آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

دوستان با پلاسی که شیر شده بین دو نفر ؛ خود اون دو نفر نمی تونن با هم بازی کنن ؟

من و دوستم پلاسمون رو شیر کردیم ( من خریدم و به اون اکانتم رو دادم و اکتیو کرده و .. ) . جفتمون هم بازی فارکرای رو خریدیم . الان که میخوایم Coop بازی کنیم ؛ اصلا نمی تونیم به همدیگر وصل بشیم . پارتی هم ساختیم . هزاربار هم امتحان کردیم ولی نشد که نشد ! جالبیش اینه که جفتمون میتونیم با کاربرهای اون ور راحت و بدون مشکل بازی کنیم ولی با هم نمی تونیم !!!!!

جفتمون هم شاتل و ساکن تهرانیم !

من ودوستم هم رو fifa یه همچین مشکلی داریم ولی مثل اینکه برای تنظیمات nat مودم دوستم باشه این مشکل و داریم روش کار میکنیم حل بشه همینجا میگم .منم فکر نمیکنم به خاطر پلاس مشترک باشه.

خیر.چنین چیزی نیست که شما میگید.اکانت پلاس هم مثل بازی هست و هردو میتونند استفاده کنند.مشکل شما از چیز دیگه ای هست.

من ودوستم هم رو fifa یه همچین مشکلی داریم ولی مثل اینکه برای تنظیمات nat مودم دوستم باشه این مشکل و داریم روش کار میکنیم حل بشه همینجا میگم .منم فکر نمیکنم به خاطر پلاس مشترک باشه.

ممنون . ولی آخه اگه مشکل دیگه ای باشه ؛ خب جدا هم نباید بتونیم بازی کنیم دیگه ! نه ؟؟؟

ما الان جدا راحت بازی می کنیم !!!

دوستان اگه کسی لطف کنه این سوال بنده رو جواب بده ممنون میشم

من یه اکانت آکبند حاوی بازی X رو خریدم. من و دوستم میخوایم این بازی رو شر کنیم و روی اکانت های اصلی خودمون آنلاین بازی کنیم.
حالا مراحلی که من و اون رفیقم باید طی کنیم تا بشه این کار رو کرد چیه؟، اگه یکی از دوستان کامل توضیح بده ممنون میشم.

ممنون . ولی آخه اگه مشکل دیگه ای باشه ؛ خب جدا هم نباید بتونیم بازی کنیم دیگه ! نه ؟؟؟

ما الان جدا راحت بازی می کنیم !!!

در تئوری همه چیز درست هست ولی در عمل نمیشه join شد .جالب هست که به تمام id ها میشه وصل شد ولی با نفری که شیر کردی نه !!!

آقا جریان فروش بازیهای دیجیتال چیه؟ میشه اطمینان کردو خرید؟ نمیپره بعد از یه مدت؟ کسی اکانت خریده تا حالا؟ توضیج بدید لطفا

به نظر من که اصلا روش خریدن بازی های دیجیتالی که این رزها بیشتریا دارن میفروشن بصرفه نیست.

من از همین افراد دو تا اکنت خریدم هر دوتاشون بعد گذشت 10 روز بن شدن

برداشتن این اکانت های هک شده یا اونایی که با کردیت کارت جعلی خریداری شده را به مردم غالب میکنن

به نظر من که اصلا روش خریدن بازی های دیجیتالی که این رزها بیشتریا دارن میفروشن بصرفه نیست.

من از همین افراد دو تا اکنت خریدم هر دوتاشون بعد گذشت 10 روز بن شدن

برداشتن این اکانت های هک شده یا اونایی که با کردیت کارت جعلی خریداری شده را به مردم غالب میکنن
اکانت ظرفیت 3 بن میشه
1و 2 به هیچ وجه هیچ مشکلی پیش نمیاد

اکانت ظرفیت 3 بن میشه
1و 2 به هیچ وجه هیچ مشکلی پیش نمیاد

آخه مشکل اینجاست که من اکانت کامل خریده بودم که بتونم بعدا بفروشمش و اگه قرار بود بن بشه برمیداشتم همون روش شیرینگی میخریدم که دیگه بدونم بازی را به هیچ وجه نمیشه فروخت.

آخه مشکل اینجاست که من اکانت کامل خریده بودم که بتونم بعدا بفروشمش و اگه قرار بود بن بشه برمیداشتم همون روش شیرینگی میخریدم که دیگه بدونم بازی را به هیچ وجه نمیشه فروخت.

امیر جان مشکل از فروشنده بوده که باهات رو راست نبوده متاسفانه این مشکل پیش اومده و ظاهرا بازی خریداری شده رو فقط بین دو دستگاه شیر کرد اطمینانش بیشتره من خودم از استور میخرم وبا یه دستگاه دیگه شیر میکنم سونی به خاطر اینکه افرادی که از آمریکا و ارو پا یا کسانی که مسافرت بین دو کشور رو دارند بتونند توی کشور دیگه و با اکانت خودشون بازی کنند این قانون رو گذاشته نه به منظور تجارت و خرید و فروش بازی

3 کلا بنش زیاده
شما 1 و 2 مشکلی براش پیش نمیاد!!!
ولی خب 3 یکم دردسر سازه

امیر جان مشکل از فروشنده بوده که باهات رو راست نبوده متاسفانه این مشکل پیش اومده و ظاهرا بازی خریداری شده رو فقط بین دو دستگاه شیر کرد اطمینانش بیشتره من خودم از استور میخرم وبا یه دستگاه دیگه شیر میکنم سونی به خاطر اینکه افرادی که از آمریکا و ارو پا یا کسانی که مسافرت بین دو کشور رو دارند بتونند توی کشور دیگه و با اکانت خودشون بازی کنند این قانون رو گذاشته نه به منظور تجارت و خرید و فروش بازی

قربونت داداش ادریس.

ولی آخه مشکل اینجاست که من اکانت را کامل خریده بودم و اصلا بین هیچ کس هم شیر نکردم. ولی بعد 14 روز بن شد.

بعد طرف که قبلا میگفت هر موقع بن شد دوباره یه اکانت بهت میدم، الان داره میگه فقط هفت روز گارانتی داره و میخواستی با یه نفر شریکی بخری که کم تر ضرر کنی.

منم بهش گفتم سونی اگه بفهمه اکانتی مشکل داره بعد 14 روز بعد بنش میکنه و از کجا باید فهمید تو 7 روز مشکلی داره؟ و من اگه میخواستم شریکی بخرم خوب اصلا برای چی رفتم اکانت کامل خریدم؟

خلاصه هیچ کاره دیگه ای از دستم برنمیاد.آدم واقعا بی وجدانی هستش و بخدا سپردمش.

- - -ویرایش - - -

3 کلا بنش زیاده
شما 1 و 2 مشکلی براش پیش نمیاد!!!
ولی خب 3 یکم دردسر سازه

نه من اصلا کلا اکانت کامل خریدم یعنی بالای 100 تومن پول دادم که هر سه ظرفیتن را داشته باشم و بتونم بعدا که بازی را تموم کردم همین اکانت را بصورت کامل به یه نفر بفروشم و اصلا از روش شیرینگی استفاده نکردم.

ولی دقیقا بعد 14 روز اکانت بن شد. من از این ناراحتم که خوب اگه میخواستن اینطور بشه من همون اکانت شیرینگی میخریدم که حداقل کم تر پول میدادم.

دوستان من دوتا بازی the order و gta 5 از یه سایتی خریدم. اطلاعات اکانتو وارد کردم و بازیها به قسمت library دستگاه اضافه شدن. فقط مشکل اینه حالا که با اکانت خودم به psn وصل میشم کنار بازیها زده buy 60$. ولی بازیها رو میشه دانلود کرد
کسی این مشکلو میدونه چیه؟ اگه دیتای بازیها رو بریزم پیغام buy از بین میره؟

دوستان من دوتا بازی the order و gta 5 از یه سایتی خریدم. اطلاعات اکانتو وارد کردم و بازیها به قسمت library دستگاه اضافه شدن. فقط مشکل اینه حالا که با اکانت خودم به psn وصل میشم کنار بازیها زده buy 60$. ولی بازیها رو میشه دانلود کرد
کسی این مشکلو میدونه چیه؟ اگه دیتای بازیها رو بریزم پیغام buy از بین میره؟
اکانت اکتیو کردی رو دستگاهت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or