bigbang0661
کاربر سایت
دو تا اکانتایی که بهم داده رو اکتیو کردماکانت اکتیو کردی رو دستگاهت؟
دو تا اکانتایی که بهم داده رو اکتیو کردماکانت اکتیو کردی رو دستگاهت؟
دو تا اکانتایی که بهم داده رو اکتیو کردم
یعنی دیتاشو که بریزم میشه بازیش کرد؟ خدا از دهنت بشنوه چون خیلی نگرانم. دستگاه رو هم تازه خریدم. دو روزهاصلا مشکلی نیست داداش. چون اون بازی ها را تو یه اکانت دیگه خریدی فقط تو همون اکانت میزنه خریده شده و برای بقیه اکانت ها پایین بازی زده باید 60 دلار برای خریدش پول بدی.
البته تو همه اکانت های دستگاه میشه بازیش کرد.
یعنی دیتاشو که بریزم میشه بازیش کرد؟ خدا از دهنت بشنوه چون خیلی نگرانم. دستگاه رو هم تازه خریدم. دو روزه
Hvدوستان نمیشه برای بازی کردن ظرفیت سوم بازی رو با دیتای که از دیسک همون بازی گرفتیم بازی کنیم یا باید دوباره دانلود کنیم؟
من شادوو ریجین ال دیسکش رو داشتم و الان میخوام بدونم اگه اکانت ظرفیت سوم بگیرم باید دوباره دانلود کنم دیتاش رو؟
درحالت عادی که نمیتونه اکتیو کنه.دوستان من یه اکانت آکبند که هر سه ظرفیتش مال خودمه خریدم که بازیشو رو اکانت اصلیم اکتیو کردم.
الان میخوام به یکی از دوست هام اکانت را بدم تا اونم رو اکانت خودش اکتیوش کنه. سوال اصلیم اینجاست که با توجه به این که من بازی رو اکانت خودمم اکتیو کردم، اگه به دوستمم اکانت را بدم این ظرفیت دو حساب میشه یا سه؟
درحالت عادی که نمیتونه اکتیو کنه.
وقتی یک نفر اکتیو میکنه نفر اول حساب میشه و کسی که بعد اون اکتیو کنه نفر دوم.
نفر اول نمیتونه دی اکتیو کنه ولی نفر دوم میتونه دی اکتیو کنه و بازی رو بده به شخص دیگه.
نفر سوم هم که باید روی اکانت اصلی بازی کنه.
چرا.ولی قبلش باید برید سایت سونی و دی اکتیو ال بزنید.بعد بدیددوستتون اکتیو کنه.ولی خودتون دیگه نباید وارد اون اکانت بشید.مممنون داداش. پس با این حساب من به دوستم نمیتونم اکانت را بدم تا بازی را رو اکانت خودش اکتیو کنه؟
چرا.ولی قبلش باید برید سایت سونی و دی اکتیو ال بزنید.بعد بدیددوستتون اکتیو کنه.ولی خودتون دیگه نباید وارد اون اکانت بشید.
Sent from my GT-S7582
شما خودتون اکتیو کنید و ساین اوت بشید.بازم ممنون داداش از راهنماییت.
البته من از اون اکانت اصلا استفاده نمیکنم و رو اکانت خودم اکتیوش کردم.
الان اگه به دوستمم بدم بازم میتونم رو اکانت خودمم بازیش کنم؟
مهدی دی اکتیو ال چیه؟شما خودتون اکتیو کنید و ساین اوت بشید.
بعد برید سایت سونی و دی اکتیو ال رو بزنید.
بعد بدید دوستتون تا اون هم اکتیو کنه.
حالا هردوتون میتونید روی اکانت خودتون بازی کنید.
ولی شما نباید وارد اکانت اصلی بشید وگرنه مشکل بوجود میاد.
Sent from my GT-S7582