شایعه آیا این صدای پای Fallout جدید است؟

Fire Light

کاربر سایت
65f2ecd2900b.jpg

این خبر شاید برای بعضی‌ها از عرضه دو کنسول جدید هم هیجان انگیزتر باشد. Zenimax Media یک وب سایت جدید به ثبت رساند است و احتمال می‌رود مربوط به Fallout جدید باشد.
نام این وب سایت TheSurvivor2299.com است که با یک کد و شمارش معکوس آن هم با فونت مخصوص سری Fallout آمیخته شده است. معنی این کد که با بوق های مخصوصی به گوشتان می‌خورد تاریخ 12.11.13 را نشان می‌دهد.
باید منتظر ماند دید آیا معرفی Fallout جدید نمایش دو کنسول را کم رنگ خواهد کرد یا نه!

سایتش آپدیت کرد:
There is a chance that this is a hoax.

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

http://puu.sh/5q8L3.mp3

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

The quabbin reservoir is seven zero four two two nine nine

one two two seven two zero one three || one one two five two zero one three

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
دوباره آپدیت شد!!
جدید!

این آهنگ هم که توی ردیت لیک شده، به طرز فجیعی شبیه موزیکی هست که انتظار میره توی یه تیزر FO4 استفاده شه، اگه تونستید گوش کنید از اول تا آخرش رو، مطمئنم شما هم می تونید تصور کنید که از این به همراه یه ویدیو که مثلا اولش یه رادیو نشون میده بعد دوربین میاد بالا کم کم فضای post apocalyptic معلوم میشه، استفاده بشه. حتی متن آهنگ هم جوره با بازی! من دیگه تقریبا مطمئنم FO4 در راهه حالا ببینید کی بهتون گفتم!

آپدیت:

خوب سایت آپدیت شد و دو کد جدید پس رمزگشایی و ... ( که اگه خواستید بخونید جالبه مراحل رمزگشایی!) در دسترس عموم قرار گرفتن!

خب منهای quabbin reservoir که بزرگترین منبع آب در commonwealth شناخته میشه و اشاره ی مستقیمی باز به بوستون داره! دو تا تاریخ هم توی این رمز دوم به چشم می خوره :
11/25/2013 و 12/27/2013

یه تاریخ که فرداست! تاریخ دوم ولی معلوم نیست چه زمانی رو نشون میده، یه تیزر؟ معرفی؟ بالاخره یه چیزی است!

آخرین ویرایش:
FALLOUT یعنی بازی یعنی عشق یعنی هیجان یعنی ماجراجویی یعنی ترس یعنی ....

- - -ویرایش - - -

دوباره آپدیت شد!!
جدید!

آپدیت:

11/25/2013 و 12/27/2013

راستی داداش دمت گرم اهنگ رو گوش دادم واقعا تحت تاثیر همه جانبه قرار گرفتم بی شک یک فال اوت خیلی پیشرفته با گرافیک خیلی قوی در انتظارمونه امیدارم بترکونه این بازی !

به خودم و کل هوادارای این بازی ( یه چیزی اونورتر از بازی ) تبریک میگم....
اصن اسمش میاد ادم یه طوری میشه.
Nuclear winter is coming این جمله خودش کلی حس میده.

اون آهنگه رو گوش دادم اصلا با روح و روانم بازی کرد :d
سریع یاد تریلر اول new vegas افتادم که اون eye-bot ـه داشت پرواز میکرد و یه آهنگ کلاسیک پخش میشد.
+
اگه سایت ـه فیک باشه باید به کسی که پشت سایت و این برنامه ها هست یه مدالی چیزی داد :d

- - -ویرایش - - -

اون آهنگه رو گوش دادم اصلا با روح و روانم بازی کرد :d
سریع یاد تریلر اول new vegas افتادم که اون eye-bot ـه داشت پرواز میکرد و یه آهنگ کلاسیک پخش میشد.
+
اگه سایت ـه فیک باشه باید به کسی که پشت سایت و این برنامه ها هست یه مدالی چیزی داد :d

یک سری اطلاعات از Nuclear Winter

Nuclear winter - Wikipedia, the free encyclopedia

زمستان اتمي : خاكسترها وذرات گرد و غبار ايجاد شده از انفجارات ، درهواپراكنده شده و نور خورشيد را به خارج از جو زمين منعكس مي كنند، بطوريكه تقريباً وضعيت تاريكي برقرار خواهد شد و در نتيجه كره زمين سرد مي شود . اولين تأثير زمستان اتمي بر روي گياهان وكشاورزي خواهد بود و بعد ازآن مرگ سريع پرندگان و افزايش بيش از حد حشرات است.

آخرین ویرایش:
اول بگم که :
kiya
قبل از همه گفت :-"

دوم هم باید بگم که عجیبه VGX تو 7 دسامبر برگزار میشه ، این ها 4 روز بعد میخوان چی کار کنن !؟ /:)

اینم خیلی توی فروم های مختلف مطرح شده که تایمی که اعلام کردن یه کم عجیبه ، توی هیچ بازه ی زمانی مهمی نیست. اما از طرفی یه عده هم به این موضوع اشاره کردن که فرمت
12.11.13 که 3 تا عدد با اختلاف 1 هست ( اگه به سبک ایرانی تاریخو بنویسیم که خیلی خفن میشه!) همیشه مورد علاقه bethesda بوده، اولین teaser برای fallout 3 هم ، 5 ژوئن 2007 اومد بیرون( اونم باز یه سایت شمارش معکوس براش گذاشتن که به 5 ژوئن ختم میشد) که اگه تاریخو بنویسیم میشه 6.5.7 ، یا اسکایریم توی 12.11.10 معرفی شد و تاریخ انتشارش هم باز تاریخ خاص بود، و کلا گفته میشه bethesda با این تاریخ هایی که از لحاظ عددی خاصن حال میکنه! البته اینا همش تئوری هست...

از طرفی یه سر به سایتهای مختلف و فروم های چه ایرانی و چه خارجی بزنیم میبینم این هایپی که واسه بازی سر این رمزگشایی و ... ایجاد شده اینقدر زیاد هست که اگه تو اون تاریخ بخوان بازیو منتشر کنن هم بدون تبلیغ عده ی زیادی بخرن و شاید بشه گفت این کمپین تبلیغاتیشون از صد تا vgx بهتر باشه! حالا به هر حال باز هم زود قضاوت نکنیم ببینیم چی میشه!
:d
در کل شاید الان واسه تبریک گفتن و شادی کردن زود باشه اما خب شواهد زیادن و ما هم که به شدت چشم انتظار!​

آخرین ویرایش:
اینم خیلی توی فروم های مختلف مطرح شده که تایمی که اعلام کردن یه کم عجیبه ، توی هیچ بازه ی زمانی مهمی نیست. اما از طرفی یه عده هم به این موضوع اشاره کردن که فرمت
12.11.13 که 3 تا عدد با اختلاف 1 هست ( اگه به سبک ایرانی تاریخو بنویسیم که خیلی خفن میشه!) همیشه مورد علاقه bethesda بوده، اولین teaser برای fallout 3 هم ، 5 ژوئن 2007 اومد بیرون( اونم باز یه سایت شمارش معکوس براش گذاشتن که به 5 ژوئن ختم میشد) که اگه تاریخو بنویسیم میشه 6.5.7 ، یا اسکایریم توی 12.11.10 معرفی شد و تاریخ انتشارش هم باز تاریخ خاص بود، و کلا گفته میشه bethesda با این تاریخ هایی که از لحاظ عددی خاصن حال میکنه! البته اینا همش تئوری هست...

از طرفی یه سر به سایتهای مختلف و فروم های چه ایرانی و چه خارجی بزنیم میبینم این هایپی که واسه بازی سر این رمزگشایی و ... ایجاد شده اینقدر زیاد هست که اگه تو اون تاریخ بخوان بازیو منتشر کنن هم بدون تبلیغ عده ی زیادی بخرن و شاید بشه گفت این کمپین تبلیغاتیشون از صد تا vgx بهتر باشه! حالا به هر حال باز هم زود قضاوت نکنیم ببینیم چی میشه!
:d
در کل شاید الان واسه تبریک گفتن و شادی کردن زود باشه اما خب شواهد زیادن و ما هم که به شدت چشم انتظار!​
به سبک ایرانی نه شما به همون فرمت اروپایی هم بنویسی خفن میشه :دی این دامنه هم تو اروپا ثبت شده :-"
در مورد تاریخ ها هم،مالِ Fallout رو نمیدونستم ولی تاریخی که اسکایریم رو دادن هم باحال بود 11/11/11 :دی

قدیم Bethesda عادت داشت بازی هاش رو میداد GI معرفی میکرد!
بعد اومد SKYRIM رو تو VGA معرفی کرد من هم فکر میکردم و میکنم با Fallout 4 همین کار رو میکنه :-/ :دی

ولی مثل اینکه شیوه ی معرفی جدیدشون رو برای Fallout 4 در نظر گرفتن :دی معرفی قسطی (:دی) و به صورت نامشخص و مرموز دقیقاً کاری که با TEW یا همون Project Zwei و Wolfenstein کردن :دی
البته اینجا خیلی هم مرموز نیست :-" از فونت و رنگ بندی که بگذریم که شاید خیلی چیز خاصی نباشه (برا من که هست :-" ) اون آرمه VAULT-TEC رو از شونصد کیلومتری میشه دید :دی

یه چیز دیگه هم هست ، وجود 2 تا تایمر تو سایته 2299 :-/ :دی

پ.ن: من چرا احساس میکنم این ها رو یه جا به غیر از BC دیدم ولی هرچی فکر میکنم به جایی نمیرسم !؟ :|

پ.ن: من چرا احساس میکنم این ها رو یه جا به غیر از BC دیدم ولی هرچی فکر میکنم به جایی نمیرسم !؟ :|

همه جای اینترنت احیانا نبوده؟ :d تقریبا همه ی سایتا موضوع رو پوشش دادن... از vg گرفته تا فروم های مختلف و شبکه هایی مثل reddit که اگه از حق نگذریم ، میشه گفت بخشی که توی reddit روی موضوع بحث می کنن، منشا اصلی بیشتر این رمزگشایی ها و کارآگاه بازی هاست!

نمیدونم میشه به این قضیه ربطش داد یا نه ولی خب خالی از لطفم نیست:d
داشتم لیست تخفیفهای این هفته xbl رو میدیدم که بین بازیهای retail که تعدادشونم زیاد نیست چشمم به اینا خورد!!
فالوت3 و اسکایریم و متعلقاتشون که جفتشونم محصول bethesda game studios هستن نه obsidian تخفیف درست حسابی خوردن!!
البته میدونم زیاد ربطی نداره ولی به عنوان یک منتظر(:d) دلم نیومد نزارمشون!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or