آموزش SHARE کردن پلاس و بازیهای دیجیتالی بین دو نفر در PS4

با سلام . یه سوال
من یه اکانت خریدم که یه بازی روشه با کسیم نمیخوام share کنم . الان این اکانتو پرایمری کردم ، بعد ازش ساین اوت کردم اومدم تو اکانت اصلیه خودم از لایبرری تو لیست اضافه کردمو داره دانلود میشه .
اونجور که شما گفتین تا وقتی اکانتی که باهاش بازیو خریدم ، همین کنسول خودم بارش پرایمری باشه مشکلی واسه مولتی و سینگل بازی کردن ندارم(با اکانت دیگه خودم) و اتصال به اینترنت هم نمیخواد (درسته ایا؟)
(فقط رستور لایسنس نمیدونم چی هست و نکردم .)
حالا اگه به هر دلیلی این اکانت که بازی باهاش خریده شده و پرایمری شده رو دستگاه من ، بن / ساسپند بشه .. ایا این حالت پرایمریش میپره ؟ بازم میتونم با اکانت دیگم بازی کنم ؟ چون گفتین اکانتی که بازی باهاش خریده شده باید روی دستگاههی که بازی باهاش انجام میشه باید پرایمری باشه ، حالا اگه بن شه چه بلایی سرم میاد ؟
با تشکر

آقا یه سوال. من دوتا اکانت دارم روی دستگاه. اکانت A و اکانت B. من میخوام پلاس رو روی اکانت B فعال کنم و روی اکانت اصلیم یعنی A استفادش کنم. میشه این کارو کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم. اگه سوال بالا جوابش بله هست. حالا مسئله اینه من میخوام اکانت B رو به دوستم هم بدم تا اون هم بتونه از پلاس استفاده کنه. این کار مشکلی نداره؟ یعنی ممکنه اکانت B بدم به دوستم و دیگه خودم نتونم روی اکانت A بازی کنم؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

سلام،من از توپخونه همينطوري بازي ديجيتالي ميگيرم خودش هم ميريخت بازي رو ولي اشاره اي به ظرفيت اول و دوم و سوم نكرده.ولي ميگه هميشه ميتوني آنلاين بازي كني حالا با عرض پوزش كه اگه سوالم تكراريه يكي بگه فرق اين ظرفيتا چيه دقيقا؟و اينكه هر سه ظرفيت با هم يا تك تك ميتونن آنلاين بزنن؟

سلام،من از توپخونه همينطوري بازي ديجيتالي ميگيرم خودش هم ميريخت بازي رو ولي اشاره اي به ظرفيت اول و دوم و سوم نكرده.ولي ميگه هميشه ميتوني آنلاين بازي كني حالا با عرض پوزش كه اگه سوالم تكراريه يكي بگه فرق اين ظرفيتا چيه دقيقا؟و اينكه هر سه ظرفيت با هم يا تك تك ميتونن آنلاين بزنن؟
داداش خیلی ساده بخوام بگم. ظرفیت اول و دوم اگه بخری میتونی با اکانت PSn خودت راحت آنلاین و آفلاین بازی کنی و تروفی بگیری.
ولی ظرفیت سوم رو فقط باید با همون اکانت خودش بازی کنی و همیشه هم باید به اینترنت وصل باشی چون لایسنس بازیا باید چک بشه.

آقا یه سوال. من دوتا اکانت دارم روی دستگاه. اکانت A و اکانت B. من میخوام پلاس رو روی اکانت B فعال کنم و روی اکانت اصلیم یعنی A استفادش کنم. میشه این کارو کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم. اگه سوال بالا جوابش بله هست. حالا مسئله اینه من میخوام اکانت B رو به دوستم هم بدم تا اون هم بتونه از پلاس استفاده کنه. این کار مشکلی نداره؟ یعنی ممکنه اکانت B بدم به دوستم و دیگه خودم نتونم روی اکانت A بازی کنم؟
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

بله میشه روی اکانت B شما Plus بخری بعد اکانت B رو Active کنی ، اینطوری سایرِ اکانتهای دستگاهت Plus فعال میشه ولی اگه بخای بازی های Free Plus هر ماه رو بخری باید فق از همون اکانت B اقدام کنی (شکل + روی اکانت هست)

شما هم زمان نمیتونی یک اکانت رو روی دو دستگاه Active کنی داداش ، پس با اینکار همزمان نمی تونید بازی کنید .
(البته نمیدونم Plus رو هم میشه مثل بازی ها از طریق Sharing استفاده کرد یا نه! )

بله میشه روی اکانت B شما Plus بخری بعد اکانت B رو Active کنی ، اینطوری سایرِ اکانتهای دستگاهت Plus فعال میشه ولی اگه بخای بازی های Free Plus هر ماه رو بخری باید فق از همون اکانت B اقدام کنی (شکل + روی اکانت هست)

شما هم زمان نمیتونی یک اکانت رو روی دو دستگاه Active کنی داداش ، پس با اینکار همزمان نمی تونید بازی کنید .
(البته نمیدونم Plus رو هم میشه مثل بازی ها از طریق Sharing استفاده کرد یا نه! )
پس با این حساب من اگه اکانت B رو بدم به دوستم رو دستگاهش فعال کنه دیگه خودم نمیتونم از پلاس اکانت B استفاده کنم؟ ببخشید اگه یه کم سوالم مسخرست!

پس با این حساب من اگه اکانت B رو بدم به دوستم رو دستگاهش فعال کنه دیگه خودم نمیتونم از پلاس اکانت B استفاده کنم؟ ببخشید اگه یه کم سوالم مسخرست!

در مورد بازیهای دیجیتالی اینجوریه مگه اون رو دستگاه خودش غیر فعال کنه تا شما بتونید بازی کنید

داداش شما اگه اکانت رو از روی دستگاهت Deactive کنی چطوری میتونی بازی که خریدی روی اکانت خودت بازی کنی؟
ایشون اکانت آکبند خریدند اگه بخان روی اکانت خودش بازیو انجام بدن باید این کارو بکنن
من خودم دوتا منبع ایرانی هم میزارم برات که خودشون اکانت آکبند میفروشن و توضیح دادن در مورد این کار :
Uzumaki Naruto
payam_mazkouri
خوب الان شما میگید که بعد از نصب بازی روی کنسول یک بریم تو سایت سونی و Deactive All کنیم خوب وقتی این کارو کنیم که بازی اجرا نمیشه!

خوب الان شما میگید که بعد از نصب بازی روی کنسول یک بریم تو سایت سونی و Deactive All کنیم خوب وقتی این کارو کنیم که بازی اجرا نمیشه!

چرا اجرا میشه! من خودم همین کارو واسه 3 تا بازیم کردم!

فروشنده ها هم همینکارو میکنن داداش

دوستان من BloodBorne رو شیر سه نفره کردم. ولی بازی برای اونی که اول اکتیو کرده بود و خودم که دوم اکتیو کرده بودم قفله.
چطوری قفله میره؟
ممنون میشم زود جواب بدید.

سلام دوستان آقا یه سوال
من یه اکانت آک خریدم و بازی و دانلود کردم و با دوستم هم شیر کردم و همه چی اوکی بود و بازی می کردیم ولی الان امروز که روشن کردن دستگاه رو بازی قفله و نمیاره بازی رو.....ریستور لایسنس هم کردم اوکی نشد....الان چه کنم به نظرتون؟

کسی نیست به ما کمک کنه؟! من الان با اون اکانت بازی ساین این شدم و پرایمری کردم و ساین اوت شدم ولی وقتی رفتم تو سایت playstation که از اونجا دی اکتیو کنه زده که You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time. الان چی کار کنم من؟!! کسی میدونه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or