u.s.a
کاربر سایت
نه آقا.سه سر و گردن بالاتره.شایدم چهارتا.این انصاف نیست هم فورزای 4 و هم 3 با GT5 مقایسه بشه ولی از لحاظ طراحی ماشین GT5 دو سرو گردن بالاتره*
نه آقا.سه سر و گردن بالاتره.شایدم چهارتا.این انصاف نیست هم فورزای 4 و هم 3 با GT5 مقایسه بشه ولی از لحاظ طراحی ماشین GT5 دو سرو گردن بالاتره*
خسته نباشی ! خیلی خوب منتقل کردی گفته های DF رو !
ولی از این حرکت DF واقعاً حالم بهم خورد که هم سر Forza 3 هم سر Forza 4 ور داشته پای GT5 رو میکشه وسط ! اصلاً نمیفهمم چطور اون همه مقایسه بین نسخه GT5p و GT5 و GT HD و GT4 کرده و بعد تو متن نقد تکنیکی GT5 نوشته نسخه مشابه روی 360 نداریم تا باهاش مقایسه کنیم پس یه کار دیگه میکنیم و ... بعد سر هر دو Forza پای این بازی رو میکشه وسط، حتی نکردن یه مقایسه خوب و مفصل با Forza 3 بکنن و به 2 تا عکس مقایسه ای اکتفا کردن در عوض 20 تا عکس مقایسه ای با GT5 گذاشتن !! یعنی نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن ! اگر میخوان متن مقایسه ای بنویسن توی تیتر مقاله ذکر کنن اگر هم مینویسن نقد تکنیکی Forza 4 پس پای این بازی رو نبایست میکشیدن وسط ! اما به هر حال چندان هم بد هم نشده الان، یسری مقایسه یکسان الان هست از دو بازی و میشه بهشون بهتر استناد کرد !
کی گفت fm3 نباید با gt5 مقایسه بشه؟؟اتفاقا کلی هم مقایسه شد و فورتزا 3 براحتی برنده شد.دیگه فورتزا 4 بماند.مقایسه fm4 و GT5 کاملا احمقانست می دونید چرا :d :d برای اینکه GT5 زود تر از Forza 4 اومده واقعا خاک بر سر مایکروسافت با این بازی زدن هاش که با بازی های چند سال پیش مقایسه میشه ! اینم جواب دوستانی که می گفتن fm3 زودتر از gt5 اومده نباید با اون مقایسه بشه
بفرمایید انصافا تو FM پشت R8 در حد فاجعه طراحی شده !
2 ماه پیش یه پست داده بودم R8 تو FM پشتش شبیه خاور هست ! دوستان گفتن عکس بذار تنبلی کردم یکی لطف کرده گذاشته
بفرمایید انصافا تو FM پشت R8 در حد فاجعه طراحی شده !
به جز یکسری موارد ریز به نظر من FM بهتره ( گرافیکی )
مقایسه fm4 و GT5 کاملا احمقانست می دونید چرا :d :d برای اینکه GT5 زود تر از Forza 4 اومده واقعا خاک بر سر مایکروسافت با این بازی زدن هاش که با بازی های چند سال پیش مقایسه میشه ! اینم جواب دوستانی که می گفتن fm3 زودتر از gt5 اومده نباید با اون مقایسه بشه
چون contrast جی تی 5 پایین تره در نگاه اول Real تره اما اگه یه خورده دقت کنن دوستان audi توی فورزا بسیار پر جزییات تر و پر گرافیک تره .
کی گفت fm3 نباید با gt5 مقایسه بشه؟؟اتفاقا کلی هم مقایسه شد و فورتزا 3 براحتی برنده شد.دیگه فورتزا 4 بماند.
مغلوب نکرد.کاری باهاش کرد که یامائوچی تا مدتها گشاد گشاد راه بره:d*.....فورزا 3 GT5 رو مغلوب کرده؟! عجب مثل این میمونه بلوری با DVD مقایسه بشه چون دی وی دی ارزون تره پس بهتره
مغلوب نکرد.کاری باهاش کرد که یامائوچی تا مدتها گشاد گشاد راه بره:d
----------------------
سهند من به باقیه مسائل کاری ندارم.ولی آخه یعنی چه مثل خاور میمونه؟؟اصن متوجه نمیشم.یعنی مثلا قسمت اضافه ایی تو ماشین هست؟؟!!
من کاری ندارم که نتیجش چی بوده ولی اون کسی که هنوز میگه فرقی بین forza3 و 4 نیست کلا اصلا forza بازی نکرده تا بفهمه چقدر تفاوت پیدا کرده به نظرم که بخوام از یک تا 10 به نغییراتش نمره بدم راحت 7 میگیره