آنالیز گرافیکی Forza 4 و مقایسه با GT5 توسط DF

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما اول بگو GT رو برای ماشين هایی كه تو اوراقی می شه بری ببينی می خری؟

با تشکر از بابک عزیز

من واقعا فن های GT (البته اکثرا فن PS هستند، نه GT) رو تحسین میکنم، که با این وضعیت اسفناکی که براشون پیش اومده و دستشون هم به هیچ جا و بهانه ای بند نیست، همچنان دارند با قدرت در بحث ها شرکت میکنند:دی یعنی دیگه فکر نمیکنم هیچ سایت و مجله ای مونده باشه که نگه Forza بهترین Racing Simـه موجوده. آدم این دوستان رو میبینه یاد فیلم 300 میفته:دی

من واقعا برام جالبه چند تا کاربر هستن خودشون رو واسه فورزا یا حالا gt نابود میکنن و همش با گذاشتن عکس های تکراری میخوان بگن ما راس میگیم.

این تاپیک مقایسه گرافیکی هست و به نظرم فقط باید در این مورد صحبت بشه.چیزی که من در فیلم مقایسه forza 4 با GT5 دیدم همون رفلکت واقعی نور روی ماشین ها از چهره نسل قبلی GT انصافا خیلی بهتره اما با کمی دقت ادم میبینیه جدا این تکنیک برای پوشش اختلاف زیاد کیفیت طراحی ماشین ها توی این دو عنوانه.

یکی از کاربرا با اغراض همش این دوتا عکس رو میزاره:

ss_preview_PS3_015.jpg.jpg
ss_preview_360_015.jpg.jpg

خوب با دیدن عکس بالا من میگم تصویر بالایی جای رقابت با هم رو ندارن که هیچ یک جور فحشه که بخوایم مقایسه کنیم کیفیت تصاویر رو.انصافا تصویر X360 انگار یک نسل جلوتره.

حالا بیایم واقعی تر نگاه کنیم و تصاویری رو بزاریم که همه جنبه هارو در خودش داره:

ss_preview_PS3_022.jpg.jpg
ss_preview_360_022.jpg.jpg

انصافا با مقایسه این دو تصویر ادم از طراحی ماورای تصور و واقعی ماشین در GT5 حیرت میکنه و داد میزنه که اصلا قابل قیاس نیستن .اما در طراحی پیست سایه ها و شکل SSAO دار بودن(گمون نمیکنم از این تکنیک استفاده شده باشه) خوب فورزا با فاصله وحشتناک جلو هستش.

.بیایم تصاویر بیشتری رو ببینیم و مقایسه کنیم:

ss_preview_PS3_000.jpg.jpg
ss_preview_360_000.jpg.jpg

ss_preview_PS3_014.jpg.jpg
ss_preview_360_014.jpg.jpg

ss_preview_PS3_018.jpg.jpg
ss_preview_360_018.jpg.jpg

ss_preview_PS3_007.jpg.jpg
ss_preview_360_007.jpg.jpg

انصافا با دیدن این مقایسات کیفیت تصاویر تولیدی GT5 به طور قطع میشه گفت واقعا بالاتره و اینو به بچه 8 ساله هم نشون بدی قدرت تصمیم گیری برتری هر نسخرو داره.

طراحی ماشین ها در gT5 میشه گفت یه نسل جلوتره و رفلکت محیط روی شیشه اتومبیل و بدنه به وظوح این رو مشخص میکنه.:نکته مهم:اینه که نسخه 360 احتمالا برای جبران این ضعیف رفلکت شدید نور خورشید رو روی بدنه و اجزای ماشین گذاشته تا این ضعف رو ما شاهد نباشیم در قیاس با رقیب.

من کاری به نمره هایی که ادیتور ها دادن ندارم(اکثرا به خاطر اون تعداد بیشمار ماشین های با چهره نسل قبلی در بازی بوده) اما GT5 چیزی که من دارم میبینم میشه گفت حتی 1 نسل میتونه جلوتر باشه.البته از بعضی جنبه ها این میتونه کاملا برعکس باشه اما در کل تصاویر تولیدی GT5 بجز زمین پیست بسیار بیشتر به واقعیت نزدیکه تا تصاویر با کنتراست بالای رقیب فورزاش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game and M@jidp
بحث فروش عمه من گفت یا شما شروع کردی ؟
شما گفتی فاجعه بوده من گفتم به دلايلی كه يكیش فروش بازیه نبوده.
با تشکر از بابک عزیز
والا اگه ربطی به PS فن بودنم داشته باشه. به نظرات همديگه احترام بذاريم بد نيست،يكی از دوستان امضا گذاشته گفته حقيقت رو قبول كنيد آخه يعنی چی؟در مورد برتری نمرات می شه قبول كرد ولی از لحاظ سليقه نه،بحث من هم همين بود... حالا اينم بماند كه GT خيلی گسترده تره و همين شماها تا كسی مياد MGS رو با SC مقايسه كنه می گيد اون تا زمين تا آسمون با هم فرق دارن،نمی دونم چطور گستردگی فرق به حساب نمیاد...
اتفاقا دست GT بندها شديدا به همه جا بنده.لطفا الكی فتوا نديد.

ramin cybran :
همه این چیزهایی که گفتی فقط نظر شخصی خودت هست , ولی بهتره واقعیت انکار نکنی ...
ماشینها توی GT حدودا 300تا 400 هزار پلیگون دارند , توی FM4 یک میلیون پلیگون ... ( این واقعیته , نظر شخصی نیست )
رفلکس نور در GT تماما فیک هست , ولی توی FM که از سیستم IBL استفاده می کنه تماما Real time . تازه FM سیستم HDR داره که GT اصلا نداره ... ( این واقعیته , نظر شخصی نیست )
حالا اینها فقط عکسه گذاشتی , افت فریم , ST اینها بماند ...
Angeal :

آخه بحث سر کیفیت , ما اصلا از فروش حرف نزدیم ... اخراجی ها هم فیلم پرفروشیه تو ایران ...

نظر من بعد از يه سال بازي کردن GT5 و رسيدن به Level 17 توي Forza 4 (فقط در مورد گرافيک دو تا بازي که موضوع بحث هست) :

محيط : Forza 4
ماشين (داخل و خارج) : GT5 ، هم طراحي داخلي (کاکپيت) و هم خارجي توي ماشين هاي پريميوم به نظرم بهتر هست ، رنگ آميزي ماشين ها هم طبيعي تره.
فريم ريت : Forza 4
نورپردازي : Forza 4 تکنيک پيشرفته تر و جديدتري داره و انعکاس ها هم بهتره. اون حالت انعکاس نور که توي بعضي زاويه ها ايجاد ميشه فوق العادست ! در کل توي نورپردازي از GT5 زيباتر هست ولي GT5 رو طبيعي تر ميدونم. (شايد به خاطر همون رنگ آميزي ماشين ها باشه)
AA : فرق خاصي نديدم.
دود و خاک : GT5
انيميشن راننده و چيزايي که ازش ديده ميشه (مثل تعويض دنده و فرمون دست گرفتن) : GT5
سايه ها : توي GT5 ديناميک تر و واقعي تر هست و طبيعي تر توي کاکپيت حرکت ميکنه ولي از اون طرف بعضي جاها خيلي ميلرزه و شايد توي ذوق بزنه که توي Forza 4 اين طور نيست و تميزتره.
تعداد ماشين : توي Forza 4 در حالت تک نفره تا 12 تا ماشين هست و توي GT5 تا 16 تا. شيشه ها هم هنوز حالت کِدِر دارن توي Forza و به جز بخش هايي که فقط يه ماشين توي پيست هست ، داخل ماشين زياد معلوم نيست. از توي کاکپيت هم اصلآ شيشه اي وجود نداره.

در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! هرکدوم خوبي ها و بدي هاي خودشون رو دارن ولي در مجموع Forza 4 گرافيک يکدست تر و کم نقص تري ارائه ميده و از این نظر جلوتره !

ramin cybran :
همه این چیزهایی که گفتی فقط نظر شخصی خودت هست , ولی بهتره واقعیت انکار نکنی ...
ماشینها توی GT حدودا 300تا 400 هزار پلیگون دارند , توی FM4 یک میلیون پلیگون ... ( این واقعیته , نظر شخصی نیست )
رفلکس نور در GT تماما فیک هست , ولی توی FM که از سیستم IBL استفاده می کنه تماما Real time . تازه FM سیستم HDR داره که GT اصلا نداره ... ( این واقعیته , نظر شخصی نیست )
حالا اینها فقط عکسه گذاشتی , افت فریم , ST اینها بماند ...
Angeal :

آخه بحث سر کیفیت , ما اصلا از فروش حرف نزدیم ... اخراجی ها هم فیلم پرفروشیه تو ایران ...

خوب دوست من چندمیلیون پلیگان توی بازی رندر نمیشن این رو باید در نظر بگیرید.

نورپردازی هم من از تکنیک های Forza 4 بسیار تعریف کردم و قبول دارم اما اگه به صورت real بخوایم نگاه کنیم Gt5 به مرانب به واقعیت نزدیک تره.طراحی ماشین ها هم در قسمت پرمیوم gt همونطور که در تصاویر مقایسه گذاشتم یک نسل انگار جلوتره(غیر از بخش pic فورزا)

نظر من بعد از يه سال بازي کردن GT5 و رسيدن به Level 17 توي Forza 4 (فقط در مورد گرافيک دو تا بازي که موضوع بحث هست) :

محيط : Forza 4
ماشين (داخل و خارج) : GT5 ، هم طراحي داخلي (کاکپيت) و هم خارجي توي ماشين هاي پريميوم به نظرم بهتر هست ، رنگ آميزي ماشين ها هم طبيعي تره.
فريم ريت : Forza 4
نورپردازي : Forza 4 تکنيک پيشرفته تر و جديدتري داره و انعکاس ها هم بهتره. اون حالت انعکاس نور که توي بعضي زاويه ها ايجاد ميشه فوق العادست ! در کل توي نورپردازي از GT5 زيباتر هست ولي GT5 رو طبيعي تر ميدونم. (شايد به خاطر همون رنگ آميزي ماشين ها باشه)
AA : فرق خاصي نديدم.
دود و خاک : GT5
انيميشن راننده و چيزايي که ازش ديده ميشه (مثل تعويض دنده و فرمون دست گرفتن) : GT5
سايه ها : توي GT5 ديناميک تر و واقعي تر هست و طبيعي تر توي کاکپيت حرکت ميکنه ولي از اون طرف بعضي جاها خيلي ميلرزه و شايد توي ذوق بزنه که توي Forza 4 اين طور نيست و تميزتره.
تعداد ماشين : توي Forza 4 در حالت تک نفره تا 12 تا ماشين هست و توي GT5 تا 16 تا. شيشه ها هم هنوز حالت کِدِر دارن توي Forza و به جز بخش هايي که فقط يه ماشين توي پيست هست ، داخل ماشين زياد معلوم نيست. از توي کاکپيت هم اصلآ شيشه اي وجود نداره.

در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! هرکدوم خوبي ها و بدي هاي خودشون رو دارن ولي در مجموع Forza 4 گرافيک يکدست تر و کم نقص تري ارائه ميده و از این نظر جلوتره !

من هم کاملا با نظر شما موافقم

آخرین ویرایش:
دلیلش اینه آریا :

مین مطلب این هست که نورپردازی محیطی بازی baked in هست و اثر آن از قبل رندر شده به این معنی که با وجود اینکه نور پردازی فوق العاده زیبا و چشم نواز به نظر میاد ولی منابع نور در جای خودشون ثابت هستن و هیچ حرکتی نمیکنن به همین دلیل تغییرات ساعت در روز و یا تغییرات داینامیک نور پردازی محیط که در بازی ای مثل GT5 وجود داره در Forza 4 دیده نمیشه.

حرف بی ربط زدی برات عکس گذاشتم که ببینی :
من دارم حرف بی ربط میزنم.
همونطور که در عکسها مشخص هست نور پردازی HDR بدون پیاده سازی کردن برخی تکنیکها در Forza 4 باعث شده که در بازی شاهد پدیده White & Black Crush باشیم که در تصویر مشهود است در نقاطی که سایه ها وجود داره بالا رفتن عمق رنگ مشکی به همراه بالا رفتن شدت رنگ سفید جزئیات را مجازا حذف کرده و کنتراست تصویر را بیش از حد بالا برده.
اینم داره بی ربط میگه؟ شما فقط درست میگی دیگه ؟ :|.
این ماجرای انعکاس و این سیاه و سفید شدیدا روی اعصابه ...

در ثانی همه دارن از بافتها مدلسازی ها طراحی پیست و جزئیات بصری بازی تعریف میکنن بعد تو میای میگی فقط نون نور پردازیش رو میخوره ؟ الان این منظق جنابعالی هست ؟
نسبت به فورزا 3 منظورم بود.

من واقعا برام جالبه چند تا کاربر هستن خودشون رو واسه فورزا یا حالا gt نابود میکنن و همش با گذاشتن عکس های تکراری میخوان بگن ما راس میگیم.

این تاپیک مقایسه گرافیکی هست و به نظرم فقط باید در این مورد صحبت بشه.چیزی که من در فیلم مقایسه forza 4 با GT5 دیدم همون رفلکت واقعی نور روی ماشین ها از چهره نسل قبلی GT انصافا خیلی بهتره اما با کمی دقت ادم میبینیه جدا این تکنیک برای پوشش اختلاف زیاد کیفیت طراحی ماشین ها توی این دو عنوانه.

یکی از کاربرا با اغراض همش این دوتا عکس رو میزاره:

ss_preview_PS3_015.jpg.jpg
ss_preview_360_015.jpg.jpg

خوب با دیدن عکس بالا من میگم تصویر بالایی جای رقابت با هم رو ندارن که هیچ یک جور فحشه که بخوایم مقایسه کنیم کیفیت تصاویر رو.انصافا تصویر X360 انگار یک نسل جلوتره.

حالا بیایم واقعی تر نگاه کنیم و تصاویری رو بزاریم که همه جنبه هارو در خودش داره:

ss_preview_PS3_022.jpg.jpg

انصافا با مقایسه این دو تصویر ادم از طراحی ماورای تصور و واقعی ماشین در GT5 حیرت میکنه و داد میزنه که اصلا قابل قیاس نیستن .اما در طراحی پیست سایه ها و شکل SSAO دار بودن(گمون نمیکنم از این تکنیک استفاده شده باشه) خوب فورزا با فاصله وحشتناک جلو هستش.

.بیایم تصاویر بیشتری رو ببینیم و مقایسه کنیم:

ss_preview_PS3_000.jpg.jpg
ss_preview_360_000.jpg.jpg

ss_preview_PS3_014.jpg.jpg
ss_preview_360_014.jpg.jpg

ss_preview_PS3_018.jpg.jpg

ss_preview_PS3_007.jpg.jpg
ss_preview_360_007.jpg.jpg

انصافا با دیدن این مقایسات کیفیت تصاویر تولیدی GT5 به طور قطع میشه گفت واقعا بالاتره و اینو به بچه 8 ساله هم نشون بدی قدرت تصمیم گیری برتری هر نسخرو داره.

طراحی ماشین ها در gT5 میشه گفت یه نسل جلوتره و رفلکت محیط روی شیشه اتومبیل و بدنه به وظوح این رو مشخص میکنه.:نکته مهم:اینه که نسخه 360 احتمالا برای جبران این ضعیف رفلکت شدید نور خورشید رو روی بدنه و اجزای ماشین گذاشته تا این ضعف رو ما شاهد نباشیم در قیاس با رقیب.

من کاری به نمره هایی که ادیتور ها دادن ندارم(اکثرا به خاطر اون تعداد بیشمار ماشین های با چهره نسل قبلی در بازی بوده) اما GT5 چیزی که من دارم میبینم میشه گفت حتی 1 نسل میتونه جلوتر باشه.البته از بعضی جنبه ها این میتونه کاملا برعکس باشه اما در کل تصاویر تولیدی GT5 بجز زمین پیست بسیار بیشتر به واقعیت نزدیکه تا تصاویر با کنتراست بالای رقیب فورزاش.
والا 2 بازی تو هیچ بخشی همچی اختلافی با هم ندارن!نمیدونم شما تعریفت از نسل چیه,متعصب ترین فنهای جی تی یا فورتزا همچین جملاتی نمیگن!من تا حالا نشنیدم
از فنای جی تی تو همین بی سی بپرسی میگن مدلهای پرمیوم جی تی تا حدودی بهتر از FM هست نه در حد یه نسل!
نمیدونم شما معیارت چیه برای اختلاف نسل ها تعداد پلیگان که یکی از بچه ها توضیح داد راجع به FM محیط هم که... نور پردازی رو هم خودت اشاره کردی
جی تی هم برتزی هایی داره FM هم داره ولی در حد یک نسل؟؟Kidding me sir?

والا کل صحبتهای منم همینه تازه من دیگه به این شدت از تصاویر و کیفیت و مدلینگ ماشینهای GT5 تعریف نکردم! همیشه هم گفتم طراحی پیست FM3 و4 عالیه و در این مورد برتری داره .
منتها یه عده که تا دیروز اصلا سبک ریسینگ شبیه ساز براشون تعریف نشده بود، دارن به زمین و زمان چنگ میزنن که همینها رو هم انکار کنن . جداً خندم میگیره از بعضیها که به خاطر یه کنسول و طرفداری ازش و کوبیدن یه بازی دیگه در کنسول رقیب شدن طرفدار این بازی .

یعنی یه عده ای روی فن رو هم کم کردن.عرب متعصب باید جلو شماها لنگ بندازه.امیدوارم نسل بعد رقابت این دو بازی جدیتر باشه.این نسل که gt اونچیزی نبود که انتظارشو داشتیم.در مورد گرافیک هم همه چیز واضحه نیازی نیست انقدر بحث کنید فقط باید یه کم چشماتونو باز کنید.

والا 2 بازی تو هیچ بخشی همچی اختلافی با هم ندارن!نمیدونم شما تعریفت از نسل چیه,متعصب ترین فنهای جی تی یا فورتزا همچین جملاتی نمیگن!من تا حالا نشنیدم
از فنای جی تی تو همین بی سی بپرسی میگن مدلهای پرمیوم جی تی تا حدودی بهتر از FM هست نه در حد یه نسل!
نمیدونم شما معیارت چیه برای اختلاف نسل ها تعداد پلیگان که یکی از بچه ها توضیح داد راجع به FM محیط هم که... نور پردازی رو هم خودت اشاره کردی
جی تی هم برتزی هایی داره FM هم داره ولی در حد یک نسل؟؟Kidding me sir?

بحث این که میگم در حد یک نسل نشان از اوج تفاوت هاست.مثلا در تصویر اول که زمین مسابقه در دو بازی با فاصله نزدیک مقایسه شدن زمین پیست GT بیشتر شبیه بازی های PS2 تا PS3 انگار از GT4 یکراست پورت کردن رو GT5 اما پیست در Forza 4 بشدت زیبا و طبیعی هست.یا بلعکس در اخرین تصویر قیاس کامنت خودم اختلاف دقت طرحی و رفلکت دوماشین واقعا حیرت اوره و gt5 واقعا با اختلاف جلو هست.(البته به هنگام بازی کردن این اختلاف ها در نقاط مختلف بازی واقعا کم میشه.

اما اینکه میفرمایید درکل هر کدوم برتری هایی دارن من کاملا باهتون موافقم و نظر خودم رو هم خدمتتون گفتم .

طرف هنوز نمیدونه مدلهای ماشینی که در قسمت Photo Mode استفاده میشدن در عکسهای مقایسه ای هم استفاده شدن و خودش میگه :

طراحی ماشین ها هم در قسمت پرمیوم gt همونطور که در تصاویر مقایسه گذاشتم یک نسل انگار جلوتره(غیر از بخش pic فورزا)

بعد انقدر در تشخیص دادن تفاوت ها در مدلسازی این 2 تا مدل از یک ماشین عاجز هست که متوجه تفاوتهاشون هم نشده و نفهمیده که اینها یکی نیستن و فرق دارن ! بعد میگه یک نسل فرق دارن و ... =)) من موندم با این قدرت تشخیص چطوری فهمیده مدلسازی GT5 یک نسل جلوتر هست ! تفاوتهای 2 تا مدل تقریباً یکسان با گرافیک یکسان رو تشخیص نمیده بعد از روی 4 تا عکس میگه GT5 ... =)):))

مدلی که در بخش Photo Mode ( یا به قول ایشون بخش pic ) هم استفاده میشه :

مدلی که فقط در بخش In-Race استفاده میشه :

اینم یه مقایسه دیگه !

dqkkbcxp0dhldoadujj.png

158w49qhpyhn2cmu9fa3.png

czz9hxw17quxuzdwxd9q.png

اما بحث واقعی بودن نور پردازی ! واقعاً دوست دارم بدونم GT5 در حالت Photo Mode میتونه اینقدر شبیه به BMW M5 باشه ( البته میدونم نیست داخل GT5 این ماشین ولی خب مدلهای مشابه رو هم ببینیم قبول داریم )

عکسهای گرفته شده از بخش Replay Forza 4 & Forza 3 :

واقعاً خیلی جالبه !

=================

@Miesam

همونطور که در عکسها مشخص هست نور پردازی HDR بدون پیاده سازی کردن برخی تکنیکها در Forza 4 باعث شده که در بازی شاهد پدیده White & Black Crush باشیم که در تصویر مشهود است در نقاطی که سایه ها وجود داره بالا رفتن عمق رنگ مشکی به همراه بالا رفتن شدت رنگ سفید جزئیات را مجازا حذف کرده و کنتراست تصویر را بیش از حد بالا برده.

اولاً که مقایسه DF با نسخه Forza 3 غلط هست ! چون توی Forza 3 اون قسمت از پیست سایه هست و طبیعتاً نور پردازیشون فرق داره ! در ثانی، این ربطی به واقعی بودن یا نبودن نور پردازی نداره ! و تو هم این رو میگفتی که چشم رو میزنه و ... در حالی که DF این رو فقط در مورد ماشینها و بدنشون گفته نه در مورد آسفالت و جاده و ... بیش از حد سفید یا سیاه شدن برخی قسمتهای ماشین اشکالی هست که گرفته نه بازتاب شدید نور ! بهتر بود اول لینکی که داده رو میرفتی یه نگاه میکردی بعد اینها رو میگفتی !

متاسفانه من هنوز نتونستم فورتزا 4 رو تجربه کنم.چون هرجا دنبال اورجینالش رفتم کسی نداشت.اما با توجه به عکسهایی که تا الان دیدم،در مورد کاکپیتها برتری با فورتزا هست
از لحاظ شبیه سازی هم وقتی اکثر سایتها گفتن بهترین ریسینگ شبیه ساز،دیگه بحثی نمیمونه.
------------------
میثم همونطور که دن گفت اونا میتونستن شب رو تو بازی قرار بدن.اما اونجوری بدرد نمیخورد.اینکه شما
brightness رو کم کنی و شب درست کنی هنر نیست.اونم با افت فریم.t 10 میخواست یک شب واقعی و بدون افت فریم ارائه بده که با توجه به محدودیت کنسولها این کار عملی نبود.حالا تو باز بیا بگو شب نداره.یادم نمیره قبل از امتیازات بازی چقدر تو سر بازی زدید و گفتید منتقدها بهش گیر میدن.هی اونجا بهتون گفتم فوقش چندتا سایت این ایراد رو بگیرن،اما به صورت کلی اثری خاصی روی نمراتش نمیزاره.اونجا که قبول نکردید و عده ایی میگفتن عمرا به 90 برسه!!!LOL.حالا هم که بازی اومده و همه دارن میگن بهترین شبیه ساز،برای اینکه عده ایی تو سر بازی بزنن بحث شب رو وسط میکشن.به این عزیزان میگم همونطور که دیدید فورتزا بدون تغییرات جوی تونست اینجوری بترکونه،ولی جی تی نتونست.ما عاشقان فورتزا هم میریم با بازی حال میکنیم.شما هم بچسبید به جی تی.اینم بگم کسی که میگه بازی چون شب نداره خسته کننده میشه،فقط قصدش ترول هست.کسی که عاشق سیمولیشن باشه این چیزا براش مهم نیست.همونطور که خود من 2 سال پیاپی فورتزا 3 رو بازی کردم و حتی 1 ثانیه هم خسته نشدم.

طرف هنوز نمیدونه مدلهای ماشینی که در قسمت Photo Mode استفاده میشدن در عکسهای مقایسه ای هم استفاده شدن و خودش میگه :
بعد انقدر در تشخیص دادن تفاوت ها در مدلسازی این 2 تا مدل از یک ماشین عاجز هست که متوجه تفاوتهاشون هم نشده و نفهمیده که اینها یکی نیستن و فرق دارن ! بعد میگه یک نسل فرق دارن و ... =)) من موندم با این قدرت تشخیص چطوری فهمیده مدلسازی GT5 یک نسل جلوتر هست ! تفاوتهای 2 تا مدل تقریباً یکسان با گرافیک یکسان رو تشخیص نمیده بعد از روی 4 تا عکس میگه GT5 ... =)):))

مدلی که در بخش Photo Mode ( یا به قول ایشون بخش pic ) هم استفاده میشه :

مدلی که فقط در بخش In-Race استفاده میشه :

اینم یه مقایسه دیگه !

اما بحث واقعی بودن نور پردازی ! واقعاً دوست دارم بدونم GT5 در حالت Photo Mode میتونه اینقدر شبیه به BMW M5 باشه ( البته میدونم نیست داخل GT5 این ماشین ولی خب مدلهای مشابه رو هم ببینیم قبول داریم )

عکسهای گرفته شده از بخش Replay Forza 4 & Forza 3 :

واقعاً خیلی جالبه !

=================
@Miesam
اولاً که مقایسه DF با نسخه Forza 3 غلط هست ! چون توی Forza 3 اون قسمت از پیست سایه هست و طبیعتاً نور پردازیشون فرق داره ! در ثانی، این ربطی به واقعی بودن یا نبودن نور پردازی نداره ! و تو هم این رو میگفتی که چشم رو میزنه و ... در حالی که DF این رو فقط در مورد ماشینها و بدنشون گفته نه در مورد آسفالت و جاده و ... بیش از حد سفید یا سیاه شدن برخی قسمتهای ماشین اشکالی هست که گرفته نه بازتاب شدید نور ! بهتر بود اول لینکی که داده رو میرفتی یه نگاه میکردی بعد اینها رو میگفتی !

اول از همه یک نکته مهم رو خدمت دوستان بگم:

برای من هر دوی این بازی ها اندازه پشه ارزش ندارن و یا اونقدر که بخوام بخاطرش کسی رو دلگیر کنم.اما لازمه گاهی حقایقی رو برای روشن سازی گفت:

MOSEN جان با اینکه با زبان تندی صحبت کردی امابدون نتنها من بلکه اکثر کاربرای اینجا میدونن شما واسه فورزا جونت رو هم میدی چون خیلی واسش وقت گذاشتی اون تاپیک رویو و برسی فورزا که حالت ها تنظیم FM3 رو میزاشتی هیچوقت یادمون نمیره.(پس حق داری واسه تنها چیزی که توی این دنیا داری جونت رو هم بدی بلاخره حد هر نفر یه چیزیه دیگه تو این دنیا واسه بعضی افراد یه ماشین بازی میتونه باشه;) )

فقط مشکل اینه که MOSEN جان شما هر موقع از اون مانیتور CRT پشه اینچ به یک HDTV درست و حسابی کوچ کردی و تازه یک کیفیت درست حسابی از اون کنسول بدبخت دیدی من نظرت رو قبول میکنم دوست عزیز و یا البته زمانی که دست از اون قوطی 360 ات برداشتی و لاقل کمی دستت به کنسول های دیگه خورد یا به PC قدرتمند دقایقی دست زدی اونوقت من به عنوان کسی که لاقل یه کیفیت درست حسابی دیده باشه قبولت میکنم.

دوست من اینجور یقه پاره کردن و الکی بزرگ جلوه دادن یک عنوان رو در جاهایی بکنید که شمارو نشناسند و ندونن که جز یه کنسول 360 و Forza motor sport و مانیتور و .... چیزی واسه ارائه در این دنیا ندارید.شرمنده من این هارو رک گفتم اما یکی بلاخره باید میگفت تا به خودتون بیاید و واسه یه بازی اینجور خودتون رو کوچیک نکنید یا مثلا به دیگران نپرید.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or