آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا من نمیدونم چی بگم! ولی مرد اونیه که بره ببینه چی کار یارو داره میکنه! شما بچه مایه داری برات اهمیتی نداره ولی بدونین که اگر 200 بدین برا پنج سال... و برا هر بازی بگیریم 60 شما میتونید بیشتر بازی ها رو تجربه کنین! اخه مثلا من بازی هارو تعویض میکنم علاقم کم شده برا بازی کردن با ps4. میخواستم حتی بفروشم! ولی امتحانش هم بد نی. در ان واحد هم بتونین با ایدن بازی کنین و هم در بتل سوار جت! در کل خیالتون راحت.
من که فردا میرم برا امتحان شما رو نمیدونم.
دوست عزيز من نه اصلا PS4 دارم و نه تو اين جريان هام ولى اين تاپيک رو از اول دنبال كردم و فقط ميخوام خيلى دوستانه نظرم رو بگم .
اولا سعى نكنيد با بيان جمله هايى مثل " شما بچه پول دارى و ... " خودتون رو براى اين كار راضى كنيد چون وقتى شما PS4 داريد نشون ميده كه تواناييش رو داريد كه با ١٠ تا ٣٠ تومان بازى هاتونو تعويض كنيد .
دوما شما با اين كار نه تنها در پول تون صرفه جويى نميكنيد بلكه دو دستى پول خودتونو ميريزيد توى جوب ! به چه دليل ؟ خب بيايد با هم بررسى كنيم :
اين روش ممكنه به دو صورت امكان پذير باشه :
١- روش فرعى
٢- باگ - غير قانونى
پس اين حرفى كه فروشنده ها ميگن ما لايسنس تهيه كرديم و ... جكى بيش نيست ! ( اصلا همچين چيزى در كل سايت سونى و شركت سونى وجود نداره و گويا سونى به صورت خيلى مخفيانه و محرمانه با فروشندگان توپخونه در ارتباطه :| ! )
خب فرض ميكنيم مغازه دار با روشى فرعى اين كار رو ميكنه و با حقه هايى بازى رو براى شما نصب ميكنه . اگه. اين طورى باشه پس اين روش دير يا زود عمومى ميشه و اون پولى كه از شما گرفته ميشه به عنوان لايسنس و اين چرت و پرت ها ، الكى و شيادى هست .
اگر هم اين روش با استفاده از باگ باشه كه خب سونى خيلى زود با يه آپديت راه رو ميبنده و شما ميمونيد و ٢٠٠ هزار تومان ـى كه داديد و هيچ بازى اى هم گير نيوورديد :) !
پس به خاطر داشتن بازى بيشتر دست به هر كارى نزنيد كه هم كنسول تون رو در معرض خطر قرار بديد و هم پول تون رو و همين كه باعث بشيد مغازه دار بعد از اين كه از شما پولو گرفت به ريشتون بخنده .;)

دوستان عزیز میبینید حرفهای این دوست فروشنده چقدر روی شما اثر کرده که مدام دنبال عکس میگردید و نمیخواهید باور کنید که این روش فقط گیم شیرینگ هست.
نه باگه نه چیزی بلکه امکانی است که سونی خودش گذاشته و به نظر من محدودیتی هم براش ایجاد نمیکنه...
نظر من اینه که جای اینکه اینقدر بحث های بی نتیجه رو اینجا ادامه بدید یه تاپیک بزنید برای گیم شیرینگ و همه جمع بشیم و تبادل نظر کنیم تا به یک تصمیم واحد برای اجرای این طرح بین خودمون برسیم.حتی یکی از دوستان گفتند که دانلودر هم سراغ دارن که گیگی 250 تومن دانلود میکنه...
شاید در ابتدای کار هزینه هر بازی 10 تومن بیشتر بهمون در بیاد ولی باور کنید با گذشت زمان کوتاهی از این طرح هزینه ای که برای بازیها میکنید خیلی کمتر از اونچه که الآن ازتون میگیرند هست.(خواستید بگید بگم به چه دلیل هزینه بازیها براتون کمتر در میاد اگر مدت کوتاهی از طرح بگذره...)

دوستان عزیز میبینید حرفهای این دوست فروشنده چقدر روی شما اثر کرده که مدام دنبال عکس میگردید و نمیخواهید باور کنید که این روش فقط گیم شیرینگ هست.
نه باگه نه چیزی بلکه امکانی است که سونی خودش گذاشته و به نظر من محدودیتی هم براش ایجاد نمیکنه...
نظر من اینه که جای اینکه اینقدر بحث های بی نتیجه رو اینجا ادامه بدید یه تاپیک بزنید برای گیم شیرینگ و همه جمع بشیم و تبادل نظر کنیم تا به یک تصمیم واحد برای اجرای این طرح بین خودمون برسیم.حتی یکی از دوستان گفتند که دانلودر هم سراغ دارن که گیگی 250 تومن دانلود میکنه...
شاید در ابتدای کار هزینه هر بازی 10 تومن بیشتر بهمون در بیاد ولی باور کنید با گذشت زمان کوتاهی از این طرح هزینه ای که برای بازیها میکنید خیلی کمتر از اونچه که الآن ازتون میگیرند هست.(خواستید بگید بگم به چه دلیل هزینه بازیها براتون کمتر در میاد اگر مدت کوتاهی از طرح بگذره...)
کاملا موافقم
فقط اون دانلودر رو هم بگین کی هستشو هر 10 گیگ رو چند ساعته دان میکنه و ... البته میدونم اینجا جاش نیست توی خصوصی پ . م بدید لطفا البته اگر مقدور هست براتون که اگر اینطوریه همه با هم کنار میایم و از از دست این EVIL های توپخونه هم راحت میشیمو پول مفتی که به زور در میادو توی جیب مبارک این اعضای سونی واقع در توپخونه نمیریزیم :) لایسنس 5 ساله :d=))

دوستان چندتا سوال دارم
وقتی بازی واسه ما نصب کنن راحت میشه انلاین زد و اینکه سونی جلوی این کارو نمیگیره و بن نمیکنه؟
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk

دوستان چندتا سوال دارم
وقتی بازی واسه ما نصب کنن راحت میشه انلاین زد و اینکه سونی جلوی این کارو نمیگیره و بن نمیکنه؟
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk
ظاهرا که میگن میشه
اگر با اون روشی که همه فکر میکنیم ( گیم شیرنگ ) بدون هیچ مشکلی میشه

کاملا موافقم
فقط اون دانلودر رو هم بگین کی هستشو هر 10 گیگ رو چند ساعته دان میکنه و ... البته میدونم اینجا جاش نیست توی خصوصی پ . م بدید لطفا البته اگر مقدور هست براتون که اگر اینطوریه همه با هم کنار میایم و از از دست این EVIL های توپخونه هم راحت میشیمو پول مفتی که به زور در میادو توی جیب مبارک این اعضای سونی واقع در توپخونه نمیریزیم :) لایسنس 5 ساله :d=))
من اون دانلودر رو نمیدونم کی هست ولی یکی دو صفحه پیش یکی از دوستان گفته بودن که حالا پیداش میکنم.
برای شروع اینکار هم یکی از دوستان که زیاد آنلاین هست یه تاپیک با مضمون گیم شیرینگ بزنه...
به نظر من توی اون تاپیک کسانی که میخوان شرکت کنند توی این طرح بیان و علاوه بر اعلام آمادگیشون 3 بازی مد نظرشون رو به ترتیب اولویت بگن و سپس با یه اولویت بندی و برنامه ریزی بازی خریداری میشه و بین دوستان شیر میشه...

من اون دانلودر رو نمیدونم کی هست ولی یکی دو صفحه پیش یکی از دوستان گفته بودن که حالا پیداش میکنم.
برای شروع اینکار هم یکی از دوستان که زیاد آنلاین هست یه تاپیک با مضمون گیم شیرینگ بزنه...
به نظر من توی اون تاپیک کسانی که میخوان شرکت کنند توی این طرح بیان و علاوه بر اعلام آمادگیشون 3 بازی مد نظرشون رو به ترتیب اولویت بگن و سپس با یه اولویت بندی و برنامه ریزی بازی خریداری میشه و بین دوستان شیر میشه...
موافقم كاملا
هر چند براي دوستان چون من خودم ٢-٣ نفرشو دارم براي شيرينگ و مشكل خريد گروهي ندارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

نمیدونم به کارتون میاد یا نه ولی من سرعت دانلودم 250kb هست میتونم دانلود کنم بازیارو اگه بصرفه هست براتون البته

[video]http://www.mediafire.com/download/82qc0t2lw28hmvo/video-2014-07-09-17-26-38.mp4[/video]
اینو یکی از هموطنا برا اثبات این قضیه نشون داده!

واقعا این افراد دست کمی از نخبه ندارن ، تو کلاه برداری البته چرا ؟ چون روش گیم شرینگ برداشته و با هزار پیچ خم و بازی با لغات اسمش کرده کپی و
قشر گیمر هم که اکثرا تو ایران سن پایینی دارن و 14-15 ساله زود باور میکنن و فکر میکنن طرف معجزه کرده .
واقعا دست خرجی جماعت حالا تکی یا گروهی که هک ps3 انجام دادن و باید فشرد و باید به اونا لقب پنخبه واقعی داد.

[video]http://www.mediafire.com/download/82qc0t2lw28hmvo/video-2014-07-09-17-26-38.mp4[/video]
اینو یکی از هموطنا برا اثبات این قضیه نشون داده!

دوستان پیشنهاد میکنم این ویدئو رو حتما ببینید و گول نخورید
بازی اگر پاک بشه از رو هاردتون رفته دیگه

مرده اون لایسنس 5 ساله هستم:d

والله این اگه سند برای کپی بازی کردن بازی ها باشه ایجوری همه کپی باز هستیم:))

آخرین ویرایش:

دوستان اگه ما جماعت گیمر برای خودمون کاری نکنیم هیچ کسی هیچ کاری برای ما نمیکنه ! !
هرکی مایله بره پیشه همین دوست عزیزمون مرتضی هر کی هم دوست نداره که هیچی بره فیزیکی بخره
من پایه ام که بازی رو به صورت دیجیتالی بگیریم و شیر کنیم از نظر دانلود هم مشکلی ندارم هر کی میتونه بسم الله
به آقای batavm پیام دادم منتظر جواب ایشون هستم که ببینم چی میگه لطفا دیگه کسی تایپیک رو شلوغ نکنه الکی نظر میدین
این دوست توپخونه مون هم بجز اینکار کار دیگه ای نمیتونه انجام بده غیر از اینکه شرکت سونی برای باباش باشه

دوستانی که می گید ما می خوایم بازی هارو آرشیو کنیم با این ویدیو که گذاشتن معلوم شد اگه بازی از رو Hard پاک بشه دیگه به هیچ عنوان به اون بازی دسترسی ندارید.
با این حجمی که بازی های الان دارن (اکثرا 40 50 گیگ) چند تا بازی می تونید در ان واحد داشته باشید؟؟؟؟!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or