GREAT GAME :bighug:

همونطور که قبلا هم گفتم تایمر تموم شد و عدد 9 سمت چپش شد 8 !

اون عدد تعداد روز رو نشون میده ...
احتمالا هر 24 ساعت یه سری پیغام رو سایت میاد که مردم دیکد کنن و رمزگشایی کنن !!!

من که میگم خبر اصلی 8 روز دیگه میاد ! :d

الان صفحه اینه :
20:26:08 8
این 20 ساعت که تموم شه میشه این :
23:59:59 7

همونطور که قبلا هم گفتم تایمر تموم شد و عدد 9 سمت چپش شد 8 !

اون عدد تعداد روز رو نشون میده ...
احتمالا هر 24 ساعت یه سری پیغام رو سایت میاد که مردم دیکد کنن و رمزگشایی کنن !!!

من که میگم خبر اصلی 8 روز دیگه میاد ! :d

الان صفحه اینه :
20:26:08 8
این 20 ساعت که تموم شه میشه این :
23:59:59 7

اصلا از اولش هم بنا به این بود! نمیخواد شما بگی که! :d

مثل همه ی شمارش های معکوسه دیگه است! :d نمی دونم چرا شما یه جوری میگی انگار تازه کشف کردی! :دی

اصلا از اولش هم بنا به این بود! نمیخواد شما بگی که! :d

مثل همه ی شمارش های معکوسه دیگه است! :d نمی دونم چرا شما یه جوری میگی انگار تازه کشف کردی! :دی

هههههه ... :d
آخه قبلا گفتم دوستان هی میگفتن نه تا فردا , پس فردا مشخص میشه ! ;)

تا قبلش آخه فرق میکرد گفتیم یک روز صبر کنیم مطمئن شیم ! حالا مطمئن شدیم (تقریبا!!!!!!) >:)
ولی آفرین واسه کشف کردن این موضوع مهم :d :bighug:

خبر جدیدی هم نشده فعلا ! :( hype levelم اومده پایین :((

اون دوستان دیگه خیلی از رو هوا حرف می زدن! :دی

تا قبلش آخه فرق میکرد گفتیم یک روز صبر کنیم مطمئن شیم ! حالا مطمئن شدیم (تقریبا!!!!!!) >:)
ولی آفرین واسه کشف کردن این موضوع مهم :d :bighug:

خبر جدیدی هم نشده فعلا ! :( hype levelم اومده پایین :((

دیگه چه خبره، اگه با سرعت یکسان خبر میدادن که تا قبل از پایان شمارش معکوس دیگه آخر بازی هم لو می رفت!! اصلش به اینه که اطلاعات کم باشه تا مرموز باشه و قبل از تایید رسمی، حسابی مردم سر کار برن :دی

اون دوستان دیگه خیلی از رو هوا حرف می زدن! :دی
دیگه چه خبره، اگه با سرعت یکسان خبر میدادن که تا قبل از پایان شمارش معکوس دیگه آخر بازی هم لو می رفت!! اصلش به اینه که اطلاعات کم باشه تا مرموز باشه و قبل از تایید رسمی، حسابی مردم سر کار برن :دی

آخه به یک روز 5 تا morse code و 3 تا متن جدید دادن ! بعد یکدفعه هیچی ... :| ;;)

A new audio file has been found on the radio page

CLG BR OTST RPT SUSP ACT NER SL TI 1 VTD 02 N 3 UNWN HUM 03 MIL NW D

CALLING BLACK ROW OUTSTATION/OUTPOST. REPORTING SUSPICIOUS ACTIVITY NEAR SECURED LOCATION THE INSTITUTE. 1 [VAULT DWELLER/VISUAL TARGET DETECTED]; 02 [AND/NO]; 3 UNKNOWN HUMANS 3 MILES NORTH WEST D-

:d قرمز معنیش معلوم نیس درست باشه :d

آخرین ویرایش:
لول عوضش کردن صبح اینو زده بود من کپی پیست کردم

شاید برازورتون مشکل به هم زده اون موقع (خیلی پیش میاد، کد سایت به هم بریزه بسته به الگوریتمش تایم رو اشتباه محاسبه کنه)

من نمیگم لزوما اشتباه می کنید ولی آخه هیچ حای دیگه، ردیت و سایتا و ... . این موضوع دیده نشده. الان یه عده دارن تایم به تایم از سایت image میگیرن و چک می کنن( کلا فضای جاسوسی کارآگاهی برقراره) بنابراین من حس می کنم باگی چیزی بوده... چون خودتون در جریان هستید که با این خوره های رمزگشایی و کارآگاهی که توی نت به این بزرگی هست، غیرممکنه همچین چیزی اتفاق بیفته و صداش در نیاد! :d

منم نمیگم این فیک نیست ولی خب سند محکم تر لازمه به نظرم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or