آموزش استفاده از یک بازی به طور همزمان بر روی چند دستگاه ( برای اولین بار )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز اگه بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن..............من دادم واسم ریخته خیلی هم راضیم......هیچ مشکلی هم ندارم
شما که این کارو کردین چرا عکس نمیذارین؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

اقا من نمیدونم چی بگم! ولی مرد اونیه که بره ببینه چی کار یارو داره میکنه! شما بچه مایه داری برات اهمیتی نداره ولی بدونین که اگر 200 بدین برا پنج سال... و برا هر بازی بگیریم 60 شما میتونید بیشتر بازی ها رو تجربه کنین! اخه مثلا من بازی هارو تعویض میکنم علاقم کم شده برا بازی کردن با ps4. میخواستم حتی بفروشم! ولی امتحانش هم بد نی. در ان واحد هم بتونین با ایدن بازی کنین و هم در بتل سوار جت! در کل خیالتون راحت.
من که فردا میرم برا امتحان شما رو نمیدونم.
لطفا عکس هم بفرستید

- - -ویرایش - - -

الان یه تاپیک میزنم که هرکی این کارو کرده عکس بگیره بذاره ممنون

وقتی شما با 10-15 تومن نهایتا دیگه 20 تومن می تونی بازی عوض کنی دلیلی نداره بیای 200 تومن بدی واسه اول کار و 60 تومن بدی واسه بازی و ...
خیلی راحت بازی می خری با 10-15 تومن عوض می کنی و تمام

جدا؟ 20 تومان؟ اقای محترم در تهران بازی رو 60 هزارتومان تا 100 هزارتومان عوض میکنن و برای همین هم این شرایط چاره ی دیگه ای نذاشته...
اگر جور شد (هنوز که نکردم) فیلم میگیرم.

اقا من نمیدونم چی بگم! ولی مرد اونیه که بره ببینه چی کار یارو داره میکنه! شما بچه مایه داری برات اهمیتی نداره ولی بدونین که اگر 200 بدین برا پنج سال... و برا هر بازی بگیریم 60 شما میتونید بیشتر بازی ها رو تجربه کنین! اخه مثلا من بازی هارو تعویض میکنم علاقم کم شده برا بازی کردن با ps4. میخواستم حتی بفروشم! ولی امتحانش هم بد نی. در ان واحد هم بتونین با ایدن بازی کنین و هم در بتل سوار جت! در کل خیالتون راحت.
من که فردا میرم برا امتحان شما رو نمیدونم.

اصلا من با تعویض مشکل دارم دوست دارم بازی هام رو نگه دارم !!!

D: منظورمو نفهمیدید ! اتفاقا میگم من با تعویض مشکل دارم و میخوام بازی هامو نگه دارم D:

منی که پدرم کلا حقوق ماهانه اش به زور به 1.5میرسه سخته بازی 200 تومنی بخرم ولی من تونستم 9 تا بازی تا الان انجام بدم که دیروز یه سر انگشتی حساب کردم 250تومن تا الان هزینه بازی هام شده در طی 7 ماه که متوسط هر بازی بین 30 تا 40 برام درآمده میخرم میفرستم شم مثالی ساده انفیموس و واچ داگز برا 40 تومن ولفاشتاین 30تومن هزینه خورده پس حساب میکنم خرید بازی ارجینال زیاد هم سخت نیست

- - -ویرایش - - -

من دوست دارم بازی ها برا همه ارزون در بیاد ولی به شدت از دروغ شیادان توپخونه بدم میاد

اونایی که میگن تعویض میکنی راحت اینا...بازی های مثل BF4 Destiny و... که بصورت آنلاین هستند با این روش مناسب هستند وگرنه من خودم بازی PS4 روزه 2-3 تومن اجاره میکنم الانم 5-6 تا بازی کردم 60 تومن در اومده.
اگه هم اینها میگن بن نمیشه بگین روی فاکتور بنویسن در صورت بن شدن یک کنسول جدید میدن
اگه گفتن اره که هیچی کارشون درسته هیچ شکی هم ندارن اگه گفتن نه یعنی طبق معمول حرف مفته

اونایی که میگن تعویض میکنی راحت اینا...بازی های مثل BF4 Destiny و... که بصورت آنلاین هستند با این روش مناسب هستند وگرنه من خودم بازی PS4 روزه 2-3 تومن اجاره میکنم الانم 5-6 تا بازی کردم 60 تومن در اومده.
اگه هم اینها میگن بن نمیشه بگین روی فاکتور بنویسن در صورت بن شدن یک کنسول جدید میدن
اگه گفتن اره که هیچی کارشون درسته هیچ شکی هم ندارن اگه گفتن نه یعنی طبق معمول حرف مفته

اونایی که من دیدم دست خط خودشون رو هم زیر سوال میبرن...به نظرم اگه بن بشی که ایشالاه صدساله سیاه نشی دستت به هیچ جایی بند نیست

دوستانی که با 200 تومان مشکل دارن
شما هم اون اول بازی رو خریدید 200 دادید بعد تعویض میکنید حالا نمیدونم چند من 35 دیدم تا یه اشنا 25 هم میداد این جا بازی به همون قیمت ولی همیشگی کسایی که مثل بنده قصد آرشیو کردن بازی هارو دارن این روش واقعا براشون بهتره
اگه با قیمت اولیه مشکل داری بازی ای رو کخ اول خریدی رو بفروش

کسی از این دوستان یه گوشی پیدا نکرد عکسی، فیلمی چیزی بزاره ؟ آقای کارمند هنوز سره کاره؟ الان همه گوشیاشون شد 1100 :(

دوستان حالا اومد یه بلایی سر این آقا اومد (خدا نکنه ) :d
فردا کی میخواد بازی ها رو واستون بریزه یا کپی کنه
همه 200 تموناتون میره هوا .... و...
فقط یه نفر هست تو خاورمیانه که از سونی نمایندگی داره بلایی سرش بیاد همه میمونید طرح 5 ساله میره رو هوا :))
ستاد حمایت از کپی خور شدن ps4

دوستان به شخصه من با اینکه PS3 و x360 کپی داشتم و لایو آنلاین میزدم کاملا مخالف کپی هستم و یکی از آرزوهام اینه که PS4 کپیخور نشه
حالا :
من این روشو کپی نمیبینم و برای همین دارم اینجا بحث میکنم
مثل اون پستی که دوستمون Batavm توی پیج 4 بود فکر کنم گذاشتن کاملا موافقم که از لایسنس یک اکانت سواستفاده میکنه فروشنده و اون به چندتا کنسول میده برای همینه که اولش 200 تومن از جیب ماها میخوره
همین الان ببینین 200 تومن 200 تومن چقدر میشه !!!! اینم برای ما که فقط میخوایم کپی بازی کنیم و به دردسراش نگاه نمیکنیم و پول کمتر بدن و بیشتر بازی بکنیم

منم میخواستم این کارو انجام بدم ولی با یکی از دوستان توی این سایت صحبت کردم و به نتیجه رسیدم صبر کنم شاید خودمون بتونیم با هم این کارو 3 به 3 انجام بدیم بدون اون 200 تومن (سود فروشنده ) یا بهتره به جای فروشنده بگم یکی از اعضای کله گنده Sony Entertainment آسیا در توپخونه که خود سونی هم خبر نداره از وجودش .
امیدوارم که بشه راحت بفهمیم چیه این روش و خودمون راحت اینکارو انجام بدیم و قانون کپی رایت رو هم رعایت کنیم :) چون من دوست ندارم بازیها رو کپی داشته باشم اورجینال یه چیز دیگست .
حالا جاش نیست اینجا در این مورد بحث کنم ولی این بگم که پشت سرم حرف نزنن دوستان :) منم مثل خیلی از دوستان 200 - 250 تومن پول بازی اورج برام فاجعست ولی با برنامه ریزی درست چرا نتونم بخرم !!!!

پس اول تحقیق کنین تا پولتون هدر نره به قول دوستمون که گفت شاید این بابا خدایی نکرده فرا یه چیزیش شد میخواین بازیها رو ببرین نمایندگی سونی آسیا براتون بریزن !!! این 200 تومنتون از بین میره و تمام .
یا بزنید الکی 1600 پول کنسولتونو به فنا بدید و بن شید ؟!!!!
صببببببببببببببر کنید صبر

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or