طی 6 ماه گذشته یک بار از قابلیت دی اکتیو از سایت سونی استفاده کردید. باید تا 6 ماه صبر کنید و دوباره از این قابلیت استفاده کنید.کسی نیست به ما کمک کنه؟! من الان با اون اکانت بازی ساین این شدم و پرایمری کردم و ساین اوت شدم ولی وقتی رفتم تو سایت playstation که از اونجا دی اکتیو کنه زده که You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time. الان چی کار کنم من؟!! کسی میدونه؟!
طرح سه نفره لو رفت سونی بست تمام
تایید میشه بسته شده!!!!من تا همین دیشب طرح 3 نفره رو اجرا کردم :d حالا از کجا فهمیدید سونی بسته ؟
دوستان من یه اکانت گرفتم بعد بازیو با اکانت اصلی خودم دانلود کردم پریماری هم تو اون اکانت انجام دادم الان مشکلی پیش میاد اگه اکانتی که توش بازی بوده رو از تو کنسولم پاک کنم؟ (دانلود هم تموم شده دارم بازی رو انجام میدم)
دوستان این مشکل واسه همه پیش اومده چه اونایی که ۳ نفره شیر کردن چ اونایی که به صورت کاملا قانونی دو نفره شیر کردن این یه باگه از طرف سونی
ولی اونایی که ۲ نفره شیر کردن چون دسترسی به اکانت دارن ریستور کردن اوکی شده ولی اونایی که سه نفری شیر کردن چون قبلش ریستور لایسنس نزدن الان واسشون مشکل پیش اومده بازی قفل شده
دوستان من یه سوال داشتم لطفا کمک کنید:
من میخوام اکانت یکی از دوستان رو رو سیستم خودم پرایمری کنم در نتیجه نام کاربری و رمزش رو میدم و با اکانت اون وارد ps4 ام میشم بعد که میرم تو تنظیمات گزینه پرایمری شدن رو نمیتونم پیدا کنم.....باید کار دیگه ای به جز این روند انجام داد؟؟؟
.
دوست عزیز خودم اینو میدونم
Setting - PSN(PlaySationNetwork) - Active As Primary - Active
دوست عزیز خودم اینو میدونم
اگه پستمو کامل خوونده باشین نوشتم وقتی میرم قسمت تنظیمات این گزینه با این اکانت نیس خواستین عکسشم میذارم
ولی با اکانت اصلی خودم این گزینه نمایش داده میشه البته فعال هم نیس......
چیکار کنم؟
.