منم اون سیستم توپ خونروتایید نمیکنم ولی این سیستم شرینگ بین 2 نفر که خود سونی مطرح و اجراش کرده و فکنم خیلی از خارجیها ( تو فروم ها تا اونجایی که سر در میارم و خوندم مثلا پدر واسه خونه 2 عدد ps4 خریده یکی واسه خودش یکی واسه ی بچه ی خونه همین کار شرینگ بازی دیجیتالی رو انجام میدن که ضرر مالی نخورن ) در کل من متوجه نشدم آخرش چی به چی هست شما ها این روشی که Sony خودش تایید کردر و میگید باگه ؟ این نشد که آخه هرکس یه چیز متفاوت میگه آدم سردرگم میشه...:d
نه این باگ نیست. روشی که دلال ها دارن ازش سوء استفاده میکنن و اینجا تبلیغ میکنن و جای دیگه سوءاستفاده، باگ هست که به سونی گزارش شده یعنی این روش
اول از آخر بگم که من تبلیغ نکردم و یکی از دوستان بحث وبلاگم رو اینجا باز کرد وگرنه که تو پخ با بچه ها صحبت کرده بودم...
دوما که برو اکانت PSN بساز و بعد روی کنسولت پریماریش کن و بعد از رستور لایسنس کردن sign out بشو...
کنسول دوم هم که خودت داری میگی بدون پریماری میشه بازی کرد.
حالا برو وارد سایت سونی بشو با کامپیوتر و از قسمت مدیریت اکانت به بخش media & Divice برو و میبینی یه PS4 فعال هست ولی زیرش گزینه ای وجود داره که نوشته دی اکتیو کردن همه که وقتی اونو بزنی و yes رو انتخاب کنی میبینی عکس PS4 که قبلا بود دیگه نیست در نتیجه اکانت رو میشه روی یک کنسول دیگه پریماری کرد.
کنسول اول هم که پریماری شده به دلیل sign out شدن هیچ وقت از پریماری خارج نمیشه...
حالا شما با اطلاعات ناقصت چطور دیگران رو محکوم میکنی؟
روش رو خیلی وقت پیش برای همه توضیح دادم و فقط لازم بود میخوندی...
- - -ویرایش - - -
از سه کنسولی که بازی روش فعال میشه فقط یکیش برای ورود به بازی نیاز به اتصال به اینترنت داره که اونم به جاش وقتی به استور مراجعه کنی تنها توی این یک کنسول هست که بازیرو میبینی برات خریداری شده و اگر بازیت پاک بشه خودت میتونی دانلودش کنی...