آنالیز گرافیکی Forza 4 و مقایسه با GT5 توسط DF

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برام جای سواله که چطور وقتی Force Motorsport 3 رو با Gran Turismo 5 مقایسه میکردن،میگفتین FM 3 یک سال قبل تر اومده و نباید مقایسش کرد با FM،حالا چطور میشه که GT 5 هنوزم Match ـی هست برا FM4 که 8 صفحه تاپیک جلو رفته؟

خسته نباشی ! خیلی خوب منتقل کردی گفته های DF رو ! :دی

ولی از این حرکت DF واقعاً حالم بهم خورد که هم سر Forza 3 هم سر Forza 4 ور داشته پای GT5 رو میکشه وسط ! اصلاً نمیفهمم چطور اون همه مقایسه بین نسخه GT5p و GT5 و GT HD و GT4 کرده و بعد تو متن نقد تکنیکی GT5 نوشته نسخه مشابه روی 360 نداریم تا باهاش مقایسه کنیم پس یه کار دیگه میکنیم و ... بعد سر هر دو Forza پای این بازی رو میکشه وسط، حتی نکردن یه مقایسه خوب و مفصل با Forza 3 بکنن و به 2 تا عکس مقایسه ای اکتفا کردن در عوض 20 تا عکس مقایسه ای با GT5 گذاشتن !! یعنی نمیدونم چی پیش خودشون فکر میکنن ! اگر میخوان متن مقایسه ای بنویسن توی تیتر مقاله ذکر کنن اگر هم مینویسن نقد تکنیکی Forza 4 پس پای این بازی رو نبایست میکشیدن وسط ! اما به هر حال چندان هم بد هم نشده الان، یسری مقایسه یکسان الان هست از دو بازی و میشه بهشون بهتر استناد کرد !

ss_preview_360_000.jpg.jpg

ss_preview_PS3_000.jpg.jpg

2 ماه پیش یه پست داده بودم R8 تو FM پشتش شبیه خاور هست ! دوستان گفتن عکس بذار تنبلی کردم یکی لطف کرده گذاشته
بفرمایید انصافا تو FM پشت R8 در حد فاجعه طراحی شده !

به جز یکسری موارد ریز به نظر من FM بهتره ( گرافیکی )

مقایسه fm4 و GT5 کاملا احمقانست می دونید چرا :d :d برای اینکه GT5 زود تر از Forza 4 اومده واقعا خاک بر سر مایکروسافت با این بازی زدن هاش که با بازی های چند سال پیش مقایسه میشه ! اینم جواب دوستانی که می گفتن fm3 زودتر از gt5 اومده نباید با اون مقایسه بشه

مقایسه fm4 و GT5 کاملا احمقانست می دونید چرا :d :d برای اینکه GT5 زود تر از Forza 4 اومده واقعا خاک بر سر مایکروسافت با این بازی زدن هاش که با بازی های چند سال پیش مقایسه میشه ! اینم جواب دوستانی که می گفتن fm3 زودتر از gt5 اومده نباید با اون مقایسه بشه
کی گفت fm3 نباید با gt5 مقایسه بشه؟؟اتفاقا کلی هم مقایسه شد و فورتزا 3 براحتی برنده شد.دیگه فورتزا 4 بماند.
8-|

2 ماه پیش یه پست داده بودم R8 تو FM پشتش شبیه خاور هست ! دوستان گفتن عکس بذار تنبلی کردم یکی لطف کرده گذاشته

به جز یکسری موارد ریز به نظر من FM بهتره ( گرافیکی )

gut5tw5yiu9mvv61qkrg.jpg

08cby6qjlwpqetrs7s0e.jpg

و . . . محصول جدید ایران خودرو !!

• Like
Reactions: aliatlas

gut5tw5yiu9mvv61qkrg.jpg

08cby6qjlwpqetrs7s0e.jpg

و . . . محصول جدید ایران خودرو !!
چون contrast جی تی 5 پایین تره در نگاه اول Real تره اما اگه یه خورده دقت کنن دوستان audi توی فورزا بسیار پر جزییات تر و پر گرافیک تره .
حالا اگه اون دوستمون گفتن audi توی فورزا شبیه خاوره اشکال نداره اقا فشار فورزا خیلی هارو عصبی کرده ما هم همش میخندیم :))

کی گفت fm3 نباید با gt5 مقایسه بشه؟؟اتفاقا کلی هم مقایسه شد و فورتزا 3 براحتی برنده شد.دیگه فورتزا 4 بماند.

8-|

ببین حسین جان قبول دارم Fm3 تو مواردی از GT5 برتری داره ولی من در کل GT5 رو بهتر می دونم ولی در مورد fm4 هیچ حرفی نیست

مشکل اینجاست اینجا نمیشه بحث کرد ! یکسری افراد بیـــکار تو سایت منتظرن شما یه پست بدی خودتم خوب می دونی بعدش چی میشه , منم می شناسی می دونی اهل این کار ها نیستم واسه همین بحث مقایسه رو فعلا ولش کن , حق با شماست !

در مورد خاور :d
ببخشید به فورزا مقدس , عالی , همه چیز خوب طراحی شدتون بی حرمتی کردن واقعا معذرت می خوام ! آقا شما میگی برو بابا ! یعنی به بابات داری میگی :d
الان امثال آدم هایی مثل farshad360 با تمام احترامی که بهشون دارم توقع دارن تو fm به جا R8 این باشه که البته چراش رو هم خودشون خوب می دونن !

3baa6762fa81.jpg

!!

اول از همه اینکه Khavar نه Kavar

دومن ببین حسین به فاصله بین چراغ و گل گیر نگاه کن پشت ماشین یه حالت گردی و تخم مرغی 206 رو گرفته که اصلا اینجوری نیست ! گودی قسمت پلاک , طول چراغ از اون پره های بیشتره , گلکیر ها هم از بغل باد کرده , ( قسمت بالای چراغ ( گلگیر ) که به سقف ماشین وصل هست رو دقت کنید )
در ضمن این عکسی که ایشون از r8 گذاشته از سطح سقف ماشین پایینتره اصلا نمیشه نظر داد

آخرین ویرایش:
:)):دی:دی:دی*.....فورزا 3 GT5 رو مغلوب کرده؟!:دی عجب:دی مثل این میمونه بلوری با DVD مقایسه بشه:دی چون دی وی دی ارزون تره پس بهتره:دی:دی

:)):دی:دی:دی*.....فورزا 3 GT5 رو مغلوب کرده؟!:دی عجب:دی مثل این میمونه بلوری با DVD مقایسه بشه:دی چون دی وی دی ارزون تره پس بهتره:دی:دی
مغلوب نکرد.کاری باهاش کرد که یامائوچی تا مدتها گشاد گشاد راه بره:d
----------------------
سهند من به باقیه مسائل کاری ندارم.ولی آخه یعنی چه مثل خاور میمونه؟؟اصن متوجه نمیشم.یعنی مثلا قسمت اضافه ایی تو ماشین هست؟؟!!

مغلوب نکرد.کاری باهاش کرد که یامائوچی تا مدتها گشاد گشاد راه بره:d
----------------------
سهند من به باقیه مسائل کاری ندارم.ولی آخه یعنی چه مثل خاور میمونه؟؟اصن متوجه نمیشم.یعنی مثلا قسمت اضافه ایی تو ماشین هست؟؟!!

ول کن بابا حسین !

من کاری ندارم که نتیجش چی بوده ولی اون کسی که هنوز میگه فرقی بین forza3 و 4 نیست کلا اصلا forza بازی نکرده تا بفهمه چقدر تفاوت پیدا کرده به نظرم که بخوام از یک تا 10 به نغییراتش نمره بدم راحت 7 میگیره

من کاری ندارم که نتیجش چی بوده ولی اون کسی که هنوز میگه فرقی بین forza3 و 4 نیست کلا اصلا forza بازی نکرده تا بفهمه چقدر تفاوت پیدا کرده به نظرم که بخوام از یک تا 10 به نغییراتش نمره بدم راحت 7 میگیره

من هم 3 و هم 4 رو بازی کردم اما تغییر آنچنانی درش ندیدم!! خدایی از وقتی FORZA 4 رو گرفتم فقط روز اول بازیش کردم !! اما GT5 رو همون اوایل خریدم و هنوزم که هنوزه دارم بازیش میکنم اونم هر روز !! GT پادشاه سبک ریسینگه حیفه خدایی با بتزیه دیگه ای مقایسه شه !! این آپدیتایی هم که واسش اومده اصلا بازیرو زیررو کرده واقعا شرکتی ندیده بودم انقد بازیشو ساپورت کنه هر ماه 1 یا 2 آپدیت میده بیرون البته مشلی تو بازی نیستا بیشتر آزاد کردن ماشینای 2011 و جاده های جدیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or