شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
CQ CQ CQ BR AA EMRG MSG WE R UR ATK FREQ 2250 II AA EMRG MSG WE R UR ATK FREQ 2250 II AA EMRG MSG WE R UR ATK FREQ 2250

Calling all stations, calling all stations, calling all stations. Break. Attention all. Emergency Message. We are under attack. Frequency 2250. I say again. Attention all. Emergency Message. We are under attack. Frequency 2250.

REV 3120 PAB UNAT BA XVQ, VG'F ABG BIRE LRG VG YBBXF ONQ XRRC GURZ OHFL, V'YY TRG UVZ GB GUR FURYGRE

CNO(?) HANG ON KID, IT'S NOT OVER YET IT LOOKS BAD KEEP THEM BUSY, I'LL GET HIM TO THE SHELTER

=))=))=))

THAT'S ALL FOLKS

Special thanks to /r/Fallout the most amazing community on reddit. PSA: YT User 'Elevated Level', Butch, Pitor, Liam Neeson and creator of tunnelsnakesrule.com are not responsible for this 'hoax/rickroll'. Ah, and thepropheteer.com is a fake too (Still thumbs up for this guy it looks great!). Don't hate bethesda, hate me. That's all. I really hope you'll get a real Fallout 4 soon, guys. PPS To real haters: if you really wish me dead IRL, go here . Otherwise, if you're pissed off/hate me, then see you and remember to watch VGX!.

من فقط ببینم اینی که این سایتو زده خودشو کل خانوادشو میکشم !!! :)) :d​

آخرین ویرایش:
:d :| :d

خوب سرکار رفتیم , البته من ته قلبم میدونستم که سر کاریه چون معرفی کردن یه همچین بازیی , تو یه جشنواره یا نمایشگاه مشهور انجام میشه , نه یه سایت بی درو پیکر !

فقط من موندم که چرا کمپانیه بتستا اینقدر تولش داده که بگه Fallout 4 فعلا در کار نیس ؟ ( یا کار خودشون بوده یا اگه نبوده کلا از این کار بدشون نیومده ! :| )

As for Fallout 4 ? We sit and wait and hope that Bethesda will reveal the title at some point in the future

:d :| :d

خوب سرکار رفتیم , البته من ته قلبم میدونستم که سر کاریه چون معرفی کردن یه همچین بازیی , تو یه جشنواره یا نمایشگاه مشهور انجام میشه , نه یه سایت بی درو پیکر !

فقط من موندم که چرا کمپانیه بتستا اینقدر تولش داده که بگه Fallout 4 فعلا در کار نیس ؟ ( یا کار خودشون بوده یا اگه نبوده کلا از این کار بدشون نیومده ! :| )

As for Fallout 4 ? We sit and wait and hope that Bethesda will reveal the title at some point in the future

20 دقیقه بعد آخرین کدی که اومد bethesda اومده tweet کرده که : If you don’t hear it through an official channel like this, assume all rumors and speculation are false ! :|
بعدم اومده میگه نمیخواستیم چیزی بگیم ولی وقتی مردم خیلی جدی گرفتن موضوع رو دیگه اومدیم گفتیم !!! آخه یک ماهه همه جدی گرفتن ! 20 دقیقه بعد از تموم شدن کد ها اومدی میگی میخوای ما باور کنیم کار خودت نبوده ؟ :| :d
من که میگم خود bethesda اومده اینکارو کرده ! :d

اینم tweetش : https://twitter.com/Bethblog/status/409085013397733376

انصافا bethesda باید کسی که این سایتو زده بود به عنوان مسئول فروش بازی هاشون استخدام کنه :|
مردک یک جماعتیو گذاشت سر کار :|

پ.ن: چلوکبابمون هم آجر شد :d

آخرین ویرایش:
Fallout 4 casting call documents confirm Boston setting – rumour

Kotaku got hold of a set of documents including scripts and character descriptions, which it claims related to a casting call for a project codenamed InstituteAlthough the word Fallout is not used in the documents, the casting director is the same as worked on Dishonored and The Elder Scrolls V: Skyrim; the script references locations which appeared in past Fallout games; and the famous line “war never changes” is included – although the player character narrates this opener this time around, having awoken from a cryogenic sleep chamber.The script describes a character called Preston Garvey, who sends the player to salvage a fusion core from a museum in the Commonwealth, a location reference din other Fallout media. Other characters include a radio DJ called Travis Miles and an engineer called SturgesParticularly interesting is the script’s setting in and around Boston, Massachusetts, as it lines up with 2012 rumours that Bethesda was spotted scouting at Massachusetts Institute of TechnologyBethesda wrapped development of Skyrim in April this year. Since then, it has been quiet on what it’s working on next, but fans naturally expect and hope for a new Fallout sequel, which is why everyone got so excited about that fake teaser site. Whatever it is, Bethesda thinks it’s awesomeand has no timeframe for reveal

Fallout 4 casting call documents confirm Boston setting – rumour | VG247
Leaked Documents Reveal That Fallout 4 Is Real, Set In Boston

:d
این دفعه مثل اینکه درسته دیگه :))

بیخیال دیگه! هر وقت fallout 4 رو معرفی کردن من قبول می کنم! دیگه به هیچی نمیشه اعتماد کرد!
به قولی [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me

:دی

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

یه چلوکباب ارزش اینقدر اذیت کردن و شل کن سفت کن کردن ها رو نداره... :| :crying1:
زنبیل سِر گوجه سر صف میباشد :-" :biggrin1:

اما ....
دیگه همه از پارسال میدونن که این ها دارن Fallout 4 رو میسازنا :-/ :biggrin1: لیک شدن و نشدن یه خط دیالوگ نمیخواد دیگه :| :biggrin1:
البته باز هم به نظرم تابلو بود بعد از TES V میرن برای Fallout 4 :biggrin1:
الآن دیگه فقط مهم معرفی رسمی بازیه ، حدود 1 سال بعد از معرفی هم فکر کنم خود بازی میاد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or