دوست عزيز من نه اصلا PS4 دارم و نه تو اين جريان هام ولى اين تاپيک رو از اول دنبال كردم و فقط ميخوام خيلى دوستانه نظرم رو بگم .اقا من نمیدونم چی بگم! ولی مرد اونیه که بره ببینه چی کار یارو داره میکنه! شما بچه مایه داری برات اهمیتی نداره ولی بدونین که اگر 200 بدین برا پنج سال... و برا هر بازی بگیریم 60 شما میتونید بیشتر بازی ها رو تجربه کنین! اخه مثلا من بازی هارو تعویض میکنم علاقم کم شده برا بازی کردن با ps4. میخواستم حتی بفروشم! ولی امتحانش هم بد نی. در ان واحد هم بتونین با ایدن بازی کنین و هم در بتل سوار جت! در کل خیالتون راحت.
من که فردا میرم برا امتحان شما رو نمیدونم.
اولا سعى نكنيد با بيان جمله هايى مثل " شما بچه پول دارى و ... " خودتون رو براى اين كار راضى كنيد چون وقتى شما PS4 داريد نشون ميده كه تواناييش رو داريد كه با ١٠ تا ٣٠ تومان بازى هاتونو تعويض كنيد .
دوما شما با اين كار نه تنها در پول تون صرفه جويى نميكنيد بلكه دو دستى پول خودتونو ميريزيد توى جوب ! به چه دليل ؟ خب بيايد با هم بررسى كنيم :
اين روش ممكنه به دو صورت امكان پذير باشه :
١- روش فرعى
٢- باگ - غير قانونى
پس اين حرفى كه فروشنده ها ميگن ما لايسنس تهيه كرديم و ... جكى بيش نيست ! ( اصلا همچين چيزى در كل سايت سونى و شركت سونى وجود نداره و گويا سونى به صورت خيلى مخفيانه و محرمانه با فروشندگان توپخونه در ارتباطه
! )خب فرض ميكنيم مغازه دار با روشى فرعى اين كار رو ميكنه و با حقه هايى بازى رو براى شما نصب ميكنه . اگه. اين طورى باشه پس اين روش دير يا زود عمومى ميشه و اون پولى كه از شما گرفته ميشه به عنوان لايسنس و اين چرت و پرت ها ، الكى و شيادى هست .
اگر هم اين روش با استفاده از باگ باشه كه خب سونى خيلى زود با يه آپديت راه رو ميبنده و شما ميمونيد و ٢٠٠ هزار تومان ـى كه داديد و هيچ بازى اى هم گير نيوورديد
پس به خاطر داشتن بازى بيشتر دست به هر كارى نزنيد كه هم كنسول تون رو در معرض خطر قرار بديد و هم پول تون رو و همين كه باعث بشيد مغازه دار بعد از اين كه از شما پولو گرفت به ريشتون بخنده .