آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نمیشه 100%نمیشه امکان نداره فقط اکانت پرایمری هست میتونه تروفی بگیره

ما که روی کره زمین زندگی میکنیم میشه :d هر چیزی رو مشروط به این نکنید که خودتون تجربه کنید درسته و دیگران نمیفهمن .

اگه با منی
جایی خوندم که اکانت ثانویه نمیتونه تروفی بگیره فقط اکانت اصلی تروفی میگیره
شما میگی فقط اکانت پریماری میتونه تروفی بگیره که خدمتت عرض کنم تو این روش دو اکانت پریماری میشه پس تا اینجا تروفی گرفتن دو اکانت قطعیه ولی اکانت سوم رو که پریماری نمیشه باید بپرسید که اونم فکر میکنم تروفی میگیره...

- - -ویرایش - - -

دوستان الان قضیه اینجوریه که من پایین نوشتم؟؟!

این که یه اکانت در آن واحد روی دو کنسول اکتیو باشه و از بازیهاش استفاده کنیم که همون شیرینگ خودمونه...حالا اون کنسول سوم بازیها رو میگیره و بعد اکانت رو دی اکتیو میکنه؟ اینجوری میتونه همچنان از بازیها استفاده کنه؟

اگه من اشتباه متوجه شدم لطفا اصلاح کنید.
دو اکانت اول اکتیو میشن و میتونید بازیها رو با سایر اکانتهاتون بازی کنید ولی کنسول سوم بازی ها رو فقط باید از داخل اکانتی که بازی خریداری شده اجرا کنه...
در دو کنسول اول اگر با اکانت اصلی که بازی داخلش هست وارد کنسول بشید نمیتونید به PSN متصل بشید ولی تو کنسول سوم حسنش اینه که میتونید وارد استور بشید و خواهید دید که بازی براتون خریداری شده و به این طریق حتی اگر بازیتون پاک بشه تو کنسول سوم خودتون میتونید بازی رو دانلود کنید.

ما که روی کره زمین زندگی میکنیم میشه :d هر چیزی رو مشروط به این نکنید که خودتون تجربه کنید درسته و دیگران نمیفهمن .
من اصلا چنین نظری ندارم تا اون جای که اظلاع دارم میگم نمیشه شاید هم اشتباه کنم

- - -ویرایش - - -

شما میگی فقط اکانت پریماری میتونه تروفی بگیره که خدمتت عرض کنم تو این روش دو اکانت پریماری میشه پس تا اینجا تروفی گرفتن دو اکانت قطعیه ولی اکانت سوم رو که پریماری نمیشه باید بپرسید که اونم فکر میکنم تروفی میگیره...

- - -ویرایش - - -

دو اکانت اول اکتیو میشن و میتونید بازیها رو با سایر اکانتهاتون بازی کنید ولی کنسول سوم بازی ها رو فقط باید از داخل اکانتی که بازی خریداری شده اجرا کنه...
در دو کنسول اول اگر با اکانت اصلی که بازی داخلش هست وارد کنسول بشید نمیتونید به PSN متصل بشید ولی تو کنسول سوم حسنش اینه که میتونید وارد استور بشید و خواهید دید که بازی براتون خریداری شده و به این طریق حتی اگر بازیتون پاک بشه تو کنسول سوم خودتون میتونید بازی رو دانلود کنید.
داداش گلم از خودم که نظریه که صادر نمیکنم جایی دیدم و خوندم که میگم شاید هم اشتباه کنم اکانت های میتونند تروفی بگیرند که پرایمری باشند

داداش گلم از خودم که نظریه که صادر نمیکنم جایی دیدم و خوندم که میگم شاید هم اشتباه نکنم اکانت های میتونند کهتروفی بگیرند که پرایمری باشند
گفتم که حتی اگر اون چیزی که خوندید درست باشه این کار با یک اکانت روی دو کنسول امکان پذیره چون میشه یک اکانت رو روی دو کنسول پریماری کرد...

حالا اگر این گیم شرینگ رو راه انداختیم من میتونم یه بازی بخرم و به دوستم بدم که کلا پلاس نداره بعد بیاد همون بازی رو آنلاین باهام بازی کنه؟

شما میگی فقط اکانت پریماری میتونه تروفی بگیره که خدمتت عرض کنم تو این روش دو اکانت پریماری میشه پ
واقعا یا خودتون ..ید یا ملتو ... فرض کردین!
اولا که اکانت نه کنسول! کنسوله که پرایمری میشه!
در ضمن 2 تا کنسول پرایمری نمیشه! برای کنسول دوم هم نمیشه تروفی گرفت! اینقدر زور نزنید اینترنت اختراع شده با کمی سرچ میفهمن کی چیکارس

واقعا یا خودتون ..ید یا ملتو ... فرض کردین!
اولا که اکانت نه کنسول! کنسوله که پرایمری میشه!
در ضمن 2 تا کنسول پرایمری نمیشه! برای کنسول دوم هم نمیشه تروفی گرفت! اینقدر زور نزنید اینترنت اختراع شده با کمی سرچ میفهمن کی چیکارس
اولا اکانت روی کنسول پریماری میشه نه اینکه کنسول...
دوما شما امتحان کردی که اینو میگی؟

دوستانی که ادعا میکنن این آقا از روش شیرینگ استفاده میکنه ، زودتر عرضه کردن بازی ها نسبت به عرضه جهانی رو چجوری توجیه میکنن ؟ چون این آقا الان بازی Last of us رو آماده برای فروش داره . در حالی که ریلیز جهانی بازی حدود دو هفته دیگه است .

دوستانی که ادعا میکنن این آقا از روش شیرینگ استفاده میکنه ، زودتر عرضه کردن بازی ها نسبت به عرضه جهانی رو چجوری توجیه میکنن ؟ چون این آقا الان بازی Last of us رو آماده برای فروش داره . در حالی که ریلیز جهانی بازی حدود دو هفته دیگه است .
عجب:-b

شما بازی رو گرفتی ازش که اینقد مطمءن داری صحبت می کنی؟؟!!!
نکنه شما خود اون فردی؟!!
یا پسرخالته؟
با انقد زود باور نباشید :|

نکنه شما خود اون فردی؟!!
یا پسرخالته؟

من به هیچ وجه اطمینان ندارم و اصلا پی اس 4 ی هم ندارم که برم سراغ این آقا . فقط یه سوال واسم پیش اومده که می خوام بپرسم . چون این آقا واسه فروش گذاشته این بازی رو .

نکنه شما خود اون فردی؟!!
یا پسرخالته؟

ما که باور نمیکنیم
ولی یارو مغازه داره... یکی بگیره ببینه tlou نیست میره پیشش شلوارشون میکشه سرش

طرف گفته اصلا نیازی به اینترنت نیست رو کنسول هایی که بازیرو میریزه..پس چجوری ممکنه ؟ وقتی شما انلاین نیستی این اطلاعات چطوری میخواد با اکانت اول ارتباط برقرار بکنه؟

بعضی ها میگن اگر طرف بخواد میتونه با اکانت اصلی که پرایمری هست بازی هارو از اکانت های دیگه پاک کنه..وقتی طرف اصلا به اینترنت کانکت نیست که چنین چیزی غیر ممکنه.

سلام دوستان اگه امکانش هست که با استفاده از روش شرینگ بین 2 نفر هر دو نفر بتونن تروفی بگیرن و همینطور آنلاین هم بازی کنن ( بدون هیچ محدودیت و مشکلی.. ) و اینکه بشه همینطوری از خود ps4 دانلود کرد بدون استفاده از PSX Download Helper و B4Y Life... ( چون من PS4 رو مانیتورم استفاده میکنم مودمم یه پورت لن داره نمیتونم از اون روش استفاده کنم..) , یکی بیاد مثلا همین Last of Us که قراره بیاد رو دو نفری بگیریم استفاده کنیم ( دو نفر میگم چون اون روش 3 نفر هنوز قطعی نیست و دنگ و فنگ داره انگار.. ) البته اون بازییایی که واقعا شاخن مخصوصا انحصاریهای آنلاین دار:d و ارزش دارن رو کنسول واسه همیشه بمونن.. نفری هم حدود 100 تومان میفته که به نظر من موردی نداره و اینکه دوستان هر کاری میخواین بکنین زودتر بیاین امتحان کنیم تا ته توی قضیه رو در بیاریم اینقدر بحث کردن بینتیجه زیاد فایده نداره البته به نظر مناااا سوء تفاهم نشه... و یه سوال خیلی مهم دیگه.. تو این روش 2 نفری اگه او نفر دوم بازی رو از رو هاردش دیلیت کنه بازی کلا میپره یا هر وقت خواست میتونه دوباره دانلود کنه و بدون محدودیت استفاده کنه این خیلی مهمه...!!!؟؟؟ سوال مهم آخرم اینکه این شرینگ دو نفره رو کردیم.. بعدش اگه در آینده بخوایم هارد کنسول رو عوض کنیم مثلا 2 TB یا هرچی ساپورت کنه اون قضیش چجوری میشه چون 450 GB رو کنسول با این روش شرینگ + بازی های دیسکی که آدم خودش داره تو 2 سال پر میشه... آیا میشه که اونارو هارد به هارد کرد از طریق PC یا باید رو هارد جدید از اول دانلود کرد یا چی...؟؟؟ ( لطفا هرکس پاسخ این متن رو میده بطور کامل تک تک سوالات رو جواب بده که به نتیجه ی قطعی برسیم.. ) از الانم واسه جواباتون تشکر می شود...:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or