شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
Holy mother of translation
دقیقا چطوری این شد اون؟ :blink:
نمیدونم :)) یکی اونور گفته بود :-" :دی
من دیدم بازار دزدیدن پست ملت داغه من هم گفتم سریع یه حرکتی بزنم :دی

به نظرم تا فردا صبح تکلیفش معلوم میشه :دی

- - -ویرایش - - -

من فقط دارم کپی پیست میکنم :دی
According to some peeps on reddit:

Reverse Alphabet and pass phrase vaultec or something or another.
THE INSTITUTE IS SEALED. THEY WON'T HELP US I'M HEADING TO BLACK ROW. -TBNLS
KVNGR REV ALPHA PPS VT PIZ UHMYLPVOQ CM XHWMZP. NBJB SPI'F BYQS QT D'Y BYFGEOB FI VQDYL MAQ. -NGQHT 5120-
Nuclear winter has come

یعنی چی اونوقت این؟؟؟؟

KVNGR (Keyed Vigenere)
REV ALPHA (Reversed Alphabet)
PPS VT (Passphrase VaultTec)
هستیم خدمتتان :دی

دوستان یه عدد 9 بقل تایمر هس که فک کنم تعداد روز باشه ! ( سمت چب تایمر ) قبلا 10 بود تایمر که تموم شد , شد 9 ! :|
معلوم نیس چند بار دیگه تایمر ریست بشه , ولی فک کنم هر بار یه اطلاعات جدیدی بده تو سایته ...

مثه این که اومد :
Calling all stations, this is overseer 119 emergency enemy unknown, Save our ship. Vault 119 Quabbin 7677, repeat, Save our ship, Vault 119 Quabbin 7677 enemy unknown

خدا کنه سر کار نباشیم :d

احتمالا این 21 ساعت تموم بشه 9 میشه 8 !!!

نه دیگه،از چند روز پیش هم کلا 2 تا تایمر بود.یکیشون همونی بود که تموم شد و اشاره میکرد به 1 دسامبر و اونی که الان مونده اشاره میکنه به 12/11/13

- - -ویرایش - - -

نه دیگه،از چند روز پیش هم کلا 2 تا تایمر بود.یکیشون همونی بود که تموم شد و اشاره میکرد به 1 دسامبر و اونی که الان مونده اشاره میکنه به 12/11/13

New Morse code unknown 2-7667

[h=3]Calling all stations, this is Vault Overseer 119, anybody near Quabbin? SOS Vault door breach, repeat, SOS Vault door breach, enemy unknown, level 1, 2, and 3 gone, survivors on (service lift? sealed? secure location?) level 4[/h]
New Morse code unknown 3-7667

[h=3]Calling all stations, this is Vault 119, SOS, Level 4 is under attack, Overseer is dead, repeat, SOS, Level 4 is under attack, Overseer is dead. (We want Mark I? We won’t make it?)[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or