آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

الان من یه اکانت اصلی دارم ولی بازی رو از یه اکانت دیگه خریدم. اگه اکانت دومیه رو دی اکتیو کنم و sign out شم که بدمش به دوستم از اکانت اصلیم میتونم بازیو انجام بدم آنلاین؟ من متوجه نشدم که آیا رفتن سایت سونی و restore license لازمه یا همون دی اکتیو کردن کافیه؟
اگه دی اکتیو کنید دیگه تمیتونید رو اکانت اصلیتون بازی کنید.
ولی اگه دوست دارید که هم خودتون و هم دوستتون بازی کنید باید شیر سه نفره انجام بدید که کلا داستان فرق میکنه.

Sent from my GT-S7582

برای شیر کردن واسه نفر دوم یکی گفت باید restore license رو بزنم بعد دی اکتیو کنم از سایت سونی و پسوورد رو عوض کنم بعد بدم نفر بعد. این کارا لازمه؟ اگه نه چی کارا باید بکنم قبل اینکه بدم نفر دوم؟

ببین عزیز برای اینکه دیگه وارد اون اکانت نشی میگه پسورد رو عوض کن. دی اکتیو هم نمیخواد بکنی. اول بازی رو که دانلود و نصب کردی میری تو اکانت و ابتدا اکتیو میکنی . (اگرم اکتیو بود که هیچی) بعد میری رو restore license و اونو میزنی و بعد اتمام عملیات میری روی sign out و تمام . حالا میری با اکانت خودت بازی میکنی و دیگه به این اکانت کاری نداری.
نفر دوم هم اگه خواست بده به سومی همین کارو میکنه. فقط نفر سوم با اکانتی که بازی داخلش هست بازی میکنه و دیگه رو کنسولش اکتیو نمیشه.

ببین عزیز برای اینکه دیگه وارد اون اکانت نشی میگه پسورد رو عوض کن. دی اکتیو هم نمیخواد بکنی. اول بازی رو که دانلود و نصب کردی میری تو اکانت و ابتدا اکتیو میکنی . (اگرم اکتیو بود که هیچی) بعد میری رو restore license و اونو میزنی و بعد اتمام عملیات میری روی sign out و تمام . حالا میری با اکانت خودت بازی میکنی و دیگه به این اکانت کاری نداری.
نفر دوم هم اگه خواست بده به سومی همین کارو میکنه. فقط نفر سوم با اکانتی که بازی داخلش هست بازی میکنه و دیگه رو کنسولش اکتیو نمیشه.

پوریا جان خلاصه بگم سه تا اکانت روی سه تا دستگاه میشه که دوتاش اکتیو و یکی دی اکتیو هست که اکانت دی اکتیو نمیتونی بری داخل اکانت خودت بازی کنی ولی اون دوتا میشه

سلام
من با دوستم شیر 2 نفره کردیم و الان 2 نفری بازی میکنیم ولی تو سایت سونی نرفتم deactive کنم الان مشکلی پیش میاد یعنی اگر نکنم تو سایت بعدا سونی نفهمه :d

سلام
من با دوستم شیر 2 نفره کردیم و الان 2 نفری بازی میکنیم ولی تو سایت سونی نرفتم deactive کنم الان مشکلی پیش میاد یعنی اگر نکنم تو سایت بعدا سونی نفهمه :d
سلام.
خیر . تو شیر دونفره نیازی به انجام این کارها نیست.فقط یک نفر اکتیبو میکنه و دیگری بدون اکتیو کردم بازی میکنه.

دوستان همونطور که میدونید ساخت اکانت رو کنسول محدود هست , اکانتی هم که یوزرنیم و پسووردش رو نداشته باشیم رو نمیشه پاک کرد .

راهی هست این مسئله رو اوکی کنیم ؟ مثلا من 15 تا اکانت واسه بازیایی که به صورت شیر کردن خریدم ساختم و دیگه نمیتونم اکانت داشته باشم و بازی بخرم به این صورت .

راه حلی هست واسه این موضوع ؟ اگه بشه اکانت رو یجوری پاک کرد خیلی خوبه , ولی الان خودم یه اکانت دارم یوزرنیم پسوردشو یادم رفته نمیشه دیلیتش کنم و میگه باید اول ساین این کنید بعد ..

دوستان همونطور که میدونید ساخت اکانت رو کنسول محدود هست , اکانتی هم که یوزرنیم و پسووردش رو نداشته باشیم رو نمیشه پاک کرد .

راهی هست این مسئله رو اوکی کنیم ؟ مثلا من 15 تا اکانت واسه بازیایی که به صورت شیر کردن خریدم ساختم و دیگه نمیتونم اکانت داشته باشم و بازی بخرم به این صورت .

راه حلی هست واسه این موضوع ؟ اگه بشه اکانت رو یجوری پاک کرد خیلی خوبه , ولی الان خودم یه اکانت دارم یوزرنیم پسوردشو یادم رفته نمیشه دیلیتش کنم و میگه باید اول ساین این کنید بعد ..
میشه ولی دیگه نمیتونید اون بازی رو انجام بدید.
وقتی خواستید پاک کنید از شما میخواد ساین این کنید و دی اکتیو کنید تا پاک بشه.
شما بزنید که نمیخواید دی اکتیو بشه اونوقت نیازی به ساین این شدن نیست.

Sent from my GT-S7582

دوستان موقعی که کنسول داره بازی رو دانلود میکنه ( بخش دوم دانلود , اول یه حجم مشخص و کمتر رو دانلود میکنه که قابلیت Pause هم داره و تو لیست دانلود هستش ) بعدش دیگه فقط از قسمت Information بازی دیده میشه که در حال دانلود هست

میشه این زمان کنسول رو خاموش کرد ( Turn Off کلا ) ؟ و بعد روشن کنم ادامه میده ؟ یا اگر خاموش بشه کنسول در این زمان مشکل پیش میاد ؟

دوستان موقعی که کنسول داره بازی رو دانلود میکنه ( بخش دوم دانلود , اول یه حجم مشخص و کمتر رو دانلود میکنه که قابلیت Pause هم داره و تو لیست دانلود هستش ) بعدش دیگه فقط از قسمت Information بازی دیده میشه که در حال دانلود هست

میشه این زمان کنسول رو خاموش کرد ( Turn Off کلا ) ؟ و بعد روشن کنم ادامه میده ؟ یا اگر خاموش بشه کنسول در این زمان مشکل پیش میاد ؟
مشکلی نیست میتونی خاموش کنی.

حالا یک سوال ،اگر کسی یک بازی رو به همین صورت بین دو کنسول شیر کنه و کنسول دوم اصلا آنلاین نشه و بازی رو deactive کنه میشه بازی رو به شخص سوم داد و اون نفر دوم هم تا زمانی که آنلاین نشده بازی رو داشته باشه

سلام دو تا سوال
1- چطوری پروفایل ذو ستمو دانلود کنم؟
2-چند اکانت به طور همزمان میشه رو ps4 اکتیو کرد؟
ممنون
سلام.
یک یوزر جدید درست کنید و بعد ایمیل و پسورد اکانت دوستتون وارد کنید تا اکانتش بیاد.
فک کنم 14 یا 16 تا اکانت بشه وارد کرد و اکتیو کردنشون هم مشکلی نداره.

دوستان با پلاسی که شیر شده بین دو نفر ؛ خود اون دو نفر نمی تونن با هم بازی کنن ؟

من و دوستم پلاسمون رو شیر کردیم ( من خریدم و به اون اکانتم رو دادم و اکتیو کرده و .. ) . جفتمون هم بازی فارکرای رو خریدیم . الان که میخوایم Coop بازی کنیم ؛ اصلا نمی تونیم به همدیگر وصل بشیم . پارتی هم ساختیم . هزاربار هم امتحان کردیم ولی نشد که نشد ! جالبیش اینه که جفتمون میتونیم با کاربرهای اون ور راحت و بدون مشکل بازی کنیم ولی با هم نمی تونیم !!!!!

جفتمون هم شاتل و ساکن تهرانیم !

دوستان با پلاسی که شیر شده بین دو نفر ؛ خود اون دو نفر نمی تونن با هم بازی کنن ؟

من و دوستم پلاسمون رو شیر کردیم ( من خریدم و به اون اکانتم رو دادم و اکتیو کرده و .. ) . جفتمون هم بازی فارکرای رو خریدیم . الان که میخوایم Coop بازی کنیم ؛ اصلا نمی تونیم به همدیگر وصل بشیم . پارتی هم ساختیم . هزاربار هم امتحان کردیم ولی نشد که نشد ! جالبیش اینه که جفتمون میتونیم با کاربرهای اون ور راحت و بدون مشکل بازی کنیم ولی با هم نمی تونیم !!!!!

جفتمون هم شاتل و ساکن تهرانیم !
خیر.چنین چیزی نیست که شما میگید.اکانت پلاس هم مثل بازی هست و هردو میتونند استفاده کنند.مشکل شما از چیز دیگه ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or