آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

مهدی دی اکتیو ال چیه؟
من الان اکانتم رو کنسول خودم دی اکتیوه و اونو دادم به یه نفر دیگه که اکتیو کرد
الان نفر سوم چجوری باید بتونه تو اکانت خودشش بازی کنه؟
میری سایت سونی تو قسمت media and devices دی اکتیو ال رو میزنی تا نفر بعد بتونه اکتیو کنه.

دوستان من خیلی در جریان این قضیه share کردن بازی نیستم فقط یه سوال دارم هر کی جواب بده ممنون میشم. من اگر بخوام کنسول رو بخرم و کلاً قابلیت آنلاینشو بی خیال بشم و یک بار هم به اینترنت وصل نشم و فقط بخوام بازی ها رو آفلاین انجام بدم، امکانش هست مثلاً 10 تا بازی رو با همین روش روی هارد کنسول بریزم و آفلاین بازی کنم؟ بازی ها بعد از یه مدت غیر فعال نمیشه؟ مشکلی توی سیو بازی ها پیش نمیاد؟ توی تهران جایی هست که بازی ها رو با همین روش روی هارد کنسول بریزه؟

دوستان من اکانتم و دی اکــتــیـو کردم و دوستم هم اکـــتیــو کرد رو کنسول خودش اما وقتی اون log in میشه به اکانت من ، من log out میشم و بالعکس نمیدونم مشکل چیه میشه کمک کنید؟؟؟

دوستان من اکانتم و دی اکــتــیـو کردم و دوستم هم اکـــتیــو کرد رو کنسول خودش اما وقتی اون log in میشه به اکانت من ، من log out میشم و بالعکس نمیدونم مشکل چیه میشه کمک کنید؟؟؟
خوب عزیز من جفتتون که نباید با یه اکانت لوگین بشید.
اکانتی که بازی رو باهاش خریدی رو دادی بهش و بازی رو دانلود و نصب کرده. حالا بهش بگو اکانت رو پرایمری کنه و دیگه دست بهش نزنه و با یه اکانت دیگه بازی کنه.

دوستان من خیلی در جریان این قضیه share کردن بازی نیستم فقط یه سوال دارم هر کی جواب بده ممنون میشم. من اگر بخوام کنسول رو بخرم و کلاً قابلیت آنلاینشو بی خیال بشم و یک بار هم به اینترنت وصل نشم و فقط بخوام بازی ها رو آفلاین انجام بدم، امکانش هست مثلاً 10 تا بازی رو با همین روش روی هارد کنسول بریزم و آفلاین بازی کنم؟ بازی ها بعد از یه مدت غیر فعال نمیشه؟ مشکلی توی سیو بازی ها پیش نمیاد؟ توی تهران جایی هست که بازی ها رو با همین روش روی هارد کنسول بریزه؟

بله.
شما میتونید بازی رو روی اکانت های ظرفیت اول یا دوم بخرید و اکتیو کنید و بعد افلاین بازی کنید.البته برای نصب بازی نیاز به اینترنت دارید.

- - -ویرایش - - -

دوست من دریک زمان فقط یک نفر میتونه رو یک اکانت انلاین باشه.دوستتون اکتیو کنه و بره رو اکانت خودش بازی کنه و شما هم رو اکانت خودتون بازی کنید.

- - -ویرایش - - -

سلام
بچه ها من با کنسول نمیتونم به استور وصل بشم کلا :(
خواستم ببینم میتونم مراحلی که باید تو روش شیرینگ طی کنیمو از طریق pc انجام بدم ؟؟
چون مثلا میشه رفت توسایت سونی و زد برا دانلود ( روکنسول میره تو صف دانلود ) یا فکر کنم restore license رو تو سایتش هم میشه زد

ممنون

سلام.
میشه دانلودرو از سایت سونی بزنید که روی کنسول بیاد ولی برای ریستور لایسنس باید با کنسول این کار رو انجام بدید.

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه سوال.... من یه اکانت دارم که رو سیستمم پرایمری.... اگه بدم به دوستم اون میتونه بازیها رو به صورت دائم متصل به اینترنت بازی کنه....منظورم اینه میشه هم زمان دو نفر با یه اکانت متصل بشن یکی انلاین بازی کنه یکی افلاین....

یک اکانت فقط یک نفر میتونه باهاش انلاین باشه و اگه کس دیگه انلاین بشه نفر اول بیرون میوفته.
ولی اگه اکتیو کنید مشکلی پیش نمیاد.

آقا من یه اکانتو که پلاس داره پرایمری کردم رو دستگاهم. ولی وقتی با اکانت خودم میرم توی استو بازیای پلاس رو نمیتونم دانلود کنم. میگه باید پلاس بگیری. جریان چیه؟

آقا من یه اکانتو که پلاس داره پرایمری کردم رو دستگاهم. ولی وقتی با اکانت خودم میرم توی استو بازیای پلاس رو نمیتونم دانلود کنم. میگه باید پلاس بگیری. جریان چیه؟

فقط با اون اکانتی که پلاس خریدی میشه بازی های فری پلاس رو گرفت

سلام دوستان من وقتی میرم تو قسمت media and devicesبا این پیام مواجه میشم[FONT=Open Sans, sans-serif] [/FONT]You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

سلام دوستان!
آقا من یه اکانت خریدم که زوش battlefield بوده بعد دیتا رو دانلود کردم و پرایمری کردم و الان با اکانت خودم دارم بازیش میکنم
سوال اینجاست! برای اینکه بتونم رو اکانت خودم بازیش کنم باید اکانت بازی پرایمری باشه دیگه...الان من اکانت رو بدم به دوستم و اونم دیتا اینا رو منتقل کنه برای اینکه بتونه با اکانت خودش بازی کنه باید اون اکانت بازی رو پرایمری کنه....میشه این؟ ارور نمیده که این رو یه دستگاه دیگه پرایکری هست....بعد من اگه از پرایکری درش بیارم خوب نمی تونم با اکانت خودم بازی کنم! امکانش هست کاری کرد بتونیم همزمان بازی کنیم؟

سلام دوستان!
آقا من یه اکانت خریدم که زوش battlefield بوده بعد دیتا رو دانلود کردم و پرایمری کردم و الان با اکانت خودم دارم بازیش میکنم
سوال اینجاست! برای اینکه بتونم رو اکانت خودم بازیش کنم باید اکانت بازی پرایمری باشه دیگه...الان من اکانت رو بدم به دوستم و اونم دیتا اینا رو منتقل کنه برای اینکه بتونه با اکانت خودش بازی کنه باید اون اکانت بازی رو پرایمری کنه....میشه این؟ ارور نمیده که این رو یه دستگاه دیگه پرایکری هست....بعد من اگه از پرایکری درش بیارم خوب نمی تونم با اکانت خودم بازی کنم! امکانش هست کاری کرد بتونیم همزمان بازی کنیم؟

بازی رو چه طوری خریدی؟ بازی آکبند بوده یا ظرفیت 1 یا 2 خریدی تا واست توضیح بدم :)

اگه اکانت آکبند خریدی واسه اینکه بتونی به دوستت هم بازیو بدی ، باید بری به سایت PlayStation و با اکانتی که بهت دادن Sign In میشی و به قسمت تنظیمات اکانت میری (Manage Your Account) بعدش میری قسمت Device And Media و Deactive All رو میزینی و بعدش Yes . حالا باید بری قسمت تغییر پسورد و پسورد ID رو تغییر بدی و اونو بدی به دوستت

بقیه مراحل شبیه به کاری هست که اولین بار خودت انجام دادی

Last edited by a moderator:
سلام دوستان!
شما جفتتون بازی رو دانلود و نصب کنید و اکانت رو پرایمری کنید و دیگه واردش نشید.
بعدش میتونید با اکانت های خودتون با هم بازی کنید.

شما اکانت رو از کی خریدید که بازی روش بوده؟ امکان داره خودش رو یه کنسول بازی رو نصب کرده باشه و بعد داده باشه به شما در اینصورت نمیتونید بدید به دوستتون ...

شما جفتتون بازی رو دانلود و نصب کنید و اکانت رو پرایمری کنید و دیگه واردش نشید.
بعدش میتونید با اکانت های خودتون با هم بازی کنید.

شما اکانت رو از کی خریدید که بازی روش بوده؟ امکان داره خودش رو یه کنسول بازی رو نصب کرده باشه و بعد داده باشه به شما در اینصورت نمیتونید بدید به دوستتون ...

آقا مرسی اوکی شد

بازی رو چه طوری خریدی؟ بازی آکبند بوده یا ظرفیت 1 یا 2 خریدی تا واست توضیح بدم :)

اگه اکانت آکبند خریدی واسه اینکه بتونی به دوستت هم بازیو بدی ، باید بری به سایت PlayStation و با اکانتی که بهت دادن Sign In میشی و به قسمت تنظیمات اکانت میری (Manage Your Account) بعدش میری قسمت Device And Media و Deactive All رو میزینی و بعدش Yes . حالا باید بری قسمت تغییر پسورد و پسورد ID رو تغییر بدی و اونو بدی به دوستت

بقیه مراحل شبیه به کاری هست که اولین بار خودت انجام دادی
عزیزم برای چی ایشون باید اینکارو بکنن؟ اگر بحث شما Deactive کردنه با خود کنسول هم میتونن اینکارو کنن.
تا دو تا کنسول بدون استفاده از Deactive و این کارایی که شما گفتید میشه انجام داد پس نیازی به این کارای بیهوده نیست.

عزیزم برای چی ایشون باید اینکارو بکنن؟ اگر بحث شما Deactive کردنه با خود کنسول هم میتونن اینکارو کنن.
تا دو تا کنسول بدون استفاده از Deactive و این کارایی که شما گفتید میشه انجام داد پس نیازی به این کارای بیهوده نیست.

داداش شما اگه اکانت رو از روی دستگاهت Deactive کنی چطوری میتونی بازی که خریدی روی اکانت خودت بازی کنی؟

ایشون اکانت آکبند خریدند اگه بخان روی اکانت خودش بازیو انجام بدن باید این کارو بکنن

من خودم دوتا منبع ایرانی هم میزارم برات که خودشون اکانت آکبند میفروشن و توضیح دادن در مورد این کار :

[h=3]Uzumaki Naruto[/h]
نحوه صحیح استفاده از اکانت برای Share بین 2 نفر :
یوزر 1 : لوگین کرده بعده پرایمری از Library بازی ها رو به Download list اضافه کنید log out کرده بقیه ی کارها رو با اکانت اصلی کنسول خودتون انجام بدید و دیگه با این اکانت Login نکنید
به سایت سونی رفته از قسمت account و media and device گزینه deactive all رو بزنید
یوزر 2 : مراحل یوزر 1 رو تکرار کنید

[h=3]payam_mazkouri[/h]
توضیحات طبق پست اول تاپیک هست
فقط اون قسمتی که گفتم باید به من اطلاع بدید چون خودتون میخواید انجام بدید بجاش اینکارو میکنید میرید به سایت سونی اکانت رو دی اکتیو میکنید پسورد رو عوض میکنید و رو کنسول بعدی نصب میکنید

این بازی آفلاین نفر اول که میگن یعنی چی؟چه محدودیتهایی تو بازی داره؟
بعد اینا رو برای چی نمیشه فروخت؟قبلا اکانت رو پاک میکردیم میشد بدیم یک نفر دیگه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or