شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
امین رضا آدرستو بده پیام ساخت بازیو کتبا بیارم خدمتت از اونور بریم چلو کبابی :دی
معمولأ صدا از دست میاد ولی اینبار انگار از پا میاد:-" :biggrin1:
:| :| :| god eat me please :|
---
امین نظرت راجبه این که یه فال آوت به سبک 1 و 2 ـش بدن چیه :دی ؟

امین رضا آدرستو بده پیام ساخت بازیو کتبا بیارم خدمتت از اونور بریم چلو کبابی :biggrin1:
اگه خودم به صورت لایو روی اِیر دیدمش چی !؟ :-/ :دی
تو این دوره زمونه نمیشه !!! :دی خصوصاً دوره زمونه ای که 90% چیزها کنسولایز ( :دی ) شده :| :دی

چند وقت دیگه Wasteland 2 میاد ، خود Wasteland پدر معنی Fallout ــه دیگه ! میبینی چقدر مورد توفیق و استقبال قرار میگیره =((

ولی اگه شدنی بود اون موقع همه میفهیمدن Fallout یعنی چی :> :دی

امین رضا آدرستو بده پیام ساخت بازیو کتبا بیارم خدمتت از اونور بریم چلو کبابی :دی

:| :| :| god eat me please :|
---

منفیست:| :| :| :|:| برو چلوکبابت رو بگیر برو :دی

:| :دی من که گفتم خودم خیلی وقته منتظره VGA ام :دی
نه کاملاً :دی NV یه سری برتری ها نسبت به 3 داشت ، مثل پایان‌هاش و تو RPGـیش :دی

اشتباه نمیکنی :دی تازه Tim Cain پدر و خالق Fallout هم فکر کنم از 2012 (بعد از ساخت NV) اومده پیششون :دی

صدای پا نشنیدی تا حالا !؟ :-/ :دی

شما چلوکبابت رو به این شروین خان بده شب و روز نداره :دی :| بعد ببینیم صدای پا هستش یا دست:دی

اگر فالوت بعدی تو لندن باشه چی میشه :biggrin1:
یه جمله میشه فقط گفت :
No...F*cking....Way :d
عمرا آمریکا رو ول کنن :d البته اگه از آمریکا بزنن بیرون به شخصه انتحاری میزنم تو دفتر بتزدا :d

آپدیت شد!!

کد سایت عوض شده.سایت یه کد مورس رو می زنه که تبدیل شدش میشه این: "Nuclear winter is coming. Reserve your future home today! Call 877-260-2299"، شماره تلفن برای مدتی کار می کرده تم اصلی Fallout 3 رو پخش می کرده و یه سری مورس دیگه. یه سری دیگه نشانه از fallout هم در سایت دیده میشه از جمله لگوی vault-tek!

بعضی از صفحات دیگه ی سایت هم مثل http://thesurvivor2299.com/V137 ، پیغامی میدن که خودتون ببنید دیگه!

در کل اگر نظر game informer در مورد سرکاری بودن این سایت رو نادیده بگیریم احتمال معرفی fallout 4 خیلی زیاد به نظر میرسه
:d!

ضمنا شایعات و سری شاهد های عینی! به این موضوع اشاره دارن که FO4 به احتمال خیلی زیادی در Boston اتفاق میفته، وجود MIT در اونجا این فکرو به سر آدم میندازه که ممکنه داستان یه جورایی به اونجا ربط داشته باشه!

پ.ن: توی طراحی سایت اینجوری که گفته میشه آماتور بازیای زیادی صورت گرفته از طرفی سرور توی لهستان هست. در عین حال پهنای باند فوق العاده زیادی الان این سایت داره چون داون نشده و لگ هم نزده همه اینا به این اشاره دارن که یا سایت واقعا مال bethesda است یا هر کی داره سر کار میذاره واقعا داره پول هنگفت میده! در کل 50/50 هست!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or