شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
NEW MORSE CODE : Broken-Harvard-Bridge-2

CLG BR CLG BR RPT DY SEV ON HVB PPL AR SCRD LST NGHT WE HRD STR NES FM TI ATM WE SE STR HUM DX Ø2 MIL N SMTH INT RGTH WID TH PL K

Calling Black Row, Calling Black Row. Report: day seven, on Harvard Bridge. People are scared; last night we heard strange noises from The Institute. At the moment we see strange humans distance 2 miles north. Something isn't right with that place, over

من فقط hypeم مثل اینکه اینجا ! :|
معنی :

WHAT THE F*CK ARE YOU LOOKING AT KIDDO? DON'T TELL ME YOU'VE NEVER SEEN A GUN BEFORE. COME ON, MOVE YOUR A*S! IT'S TIME TO GO. WHERE THE F*CK YOU CAME FROM

ما هم هایپیم ولی خب منتظریم نزدیکای پایان شمارش معکوس یه دفعه منفجر شیم! دی: الان فقط جمله ی جدید دارن اضافه می کنن که خب نمیشه گفت سرنخ آنچنانی میدن!

پ.ن: یه مسئله که هست، این جمله های جدید انگار همگی یه زمانی درست بعد از انفجارها رو توصیف می کنن... خداکنه prequel نباشه fo4! دی: مثلا اگه یه فلش بک به دوران قبل از fo3 بزنه بعد بپره بعد از fo3 ،خیلی بهتره!

New Morse

CALLING BLACK ROW, [“EMERGENCY IS OVER,” orEMERGENCY! IT’S OVER.”] WE ARE [“ON THE NORTH BRIDGEorOUTNUMBERED”] WITHOUT AMMO. SOMETHING ATTACKED CAMP. WE ARE DOOMED, NO WAY OUT, ALL UNITS [“CONFIRMED DEAD.” orCODE:“] 5120: EVACUATE. Z Y X, YOU’RE NEXT

اینم معنی cipher جدید که همین الان معلوم شد :> یک بار هم تغییرش دادن واسه همین طول کشید :d

! I AM SORRY TO INFORM YOU, BUT I'M AFRAID THEY'RE DEAD . YOUR LIFE SUPPORT SYSTEM IS JUST FINE . WELCOME TO THE INSTITUTE . THE ONLY SAFE PLACE TO BE IN THIS WORLD

اینم معنی cipher جدید که همین الان معلوم شد :> یک بار هم تغییرش دادن واسه همین طول کشید :d

! I AM SORRY TO INFORM YOU, BUT I'M AFRAID THEY'RE DEAD . YOUR LIFE SUPPORT SYSTEM IS JUST FINE . WELCOME TO THE INSTITUTE . THE ONLY SAFE PLACE TO BE IN THIS WORLD

یه مورد این life support system چیه؟ آدم یاد لباس های brotherhood of steel میفته!

پ.ن: نه مال valut هست!

یعنی چی" the only "؟، این آدمای institute چه خالی بندن!

آخرین ویرایش:
یه مورد این life support system چیه؟ آدم یاد لباس های brotherhood of steel میفته!

پ.ن: نه مال valut هست!

یعنی چی" the only "؟، این آدمای institute چه خالی بندن!

تکنیکا درسته. والت‌ها هم از لحاظ تجاری هم از لحاظ عملکرد شکست بودند. این که خیلی از والت‌ها پر از راهزن‌ها و Mutant ها و Centaur ها ( این موچودات چندش رو نمیخوان حذف کنند؟ :-s ) ـست، نشون میده که جای امنی نیستند. تازه منهای امثال 106 که تحت نظر خود Overseer روی مردم آزمایش انجام می‌دادند.

این جدید نیست، دوستمون maxkill چند تا پست بالاتر، رمزگشایی شده اش رو گذاشته بود:

تکنیکا درسته. والت‌ها هم از لحاظ تجاری هم از لحاظ عملکرد شکست بودند. این که خیلی از والت‌ها پر از راهزن‌ها و Mutant ها و Centaur ها ( این موچودات چندش رو نمیخوان حذف کنند؟ :-s ) ـست، نشون میده که جای امنی نیستند. تازه منهای امثال 106 که تحت نظر خود Overseer روی مردم آزمایش انجام می‌دادند.

والا اینجور که بوش میاد institute جای جالبی نیست... یه جورایی میشه گفت آدم تو والت باشه جاش امن تره تا institute! ( از لحاظ میزان آزمایش هایی که روی آدم میشه حداقل بهتره!! :دی )

چی؟! موجودات چندش رو حذف کنن؟! نگوووووو! اصلا ما امیدواریم 4 تا دیگه اضافه شه! الان در حال حاضر نگرانی من اینه که بازی سبز باشه فضاش! چون Common wealth جایی هست که نسبت به سایر نقاط کمتر تخریب شده و نگرانم حس post apocalyptic از بین بره( البته bethesda خودش بلدهه!)

ثانیا نگرانی دوم من ( با کمال احترام برای طرفدارای این بازی موفق!) اینه که بازی رو بخوان به skyrim نزدیک کنن! اگه این کارو کنن من حمله ی انتحاری می کنم bethesda!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or