اینم بگم روش شریکی هیچ مشکلی نداره دو دو دوست با هم کنار بیان یکی میتونه پول اضافه بده اکانت روی دستگاه خودش پرایمری باشه
طبق گفتگوهایی که پشتیبانی سونی داشتیم و طبق گزارش های ارسالی این باگ به زودی و در آپدیت های بعدی برطرف میشه. اینم پاسخ پشتیبانی PS :
Guillermo H.: Great. I will send this information, Hopefully will be solved as soon as possible. We appreciate your help.
امیدوارم بچه ها گول این دلالهایی که توی این تاپیک هم خیلی فعالیت کردن رو نخورن و پولشون رو دور نریزند
- - -ویرایش - - -
دوستان لطفا گول سودجویانی که توی این تاپیک به بهانه آموزش و ... دارن برای کاسبی خودشون تبلیغ میکنند رو نخورید. این باگ به زودی برطرف میشه و شما میمونید و کلی پول که هدر دادید. گول این کاربرانی که اینجا دارن این باگ رو ترویج میکنن نخورید
عزيز من ریلکس باش چنین روشی اصلا نبوده که بخواد گزارش کنه این همون روش شریکی که قبلا هم بوده این روش 4 اکانت زاده ذهن فروشنده ها بود برا پول بیشترمشکل تو چیه؟؟؟ باگ کپی خور ps3 رو نکنه تو ریپورت کردی ... پول داری بازی های اورجینالتو بخر ... گیر چه آدمایی افتادیم
ایول دادشحالا طوری نشده بازی ها رو بین سه نفر نشد بین دو نفر شیر میکنیم
KING OF PERSIA
تنها دلیلی که من تونستم ps3 بخرم بخاطر کپی خور بودنش بوده ... توان مالیش رو ندارم ۲۰۰ تومن پول بازی بدم ... اگه بخاطر این آقا آی پی ایران بن بشه چی؟؟عزيز من ریلکس باش چنین روشی اصلا نبوده که بخواد گزارش کنه این همون روش شریکی که قبلا هم بوده این روش 4 اکانت زاده ذهن فروشنده ها بود برا پول بیشتر
بخشیدا بخشیدا اول باید ر..د به هیکل هرچی شیاد و کلابرداره توپخونه ای و به خصوص جاسوسا و خای.ه .مالاشون که اینجا هم نفوذ کردن.ببخشیدا ببخشیدا ببخشیدا باید ادرار کرد رو همچین ادمای عقده ای.حالم بهم خورد اه اه اه
عزيز من ریلکس باش چنین روشی اصلا نبوده که بخواد گزارش کنه این همون روش شریکی که قبلا هم بوده این روش 4 اکانت زاده ذهن فروشنده ها بود برا پول بیشتر
خوب شما حساب کن اگر روش شریکی هم باشه یه واچ داگز 200 هزار تومانی رو ایشون 60 تومان میفروشن اگر بین 3 نفر تقسیم بکنن ایشون ، میشه 180 تومان 20 تومان ضرر میکنه که؟!؟!؟
در ضمن مساله تروفی هم هست
خوب شما حساب کن اگر روش شریکی هم باشه یه واچ داگز 200 هزار تومانی رو ایشون 60 تومان میفروشن اگر بین 3 نفر تقسیم بکنن ایشون ، میشه 180 تومان 20 تومان ضرر میکنه که؟!؟!؟
در ضمن مساله تروفی هم هست
نه عزیزم ایشون ضرر نمیکنن چون از هر کدوم از او سه نفر نفری 200 هزار تومن به عنوان لایسنس میگیرن