رابین جان BMW M5 2012 انحصاری Forza 4
هست
اول بگم که خیلی ببخشید که بنده نتونستم مدلی رو که هنوز به بازار جهانی عرضه نشده رو تشخیص بدم از شما عذر میخوام منو عفو کنید!
من از کجا باید بفهمم که شما منظورت مدل 2012 هست؟ تاریخ عرضه GT5 رو که میدونی انشالا ؟ 2010 بوده ! در ضمن وجودش در یه بازی سال 2011 نشون از انحصاری بودنش نیست!
و البته اونطوری که در منبع نوشته با DLC قراره به بازی اصلی اضافه بشه .
عکسش ! توی نسخه دمو هر کسی که اکانت لایو داشته تونسته امتحانش کنه ! DLC نیست ! انحصاری نسخه CE هست و عکس روی قاب بازی هم هست برای این نسخه !
The 2012 BMW M5 will be available as part of the BMW M5 Fan Pack, available starting at launch to all Forza Motorsport 4 owners who download it from Xbox LIVE Marketplace.
درست بعد از لانچ بازی کاربرهای عادی هم میتونن این رو دانلود کنن ( افرادی که نسخه Limit Edition رو نخریدن )
به عنوان یه DLC به بازی اضافه میشه درست؟ پس میرسیم به حرف من .
بعد تو میای میگی 30-35 فریم میاد پایین ولی قابل تشخیص نیست ؟ یا میگی بازی تو لحظات سنگین افت فریم پیدا میکنه ولی سریع میاد بالا و ... خب همه بازیها تو لحظات سنگین میاد پایین فریمشون ! همین Forza 4
همینه دیگه حرف رو متوجه نمیشی یا یه جور دیگه برداشت میکنی !
قابل تشخیص هست ولی نه اونقدر که بازی رو خراب کنه و ببره زیر 30 فریم! واقعا فکر میکنی اگر این مشکلات محسوس بود چطور چند هزار نفر روزانه در سرورهای این بازی دائما آنلاین هستن ؟
یا میگی بازی افت فریمش توی صدم ثانیه هست و از بین میره سریع و ... همین عکسها توی شرایط عادی ( 720p ) و در روز میره ثابت روی 50 قرار میگیره فریم، دیگه حالت شب و خاکی و بارانی ... بماند ! الان ین صدم ثانیه هست ؟ این فقط مشت نمونه خروار هست نه بیشتر !
افت فریم 30 تا 35 فریم رو گفتم فقط در صحنه های شلوغ در حد چند صدم ثانیست! خوبه دائما هم دارم اشاره میکنم کلا فریم در اکثر پیستها بین 50 تا 60 ـه . حتی یکی از پیستهایی هم که فریم درش پایین تر از بقیه هم هست مثال زدم .
اما شما فقط به خاطر علایقت از هر جمله ای جوری استنباط میکنی و عصبی میشی که انگار به بازی عزیزت توهین شده و باید 10 برابر بدتر جواب طرف مقابل رو بدی .
من اعصابم از این خرد میشه که یه چیزی رو که میدونی غلط هست مدام تکرار میکنی ! مثلاً همین تاپیک فقط چندین بار گفتی GT5 بازی نکردی ( به من گفتی ) و مدام این حرفها رو تکرار میکنی در حالی که شخصاً بهت گفته بودم این کار رو کردم و لینک و توضیحات و ... هم مفصلاً بهت داده بودم توی PM ولی تو دوست داری حرف خودت رو بزنی ! این فریم هم یکی از همون موارد هست ! وقتی هم که بد صحبت میکنی من هم بد صحبت میکنم، طبیعیه ! ولی همین شما اگر مؤدبانه صحبت کنی من هم مؤدبانه جواب میدم !
من چه حرف غلطی زدم؟ شمایی که دائما با اغراق داری حرفای اشتبات رو اینجا پست میکنی! نمونه پستهات رو اول همین صفحه quote کردم .
با توجه به صحرفای خودت گفتم کلا شک دارم نیم ساعت هم بازی کرده باشی . چون این صحبتها از کسی که این عنوان رو تجربه کرده باشه عجیبه واقعا . ادعای شما هم مبنی به اینکه پارسال بازی و کنسول رو یکی از دوستات برات فرستاده و یه هفته دستت بوده تا نقدش کنی رو هم به هر حال قبول کردم . حداقل با خودت صادق باش عزیزم شما یک هفته عنوانی مثل GT رو اونم سال گذشته تجربه کردی ! مطمئنا خیلی چیزها رو نتونستی حداقل به خاطر مدت زمانی که دستت بوده متوجه بشی .
ضمنا من توهینی به کسی تو این تاپیک نکردم دقیقا برعکس شما .
بحث سر خراب شدن بازی نبود، بحث سر ثبات پرفورمنس بود ! همین GT5 رو هم میشه با همه این نکات و مسائل بازی کرد و ازش لذت برد ! زیر 28 فریم با 30 فریم با 32 فریم بر ثانیه تفاوت جندانی ندارن نسبت به فریم 60 اصلی بازی ! بخصوص که نه GT5 نه Forza 4 از موشن بلور استفاده نمیکنن و این فریم ها برای یه بازی ریسینگ با این خصوصیت چندان مناسب نیستن ! اگر موشن بلور بهش اضافه میشد در فریم های پایین بحث دیگه ای بود !
اتفاقا فریم زیر 30 خیلی مشکل ساز و محسوسه شما که ادعا میکنی متوجه افت 2 فریمی FM4 شدی چه طور میگی زیر 28 فریم با 32 فریم تفاوت نداره!!! فریم اصلی GT5 هم در اکثر پیستها 50 تا 60 هستش در صحنه های خیلی شلوغ هم ممکنه به 35 فریم هم برسه و در حد چند صدم ثانیه .
توی هر پست این جمله رو تکرار میکنم متاسفانه شما بازم حرف خودت رو میزنی .
آقا اصلا بیخیال ما شو خواهشا FM4 بهترین بازی تاریخ بشریت .
امضای من هم بیانگر سطح پایین و فقر اطلاعاتی نویسنده این جملات هست !
نه اتفاقا دلیلش کاملا مشخصه .
کلا من یکی نمیتونم متوجه بشم که چرا یه عده برای یه بازی حاضرن هر کاری بکنن ! از ضایع کردن بازی کنسول رقیب گرفته تا توهین به طرفدارها و سازنده بازی !!
صحبت از مسائل تکنیکی به لطف دوستان همیشه در صحنه که به خاطر علایقشون هر چیزی که دلشون بخواد رو به بقیه نسبت میدن ، دوباره به جاده خاکی کشیده شده ! لذت بردیم کلا ....