آنالیز گرافیکی Forza 4 و مقایسه با GT5 توسط DF

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بحث جالبیه و نظرات برخی از دوستان ، جالبتر !!:| در مورد این دو بازی میشه دو جور نتیجه گیری کرد
یا باید نقدها و نظرات سایتها و مجلات بین المللی و تخصصی بازی رو مدنظر قرار داد ، که در اینصورت باید گفت Forza 4 بازی برتره.
و یا اینکه نظرات فنهای GT5(یا بهتر بگم، ps3) رو در بازیسنتر مدنظر قرار داد ، و گفت GT5 بازی برتره.
واقعا انتخاب سختیه:-/
شما كه خودت قدرت تصميم گيري نداري و فقط نشستي ببيني سايت ها چي ميگن و بياي مثله طوطي همونا رو تكرار كني براي چي اصلا مياي تو اين تاپيك و نظر ميدي؟بيكاري؟ اصلا نميدونم تاپيك زدن براي چي هست ببندين تو همون امضاهاتون ادامه كار بديد ديگه وقتي قدرت بحث كردن ندارين لزومي نداره پست بدين يه عده اصلا تا ديروز نميدونستن Forza يي هم وجود داره يهويي اومدن اينجا علامه دهر سبك شبيه ساز شدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Robin Hood
6سال وقت داشتن , مشکلشون توی 2 ماه حل می شد ?! :-/
با اومدن FM4 وضعیت GT بدتر هم شده , مخصوصا این پچ آخری که دادن فاجعه عمیقتر کرده ... بماند که همین پچی که دادن خیلی طول کشید ...
هيچ فاجعه ای رخ نداده و فورزا حالا حالا بايد تلاش كنه تا از لحاظ فروش به جايگاه GT برسه تازه بعد از اينم هيچ خدشه ای به فروش GT روی پلتفرم های PS وارد نمی شه چون فورزا يه بازی مولتی نيست:دی
پ.ن: حرفاتون منو ياد پروپاگانداهای يه گروه وطنی انداخت...:دی
80/100 ؟ :-/
يعنی چهارتا ماشين استاندارد اوراقی اينهمه مهمه؟
حالا گيريم اينجوری نشه،GT6 اونطور كه بوش مياد تو همين نسل مياد به احتمال زياد:دی
اون رو می خوايد چيكارش كنيد؟:دی
آخه يه بازی مولتی داغون مثل PES هنوز به واسطه فروشش داره به حياتش ادامه می ده و خواهد داد اونوقت GT كه تو يه شماره اش افت داشته نابود شه؟:دی
Small-arrow-down-fast-icon.png

Small-arrow-down-fast-icon.png

من عاشق بحثای Forza vs GT توی بازیسنترم :biggrin1:

شما چرا اينجوری نقل قول می كنی؟
من خط پايينش گفتم GT5 رو رزولوشنی اجرا می شه كه كمتر بازی كنسولی رو اين رزولوشن اجرا می شه و زياد فرقی با 1080p نداره.(اونوطور كه اميد عزيز گفت عمودی همون 1080p ـه) چند تا بازی رو اين رزولوشن داريم مگه؟(كنسولی)
شوخی بود؟
حالا نه اينم كه كلاس جاهای ديگه خيلی بالاس!:دی
موقعی كه ما گيمر بوديم كاربرای جاهای ديگه هنوز متولد نشده بودن...:دی
اعتماد به نفستون کشته منو :d
يه بازی مثل PES كه تازه مولتی هم هست هنوز كلی فن داره (بعد چندين شماره گند زدن) اونوقت GT كه يه شماره افت داشته ديگه نابود شده؟:-/

T10 هم میتونس Uhd کنه بازی با 20 فریم بر ثانیه نتیچه گیری شما خیلی جالبه! <<<<<<بازی كه رو 1080p و 3D اجرا می شه (حالا شما بگو رو 20 فريم،كاری به اينش ندارم) مسلما از بازی كه بزور روی 720p اجرا می شه بهتره.>>>>>>>>>>>>
برای اکثریت ماشینها که استاندار هستن ورداشته یه قالب سیاه با یه فرمون 2 بعدی انداخنه میشه کاکپیت؟
5سال وقت داشتن سلطان نشدن حالا یا یه DLC?خداییش منطقیه؟GT5 همینجوری چندین ماه حداقل تاخیر خورد شد این!حالا 2ماه دیگه؟ 5 سال آقا وقت کمی نیست!ف10 تو FM3 چهارصد ماشین رو از نو ورداشت ساخت 2 سال طول کشید!
با این حساب که تو 5سال 200 تا ساختن 800 تای مابقی نباز به 20 سال زمان داره این میشه منطقی

یه سری دوستان جی تی فن هم اگه خود یامایوچی بگه FM بهتره قبول نمیکنن!
اگه همین قضیه ماشینای استاندارد تو فورتزا بود بخش 360 بی سی رو آتیش میزدن:d
شما اول بگو GT رو برای ماشين هایی كه تو اوراقی می شه بری ببينی می خری؟

آخرین ویرایش:
الحمدلله مقاله اصلی لینک داره این تاپیکیم که توش پست دادی احتمالا!!؟ خوندی.
مثلا اینجا:

نمی خوام بحث کنم (نیازی نیست). فقط در همین حد که کارت اصولا اشتباهه. تو ترجمه دست نمی برن (این یکی) و یه خط نوشته تفسیر به حساب نمیاد (این دو تا) و ترجمه و تفسیر کلا دو تا واژه هستن که با هم معنایی ندارن و ارزش هرجفتشون پایین میاد.

• Like
Reactions: x to the z
هيچ فاجعه ای رخ نداده و فورزا حالا حالا بايد تلاش كنه تا از لحاظ فروش به جايگاه GT برسه تازه بعد از اينم هيچ خدشه ای به فروش GT روی پلتفرم های PS وارد نمی شه چون فورزا يه بازی مولتی نيست:دی
بسم الله , به محض اینکه از لحاظ فنی کم میارین و دیگه وقتش میشه که عقب نشینی کنید اما (GT fan : بذار ببینم دیگه به چی میتونم گیر بدم؟؟؟؟شب و روز رو که گفتیم نور پردازیه غیر Real رو هم گفتیم , 800 تا ماشین هم که ندارن , اها فهمیدم بریم تو بحث فروش . خوب دوستان فروش GT خیلی بیشتر از Forza هستش)
خوب ماهم اینجا کم میاریمو میگیم اه ه ه ه ه ه ه ه فورزا به درد نمیخوره اصلا , سیمولیشن فقط Gt

يعنی چهارتا ماشين استاندارد اوراقی اينهمه مهمه؟
حالا گيريم اينجوری نشه،GT6 اونطور كه بوش مياد تو همين نسل مياد به احتمال زياد:دی
اون رو می خوايد چيكارش كنيد؟:دی
آخه يه بازی مولتی داغون مثل PES هنوز به واسطه فروشش داره به حياتش ادامه می ده و خواهد داد اونوقت GT كه تو يه شماره اش افت داشته نابود شه؟:دی

شما چرا اينجوری نقل قول می كنی؟
من خط پايينش گفتم GT5 رو رزولوشنی اجرا می شه كه كمتر بازی كنسولی رو اين رزولوشن اجرا می شه و زياد فرقی با 1080p نداره.(اونوطور كه اميد عزيز گفت عمودی همون 1080p ـه) چند تا بازی رو اين رزولوشن داريم مگه؟(كنسولی)
شوخی بود؟
حالا نه اينم كه كلاس جاهای ديگه خيلی بالاس!:دی
موقعی كه ما گيمر بوديم كاربرای جاهای ديگه هنوز متولد نشده بودن...:دی

يه بازی مثل PES كه تازه مولتی هم هست هنوز كلی فن داره (بعد چندين شماره گند زدن) اونوقت GT كه يه شماره افت داشته ديگه نابود شده؟:-/

شما اول بگو GT رو برای ماشين هایی كه تو اوراقی می شه بری ببينی می خری؟

شما اینجا بحث میدونی سر چیه ؟! بحث تکنیکی و تخصصی چه ربطی به فروش داره ؟

• Like
Reactions: .:Soheil:.
هيچ فاجعه ای رخ نداده و فورزا حالا حالا بايد تلاش كنه تا از لحاظ فروش به جايگاه GT برسه تازه بعد از اينم هيچ خدشه ای به فروش GT روی پلتفرم های PS وارد نمی شه چون فورزا يه بازی مولتی نيست:biggrin1:
پ.ن: حرفاتون منو ياد پروپاگانداهای يه گروه وطنی انداخت...
حالت خوبه ؟
مطمئنی مشکلی نداری ؟
شما از فروش GT سهمی می بری ؟

من واقعا فن های GT (البته اکثرا فن PS هستند، نه GT) رو تحسین میکنم، که با این وضعیت اسفناکی که براشون پیش اومده و دستشون هم به هیچ جا و بهانه ای بند نیست، همچنان دارند با قدرت در بحث ها شرکت میکنند:دی یعنی دیگه فکر نمیکنم هیچ سایت و مجله ای مونده باشه که نگه Forza بهترین Racing Simـه موجوده. آدم این دوستان رو میبینه یاد فیلم 300 میفته:دی

من واقعا فن های GT (البته اکثرا فن PS هستند، نه GT) رو تحسین میکنم، که با این وضعیت اسفناکی که براشون پیش اومده و دستشون هم به هیچ جا و بهانه ای بند نیست، همچنان دارند با قدرت در بحث ها شرکت میکنند:دی یعنی دیگه فکر نمیکنم هیچ سایت و مجله ای مونده باشه که نگه Forza بهترین Racing Simـه موجوده. آدم این دوستان رو میبینه یاد فیلم 300 میفته:دی
منم واقعا به تمام X360 فن هايي كه تا ديروز اسمي از Forza نميوردن و تازه بعد نمرات GT5 يادشون افتاده بشينن بازيش كنن مدال افتخار ميدم اين بحث دو زار ارزش فني نداره همش شده مسخره بازيو لودگي نميدونم اميد و سهيل براي چي بيخودي اينجا وقتشون رو تلف ميكنن
بجاش من کاندیدای اصلی Joke of The Year رو تو همین تاپیک پیدا کردم !
yahoo_4.gif
این رو بنویسی روی کاغذ بذاری روی یه جسد، جسدـه زنده میشه و از شدت خنده دوباره جان به جان آفرین تسلیم میکنه !
yahoo_4.gif
اسم تاپيك====>>> اناليز گرافيكي Forza 4 و مقايسه با GT5
حالا پستي رو كه نقل قول كردمو بخونيد تا كي وضعيت فروم همينجوري ميمونه خدا داند
تا وقتی که یه عده چرت و پرت میگن و یه عده دیگه فقط واسه رفاقت میخوان ازشون دفاع کنند ! تا اون موقع !
هرجور مايلي ميتوني فكر كني اصلا برام اهميت نداره حالا شانس اورديم 2 يار هميشگي هميشه در صحنه ات اينجا حضور ندارن وگرنه خدا ميدونه تاپيك به كجا ميرسيد چرت و پرت رو هم معلومه كيا دارن ميگن
اینکه تو میگی شاید در مورد Forza 3 صدق میکرد ولی الان دیگه FORZA 4 یه بازی شناخته شده هست و اکثریت فنهاش هم عنوان قبلی رو تست کردن و میشناسن ! مسخره بازی رو هم افرادی در میارن که از روی یه ویدئوی 30 فریمی افت فریم یه بازی 60 فریمی رو تشخیص میدن و میگن حتی زیر 30 فریم هم میاد در حالی که فریم واقعی بازی روی 60 هست بصورت ثابت و در طرف دیگه بازیی رو که فریمش بصورت وحشتناک پایین میاد رو میگن قابل تشخیص نیست با چشم و از چند هزارم ثانیه حرف میزنن در حالی که من موندم ابزار اندازه گیریش چیه برای هزارم ثانیه ؟ مثل این هست که یه آدم کور بیاد بگه من دارم پشت اون دیواره رو میبینم و آدمهای بینا نمیبینن ! این مسخره بازیه ! نه اون !
مسخره بازيو كسايي در ميارن كه ميان تو روز روشن دروغ ميگن و ميگن تو GT5 با سرعت 400 تا ميري تو چمن و سرعتت تغيير نميكنه و اصلا ماشين منحرف نميشه

آخرین ویرایش:

بجاش من کاندیدای اصلی Joke of The Year رو تو همین تاپیک پیدا کردم ! :d این رو بنویسی روی کاغذ بذاری روی یه جسد، جسدـه زنده میشه و از شدت خنده دوباره جان به جان آفرین تسلیم میکنه ! :d

منم واقعا به تمام X360 فن هايي كه تا ديروز اسمي از Forza نميوردن و تازه بعد نمرات GT5 يادشون افتاده بشينن بازيش كنن مدال افتخار ميدم اين بحث دو زار ارزش فني نداره همش شده مسخره بازيو لودگي نميدونم اميد و سهيل براي چي بيخودي اينجا وقتشون رو تلف ميكنن

اینکه تو میگی شاید در مورد Forza 3 صدق میکرد ولی الان دیگه FORZA 4 یه بازی شناخته شده هست و اکثریت فنهاش هم عنوان قبلی رو تست کردن و میشناسن ! مسخره بازی رو هم افرادی در میارن که از روی یه ویدئوی 30 فریمی افت فریم یه بازی 60 فریمی رو تشخیص میدن و میگن حتی زیر 30 فریم هم میاد در حالی که فریم واقعی بازی روی 60 هست بصورت ثابت و در طرف دیگه بازیی رو که فریمش بصورت وحشتناک پایین میاد رو میگن قابل تشخیص نیست با چشم و از چند هزارم ثانیه حرف میزنن در حالی که من موندم ابزار اندازه گیریش چیه برای هزارم ثانیه ؟ مثل این هست که یه آدم کور بیاد بگه من دارم پشت اون دیواره رو میبینم و آدمهای بینا نمیبینن ! این مسخره بازیه ! نه اون !

اسم تاپيك====>>> اناليز گرافيكي Forza 4 و مقايسه با GT5
حالا پستي رو كه نقل قول كردمو بخونيد تا كي وضعيت فروم همينجوري ميمونه خدا داند

تا وقتی که یه عده چرت و پرت میگن و یه عده دیگه فقط واسه رفاقت میخوان ازشون دفاع کنند ! تا اون موقع !

آخرین ویرایش:
شما كه خودت قدرت تصميم گيري نداري و فقط نشستي ببيني سايت ها چي ميگن و بياي مثله طوطي همونا رو تكرار كني براي چي اصلا مياي تو اين تاپيك و نظر ميدي؟بيكاري؟ اصلا نميدونم تاپيك زدن براي چي هست ببندين تو همون امضاهاتون ادامه كار بديد ديگه وقتي قدرت بحث كردن ندارين لزومي نداره پست بدين يه عده اصلا تا ديروز نميدونستن Forza يي هم وجود داره يهويي اومدن اينجا علامه دهر سبك شبيه ساز شدن
اولش نمیخواستم جوابتو بدم، و قصد داشتم پستتو گزارش کنم ولی از اونجایی که هیچکدوم از مدیرا و ناظمین on نبودن و از گمان اینکه شاید برخوردی باهات نشه، تصمیم گرفتم خودم جواب صحبتتو بدم. اگر هم لحنم کمی تنده ، در جواب بی احترامی جنابعالیه.
اگه شما چشماتو یه مقدار باز میکردی و به این تیکه جمله ام:
در مورد این دو بازی میشه دو جور نتیجه گیری کرد
دقت و به جای حرف زدن، فقط اندکی بهش فکر میکردی، لازم نبود اینطوری شخصیت خودتو نشون بدی.
همونطور که میبینی نوشتم نتیجه گیری، یعنی نه نظر شخصی. اگه به نظر شخصی بود که مسلما نظر بنده رو forza4 هست ولی چون نوشتم نتیجه گیری ، پس طبیعتا نظر من یا جنابعالی(که فاقد سرسوزنی ارزش برای من هست) دیگه ملاک نیست.
اما در مورد اون قسمت از صحبتاتون که بنده رو به طوطی تشبیه کردین، باید بگم: آدم طوطی باشه و سخنان درست رو تکرار کنه ، ولی عین کبک سرشو نکنو زیز برف و فکر کنه تراوشات ذهن و تخیلاتش، کاملا درسته و همه اشتباه میگن، الا خودش.
در آخر هم جا داره از جنابعای سوال کنم شما چیکاره انجمنی که میای میگی :
براي چي اصلا مياي تو اين تاپيك و نظر ميدي؟بيكاري؟
و یا
اصلا نميدونم تاپيك زدن براي چي هست ببندين تو همون امضاهاتون ادامه كار بديد

• Like
Reactions: aliatlas
بعضی از کاربرایی که اینجا دارن به شکل خاصی درباره واقع گرایانه بودن فورزا 4 صحبت می کنند.
اون اوایل فورزا 2 اینا بود، میگفتن این بازی چیه آخه؟ سازنده هاش اسکلن همش آدم میره تو خاکی نمیشه رانندگی کرد.

من تو کف اینم که شما اعتقاد دارید آب و هوا و... اصلا مهم نیست. نورپردازی خیلی اهمیت داره. چیزی که تو رانندگی شما اصلا تاثیر نداره رو خیلی مهم میدونید ولی آب و هوا که شدیدا می تونه تور نوع رانندگی، میزان ترمز، میزان دقت و سرعت شما تاثیر بزاره رو یه چیز نه چندان مهم میدونید.

بعد هم با افتخار میاید از این صحبت میکنید که طرفدار های GT ال و بِل هستند. خداوکیلی منطق بعضی از طرفداره یا Xbox باعث میشه حس بدی بهم دست بده که طرفدار این کنسولنم :|.

محسن اصلا منظورم تو نبودی.

خوب بعد از فروش رسیدیم به سابقه ی بازی کردن دوستداران forza !!!
لودگی؟ کمی به کامنت خودت نگاه کن لودگی از سر تا پاش معلومه.
واقعا ارزش خندیدن هم نداره حرفات.

بعضی از کاربرایی که اینجا دارن به شکل خاصی درباره واقع گرایانه بودن فورزا 4 صحبت می کنند.
اون اوایل فورزا 2 اینا بود، میگفتن این بازی چیه آخه؟ سازنده هاش اسکلن همش آدم میره تو خاکی نمیشه رانندگی کرد.

من تو کف اینم که شما اعتقاد دارید آب و هوا و... اصلا مهم نیست. نورپردازی خیلی اهمیت داره. چیزی که تو رانندگی شما اصلا تاثیر نداره رو خیلی مهم میدونید ولی آب و هوا که شدیدا می تونه تور نوع رانندگی، میزان ترمز، میزان دقت و سرعت شما تاثیر بزاره رو یه چیز نه چندان مهم میدونید.

بعد هم با افتخار میاید از این صحبت میکنید که طرفدار های GT ال و بِل هستند. خداوکیلی منطق بعضی از طرفداره یا Xbox باعث میشه حس بدی بهم دست بده که طرفدار این کنسولنم :|.

محسن اصلا منظورم تو نبودی.

قبلا هم گفتم فورزا 4 تو گرافیک فقط نون نورپردازیش رو میخوره. که کاملا مصنوعی و غیر رئال هم هست.

حرف بی ربط زدی برات عکس گذاشتم که ببینی :

در ثانی همه دارن از بافتها مدلسازی ها طراحی پیست و جزئیات بصری بازی تعریف میکنن بعد تو میای میگی فقط نون نور پردازیش رو میخوره ؟ الان این منظق جنابعالی هست ؟

ss_preview_PS3_015.jpg.jpg

ss_preview_360_015.jpg.jpg

فقط وضوح بافتهاش 4 برابر gt5 هست ! چمنها و سایر جزئیات پیست بماند !

تو فن 360 نیستی ! خیالت راحت ! فقط مواظب باش اشتباهی حس بدی بهت دست نده یوقت ! ;)

• Like
Reactions: Gunners Trust
دوستان لطفا يكم ملايم تر بحث كنن به نظرم بهتره.الان يه گوشی خوب دور و بره يه ميليونه،يعنی دو برابر پول يه 360 + PS3
اگه كسی مياد از بازی مورد علاقه اش طرفداری می كنه صرفا بخاطر اين كنسول ها نيست;)
حالت خوبه ؟
مطمئنی مشکلی نداری ؟
شما از فروش GT سهمی می بری ؟
چه ربطی داره عزيز من؟
من از بازی كردن لذت می برم،همونطور كه PES رو ترجيح می دم (البته از 2010 به بعد بازيش نكردم و بخاطر آنلاين فيفا گرفتم ولی اصلا گيم پلی نرمش برام يه چيز ديگه س،فيفا برام مثل سنگ می مونه) GT رو هم به Forza ترجيح می دم بدون هيچ فن بازی ای،اونم بخاطر هندلينگش.
از طرف ديگه هيلو رو به KZ ترجيح می دم اونم بخاطر گيم پلی نفس گيرش باز.
من واقعا فن های GT (البته اکثرا فن PS هستند، نه GT) رو تحسین میکنم، که با این وضعیت اسفناکی که براشون پیش اومده و دستشون هم به هیچ جا و بهانه ای بند نیست، همچنان دارند با قدرت در بحث ها شرکت میکنند:biggrin1: یعنی دیگه فکر نمیکنم هیچ سایت و مجله ای مونده باشه که نگه Forza بهترین Racing Simـه موجوده. آدم این دوستان رو میبینه یاد فیلم 300 میفته:biggrin1:
والا من نگفتم سايت ها دروغ می گن!
گفتم هندلينگ سليقه ایه و گرافيك هر كدومشون (GT5 و FM4) يه مزيت هایی دارن،حالا نمی دونم چرا به دوستان اينهمه بر خورد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or