سلام
توی لینکی که دوستمون داد کامل همهچیو توضیح داده. منم دو راه ساده بلدم ولی باید آنلاین بشی(البته فقط برای بار اول لازمه).
راه اول: کنسولتو وصل کن به اینترنت بعد تو مرورگر کنسولت
این آدرس رو وارد کن. وارد سایت که شدی روی cache offline بزن! فقط حواست باشه کنسولت ممکنه به صورت خودکار بره واسه دانلود ورژن 7.51 حتی اگر دانلود خودکارو غیر فعال کرده باشی! برای اینکه ریسک کار کمتر بشه: 1- بعد اینکه با کنسولت وصل شدی به اینترنت قبل اینکه وارد مرورگر بشی یخورده مکث کن ببین میزنه واسه آپدیت یا نه(تو نوتیفیکشن کنسول نشون میده آپدیت داره میشه یا نه). اگه واسه آپدیت اومد برو تو قسمت نوتیفیکشن و رو اپدیت کلیک کن و بعد Pause رو بزن، اینجوری تا وقتی که resume رو نزنی آپدیت نمیکنه
راه دوم: میتونی از dns های al azif استفاده کنی که بچهها تو همین تاپیک راجع بهش توضیح دادن، اینکار جلوی آپدیت خودکار رو میگیره. البته اگه این راهو انجام بدی وارد مرورگر کنسول که بشی احتمالا یکسره وارد هاست al azif میشی و همونجا میتونی هنتو 2.1.4 کنی. فقط کافیه رو cache all کلیک کنی. برای اجرای اکسپلویت هم باید بری تو قسمت 5.05
در آخر هم تیک اینترنت رو بردار... من راه دومو توصیه میکنم!!
در رابطه با سوال دومت همونطور که دوستمون هم گفت خیلی از بازیا بکپورت نشدن، علاوه براینا بعضی وقتا بکپورت میتونه اذیت کنه مثل مشکلات سیو و غیر فعال بودن بعضی از امکانات بازی و ... سر بازی اسپایدرمن تو یکی از مرحلههای چلنجش برای اینکه رتبه بهتری گیر بیارم هی بازی رو ریلود میکردم که یکدفعه دیدم ps4 کرش کرد و بعد اجرای مجدد سیوم خراب شد ولی شانسی که آوردم این بود که به طرز عجیبی کنسولم از سیو بازی بک آپ گرفته بود و جایگزین قبلیا کرد!! این یکی از دلایلی بود که رفتم رو 6.72!!! که اشتباه بود!
پ.ن: مشکلاتی که برای بکپورت گفتم واسه بعضی از بازیا ممکنه پیش بیاد.