gamer20
کاربر سایت
پس کجا میشه؟:d خب تاپیک مربوط به این موضوع همینجاستخواهش میکنم.
خیر اینجا نمیشه توضیح بدم.
Sent from my GT-S7582
پس کجا میشه؟:d خب تاپیک مربوط به این موضوع همینجاستخواهش میکنم.
خیر اینجا نمیشه توضیح بدم.
Sent from my GT-S7582
سلام.کسی نیست جواب بده
سلامسلام
مهدی جان یه سوال
دیشب دیجیتالی اوردر خریدم
وارد اکانت طرف شدم و اکتیو و تو لایبرری دان رو زدم بعد طرف گفت از psn ساین اوت sign out کن
الان رو دانلوده رو اکانت خودم و مشکلی نداره
فقط امروز خاستم وارد اون اکانت بشم پسووردش عوض شده بود،بطرف گفتم گفت برای نفر دوم باید عوض میکردم
طرف زرنگی کرد؟ کلاه سرمون رفت؟
ممکنه اکانت روی کنسول دیگه ای اکتیو باشه.دوستان من از روش اول پست استفاده کردم
ولی خبری ازActivate as primary ps4 نبود!
فقط وقتی میرم تو اکانت خودم این گزینه موجوده!
چرا؟
نه خودم براش اکانت درست کردم و کد + رو براش وارد کردمممکنه اکانت روی کنسول دیگه ای اکتیو باشه.
Sent from my GT-S7582
ممکنه همون اول که ساختید اکتیو کرده باشید.نه خودم براش اکانت درست کردم و کد + رو براش وارد کردم
نه نشدنممکنه همون اول که ساختید اکتیو کرده باشید.
امتحان کنید که روی اکانت های دیگتون پلاس هست یا نه.
اقا میشه این اکانتایی که بازیشو شیر کردیم الان از تو کنسول پاک کنیم؟ اخه اگه قرار باشه برای هر بازی یک اکانت اضافه کنیم که باید کالکشن یوزر جمع کنیم
پوریا جان متن این قسمت رو از اول تا آخر بخون همه چیز توضیح داده شده راستی پوریا بازی رو خودت از استور خریدی چون در این صورت کار خاصی نداره وخیلی راحت میتونی رو ی کنسول دوم هم اجرا کنی فقط اول اکانت خودت رو دی اکتیومیکنی و اکانت دوستت ااکتیو باشه و موقعی که رفتی اکانت خودت روی دستگاه دوم اون رو اکتیو میکنی و بازی رو دانلود میکنیبرای شیر کردن واسه نفر دوم یکی گفت باید restore license رو بزنم بعد دی اکتیو کنم از سایت سونی و پسوورد رو عوض کنم بعد بدم نفر بعد. این کارا لازمه؟ اگه نه چی کارا باید بکنم قبل اینکه بدم نفر دوم؟
الان من یه اکانت اصلی دارم ولی بازی رو از یه اکانت دیگه خریدم. اگه اکانت دومیه رو دی اکتیو کنم و sign out شم که بدمش به دوستم از اکانت اصلیم میتونم بازیو انجام بدم آنلاین؟ من متوجه نشدم که آیا رفتن سایت سونی و restore license لازمه یا همون دی اکتیو کردن کافیه؟