آنالیز گرافیکی Forza 4 و مقایسه با GT5 توسط DF

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی خیلی خوبه که این تاپیک کلکسیونی از حرفای عجیب غریب یه عده خاص هست . جالب اینجاست که فقط به تعریف و تمجید از بازی مورد علاقشون قانع نیستن حتما باید یه حرفی رو بزنن که کلا همه صحبتهاشون رو ببره زیر سوال!
اینکه شماbrightness رو کم کنی و شب درست کنی هنر نیست.اونم با افت فریم.
GT5 تو شرایط یکسان و روی 720p هم تیرینگ وحشتناک و افت فریم داره !!

اما بحث واقعی بودن نور پردازی ! واقعاً دوست دارم بدونم GT5 در حالت Photo Mode میتونه اینقدر شبیه به BMW M5 باشه ( البته میدونم نیست داخل GT5 این ماشین ولی خب مدلهای مشابه رو هم ببینیم قبول داریم )
بله دستاورد بزرگ بعد از افت فریم و تیِرینگ وحشتناک و کم شدن برایتس و درست شدن شب اینه که BMW M5 هم در GT5 وجود خارجی نداره ! اتفاقا وجود داره جزو پرمیوم ها هم هست . مدلهای پایینتر از سری M5 هم حتی موجوده . شمام که طبق معمول چون بازی نکردی نمیدونی .
گذاشتن چهار تا اسمایلی خنده و حرفای من درآوردی یا امضا کردن حرفای منطقی کاریه که همه میتونن انجام بدن. هر کسی به اندازه شعور و شخصیت خودش رفتار میکنه .

اول از همه یک نکته مهم رو خدمت دوستان بگم:

برای من هر دوی این بازی ها اندازه پشه ارزش ندارن و یا اونقدر که بخوام بخاطرش کسی رو دلگیر کنم.اما لازمه گاهی حقایقی رو برای روشن سازی گفت:

MOSEN جان با اینکه با زبان تندی صحبت کردی امابدون نتنها من بلکه اکثر کاربرای اینجا میدونن شما واسه فورزا جونت رو هم میدی چون خیلی واسش وقت گذاشتی اون تاپیک رویو و برسی فورزا که حالت ها تنظیم FM3 رو میزاشتی هیچوقت یادمون نمیره.(پس حق داری واسه تنها چیزی که توی این دنیا داری جونت رو هم بدی بلاخره حد هر نفر یه چیزیه دیگه تو این دنیا واسه بعضی افراد یه ماشین بازی میتونه باشه;) )

فقط مشکل اینه که MOSEN جان شما هر موقع از اون مانیتور CRT پشه اینچ به یک HDTV درست و حسابی کوچ کردی و تازه یک کیفیت درست حسابی از اون کنسول بدبخت دیدی من نظرت رو قبول میکنم دوست عزیز و یا البته زمانی که دست از اون قوطی 360 ات برداشتی و لاقل کمی دستت به کنسول های دیگه خورد یا به PC قدرتمند دقایقی دست زدی اونوقت من به عنوان کسی که لاقل یه کیفیت درست حسابی دیده باشه قبولت میکنم.

دوست من اینجور یقه پاره کردن و الکی بزرگ جلوه دادن یک عنوان رو در جاهایی بکنید که شمارو نشناسند و ندونن که جز یه کنسول 360 و Forza motor sport و مانیتورCRT و .... چیزی واسه ارائه در این دنیا ندارید.شرمنده من این هارو رک گفتم اما یکی بلاخره باید میگفت تا به خودتون بیاید و واسه یه بازی اینجور خودتون رو کوچیک نکنید یا مثلا به دیگران نپرید.

موفق باشی

من روی lcd 46 انیچ sony بازی میکنم ! این نقد رو هم من نوشتم :

هر ساله شاهد حضور عناوین ریسینگی در سبک های مختلف در بازار هستیم و هر کدام از آنها می توانند قشر خاصی از علاقمندان به سبک ریسینگ را برای مدت ها پای صفحه نمایشگر نگه دارند . اما سبک ریسینگ یک آقای خاص دارد ، عنوانی که بیش از هر عنوان ریسینگ دیگری میتواند نیازهای گسترده مخاطبان تنوع طلب خود را پاسخگو باشد . Gran Turismo به واقع مانند یک منوی غذای کامل است و نسخه 5 ام این سری تنوع در مسابقات و امکانات را به حد نهایی خود رسانده است . شما می توانید علاوه بر انجام مسابقات عادی در بازی مسابقات لایسنس شده سبک های karting , NASCAR , WCR و Super GT را نیز تجربه کنید .

http://www2.bazinama.com/articles/review/1922-gran-turismo-5-review.html

جونم رو هم به 100 تا مثل Forza و T10 و ... نمیدم و عوض نمیکنم ! اشتباه گرفتی ! مشکل شماها این هست که نمیدونید نقاط قوت بازی مورد علاقتون کدوم ها هست و بلد نیستید ازش تعریف کنید ! اما من بلد بودم از GT5 تعریف کنم و کردم ! اینه تفاوت ماها !

من روی lcd 46 انیچ sony بازی میکنم ! این نقد رو هم من نوشتم :
http://www2.bazinama.com/articles/review/1922-gran-turismo-5-review.html
جونم رو هم به 100 تا مثل Forza و T10 و ... نمیدم و عوض نمیکنم ! اشتباه گرفتی ! مشکل شماها این هست که نمیدونید نقاط قوت بازی مورد علاقتون کدوم ها هست و بلد نیستید ازش تعریف کنید ! اما من بلد بودم از GT5 تعریف کنم و کردم ! اینه تفاوت ماها !

خلاصه خواستم یه تلنگری بهت بزنم به خاطر یک بازی اینجور خودت یا دیگران رو مورد لطف قرار ندی.فرق من با شما اینه که اصلا ادعایی تو racing ندارم و شما یا بعضی از دوستان رو خیلی قبول دارم و داشتم.اما این باعث نمیشه به خاطر 4 تا بازی اینجور رفتار زشتی داشته باشیم.

اول از همه یک نکته مهم رو خدمت دوستان بگم:

برای من هر دوی این بازی ها اندازه پشه ارزش ندارن و یا اونقدر که بخوام بخاطرش کسی رو دلگیر کنم.اما لازمه گاهی حقایقی رو برای روشن سازی گفت:

MOSEN جان با اینکه با زبان تندی صحبت کردی امابدون نتنها من بلکه اکثر کاربرای اینجا میدونن شما واسه فورزا جونت رو هم میدی چون خیلی واسش وقت گذاشتی اون تاپیک رویو و برسی فورزا که حالت ها تنظیم FM3 رو میزاشتی هیچوقت یادمون نمیره.(پس حق داری واسه تنها چیزی که توی این دنیا داری جونت رو هم بدی بلاخره حد هر نفر یه چیزیه دیگه تو این دنیا واسه بعضی افراد یه ماشین بازی میتونه باشه;) )

فقط مشکل اینه که MOSEN جان شما هر موقع از اون مانیتور CRT پشه اینچ به یک HDTV درست و حسابی کوچ کردی و تازه یک کیفیت درست حسابی از اون کنسول بدبخت دیدی من نظرت رو قبول میکنم دوست عزیز و یا البته زمانی که دست از اون قوطی 360 ات برداشتی و لاقل کمی دستت به کنسول های دیگه خورد یا به PC قدرتمند دقایقی دست زدی اونوقت من به عنوان کسی که لاقل یه کیفیت درست حسابی دیده باشه قبولت میکنم.

دوست من اینجور یقه پاره کردن و الکی بزرگ جلوه دادن یک عنوان رو در جاهایی بکنید که شمارو نشناسند و ندونن که جز یه کنسول 360 و Forza motor sport و مانیتور و .... چیزی واسه ارائه در این دنیا ندارید.شرمنده من این هارو رک گفتم اما یکی بلاخره باید میگفت تا به خودتون بیاید و واسه یه بازی اینجور خودتون رو کوچیک نکنید یا مثلا به دیگران نپرید.

موفق باشی
قوطی ؟! همین یک کلمه تو سال 2011 کافیه تا کل پست و بحث شما تو اینجا از نظر من زیر سوال بره ! شما وقتی هنوز بعد از گذشت این همه وقت به کنسل هایی که تا 95% یه اندازه قدرت دارن رو با الفاظی مثل قوطی خطاب میکنی مسلما هیچ بحثی که نمیشه کرد هیچ، جنبه بی طرفانه هم از بین میره و در آخر هم یعنی شما اطلاع چندانی راجع به کنسول ها نداری و البته مسلما من اگر قرار باشه بین نشر شما و DF یکی رو انتخاب کنم، اون DF هست که تخصص و بقیه مواردش از شما خیلی بیشتره که همچین مقاله هایی رو مینویسه و معتبر ترین مرجع تکنیکی و مقایسه ای بازیاست !

یعنی خیلی خوبه که این تاپیک کلکسیونی از حرفای عجیب غریب یه عده خاص هست . جالب اینجاست که فقط به تعریف و تمجید از بازی مورد علاقشون قانع نیستن حتما باید یه حرفی رو بزنن که کلا همه صحبتهاشون رو ببره زیر سوال!

بله دستاورد بزرگ بعد از افت فریم و تیِرینگ وحشتناک و کم شدن برایتس و درست شدن شب اینه که BMW M5 هم در GT5 وجود خارجی نداره ! اتفاقا وجود داره جزو پرمیوم ها هم هست . مدلهای پایینتر از سری M5 هم حتی موجوده . شمام که طبق معمول چون بازی نکردی نمیدونی .
گذاشتن چهار تا اسمایلی خنده و حرفای من درآوردی یا امضا کردن حرفای منطقی کاریه که همه میتونن انجام بدن. هر کسی به اندازه شعور و شخصیت خودش رفتار میکنه .
هرچقدر هم حرف غیر منطقی زده شده باشه،اندازه پستهای ps فنها نبوده.هرچقدر هم که بالا پائین برید فورتزا بهترین شبیه ساز نسل هست.این رو هم من نمیگم.بیشتر سایتهای بزرگ دارن میگن.پس برو به اونا گیر بده.در مورد مقایسه فورتزا 3 و جی تی 5،اومدم گفتم جی تی تو هندلینگ و حرکت ماشین بهتر هست،اما شماره 4 وقتی که این همه سایت دارن میگن فورتزا بهترین هست،دیگه فقط یک فن درجه یک میتونه بگه نه جی تی بهتره.حقیقت غیر قابل کتمان این هست که فورتزا بهترین شبیه ساز این نسل بوده.تنها عنوان ریسینگ که 4 شماره داشته که هر 4 تا بالای 90 بودن.

در مورد اون تیکه هم که نقل قول کردی،چیز عجیبی نیست.از اونجایی که خودتون فن هستید و فقط قصد تخریب دارید فکر کردی من میخوام جی تی رو بکوبم.نه عزیزم.اصلا منطورم به اون نبود.اکثر بازیا همین هستن.حالا به جز تعدادی انگشت شمار مثل geow 3-ala wake که شب در بازی به بهترین شکل ساخته شده باشه.اکثر بازیا فقط بر میدارن نور رو کم میکنن.برای فورتزا هم با این کنسولا این کار عملی نبود.برای گرینوالت هم کیفیت مهمتر از کمیت بود.برای همین میانگینش بجای 84 شد 91!!!

اقاforzaاشغاله حتی ازshiftهم پاینتره همه اونای که گفتن بهترین ریسینگ نسل هیچی حالیشون نیست مست بودن کلا این تصاویر و..همش فیکه.متا بازی50شده همه سایت ها قبول کردن اشتبا کردن.اصلا باgtدو نسل فاصله داره و ازgt1هم گرافیکش پاینتره..اینم حرف منطقی از نظر فن هایgtخب الان دیگه برین حالشو ببرین.اصلا درک نمیکنم چطور برافن های فورتزا حرف های gtبازا ها مهمه!!!!برا من که یه زره هم مهم نیست دارم با این شاهکار زندگی میکنم و از هر ثانیه بازی کردنش لذت میبرم.موفق باشین

خلاصه خواستم یه تلنگری بهت بزنم به خاطر یک بازی اینجور خودت یا دیگران رو مورد لطف قرار ندی.فرق من با شما اینه که اصلا ادعایی تو racing ندارم و شما یا بعضی از دوستان رو خیلی قبول دارم و داشتم.اما این باعث نمیشه به خاطر 4 تا بازی اینجور رفتار زشتی داشته باشیم.

رفتار زشت ؟! چه رفتار زشتی ؟ شما بر میگردی میگی یک نسل فرق دارن مدلسازی ها ( با یه جدیت خاصی هم میگی تو چند تا پست هم تکرار میکنی و ... ) بعد متوجه تفاوت دو تا مدل مشابه هم نمیشی ! خب آدم خندش میگیره دیگه ! خندیدن جرمه ؟

شما تو پست قبلت دیگه قشنگ خودت رو تخلیه کردی و هر چی خواستی بهم گفتی منم گذاشتم پای ناراحت بودنت ! دیگه بیخیال ! ;)

رابین جان BMW M5 2012 انحصاری Forza 4 هست ( در حال حاظر، چند ماه دیگه رو نمیدونم ) شما اول یکم روی شناخت ظاهری مدلهای مختلف ماشینها کار کن، بعد تیکه بنداز ! ;)

امضای من هم بیانگر سطح پایین و فقر اطلاعاتی نویسنده این جملات هست !

هر کسی به اندازه شعور و شخصیت خودش رفتار میکنه

+1

من از کجا باید بفهمم که شما منظورت مدل 2012 هست؟ تاریخ عرضه GT5 رو که میدونی انشالا ؟ 2010 بوده ! در ضمن وجودش در یه بازی سال 2011 نشون از انحصاری بودنش نیست!
و البته اونطوری که در منبع نوشته با DLC قراره به بازی اصلی اضافه بشه .

عکسش ! توی نسخه دمو هر کسی که اکانت لایو داشته تونسته امتحانش کنه ! DLC نیست ! انحصاری نسخه CE هست و عکس روی قاب بازی هم هست برای این نسخه !

نه اتفاقا دلیلش کاملا مشخصه .
کلا من یکی نمیتونم متوجه بشم که چرا یه عده برای یه بازی حاضرن هر کاری بکنن ! از ضایع کردن بازی کنسول رقیب گرفته تا توهین به طرفدارها و سازنده بازی !!

حرفهای تکراری و کلیشه ای نزن خواهشاً ! تو با این نظراتت خودت رو داری میبری زیر سؤال ! آخه چطوری هست که DF میگه افت فریم 1 دانه ای Forza 4 ( بعضی مواقع اونم فقط یک فریم !! ) بسیار سخت هست دیدنش توسط چشم انسان ( یعنی میشه دید ولی سخت ) بعد تو میای میگی 30-35 فریم میاد پایین ولی قابل تشخیص نیست ؟ یا میگی بازی تو لحظات سنگین افت فریم پیدا میکنه ولی سریع میاد بالا و ... خب همه بازیها تو لحظات سنگین میاد پایین فریمشون ! همین Forza 4
هم فقط هنگام عوض کردن نمای دوربین فریمش افت میکنه که چشم نباید تشخیص بده عملاً ولی من بعضی وقتها افت فریمش رو حس میکنم خودم ! یا سر Forza 3 بازی فقط 2 فریم کاهش پیدا میکرد و من میفهمیدم ( برای یک لحظه ) بعد تو میگی باید فریم زیر 30 باشه تا تشخیص بدیم ؟ ملت به GeoW 3 گیر میدادن میگفتن چرا فریمش از 30 میره روی 28 بعد تو ... الان من برای بازی مورد علاقم هر کاری میکنم یا تو ؟ آخه یه چیزی به این روشنی و واظحی رو منکر میشی ؟

یا میگی بازی افت فریمش توی صدم ثانیه هست و از بین میره سریع و ... همین عکسها توی شرایط عادی ( 720p ) و در روز میره ثابت روی 50 قرار میگیره فریم، دیگه حالت شب و خاکی و بارانی ... بماند ! الان ین صدم ثانیه هست ؟ این فقط مشت نمونه خروار هست نه بیشتر !

0okbteoemixj9abby27.jpg

w0eso3uke0167unpokgb.jpg

available starting at launch to all Forza Motorsport 4 owners who download it from Xbox LIVE Marketplace.

درست بعد از لانچ بازی کاربرهای عادی هم میتونن این رو دانلود کنن ( افرادی که نسخه Limit Edition رو نخریدن )

افت فریم 30 تا 35 فریم رو گفتم فقط در صحنه های شلوغ در حد چند صدم ثانیست! خوبه دائما هم دارم اشاره میکنم کلا فریم در اکثر پیستها بین 50 تا 60 ـه . حتی یکی از پیستهایی هم که فریم درش پایین تر از بقیه هم هست مثال زدم .
اما شما فقط به خاطر علایقت از هر جمله ای جوری استنباط میکنی و عصبی میشی که انگار به بازی عزیزت توهین شده و باید 10 برابر بدتر جواب طرف مقابل رو بدی .

چند صدم ثانیه نیست عزیز من ! دیدم ویدئوش رو دیگه ! همین DF گذاشته ! نسبت به این 50 فریمی ـه کوتاه تر هست ولی ممکنه حتی 10 ثانیه ( کمتر یا بیشتر ) هم طول بکشه افت فریم های شدیدش ! و در عین حال قابل تشخیص هم هستن !!

من اعصابم از این خرد میشه که یه چیزی رو که میدونی غلط هست مدام تکرار میکنی ! مثلاً همین تاپیک فقط چندین بار گفتی GT5 بازی نکردی ( به من گفتی ) و مدام این حرفها رو تکرار میکنی در حالی که شخصاً بهت گفته بودم این کار رو کردم و لینک و توضیحات و ... هم مفصلاً بهت داده بودم توی PM ولی تو دوست داری حرف خودت رو بزنی ! این فریم هم یکی از همون موارد هست ! وقتی هم که بد صحبت میکنی من هم بد صحبت میکنم، طبیعیه ! ولی همین شما اگر مؤدبانه صحبت کنی من هم مؤدبانه جواب میدم !

همینه دیگه حرف رو متوجه نمیشی یا یه جور دیگه برداشت میکنی !
قابل تشخیص هست ولی نه اونقدر که بازی رو خراب کننده و ببره زیر 30 فریم و بازی رو خراب کنه! واقعا فکر میکنی اگر این مشکلات محسوس بود چطور چند هزار نفر روزانه در سرورهای این بازی دائما آنلاین هستن ؟

بحث سر خراب شدن بازی نبود، بحث سر ثبات پرفورمنس بود ! همین GT5 رو هم میشه با همه این نکات و مسائل بازی کرد و ازش لذت برد ! زیر 28 فریم با 30 فریم با 32 فریم بر ثانیه تفاوت جندانی ندارن نسبت به فریم 60 اصلی بازی ! بخصوص که نه GT5 نه Forza 4 از موشن بلور استفاده نمیکنن و این فریم ها برای یه بازی ریسینگ با این خصوصیت چندان مناسب نیستن ! اگر موشن بلور بهش اضافه میشد در فریم های پایین بحث دیگه ای بود ! آنلاین بودن با داشتن یسری مشکلات ربطی بهم ندارن و یا لذت بردن از بازیها !

به عنوان یه DLC به بازی اضافه میشه درست؟ پس میرسیم به حرف من .

به بازیهای 60 دلاری، بله ! ولی برای نسخه Limit Edition ، خیر ! توی دمو هم بوده و همین الان بگیری دمو رو میتونی باهاش بازی کنی !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u_2
رابین جان BMW M5 2012 انحصاری Forza 4 هست
اول بگم که خیلی ببخشید که بنده نتونستم مدلی رو که هنوز به بازار جهانی عرضه نشده رو تشخیص بدم از شما عذر میخوام منو عفو کنید!
من از کجا باید بفهمم که شما منظورت مدل 2012 هست؟ تاریخ عرضه GT5 رو که میدونی انشالا ؟ 2010 بوده ! در ضمن وجودش در یه بازی سال 2011 نشون از انحصاری بودنش نیست!
و البته اونطوری که در منبع نوشته با DLC قراره به بازی اصلی اضافه بشه .
عکسش ! توی نسخه دمو هر کسی که اکانت لایو داشته تونسته امتحانش کنه ! DLC نیست ! انحصاری نسخه CE هست و عکس روی قاب بازی هم هست برای این نسخه !
The 2012 BMW M5 will be available as part of the BMW M5 Fan Pack, available starting at launch to all Forza Motorsport 4 owners who download it from Xbox LIVE Marketplace.
درست بعد از لانچ بازی کاربرهای عادی هم میتونن این رو دانلود کنن ( افرادی که نسخه Limit Edition رو نخریدن )
به عنوان یه DLC به بازی اضافه میشه درست؟ پس میرسیم به حرف من .

بعد تو میای میگی 30-35 فریم میاد پایین ولی قابل تشخیص نیست ؟ یا میگی بازی تو لحظات سنگین افت فریم پیدا میکنه ولی سریع میاد بالا و ... خب همه بازیها تو لحظات سنگین میاد پایین فریمشون ! همین Forza 4
همینه دیگه حرف رو متوجه نمیشی یا یه جور دیگه برداشت میکنی !
قابل تشخیص هست ولی نه اونقدر که بازی رو خراب کنه و ببره زیر 30 فریم! واقعا فکر میکنی اگر این مشکلات محسوس بود چطور چند هزار نفر روزانه در سرورهای این بازی دائما آنلاین هستن ؟
یا میگی بازی افت فریمش توی صدم ثانیه هست و از بین میره سریع و ... همین عکسها توی شرایط عادی ( 720p ) و در روز میره ثابت روی 50 قرار میگیره فریم، دیگه حالت شب و خاکی و بارانی ... بماند ! الان ین صدم ثانیه هست ؟ این فقط مشت نمونه خروار هست نه بیشتر !
افت فریم 30 تا 35 فریم رو گفتم فقط در صحنه های شلوغ در حد چند صدم ثانیست! خوبه دائما هم دارم اشاره میکنم کلا فریم در اکثر پیستها بین 50 تا 60 ـه . حتی یکی از پیستهایی هم که فریم درش پایین تر از بقیه هم هست مثال زدم .
اما شما فقط به خاطر علایقت از هر جمله ای جوری استنباط میکنی و عصبی میشی که انگار به بازی عزیزت توهین شده و باید 10 برابر بدتر جواب طرف مقابل رو بدی .

من اعصابم از این خرد میشه که یه چیزی رو که میدونی غلط هست مدام تکرار میکنی ! مثلاً همین تاپیک فقط چندین بار گفتی GT5 بازی نکردی ( به من گفتی ) و مدام این حرفها رو تکرار میکنی در حالی که شخصاً بهت گفته بودم این کار رو کردم و لینک و توضیحات و ... هم مفصلاً بهت داده بودم توی PM ولی تو دوست داری حرف خودت رو بزنی ! این فریم هم یکی از همون موارد هست ! وقتی هم که بد صحبت میکنی من هم بد صحبت میکنم، طبیعیه ! ولی همین شما اگر مؤدبانه صحبت کنی من هم مؤدبانه جواب میدم !
من چه حرف غلطی زدم؟ شمایی که دائما با اغراق داری حرفای اشتبات رو اینجا پست میکنی! نمونه پستهات رو اول همین صفحه quote کردم .
با توجه به صحرفای خودت گفتم کلا شک دارم نیم ساعت هم بازی کرده باشی . چون این صحبتها از کسی که این عنوان رو تجربه کرده باشه عجیبه واقعا . ادعای شما هم مبنی به اینکه پارسال بازی و کنسول رو یکی از دوستات برات فرستاده و یه هفته دستت بوده تا نقدش کنی رو هم به هر حال قبول کردم . حداقل با خودت صادق باش عزیزم شما یک هفته عنوانی مثل GT رو اونم سال گذشته تجربه کردی ! مطمئنا خیلی چیزها رو نتونستی حداقل به خاطر مدت زمانی که دستت بوده متوجه بشی .
ضمنا من توهینی به کسی تو این تاپیک نکردم دقیقا برعکس شما .
بحث سر خراب شدن بازی نبود، بحث سر ثبات پرفورمنس بود ! همین GT5 رو هم میشه با همه این نکات و مسائل بازی کرد و ازش لذت برد ! زیر 28 فریم با 30 فریم با 32 فریم بر ثانیه تفاوت جندانی ندارن نسبت به فریم 60 اصلی بازی ! بخصوص که نه GT5 نه Forza 4 از موشن بلور استفاده نمیکنن و این فریم ها برای یه بازی ریسینگ با این خصوصیت چندان مناسب نیستن ! اگر موشن بلور بهش اضافه میشد در فریم های پایین بحث دیگه ای بود !
اتفاقا فریم زیر 30 خیلی مشکل ساز و محسوسه شما که ادعا میکنی متوجه افت 2 فریمی FM4 شدی چه طور میگی زیر 28 فریم با 32 فریم تفاوت نداره!!! فریم اصلی GT5 هم در اکثر پیستها 50 تا 60 هستش در صحنه های خیلی شلوغ هم ممکنه به 35 فریم هم برسه و در حد چند صدم ثانیه .
توی هر پست این جمله رو تکرار میکنم متاسفانه شما بازم حرف خودت رو میزنی .

آقا اصلا بیخیال ما شو خواهشا FM4 بهترین بازی تاریخ بشریت .

امضای من هم بیانگر سطح پایین و فقر اطلاعاتی نویسنده این جملات هست !
نه اتفاقا دلیلش کاملا مشخصه .
کلا من یکی نمیتونم متوجه بشم که چرا یه عده برای یه بازی حاضرن هر کاری بکنن ! از ضایع کردن بازی کنسول رقیب گرفته تا توهین به طرفدارها و سازنده بازی !!

صحبت از مسائل تکنیکی به لطف دوستان همیشه در صحنه که به خاطر علایقشون هر چیزی که دلشون بخواد رو به بقیه نسبت میدن ، دوباره به جاده خاکی کشیده شده ! لذت بردیم کلا ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Zack_Fair
با توجه به عکسهایی که تا الان دیدم،در مورد کاکپیتها برتری با فورتزا هست.
:-/ اگه اول يكم در مورد حرفتون فكر كنيد بعد بياين نظر بدين خيلي خوب ميشه;)

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

میثم همونطور که دن گفت اونا میتونستن شب رو تو بازی قرار بدن.اما اونجوری بدرد نمیخورد.اینکه شماbrightness رو کم کنی و شب درست کنی هنر نیست.اونم با افت فریم.t 10 میخواست یک شب واقعی و بدون افت فریم ارائه بده که با توجه به محدودیت کنسولها این کار عملی نبود.حالا تو باز بیا بگو شب نداره.یادم نمیره قبل از امتیازات بازی چقدر تو سر بازی زدید و گفتید منتقدها بهش گیر میدن.هی اونجا بهتون گفتم فوقش چندتا سایت این ایراد رو بگیرن،اما به صورت کلی اثری خاصی روی نمراتش نمیزاره.اونجا که قبول نکردید و عده ایی میگفتن عمرا به 90 برسه!!!LOL.حالا هم که بازی اومده و همه دارن میگن بهترین شبیه ساز،برای اینکه عده ایی تو سر بازی بزنن بحث شب رو وسط میکشن.به این عزیزان میگم همونطور که دیدید فورتزا بدون تغییرات جوی تونست اینجوری بترکونه،ولی جی تی نتونست.ما عاشقان فورتزا هم میریم با بازی حال میکنیم.شما هم بچسبید به جی تی.اینم بگم کسی که میگه بازی چون شب نداره خسته کننده میشه،فقط قصدش ترول هست.کسی که عاشق سیمولیشن باشه این چیزا براش مهم نیست.همونطور که خود من 2 سال پیاپی فورتزا 3 رو بازی کردم و حتی 1 ثانیه هم خسته نشدم.
الان ببخشيد به نظر شما يعني gt 5 فقط با كم كردن نور محيطي تغييرات شبانه روز ايجاد ميكرد؟‌ دوست عزيز وقتي شما حتي 1 دقيقه هم gt بازي نكردي بايدم بياي اينجوري نظر بدي.من به شما پيشنهاد ميكنم كه اول با يكي كه gt بازي كرده و ازش چيزي سردرمياره مشورت كني بعد بياي نظر بدي اينجوري خودتونم پيش بقيه كوچيك نمي كنين;) در ضمن فكر كنم كه ديگه همه شما رو ميشناسن و فكر نكنم نيازي به ادعاي الكي و ظاهر فريبي باشه همه ي ما خيلي خوب ميدونيم كه شما فن دو آتيشه ي 360 هستي پس نيازي نيست بياي براي ما دم از فن بازي و اينجور حرفا بزني. در ضمن اين اصلا خوب نيست كه آدم انقدر بچه بازي در بياره يه جا از قشنگي يه بازي صحبت ميكنين و درست زماني كه حمايت از اون بازي به ضررتون هست شروع به انتقاد و كوبيدنش ميكنين.
در كل ميگم كه خوب نيست شما با اين سن پاشي بياي اينجا خودتو براي يه بازي انقدر كوچيك كني.

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 PM ارسال شده بود ----------

طرف هنوز نمیدونه مدلهای ماشینی که در قسمت Photo Mode استفاده میشدن در عکسهای مقایسه ای هم استفاده شدن و خودش میگه :

بعد انقدر در تشخیص دادن تفاوت ها در مدلسازی این 2 تا مدل از یک ماشین عاجز هست که متوجه تفاوتهاشون هم نشده و نفهمیده که اینها یکی نیستن و فرق دارن ! بعد میگه یک نسل فرق دارن و ... =)) من موندم با این قدرت تشخیص چطوری فهمیده مدلسازی GT5 یک نسل جلوتر هست ! تفاوتهای 2 تا مدل تقریباً یکسان با گرافیک یکسان رو تشخیص نمیده بعد از روی 4 تا عکس میگه GT5 ... =)):))

مدلی که در بخش Photo Mode ( یا به قول ایشون بخش pic ) هم استفاده میشه :

ss_preview_360_018.jpg.jpg

مدلی که فقط در بخش In-Race استفاده میشه :

ss_preview_360_022.jpg.jpg

اینم یه مقایسه دیگه !

dqkkbcxp0dhldoadujj.png

158w49qhpyhn2cmu9fa3.png

czz9hxw17quxuzdwxd9q.png

اما بحث واقعی بودن نور پردازی ! واقعاً دوست دارم بدونم GT5 در حالت Photo Mode میتونه اینقدر شبیه به BMW M5 باشه ( البته میدونم نیست داخل GT5 این ماشین ولی خب مدلهای مشابه رو هم ببینیم قبول داریم )

عکسهای گرفته شده از بخش Replay Forza 4 & Forza 3 :

واقعاً خیلی جالبه !

=================

@Miesam

اولاً که مقایسه DF با نسخه Forza 3 غلط هست ! چون توی Forza 3 اون قسمت از پیست سایه هست و طبیعتاً نور پردازیشون فرق داره ! در ثانی، این ربطی به واقعی بودن یا نبودن نور پردازی نداره ! و تو هم این رو میگفتی که چشم رو میزنه و ... در حالی که DF این رو فقط در مورد ماشینها و بدنشون گفته نه در مورد آسفالت و جاده و ... بیش از حد سفید یا سیاه شدن برخی قسمتهای ماشین اشکالی هست که گرفته نه بازتاب شدید نور ! بهتر بود اول لینکی که داده رو میرفتی یه نگاه میکردی بعد اینها رو میگفتی !
دوست عزيز همه اينجا دارن نظرشون رو ميگن شما چرا انقدر بچه بازي در مياري؟بهتون پيشنهاد ميكنم كه خودتونو انقدر براي يه بازي كوچيك نكنين بابا نه پولش تو جيب شما ميره نه افتخارش مال شما ميشه الكي انقدر به خودت فشار نيار دوست عزيز.

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

هرچقدر هم حرف غیر منطقی زده شده باشه،اندازه پستهای ps فنها نبوده.هرچقدر هم که بالا پائین برید فورتزا بهترین شبیه ساز نسل هست.این رو هم من نمیگم.بیشتر سایتهای بزرگ دارن میگن.پس برو به اونا گیر بده.در مورد مقایسه فورتزا 3 و جی تی 5،اومدم گفتم جی تی تو هندلینگ و حرکت ماشین بهتر هست،اما شماره 4 وقتی که این همه سایت دارن میگن فورتزا بهترین هست،دیگه فقط یک فن درجه یک میتونه بگه نه جی تی بهتره.حقیقت غیر قابل کتمان این هست که فورتزا بهترین شبیه ساز این نسل بوده.تنها عنوان ریسینگ که 4 شماره داشته که هر 4 تا بالای 90 بودن.
ببخشيد الان شما خودت داري خيلي ببخشيد عين بچه ها به دوستداران gt گير ميدي بعد اومدي ميگي كه به شما گير ندن برن به سايتا گير بدن؟
والا خوب نيست كه آدم بياد زمين و زمان رو به آتيش بكشه كه بگه بازي ما بهتر از بازياي ديگس كه آخر چي بشه؟ اگه اينجوري خالي ميشيد بفرماييد.
ولي كلا رعايت شعور ديگران هم چيز خوبيه. ازش در پستاتون ياد كنين به نفعتونه.

برای فورتزا هم با این کنسولا این کار عملی نبود.برای گرینوالت هم کیفیت مهمتر از کمیت بود.برای همین میانگینش بجای 84 شد 91!!!
ولي من فكر ميكنم كه اين تقصير كنسول نيست بلكه ناتواني تيم سازنده ي بازيه.اگه تو همين gt چشمتون رو خوب باز كنيد و براي يه بار هم كه شده بازيش كنيد مي بينيد كه به بهترين شكل سيستم شبانه روز رو تو بازيش استفاده كرده پس حالا كه gt به بهترين شكل اين سيستم رو داره و ازش استفاده ميكنه پس چرا اين T10 با اين همه ادعا چنين سيستمي رو به كار نگرفته؟ شما دوست عزيز هم اگه اطلاعات كافي نداري نيازي نيست بياي نظر بدي و بچه بازي در بياري.

---------- نوشته 21-10-2011 در 12:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 20-10-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

dark war

کوچیک , کوچیک چیه راه انداختی ؟ یکم فکر کن بعدا تایپ کن ...
بنده فكر كردم و نظرمو دادم و حقيقتم ميگم اين برخي از دوستان هستن كه بدون فكر نظر ميدن;) اميدوارم كه سوالتون برطرف شده باشه.

---------- نوشته در 12:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:01 AM ارسال شده بود ----------

اقاforzaاشغاله حتی ازshiftهم پاینتره همه اونای که گفتن بهترین ریسینگ نسل هیچی حالیشون نیست مست بودن کلا این تصاویر و..همش فیکه.متا بازی50شده همه سایت ها قبول کردن اشتبا کردن.اصلا باgtدو نسل فاصله داره و ازgt1هم گرافیکش پاینتره..اینم حرف منطقی از نظر فن هایgtخب الان دیگه برین حالشو ببرین.اصلا درک نمیکنم چطور برافن های فورتزا حرف های gtبازا ها مهمه!!!!برا من که یه زره هم مهم نیست دارم با این شاهکار زندگی میکنم و از هر ثانیه بازی کردنش لذت میبرم.موفق باشین
فكر كنم به صورت عاقلانه گفت و گو كردن خيلي مفيدتر از اين جور پست ها باشه;)

بنده فكر كردم و نظرمو دادم و حقيقتم ميگم اين برخي از دوستان هستن كه بدون فكر نظر ميدن;) اميدوارم كه سوالتون برطرف شده باشه.
طرز رفتار و حرف زدن افراد نشون دهنده شخصیت افراده , مراقب این دوتا چیز باش ... خیلی راحت به دوتا از کاربران با سابقه توهین کردی . به من ربطی نداره , فقط خواستم نصیحت دوستانه :d بکنم ...
بهترين شكل سيستم شبانه روز
یک سوال : تا حالا GT5 بازی کردی ؟:|
اگه بازی کردی باید متوجه شده باشی که نور ماشینها Fake و یک چیز از پیش طراحی شده هست ... سایه ای ایجاد نمی کنه ... تو شرایط یکسان نسبت به روز افت فریمش هم بیشتره ...
پس اونجایی که قرمز کردم زیر سوال می بره , مثلا توی شیفت 2 حداقل نور ماشین سایه ایجاد می کنه ( هر چند روی 30 FPS قفله )

دیگه دارین شرووشو در میارین !!

همچین گفتن محسن جون نده واسه یه بازی.........کوچیک نکن ........ کوتاه بیا ..... نزن ...نکش ... پیش خودم گفتم چه خبر شده ، محسن چه پستی داده که دوستان اینجوری جبهه گرفتن!! رفتم صفحه های قبلی و تمام پست های محسن خوندم ببینیم چه تعریف و تمجید وصف ناپذیری در باب Forza گفته که دوستان اینطوری جبهه گرفتن و دارن از خجالتش درمیان!!!

بس کنید بابا ، تا امروز انواع و اقسام انگ و تهمت میزدید بس نبود ؟؟؟حالا دیگه دفاع کردن از بازی مورد علاقه هم جرم شده ؟؟ شده کوچیک کردن ؟؟؟ حالا خوبه تنور تاپیک امتیاز های u3 هنوز داغه !! بد نیست یه نیم نگاهی بهش بندازین ببینین کیا دارن واسه یه بازی جون میدن و خودشون کوچیک میکنن !!!

بعضی بحث ها هستن مثه بحث های فلسفی خاص میمونن ، آخرش بحث می کنین یکی حرفش رو اثبات می کنه ، حالا طرف مقابل یا قبول نمی کنه یا قبول می کنه و میرسه به پوچی . یاد بگیرین سر هر موضوع بی خودی بحث نکنین ، خیر سرتون همه بالای 20 سال سن دارین واقعا به عقل خیلی ها تو این تاپیک شک میشه .

طرز رفتار و حرف زدن افراد نشون دهنده شخصیت افراده , مراقب این دوتا چیز باش ... خیلی راحت به دوتا از کاربران با سابقه توهین کردی . به من ربطی نداره , فقط خواستم نصیحت دوستانه :d بکنم ...
من مراقب هستم مي تونين اين نصيحت دوستانه رو به بقيه ي دوستان بكنين:d

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 AM ارسال شده بود ----------

یک سوال : تا حالا GT5 بازی کردی ؟:|
اگه بازی کردی باید متوجه شده باشی که نور ماشینها Fake و یک چیز از پیش طراحی شده هست ... سایه ای ایجاد نمی کنه ... تو شرایط یکسان نسبت به روز افت فریمش هم بیشتره ...
پس اونجایی که قرمز کردم زیر سوال می بره , مثلا توی شیفت 2 حداقل نور ماشین سایه ایجاد می کنه ( هر چند روی 30 FPS قفله )
نه بازي نكردم گذاشته بودمش كنار تا اگه يه موقع شما پرسيدي بازي كردي يا نه بگم نه بازي نكردم:d
ولي اينجور كه شما اين بازي رو مي بريد زير سوال نشون ميده كه شما تا حالا بازيش نكرديد نه بنده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or