آنالیز گرافیکی Forza 4 و مقایسه با GT5 توسط DF

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من مراقب هستم مي تونين اين نصيحت دوستانه رو به بقيه ي دوستان بكنين:d

---------- نوشته در 12:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:52 AM ارسال شده بود ----------

نه بازي نكردم گذاشته بودمش كنار تا اگه يه موقع شما پرسيدي بازي كردي يا نه بگم نه بازي نكردم:d
ولي اينجور كه شما اين بازي رو مي بريد زير سوال نشون ميده كه شما تا حالا بازيش نكرديد نه بنده:d
چه ربطی داره ؟ قضیه گودرز و شقایق هست دیگه ؟!
چطور به این نتیجه رسیدی حالا ؟
اگه دلیل و مدرک داری که حرف من نقص کنه نشون بده , وگرنه بحث بیخود داری من حوصله ندارم :|

حالا دیگه دفاع کردن از بازی مورد علاقه هم جرم شده ؟؟ شده کوچیک کردن ؟؟؟
نه مصطفي جان گير دادن به بازي ها از روي فن بازي و طرفداري كوركورانه و بي توجهي به نظر ديگران شده جرم ;)
وقتي هم بنده ميگم كوچيك كردن 10 نفر حتي خود شما عليه من جبهه ميگيري بعد توقع داري اينجا جنگ و دعوا راه نيفته؟ وقتي ميگم كوچيك كردن راست ميگم چون به قول اين دوستمون ديگه بالاي 20 سال شايد هم بيشتر سن داريد ديگه بچه كه نيستيد كه اومديد انقدر جنگ و دعوا راه ميندازيد(البته اين حرف براي كسايي كه با بچه بازي مي خوان نظر خودشون رو ثابت كنن فكر كنم خودشون ميدونن كيا هستن).

---------- نوشته در 01:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

چه ربطی داره ؟ قضیه گودرز و شقایق هست دیگه ؟!
چطور به این نتیجه رسیدی حالا ؟
اگه دلیل و مدرک داری که حرف من نقص کنه نشون بده , وگرنه بحث بیخود داری من حوصله ندارم :|
نه قضيه ي GT و Forza هستش اگه به اسم تاپيك دقت كني متوجه ميشي.
اينجوري به اين نتيجه رسيدم كه شما shift 2 رو بالاتر از GT ميدوني كه باعث خندس:))

رفتار زشت ؟! چه رفتار زشتی ؟ شما بر میگردی میگی یک نسل فرق دارن مدلسازی ها ( با یه جدیت خاصی هم میگی تو چند تا پست هم تکرار میکنی و ... ) بعد متوجه تفاوت دو تا مدل مشابه هم نمیشی ! خب آدم خندش میگیره دیگه ! خندیدن جرمه ؟
شما تو پست قبلت دیگه قشنگ خودت رو تخلیه کردی و هر چی خواستی بهم گفتی منم گذاشتم پای ناراحت بودنت ! دیگه بیخیال ! ;)
!

والا اون چیزی که مقایسه شد از روی تصاویر بود حالا اینکه شما میگی اون ماشین مال photo mode بوده(که حالا توی تصویر با اون رز مو نمیزدن شما اینجوری فرمودی) من خبر ندارم.شما هم اگه سندی چیزی هست یا گفته ادیتور نقل قول بفرمایید من تشکر هم میکنم .بلاخره همه مثل شما خوره بازی نیستن و همونطور که گفتم بجای پرستش ساخته چند نفر سروکله زدن و گذاشتن کل زندگی روی اون گاهی یکمی فسفر میسوزنن و به کار های مهمتری میپردازن و سعی میکنن فقط از بازی لذت ببرن نه اینکه واسش خودشو قاچ قاچ کنن.

در مورده خنده دار بودن خوب شاد بودن مشکلی از نظر من نداره :دی انسان ها میتونن سرخوش باشن بلاخره در جامعه انسان سرخوش کم نیست.چون وقتی ادم به همچین چیزایی موهومی بخنده باید سلامتی PSY رو پیش متخصص حتما چک کنه.

قوطی ؟! همین یک کلمه تو سال 2011 کافیه تا کل پست و بحث شما تو اینجا از نظر من زیر سوال بره ! شما وقتی هنوز بعد از گذشت این همه وقت به کنسل هایی که تا 95% یه اندازه قدرت دارن رو با الفاظی مثل قوطی خطاب میکنی مسلما هیچ بحثی که نمیشه کرد هیچ، جنبه بی طرفانه هم از بین میره و در آخر هم یعنی شما اطلاع چندانی راجع به کنسول ها نداری و البته مسلما من اگر قرار باشه بین نشر شما و DF یکی رو انتخاب کنم، اون DF هست که تخصص و بقیه مواردش از شما خیلی بیشتره که همچین مقاله هایی رو مینویسه و معتبر ترین مرجع تکنیکی و مقایسه ای بازیاست !

کنسول هایی که داری میپرستیشون دوست من در حال حاظر از لحاظ توان محاسباتی از یک تبلت یا گوشی مجهز به تراشه TEGRA kal el که از چند ماه دیگه وارد بازار برای تبلت ها و گوشی ها میشن برابر یا حتی کمتره.برای اینکه ببینی سخت افزاری که داری میپرستیش کجای روزگاره بهت پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونی.

جا داره اول از جناب محسن تشکر کنم که وقتشو میزاره تا واقعیتو که سایتها و مجلات معتبر هم بهش اذعان دارند رو ، تو بازیسنتر هم ثابت کنه.
اما نکته جالب حرکت برخی از فنای gt5 هستش که سعی میکنن با توهین به جناب محسن ، یه جورایی ایشون رو از تاپیک فراری بدن تا کسی نباشه که حرفای بی سندشون رو نشون بده.
جناب فن محترم،، pc قدرتمند و HDTV قیمتی نداره که جنابعالی بهش مینازی. سعی کن سقف آرزوهات رو بالا ببری.

آخرین ویرایش:
والا اون چیزی که مقایسه شد از روی تصاویر بود حالا اینکه شما میگی اون ماشین مال photo mode بوده(که حالا توی تصویر با اون رز مو نمیزدن شما اینجوری فرمودی) من خبر ندارم.شما هم اگه سندی چیزی هست یا گفته ادیتور نقل قول بفرمایید من تشکر هم میکنم .بلاخره همه مثل شما خوره بازی نیستن و همونطور که گفتم بجای پرستش ساخته چند نفر سروکله زدن و گذاشتن کل زندگی روی اون گاهی یکمی فسفر میسوزنن و به کار های مهمتری میپردازن و سعی میکنن فقط از بازی لذت ببرن نه اینکه واسش خودشو قاچ قاچ کنن.

در مورده خنده دار بودن خوب شاد بودن مشکلی از نظر من نداره :دی انسان ها میتونن سرخوش باشن بلاخره در جامعه انسان سرخوش کم نیست.چون وقتی ادم به همچین چیزایی موهومی بخنده باید سلامتی PSY رو پیش متخصص حتما چک کنه.

کنسول هایی که داری میپرستیشون دوست من در حال حاظر از لحاظ توان محاسباتی از یک تبلت یا گوشی مجهز به تراشه TEGRA kal el که از چند ماه دیگه وارد بازار برای تبلت ها و گوشی ها میشن برابر یا حتی کمتره.برای اینکه ببینی سخت افزاری که داری میپرستیش کجای روزگاره بهت پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونی.

ببین جناب رامین خان من شما رو از قسمت کارت گرافیک میشناسم و کلا پست های شما باعث شد من کارت گرافیکم رو انتخاب کنم ! پس در سواد شما در اون موارد بحثی نیست ! من بحثم سر این پردازنده ها نیست ، مشکل من سر قسمتی بود که یه کنسول رو گفتید قوطی و اون یکی رو به عنوان کنسول دیگه گفتید ! منظور من اینه که 95% دو تا کنسول مثل همن و قدرتشون تفاوت اونقدر نداره که بخواد سرش بحث بشه ! که فکر کنم من اشتباه متوجه شدم و شما کلا کنسول ها رو قوطی گفتی :d !
اما خب بحث بازی یه چیز دیگس ! الآن شما داری میگی مدلینگ بازی ها یک نسل تفاوت داره ! من از شما خواهش میکنم روی دوتا عکس که مثل هم و از یه ماشین که وسط گیم پلی باشن، این یک نسل رو علامت بزن ! شاید ما دقیق نمیبینیم

:-/ اگه اول يكم در مورد حرفتون فكر كنيد بعد بياين نظر بدين خيلي خوب ميشه;)

---------- نوشته در 11:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:24 PM ارسال شده بود ----------

الان ببخشيد به نظر شما يعني gt 5 فقط با كم كردن نور محيطي تغييرات شبانه روز ايجاد ميكرد؟‌ دوست عزيز وقتي شما حتي 1 دقيقه هم gt بازي نكردي بايدم بياي اينجوري نظر بدي.من به شما پيشنهاد ميكنم كه اول با يكي كه gt بازي كرده و ازش چيزي سردرمياره مشورت كني بعد بياي نظر بدي اينجوري خودتونم پيش بقيه كوچيك نمي كنين;) در ضمن فكر كنم كه ديگه همه شما رو ميشناسن و فكر نكنم نيازي به ادعاي الكي و ظاهر فريبي باشه همه ي ما خيلي خوب ميدونيم كه شما فن دو آتيشه ي 360 هستي پس نيازي نيست بياي براي ما دم از فن بازي و اينجور حرفا بزني. در ضمن اين اصلا خوب نيست كه آدم انقدر بچه بازي در بياره يه جا از قشنگي يه بازي صحبت ميكنين و درست زماني كه حمايت از اون بازي به ضررتون هست شروع به انتقاد و كوبيدنش ميكنين.
در كل ميگم كه خوب نيست شما با اين سن پاشي بياي اينجا خودتو براي يه بازي انقدر كوچيك كني.

---------- نوشته در 11:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزيز همه اينجا دارن نظرشون رو ميگن شما چرا انقدر بچه بازي در مياري؟بهتون پيشنهاد ميكنم كه خودتونو انقدر براي يه بازي كوچيك نكنين بابا نه پولش تو جيب شما ميره نه افتخارش مال شما ميشه الكي انقدر به خودت فشار نيار دوست عزيز.

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 PM ارسال شده بود ----------

ببخشيد الان شما خودت داري خيلي ببخشيد عين بچه ها به دوستداران gt گير ميدي بعد اومدي ميگي كه به شما گير ندن برن به سايتا گير بدن؟
والا خوب نيست كه آدم بياد زمين و زمان رو به آتيش بكشه كه بگه بازي ما بهتر از بازياي ديگس كه آخر چي بشه؟ اگه اينجوري خالي ميشيد بفرماييد.
ولي كلا رعايت شعور ديگران هم چيز خوبيه. ازش در پستاتون ياد كنين به نفعتونه.

پست خیلی جالبیه ! یعنی چی بحث نکنیم و نظرشون رو دادن ؟! اینجا بحث تکنیکی و مقایسه ای هست ! یعنی نظر شخصی نداریم ! وقتی حرفی زده میشه باید ثابت شه ! و اگر کسی اشتباه حرفی بزنه و شخص دیگه بیاد با منبع درستش رو نشون بده ، بهش نمیگن بچه بازی ! شما هم لطف کن پست های جالب وسط بحث مثل بچه بازی و ... نزن که جالب نیست ! اینجا نظر شخصی نداریم ! هرکس حرفی میزنه باید ثابتش کنه یا خلافش ثابت میشه

خب از قدیم رسم بوده که وقتی چیزی واضح و روشن باشه و طرفدار اون چیز نخواد کم بیاره،بحث رو کلا منحرف کنه و بزنه به جاده خاکی.این روش هم کلا در بین ps فنها جا افتادس.موضوع این تاپیک مقایسه گرافیک بازی با جی تی هست و برتری کاملا با فورتزا هست.حالا هرکی دوست داره از دیوار بغل دستش استفاده کنه.در مورد بهترین شبیه ساز هم سایتها نظر خودشون رو گفتن،حالا اگر کسی دوست داره خلاف جهت آب شنا کنه فقط باعث خنده دیگران میشه.یکبار دیگه تاکید میکنم که عده ایی چون هیچ جوابی ندارن و در ضمیر ناخودآگاهشون حقیقت رو خوب میدونن،فقط بخاطر بچه بازی میان و بحث رو کلا به جاده خاکی میبرن،چون توی بحث اصلی هیچ حرفی برای گفتن ندارن.

اون چه که مشخصه PD در این نسل مثل سایر استدیوهای ژاپنی دچار افت شدید شد.امیدوارم استدیوهای ژاپنی در نسل بعد بتونن دوباره سر پا بشن ،چون در غیر اینصورت صنعت گیم ژاپن فاتحش خوندس.چون وقتی بهترین ریسینگ تاریخ که هیچوقت رقیبی نداشت،در این نسل،کاملا زیر سایه یک بازی غربی قرار میگیره،نشون دهنده وخامت اوضاع هست.

آخرین ویرایش:
اگه شما خسته نشدین ، من یکی خسته شدم. از این پست به بعد هرکدوم از عزیزان دل که خواستن نظری بدن ، یا در کمال ادب و احترام میدن و به بقیه توهین نمیکنن و از عباراتی مثل "تو فن هستی و حالیت نیست" استفاده نمیکنن ، یا پستشون در جا پاک میشه و احتمال اخطار گرفتن هم هست. اگه 14 ساعت هم برای ارسال پست تلاش کرده باشین و عرق ریخته باشین ولی توش بی احترامی و متلک و تمسخر ببینم پاک میکنم.
موفق باشین

• Like
Reactions: Konami
نظر من بعد از يه سال بازي کردن GT5 و رسيدن به Level 17 توي Forza 4 (فقط در مورد گرافيک دو تا بازي که موضوع بحث هست) :

محيط : Forza 4
ماشين (داخل و خارج) : GT5 ، هم طراحي داخلي (کاکپيت) و هم خارجي توي ماشين هاي پريميوم به نظرم بهتر هست ، رنگ آميزي ماشين ها هم طبيعي تره.
فريم ريت : Forza 4
نورپردازي : Forza 4 تکنيک پيشرفته تر و جديدتري داره و انعکاس ها هم بهتره. اون حالت انعکاس نور که توي بعضي زاويه ها ايجاد ميشه فوق العادست ! در کل توي نورپردازي از GT5 زيباتر هست ولي GT5 رو طبيعي تر ميدونم. (شايد به خاطر همون رنگ آميزي ماشين ها باشه)
AA : فرق خاصي نديدم.
دود و خاک : GT5
انيميشن راننده و چيزايي که ازش ديده ميشه (مثل تعويض دنده و فرمون دست گرفتن) : GT5
سايه ها : توي GT5 ديناميک تر و واقعي تر هست و طبيعي تر توي کاکپيت حرکت ميکنه ولي از اون طرف بعضي جاها خيلي ميلرزه و شايد توي ذوق بزنه که توي Forza 4 اين طور نيست و تميزتره.
تعداد ماشين : توي Forza 4 در حالت تک نفره تا 12 تا ماشين هست و توي GT5 تا 16 تا. شيشه ها هم هنوز حالت کِدِر دارن توي Forza و به جز بخش هايي که فقط يه ماشين توي پيست هست ، داخل ماشين زياد معلوم نيست. از توي کاکپيت هم اصلآ شيشه اي وجود نداره.

در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! هرکدوم خوبي ها و بدي هاي خودشون رو دارن ولي در مجموع Forza 4 گرافيک يکدست تر و کم نقص تري ارائه ميده و از این نظر جلوتره !

رنگا توی Forza کلا یکمی بیش اشباع هستن کنترل تی ویو بردار اشباع رنگ و کم کن درست میشه.

نه قضيه ي GT و Forza هستش اگه به اسم تاپيك دقت كني متوجه ميشي.
اينجوري به اين نتيجه رسيدم كه شما shift 2 رو بالاتر از GT ميدوني كه باعث خندس
بله من شب Shift2 از شب GT بالاتر می دونم . چرا ؟
چون GT مدعی 60 فریمه هست , ولی باوجود اینکه نورماشینها Fake بازم افت فریم داره ... ولی Shift 2 با همون 30 فریم تمام نورهاش دینامیکه و سایه داره ...
منم خندم می گیره که شما از حرف من چطور فهمیدی که من کل Shift به GT ترجیح دادم ...:))

پست خیلی جالبیه ! یعنی چی بحث نکنیم و نظرشون رو دادن ؟! اینجا بحث تکنیکی و مقایسه ای هست ! یعنی نظر شخصی نداریم ! وقتی حرفی زده میشه باید ثابت شه ! و اگر کسی اشتباه حرفی بزنه و شخص دیگه بیاد با منبع درستش رو نشون بده ، بهش نمیگن بچه بازی ! شما هم لطف کن پست های جالب وسط بحث مثل بچه بازی و ... نزن که جالب نیست ! اینجا نظر شخصی نداریم ! هرکس حرفی میزنه باید ثابتش کنه یا خلافش ثابت میشه
ببين دوست من من نمي خوام هيچ بي احترامي به شما يا به ديگر دوستان كرده باشم درسته تاپيك براي مقايسه و بحث درست شده ولي همين بحث كه شما ميگي مي تونه خيلي منطقي و دوستانه پيش بره و كار به جنگ و دعوا نكشه نظر منم در مورد اين دوستاني هست كه سعي ميكنن با پست هاي عجيب و غريب خودشون تاپيك رو به بي راهه بكشونن. حالا اگه شما تو اين پست بنده مشكلي مي بينين بفرماييد.

بله من شب Shift2 از شب GT بالاتر می دونم . چرا ؟
چون GT مدعی 60 فریمه هست , ولی باوجود اینکه نورماشینها Fake بازم افت فریم داره ... ولی Shift 2 با همون 30 فریم تمام نورهاش دینامیکه و سایه داره ...
منم خندم می گیره که شما از حرف من چطور فهمیدی که من کل Shift به GT ترجیح دادم ...:))

با بحث کاری ندارم چون از اساس بیهودس کمی با این حرفا تو تاپیک نمیتونه کسه دیگه رو قانع کنه.
اون تیکه رو که بلد کردم حقیقت داره ولی فقط در مورد نسخه 360 بازی چون Shift 2 تو PS3 تو کورسهای شب ضعف شدید نورپردازی داره.

نوشته شده توسط Dinosaur در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره !
ترتمیز چیه دیگه اریا. درمورد هتل بحث میکنید؟ بلاخره گرافیک Forza بهتر و بالاتره هست یا نه؟ استفاده کردن از واژه بهتر درمورد بازیهای 360 ممنوع نشده، شده؟

پ.ن. مغلطه هم کردی. "شما راست میگی ولی حق با منه". حق با من هست یا نیست، شما راست میگی یا نمیگی. جمله در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! به شدت مغالطه داره.

پ.ن.2. طرفداران عزیز ps3 و سونی که شدید به میانگین امتیاز اعتقاد دارن. با توجه به اختلاف شدید امتیازی بین اون دو عنوان چطور میتونید در موردش بحث کنید !!. اصلان جای بحث داره؟

• Like
Reactions: .:Soheil:.
ترتمیز چیه دیگه اریا. درمورد هتل بحث میکنید؟ بلاخره گرافیک Forza بهتر و بالاتره هست یا نه؟ استفاده کردن از واژه بهتر درمورد بازیهای 360 ممنوع نشده، شده؟

پ.ن. مغلطه هم کردی. "شما راست میگی ولی حق با منه". حق با من هست یا نیست، شما راست میگی یا نمیگی. جمله در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! به شدت مغالطه داره
من یه سری واژه مخصوص برای خودم دارم که بعضی از بچه ها معنیش رو میدونن ! :دی مثلآ گرافیک خمیری یا تمیز و ... ! مثلآ Crysis 2 و GT5 هر دو گرافیکشون در عین عالی بودن ، کثیف بود ! :دی
در مورد واقعی بودن و بهتر بودن هم به نظرم دو تا چیز جداست. مثلآ سال 2004 دو تا بازی Doom 3 و Half Life 2 اومدن. به نظر من Doom 3 گرافیکش بهتر بود ولی HL2 طبیعی تر بود !
بین GT , Forza هم که نظرم رو نوشتم :
در کل گرافيک GT5 رو طبيعي تر و واقعي تر ميدونم ولي گرافيک Forza 4 تميزتره و توي مواردي مثل محيط و نورپردازي هم زيباتره ! هرکدوم خوبي ها و بدي هاي خودشون رو دارن ولي در مجموع Forza 4 گرافيک يکدست تر و کم نقص تري ارائه ميده و از این نظر جلوتره !

از این نظر هم یعنی از نظر گرافیک ! :دی تاپیک راجع به گرافیک هست دیگه ! وقتی میگم از این نظر جلوتره معنی دیگه ای داره ؟! :دی گرافیک GT5 رو اگه 9 بدم ، Forza 4 رو 9.5 میدم !

• Like
Reactions: Sorrows
به نظر من اگه بیایم مشکلات بازی مورد علاقمونو قبول کنیم خیلی بهتر میشه که پی به ایرادات بازی ببری و اگه شد به سازنده بازی ابلاغ کنیم( مثل فروم های خارجی)ولی فکر نمیکنم که هیچ وقت اینجوری بشه چون نظرات اکثر دوستان تحمیلی هستش و کسی هم که اگه نخواد وارد این بحث ها بشه وقتی میبینه که بازی مورد علاقش داره خورد میشه میاد و ...................در کل اون 6و7 میلیون نفری که gt رو خریدن یا امتیازات عالی forza دیگه جای حرفهایی اینچنینی که gt اشغاله یا فورزا فلانه نمیزاره...............پس اگه بدون طرفداری های کورکورانه بیاییم بحث کنیم خیلی خوب میتونیم به مشکلات بازیمون پی ببریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or